🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۱۲ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🍃🌹🍃
نگران نباشید!
همه رأی خواهند داد
شرکت کنندگان به صندوق ایران🇮🇷
دیگران به صندوق بیگانگان🇳🇮
📣 رسانه باشیم
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
حاج #قاسم و #انتخابات..👇👇👇
#رأی_میدهیم
#رأی_حداکثری
#انتخابات
#ماملت_شهادتیم
#ماملت_امام_حسینیم
#لبیک_یاخامنه_ای
#باشهداتاظهور
#یازیــنب
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🔻حسینیه معلی؛ از برنامهای تلویزیونی تا خاکریزی برای نبرد
🔹یک هفتهای میشود که از پخش برنامه حسینیه معلی در رسانه ملی به مناسبت ایام و اعیاد ماه شعبانالمعظم میگذرد. به تبع همه برنامههایی که در ژانر دینی ساخته میشوند، این برنامه نیز حواشیای را با خود به دنبال داشته که در این یادداشت قصد دارم به آن در 2 ساحت اصلی بپردازم.
اول - ساحت برنامهسازی تلویزیونی
🔹برنامه حسینیه معلی را میتوان به چند دلیل یکی از تجربههای موفق چند سال اخیر تلویزیون در حوزه برنامهسازی دانست. نخستین نکته آنکه ساختار برنامهسازی تلویزیونی در این برنامه رعایت شده است. این برنامه از شخصیتهای مختلفی در قالب کارشناس بهره میبرد که در اجرای برنامه به کمک مجری میآیند؛ برخلاف برنامههایی مثل دورهمی و خندوانه و بقیه که در آنها مجری، محور کل برنامه بود. رعایت این نکته در ساخت تلویزیونی حسینیه معلی نشان میدهد سازندگان و دستاندرکاران این برنامه دوران عبور مونولوگ به دیالوگ را بخوبی درک کردهاند. یکی دیگر از نکاتی که درباره این برنامه میتوان از آن گفت، توجه ویژه به مخاطب عام است. هر چند عدهای بر این باورند که حسینیه معلی صرفاً برای مخاطب مذهبی تلویزیون ساخته شده اما رویه برنامه و آیتمهای آن نشان میدهد اتفاقاً خیر! ما در این برنامه با تنوع و تلفیقی از آداب و رسوم سنتی ایرانی و مذهبی مواجه هستیم (مانند اجرای اقوام خوزستانی در قسمت اول برنامه)؛ این یعنی حسینیه معلی نمیتواند صرفاً مخاطب مذهبی داشته باشد یا صرفاً برای مخاطب مذهبی ساخته شده باشد اما اینکه مخاطب مذهبی آن را بیشتر دنبال میکند، بحث دیگری است که ریشههای مختلفی دارد. نکته بعدی که در حوزه ساخت برنامه تلویزیونی باید به آن توجه داشت، زمینه یا بستر ساخت برنامه است.
دوم - استفاده از مداحان در برنامه تلویزیونی
🔹در طول پخش برنامه حسینیه معلی انتقاداتی هم از سوی افراد و طیفهای مختلف فکری و مذهبی وجود داشت؛ مثلا اینکه چرا در این برنامه از مداحان استفاده شده است؟ یا اینکه چرا مداحان حاضر در این برنامه تا این حد شادی میکنند و مباحثی از این دست. طیفشناسی منتقدان حسینیه معلی نشان میدهد عمده این افراد یک طیف مذهبی خاص هستند.
🔹طیفی که کارکرد مداح و سخنران را صرفا در رفت و آمد در هیات آن هم با شرایط و ضوابط خاص میدانند و بقیه کارکردهایی که یک مداح و سخنران به عنوان یک گروه مرجع میتواند در جامعه داشته باشد را اساسا کارکرد نمیدانند و مذمت میکنند.
🔹از طرف دیگر به نظر میرسد علاوه بر موارد گفته شده، حضور افرادی مثل میثم مطیعی و سیدرضا نریمانی در این برنامه نیز یکی دیگر از دلایل انتقادات تند این افراد است. مداحانی که در سالهای اخیر به واسطه موضعگیریهای انقلابی خود و هیات متبوعشان، از طرف طیفی که بالاتر از آن سخن رفت به عنوان مداح حکومتی نام گرفتند. دقیقا به همین دلیل هم است که اگر دست بزنند بد است، اگر قهوه عربی بخورند بد است، اگر لباس محلی اقوام ایرانی را بپوشند بد است، اگر از وحدت میان شیعه و سنی حرف بزنند که دیگر خیلی بد است، اگر با نجمالدین شریعتی شوخی کنند بد است و کلا از منظر این طیف، این مداحان هر کاری انجام دهند بد است، چرا؟ چون به زعم گروهی که بالاتر عرض شد، اینها مداحان حکومتی هستند!
🔹از طرفی عدهای هم بر این باورند که اصلا چرا باید مداح را بیاوریم و در تلویزیون به جای سلبریتی جا بزنیم؟ سوال از این دوستان این است که اولا مگر در حال حاضر سلبریتیها در تلویزیون نیستند و برنامه ندارند؟ در ثانی، ایراد استفاده کردن از مداحان در رسانه آن هم در قامت یک کار کارشناسی و نه یک شوی تلویزیونی صرف کجاست؟ چرا اصرار داریم که مداحان و سخنرانها را یک تافته جدا بافته از جامعه بدانیم و جا بنزیم؟ خروجی این نگاه و این عملکرد در دراز مدت چه خواهد بود و تا الان چه بوده؟
🔹به نظر میرسد خط تخریب برنامه تلویزیونی حسینیه معلی با قرائن و شواهدی که گفته شد، مسالهای جدا از نگرانی برای ساحت دین و دینداری و افراد منتسب به دینداری را دنبال میکند. این خط همان خط تخریب مداحی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) است که چند سالی میشود راه افتاده. مداحی که نسبت به مسائل روز انقلاب اسلامی، امت اسلامی و مسائل داخلی بیتفاوت نیست؛ حرف دارد، مطالبه دارد و در یک کلام در این جغرافیای وسیع خودش را پیدا کرده است. اما از منظر طیفی که مشغول تخریباند، هیاتیها، مداحها و سخنرانها نباید حکومتی باشند، نباید تغییرات اجتماعی برایشان مهم باشد، نباید مسؤولیت اجتماعی داشته باشند؛ از منظر این افراد، اگر کسی اینطور باشد خوب است اگرنه، اگر مداح باشد حکومتی است، اگر سخنران باشد، عالم فاسد! / روزنامه وطن امروز
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🚨📸اینفوگرافی ۷ توصیه رهبر معظم انقلاب در مورد انتخابات در دیدار با مردم آذربایجان شرقی
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🌷 از تهدید و عربدهکشی دشمن نباید ترسید، اگر ترسیدید باختید/ اگر نقطه قوت نداشتیم دشمن این جور عصبی نمیشد
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
از دشمن غافل نشوید. بدانیم دشمن خدعه و مکر و حیله و ابزار کار دارد. دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی این است که دشمن را بشناسیم، تواناییهای او را بدانیم، بشناسیم، اما نترسیم. اگر ترسیدید، باختید. از دشمن، از تهدید دشمن نباید ترسید، از عربدهکشی دشمن نباید ترسید، از فشار دشمن نباید ترسید.
🔹️باید توجه کرد که آن چیزی که موجب میشود دشمن این جور عصبی باشد و فشار بیاورد، آن چیست، آن نقطهی قوت شماست. ما اگر ضعیف بودیم، اگر نقطه قوت نداشتیم، دشمن این جور عصبی نمیشد.
🔹️گاهی بعضی به مجرد اینکه دشمن شروع میکند تحقیر آنها، احساس حقارت میکنند، منفعل میشوند. نه. سیاست دشمن این است که او را نسبت به داشتههای خودش بیاعتقاد و بیاعتماد بکند. در مقابل دشمن منفعل هم نباید شد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🌷 وظیفه مسئولان کار مداوم و صداقت با مردم و وظیفه مردم حمایت از کارگزاران و کارهای خوب است/ موفقیتهایمان را بشناسیم و آنها را زیاد کنیم/ ضعفهای خودمان را بشناسیم و آنها را رفع کنیم
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
اگر به خودمان نگاه کنیم، هم موفقیتهایمان را خواهیم شناخت و بر آنها پا خواهیم فشرد و به آنها افتخار خواهیم کرد و آنها را زیاد خواهیم کرد، هم ضعفهایمان را خواهیم شناخت، در صدد رفع این ضعفها برمیآییم. هرکدام یک وظیفهای داریم. دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، وظیفهشان چیست؟ عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم، ترجیح منافع ملی بر سود شخصی. نخبگان وظیفهشان این است که خلأها و منافذ خطر را شناسایی کنند، راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستجو کنند، بررسی کنند و به دولتها کمک فکری کنند.
🔹️وظیفهی جوانها درجهی اول، این است که صلاحیتهای لازم برای نقشآفرینی فردا را در خودشان ایجاد کنند، جوانها آماده باشند برای حضور در میدانهای گوناگون. عموم مردم وظیفه حمایت از خدمتگزاران و حمایت از کارهای خوب را دارند. این کارهایی ما میگوییم انجام بدهند همهی این کارها جهاد است. جهاد یعنی آن تلاشی که در مقابل یک دشمن انجام میگیرد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🌷 رهبر انقلاب: جبهه استکبار با حضور ملت ایران پای صندوق و شور و هیجانی که در انتخابات باشد مخالف است / با طرق مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، ناامید کنند
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
شک نیست که جبههِی استکبار با انتخابات ما مخالف است. چون نظام ما عبارت است از جمهوری اسلامی. هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش. جمهوری مظهرش همین انتخابات است. پس وقتی که آمریکا با نظام جمهوری اسلامی مخالف است، یعنی در واقع با انتخابات مخالف است، با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد و شرکت بیشتر مردم مخالف است.
🔹️یک بار یک رئیس جمهور آمریکا در نزدیکی انتخابات خطاب به مردم ایران گفت در انتخابات شرکت نکنید. البته آن انتخابات پرشورتر از همیشه شد. در واقع آن رئیس جمهور آمریکا ندانسته به ملت ایران کمک کرد. مردم از لج او بیشتر شرکت کردند. بعد از آن دیگر نمیگویند. صریح نمیگویند. اما با طرق مختلف، با انواع مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، مأیوس کنند، ناامید کنند. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban