فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها زنی که در تبعید، محافظ امام خمینی(ره) بود!
#زن_عفاف_افتخار
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
بسم الله الرّحمن الرّحیم
این گردهمایی را که همه ساله با حضور بلند پایگان علمی و سیاسی کشور تشکیل میگردد، باید یکی از مهمترین گردهماییها شمرد؛ زیرا موضوع آن نماز است که برترین فریضه دینی است و مخاطب آن همه آحاد ملتاند و از این رو لازم است که دست اندرکاران اجرایی ذی ربط نکاتی را که در آغاز این گردهمایی خطاب به آنان تذکر داده می شود صرفاً یک توصیه تشریفاتی نینگارند. در پیام سال گذشه این جانب به حاضران این گردهمایی و دیگران چنین آمده است:
انسان که از سویی گاه مظهر برترین و زیباترین حقایق هستی است، از سویی دیگر، گاه محل بروز زشتیها و پستی های بیهمانند نیز میگردد. اگر در جایی و زمانی او را مظهر آگاهی و محبت و فداکاری یا خردمندی و آفرینندگی و پیشرفت در عرصههای تعالی، یا آیت شوق و شور و امید میبینیم، در جایی و زمانی دیگر او را دچار غفلت و کینه و خودخواهی، یا جهل و عادت و رکود، یا سستی و نومیدی و بدبینی مشاهده می کنیم.
این عنصر با استعداد، میتواند برترین موجود گیتی تا پست ترین پدیده هستی گردد. او مجهز به همه ابزارها و زمینههای تعالی و تکامل معنوی و مادی، آفریده شده است. سرشت او، نیک و راه نیکی به روی او باز است. خرد و قدرت بر تصمیم گیری و انتخاب، دو بال توانای اویند و رسولان الهی راهنمایان و امید دهندگان و کمک کنندگان به او. امّا او با این حال میتواند تسلیم ضعفها و هوسها و خودخواهیها یا جهلها و غفلتها و عادت های خود شود وخود را از همه آن بشارتها و امیدها و معراج ها محروم سازد. این همان است که آن را باید «فسادپذیری انسان» نامید و همان است که در عمر دراز بشریت و نیز در عمر هر یک از آحاد بشر، بزرگ ترین مصیبت او و خطرناک ترین تهدید به شمار رفته است و می رود. برای پیشگیری و نیز درمان این آفت بزرگ، دین خدا «ذکر» را به انسان آموخته است.
ذکر یعنی حقیقت را به یاد آوردن، خود را در برابر خدا یافتن، به او گوش سپردن و به او دل دادن. یعنی از دل مشغولیهایی که آدمی را اسیر وسوسه هوسها میکند، یا میل به برتری جویی و کینه ورزی و آزمندی او را ارضا میسازد، خود را رها ساختن، یعنی او را از جهنمی که برای خود فراهم کرده است، به بهشت صفا و انس و بهجت و امن بردن. و نماز با ترکیب هماهنگ دل و زبان و حرکت، ناب ترین و کامل ترین نمونه و وسیله ذکر است.
انسان در زندگی شخصی اش، گاه بر اثر محنت ها و شدتها و مصیبتها، و در زندگی جمعی اش، گاه با حوادث تحول آفرین مانند حرکت عمومی به سوی جهاد یا انفاق یا کمک به نیازمندان، به عامل ذکر نزدیک میشود، و گاه با سرگرمیهای هوس آلود و غرق شدن در سرخوشی و اشرافی گری و عیش بارگی، از آن دور میافتد. عنصری که می تواند در همه این احوال او را به بهشت «ذکر» نزدیک یا نزدیک تر کند، نماز است.
نماز در حالات آمادگی روحی، به آدمی عروج و حال و حضور بیشتر میبخشد و در حالات غفلت و ناآمادگی، در گوش او زنگ آماده باش مینوازد و او را به آن وادی نورانی نزدیک میسازد. لذا نماز در هیچ حالی نباید ترک شود. در عین شدت و محنت ، در بحبوحه میدان جهاد، در هنگام فراغ و آسایش، و حتی در میان محیط لجن آلودی که انسان با هوسها و کینهها و شهوت ها و خودخواهیها، پیرامون خود پدید آورده است. نماز یک شربت مقوّی و شفابخش است، باید آن را با دل و جان خود نوشید و از هر نقطه که در آن واقع شدهایم، یک گام یا یک میدان به بهشت رضوان نزدیک شد.
از این روست که نه «حیّ علی الجهاد» و نه «حیّ علی الصّوم» و نه «حیّ علی الأنفاق»، نگفتهاند، ولی در هر روز بارها سرودهاند: «حیّ علی الصّلوه»
در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی، نماز، ما را در حرکت مان مصمم تر و نیرومندتر میکرد، و امروز که خطر غفلت و عیش بارگی و آرزوهای حقیر و تنگ نظرانه و عادتها و روزمرگیها ما را تهدید میکند، نماز به ما مصونیت میبخشد و بن بست های پنداری را میشکند و راه ما را روشن و افق را درخشان می سازد. این تنها برگی از کتاب مناقب نماز است، و همین برای به راه انداختن حرکتی جدی تر از گذشته، میتواند انگیزه ای ژرف و کارآمد پدید آورد.
همه باید در این حرکت بزرگ که شایسته است جهاد نامیده شود، خود را ملتزم و متعهد بدانند. علمای دین، روشنفکران، هنرمندان، جوانان، پدران و مادران و همسران، دارندگان منبرها و رسانهها، نویسندگان، و بیش از همه، مسئولان بخش های حکومتی مانند: وزارتهای آموزش و پرورش، علوم و فناوری، ارشاد، صدا و سیما، سازمانهای تبلیغاتی، مراکز تولید سینمایی، پژوهشگاهها، مدیرانی که نیروی انسانی کلانی در قبضه امر و نهی آن هایند، مانند: نیروهای مسلح، وزارت خانه ها، کارگاهها، دانشگاهها و مدارس، وسائل حمل و نقل و غیره و غیره… اینان هر یک به گونهای میتوانند و میباید در این حرکت همگانی سهیم گردند و نقش ویژه خود را بگزارند. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇
این کار با سهل انگاری و کم همّتی به سرانجام خود نمیرسد. از برترین شیوهها و فنیترین و هنری ترین ابزارها باید بهره گرفته شود. نمایش نماز جماعت مهجوری، با جمع معدودی، آن هم از فرسودگان بی نشاط، ترویج نماز جماعت نیست. همچنان که پخش صدای اذان از رسانههای صوت و تصویر، کافی نیست. جوان های ما هزاران صف جماعت پرشور و حال در سراسر کشور تشکیل میدهند، مردم زیادی از آنان که فیلم های سینمایی در گزارش واقعیتهای زندگی آنان ساخته می شود، اهل نماز و نیاز و تهجدند، حنجره های بسیاری از روی ایمان و تعبد در هنگام اذان، صدا به این سرود معنوی بلند میکنند، گروه های انبوهی در هنگام نماز از کار روزانه دست کشیده، به مسجد رو می آورند، این ها می تواند در ساخت های هنری، چهره زیبا و ترغیب کننده این فریضه نجات بخش را به همه نشان دهد.
در دانشگاه ها و دیگر مراکز انسانی انبوه، مسجد میتواند جایگاه امن و صفا باشد، و امام جماعت، غم گساری و راهنمایی و همدلی را درکنار اقامه نماز، در آن محبت، رحمت و هدایت الهی به نمازگزاران هدیه کند. مجامع دانشجویی و دانش آموزی در آن صورت، جذاب ترین مرکز تجمع خود را مسجد دانشگاه و مدرسه خواهند یافت و پایگاه تقوا، پایگاه فعالیت جوانان خواهد شد.
به مدیران آموزش و پرورش و علوم یادآوری میکنم که سهم مسجد سازی و مسجد پردازی باید در اعتبارات فعالیتهای فوق برنامه، در ردیف اول و بیش از سهم دیگر بخش های این سر فصل باشد.
هجرت هفتگی روحانیون مستقر در مراکز نظامی و غیره، به روستاهای همسایه این مراکز از توصیههای پیشین من است که بر آن تأکید میورزم. همچنین فراهم ساختن فضای مادی و معنوی برای اقامه نماز در بوستانها و گردشگاه ها و نمایشگاه ها و امثال آن.
امامان محترم جماعت، اگر خود بر اثر کهولت و غیره نمیتوانند وظیفه رابطه و انس و راهنمایی را برای نمازگزاران، به ویژه جوانان فراهم کنند ، در کنار خود فضلای جوان و پر نشاط را به کار گیرند و آنان را در کار با خود شریک سازند.
نمازهای جمعه باید پایگاه جذب و نصیحت و تعلیم باشد. امامان محترم جمعه با کمک برگزارکنندگان مراسم نماز، همه سعی خود را در این جهت مبذول دارند.
خدا را سپاس که محیط عمومی کشور، محیط ذکر و نماز و معنویت است، و خدا را سپاس که خیل عظیمی از مردم ما به ویژه جوانان، با نماز و نیاز، پیوندی روحی و عاطفی و عقلانی دارند. لیکن این همه باید گام های نهایی شمرده نشود و بیش از گذشته تلاش عالمانه و مدبّرانه و نازک اندیشانه در این رویکرد به کار رود.
اکنون این سؤال بسیار جدی و مهم برای این جانب مطرح است، که مسئولان اجرایی مخاطب این مطالبات تا چه حدّ به وظیفه خود عمل کردهاند؟ صدا و سیما، آموزش و پرورش، وزارت علوم و سایر مراکز دانشگاهی، وزارت ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، مراکز تولید سینمایی، نیروهای مسلح، مدیریت حمل و نقل و مدیریتهای شهری و دیگران، چه اندازه وظیفهای را که در این پیام از آنان، خواسته شده است به انجام رساندهاند؟
از ریاست محترم جمهوری اسلامی و دیگر مسئولان عالی رتبه به جد انتظار می رود که دست اندرکاران را با این سؤال اساسی مواجه سازند و پاسخ فعال آنان را مطالبه کنند.
توفیق همه حضرات را از خداوند متعال مسئلت می کنم.
والسلام علیکم و رحمهالله وبرکاته
سید علی خامنهای
۱۶ شهریور ۱۳۸۱
#دبیرخانه_اجلاسیه_سراسری_نماز_نیروهای_مسلح
https://eitaa.com/mnegahban
1_12681105124.mp3
553.4K
حواست باشه پیش خدایی ❤️
🎙 استاد قرائتی
نماز یعنی خودت را در حضور خدا ببینی و هر چیزی که تو را از خدا دور میکنه دور بشی.
#حضور_قلب
#نماز
#دبیرخانه_اجلاسیه_سراسری_نماز_نیروهای_مسلح
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به وقت خدا!
🎙استاد شیخ علیرضا حدائق
#شهید #نماز #عبادت #دنیا
#دبیرخانه_اجلاسیه_سراسری_نماز_نیروهای_مسلح
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تلاوت بسیار عالی از ایة الکرسی
❤️🌹باصدای ماندنی و دلنواز استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد رحمه الله ❤️🌷
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
📖 تقویم شیعه
شمسی: یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ شمسی
میلادیSunday 24 november 2024
قمری: الأحد ۲۲ جمادی الاولی ۱۴۴۶ هجری قمری
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓 روز شمار تقویم:
⬛️⏳۱۱ روز سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها (۱۱ه ق)
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تقویم_معارفی_شیعه
☀️ یکشنبه ٠۴ #آذر ١۴٠٣
🌙 الأحد ٢٢ #جمادیالاولی ١۴۴۶
🌲 نوامبر 2024 24 Sunday
❇️ وقایع مهم روز:
☀️ #هفته_بسیج
💠 حدیث روز 💠
💎 پيامبر اکرم (ص): «إنَّ اَحَبَّ الخَلائِقِ إلَی اللَّهِ شابٌّ حَدَثُ السِّنِّ في صُورَةٍ حَسَنَةٍ جَعَلَ شَبابَهُ و جَمالَهُ لِلّهِ و فِي طاعَتِهِ ذلِكَ الَّذي يُباهِي بهِ الرَّحمنُ مَلائكتَهَ يَقولُ: هذا عَبدِي حَقّاً»
«محبوبترين خلايق نزد خداوند، جوان خوشسيمايی است كه جوانی و زيبايی خود را برای خدا و در راه طاعت او بگذارند؛ خداوند رحمان به وجود چنين جوانی بر فرشتگان مباهات کرده و مىفرمايد: "اين است بنده راستين من»
📚 ميزان الحكمه، ح ۹۰۹۶
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
✅ روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «عوامل تضعیف فرهنگ #بسیجیگری و #ایثار و #شهادت طلبی»
✍️ مناسبت روز: در «#هفته_بسیج» قرار داریم و در روزهای گذشته به برخی از عوامل دخیل در حفظ، تداوم و توسعه فرهنگ بسیجیگری و ایثار و شهادت طلبی در جامعه پرداختیم، اما برای بررسی بیشتر و بهتر در رابطه با این فرهنگ انسانساز، در سخن امروز نیز به برخی از عوامل تضعیف این فرهنگ متعالی اشاره مینمائیم؛
هرچند در کل، میتوان فِقدان عواملِ تقویت فرهنگ شهادت طلبی، که در روز گذشته ذکر شد را، به عنوان عوامل تضعیف این فرهنگ فاخر تلقی کرد؛ اما اگر بخواهیم این عوامل را از هم تفکیک کرده و بررسی دقیقتری نماییم، باید عوامل تضعیف را به دو دستهی «درونی و بیرونی» تقسیم کنیم:
✅ بخش اول: «عوامل درونی» است که غالباً بر اثر بیدینی و ضعف بینش افراد در توحید و معاد میباشد، عبارت است از:
1️⃣ «ترس»:
یکی از شیوههای نفوذ شیطان در درون انسان، القاء ترس و تقویت آن در ابعاد مختلف است؛ چنانچه قرآن کریم دراینباره میفرماید: «فقط شیطان است که پیروان خود را میترساند، (پس) اگر ایمان دارید، از آنها نترسید و (فقط) از من پروا داشته باشید» (آلعمران/۱۷۵)
این ترسِ شیطانی، همواره به سراغ انسان میآید تا هرگز آسایش و راحتی خود را به خطر نیاندازد!
2️⃣ «فراموشی مرگ»:
یکی دیگر از موانع بزرگ در این عرصه، که در اثر ضعف ایمان و باور آدمی نسبت به سرای آخرت و روزِ حساب میباشد، فراموشی مرگ است؛ چنانچه امیرالمؤمنین (ع) وقتی صدای خنده مردی را در تشییع جنازهای شنیدند، فرمودند: «گویی مرگ در دنیا، بر غیر ما نوشته شده! و گویی حق بر غیر ما واجب گشته! گویی این مردگانی را که میبینیم، مسافرانی هستند که به زودی به سوی ما باز میگردند! پس آنها را در قبرشان میگذاریم و میراث آنها را میخوریم، مانند کسی که بعد از آنها جاودانه است!!!» [نهجالبلاغه حکمت ۱۲۲]
3️⃣ «ضعف حمیت و غیرت دینی» نیز یکی دیگر از عوامل تضعیف روند توسعه فرهنگ شهادت طلبی است؛ چنانچه خداوند در قرآن کریم میفرماید: «به آنها گفته شد بیایید در راه خدا نبرد کنید و یا لااقل از حریم خودتان دفاع کنید؛ پس آنها (به دروغ) گفتند، اگر میدانستیم جنگی روی خواهد داد، از شما پیروی میکردیم؛ اما آنها در آن هنگام به کفر نزدیکتر بودند تا به ایمان؛ و به زبان خود چیزی میگفتند که در دلهایشان نبود؛ و خداوند به آنچه کتمان میکردند آگاهتر است». (آل عمران/۱۶۷).
لذا اگر آنها، غیرت داشتند از دین الهی دفاع میکردند و یا حداقل از وطن و ناموس خودشان دفاع مینمودند.
✅ اما بخش دوم از عوامل مؤثر در تضعیف توسعهی فرهنگ بسیجیگری و شهادتطلبی، «عوامل بیرونی» است که عبارتند از:
1️⃣ «تضعیف اعتقادات و باورهای دینی» از طریق تحریف حقایق و شبهه افکنی و القاء این مطلب به جامعه که «دین» قدرت اداره زندگی بشر را ندارد!
2️⃣ «تهاجم فرهنگی و ترویج فساد و بیبند و باری و آزادی ارتباطات نامشروع» از طریق فضای مجازی و حقیقی؛
3️⃣ «تولید و توزیع و گسترش مواد مخدر و مسکرات» مخصوصاً در بین جوانان؛
4️⃣ «کسب مال نامشروع و ترویج حرام خواری» و...
که هر یک از این موارد در تضعیف و از بین بردن روحیهی بسیجیگری، ایثار و شهادتطلبی کافی است و برای حفظ این فرهنگ انسانساز، باید از تمامی عوامل ذکر شده حذر نمود.
✍️ در پایان بدیهی است برای تداوم و ارتقاء این فرهنگ متعالی در جامعه اسلامی، لازم است که تمامی رسانهها، کتب درسی و مسئولان و افراد فعال در عرصه تعلیم و تربیت، تمامی مساعی خویش را به کار بسته و تمامی امکانات خود را متمرکز بر ارائه معارف دینی و انقلابی در همه جوانب و تبیین نقش و سیره شهدا و ایثارگران نمایند و هرگز نباید فراموش کنیم که چقدر مدیون ایثار بسیجیان و خون شهدا هستیم و به راستی اگر آنها نبودند، امروز اثری از امنیت، آزادی و عزت در ایران اسلامی نبود.
📚 برداشتی از کتاب قیام و انقلاب مهدی به ضمیمه شهید، نوشته استاد مطهری (ره)
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰✅ روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: #هفته_بسیج
موضوع: «عوامل تضعیف فرهنگ #بسیجیگری و #ایثار و #شهادت»
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
شاعر برای از تو سرودن زبان نداشت
حتی قلم برای نوشتن توان نداشت
مولای من اگر تو نبودی بدون شک
قرآن حق برای ولایت نشان نداشت
از زور بازویت به همه گفته ام، علی
دنیا به غیرِ تو که یلی پهلوان نداشت
طوری به روی دشمن خود تیغ میکشی
انگار دشمن از دم اول امان نداشت
تنها علی بدون زره رفته در نبرد
ترسی میان معرکه از این و آن نداشت
رزق زمینیان همه در دست مرتضاست
حیدر اگر نبود کسی آب و نان نداشت
زهراست مادر بشریت بنابراین
آدم به جز علی پدری مهربان نداشت
#نـوكــر_نـوشــت:
#جانـم_علـی♥️
در جهان شاهی به جز شاه نجف افسانه است
هرکه مولایش شود غیر علی، دیوانه است
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_يااباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله، صبحتون بخير، روزتون معطر بنام #خامس_آل_عبا
#به_یاد_شهیدان
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_
عجل_فرجهم
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
به گزارش روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان گلستان ،همایش ارتقاء منزلت نماز فرماندهی انتظامی استان گلستان در سالن همایش شهید رئیسی ستاد گلستان با حضور مسولین استانی،فرماندهان و مدیران انتظامی استان در حال برگزاری می باشد.
#دبیرخانه_اجلاسیه_سراسری_نماز_نیروهای_مسلح
https://eitaa.com/mnegahban