📱چگونه دوربین و میکروفون گوشی هایمان در اختیار دیگران قرار می گیرد؟
💢به گزارش #روزنامه_گاردین برنامه های اینستاگرام، واتس آپ، فیسبوک، توئیتر، وایبر و لینکدین و بسیاری از برنامه های مشابه دیگر می توانند به صورت مخفیانه این کارها را بکنند:
🔺از دوربین های جلو و عقب گوشی عکس بگیرد
🔺از دوربین های جلو و عقب فیلمبرداری کند
🔺میکروفون گوشی شما را روشن کنند
🔺هر عکس یا فیلمی که توسط دستگاه شما گرفته می شود را به سرورهای خود ارسال کند
🔺از مجموع عکس و فیلم های شما، یک تصویر سه بعدی از شما بسازند و از این تصویر سه بُعدی هر استفاده دیگری بکنند، مانند شناسایی شما در دنیای واقعی!
در همین راستا یک فیلمساز هلندی برای اینکه بفهمد واقعا چقدر از این ادعاها حقیقت دارد و این موضوع را از یک توهم توطئه به یک واقعیت تبدیل کند، اجازه می دهد که گوشی تلفن همراهش دزدیده شود. و سپس، با استفاده از روش های جاسوسی، دوربین و میکروفون و لوکیشن گوشی را روشن می کند و برای مدت ها از دزد فیلمبرداری و عکسبرداری می کند و همه لحظاتِ او را ثبت می کند:
✅در لینک زیر باهم ببینیم چگونه این اتفاق رخ می دهد:
▫️ https://goo.gl/i3DzED
منبع: عصر هوشمندی
@mobahesegroup
⁉️متن شبهه:👇
گرگ اگر هوس گوشت کند
پوست شکار برایش مهم نیست.
حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری
از نسل آلودهی من گذشت؛
به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید.
✅پاسخ شبهه:👇
1⃣برخی ممکن است ندانند ولی برخی با مقاصد روشن چنین میگویند.همانطور که انسان عاقل، با کت و شلوار یا دامن داخل استخر نمیرود، یک عاقل نیز با مایو وسط خیابان راه نمیرود، آنهم با این توجیه که "ظاهر مهم نیست،باطن مهم است!"
2⃣چطور میشود که"ظاهر"در عدم رعایت شئونات برایشان مهم است اما در رعایتش مهم نیست؟اگر ظاهر مهم نیست،پس چراساعتها به آن میرسند تا به مجلسی روند و یاحتی برای خرید سبزی وسیبزمینی به ترهبار روند؟ اما وقتی بحث از رعایت شئونات میشود،"ظاهر"مهم نیست و باطن مهم است؟! یک آقاپسر شلوار فاقکوتاه میپوشد و تا دو نفر را میبیند، از پشت تا زمین خم میشود و یک دختر خانم استرچی میپوشد که یک میکرون هم با پوست بدنش فاصله ندارد، بعد میگویند: «ظاهر مهم نیست، باطن مهم است»! خب این همین باطنش است که بیرون ریخته شده. اگر واقعاً برایش مهم نیست، خب رعایتکند.
3⃣ظاهر و باطن انسان، جدا و بیارتباط و بدون تأثیر بر یک دیگر نیستند؛ بهعنوان مثال اگر کسب علم و معرفت، امری باطنی باشند، ورودیها با همین چشم و گوش ظاهری است، و اگر خیرخواهی باطنی باشد، در همین رفتار"ظاهری" ظهور و بروز دارد؛ و اگر خواب و خوراک و استراحت بدن و... ظاهری باشد، در روح و روان تأثیر مستقیم دارد.رابطهی "ظاهر و باطن"، رابطه روح و جسم است. هیچکس نمیگوید: مهم نیست که این آقا یا خانم، استخوانهایش شکسته، یا دست و پایش ورم کرده، یا چشمش کم سو شده...، همین که هنوز روح دارد و زنده است کافیست. چنانکه کسی نمیگوید: مهم نیست که این فرد مُرده است، مهم این است که سنّش جوان است، ظاهرش زیباست و اندامش سالم است.
4⃣کجا ظاهر مهم نیست؟
آنجایی که ظاهر را اصل و هدف و همه چیز بگیرند و باطن را رها کنند، یا ظاهر را برای ریا و فریب مردم بیارایند، یا آنجا که فقط بصورت ظاهری توجه شود و تمام همّوغمّ صورت ظاهری هرچیزی باشد. در واقع میگویند: "ظواهر نه فریبت بدهند و نه تو با ظواهر دیگران را بفریب"
«از زندگى دنيا، ظاهرى را میشناسند، حال آنكه از آخرت غافلند» (الرّوم/۷
5⃣در اسلام، اصل روح و ساختار باطنی انسان است اما تمامی احکام اسلام با همین اعضای ظاهری عمل میشود؛ چرا که ورودی به باطن، از ظاهر است و ظهور باطن نیز در ظاهر است.
نماز، طهارت، روزه، حج، حجاب، جهاد، تعاملاتتجاری و... همه صورت ظاهری دارند، حتی رعایت ادب و حفظ فرهنگ اصیل نیز با اعمال ظاهری محقق میگردد؛ چرا که همین رفتارهای ظاهری، باطن را میسازند، و همین باطنهاست که در رفتارهای ظاهری بروز پیدا میکند. منتهی تأکید شده که "فقط ظاهر نباشد"، وگرنه جسم بیجان است، بلکه نیّت را برای خدا خالص کنید که حکم روح برای این اعمال ظاهری را دارد. و همچنین تأکید شده فقط باطن نباشد، که آن وقت گمان و وهمی بیش نیست.
«و كسانى كه ايمان آورده، و كارهاى شايسته كردهاند، آنان اهل بهشتند، و در آن جاودان خواهند ماند» (البقره/۸۲)
6⃣در غیر اسلام نیز تمامی آداب، رسوم و فرهنگها در ظاهر پدیدار گردیده و با همین رفتارهای ظاهری شکل گرفته و نهادینه میشوند. خواه خوب باشند یا بد، مثبت باشند یا منفی، مفید باشند یا مضر.حتی ظهورِ و کنترلِ نظم در هر عرصهای، از رفتارهای اجتماعی گرفته تا اقتصادی و سیاسی، در همین "ظاهر" نمایش گذاشته میشود، و البته اثر باطنی دارد و نهادینه میشود. مردم در ممالک گوناگون، به ظاهر قوانین را رعایت میکنند، هم مالیات میدهند و هم نظم ترافیکی دارند و هم لباس فرم، هم آداب و رسوم و...، اما ممکن است در باطن قبول نداشته باشند.
7⃣دو مثال روشن در نیت(باطن) و عمل(ظاهر):
۱)فرض کنید عدهای راوسط بیابان ببرند و به آنها در نهایت چند تا چادر و یک چاه آب بدهند، و بگویند:قصد داشتیم در اینجا شهر بزرگ و زیبایی بارعایت تمامی اصول شهرسازی بسازیم، اماچون ظاهر مهم نیست وهمان قصد باطنی ما کافیست،نساختیم و شما همینجا زندگی کنید!
۲)فرض کنید یک نفر وسط مجلس عزا، بلند شود و برقصد! بعد به معترضین گفته شود که ظاهر مهم نیست، باطن مهم است و او نیز در باطن متأثرِ از این مصیبت میباشد، پس مانع رقصیدن او وسط مجلس عزا نشوید، دموکرات باشید، هرکس دلش خواست گریه کند و هرکس دلش خواست برقصد. مهم باطن است.مردم خواهند گفت: یا دروغ میگوید و میخواهد نظم این جمع را برهم زند و اهانت کند یا دیوانه است.
• پس ظاهر نیز چون باطن، از درجه اهمیت ویژه خود برخوردار میباشد و تأثیرگذار در باطن است، چنانکه باطن نیزدر ظاهر پدیدار میشود
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥فتنه نهایی از اعلام جنگ تا #استیضاح حسن روحانی
❌گفته بود اگر به بردارم دست بزنید اعلام جنگ می کنم و اکنون در وسط یک جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم...
🚫قبل از اینکه #فتنه_نهایی محقق شود، مجلس انقلابی باید به وظیفه خود عمل کند..!
✅تا می تونید منتشر کنید.
🎥تحلیل فوق العاده مهم از زبان استاد پورآقایی
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در گفتگو با ای بی سی: 6 تا 8 میلیون کودک در آمریکا در فقر به سر می برند. (با زیرنویس فارسی)
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک اعتراف تلخ!
‼️ دکتر قانعی دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اعتراف کرد:
☠ وزارت بهداشت پذیرفته است که کشور ایران به همراه چند کشور دیگر، تعداد فراوانی از مردم را به عنوان موش آزمایشگاهی برای تست داروهای ضد ویروس قرار دهد و نتایج را به سازمان بهداشت جهانی گزارش دهد!
☠حالا متوجه شدین چرا آمار بالا میره؟!
❌ تحت هیچ شرایطی برای درمان به بیمارستان ها نروید و با دارو های سنتی خود را درمان کنید
☠شما یه مبتلا به کرونا سراغ دارین که تو منزل بوده باشه وفوت کنه؟!
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
#وزارت_کشتار_جمعی
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
#ترور_بیولوژیک
#اصلاحات_بردگان_شیطان
#کشته_سازی
#خیانت
@mobahesegroup
پاسدار بسیجی محمد محمدی از بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج انصارالامام تهران، یکشنبه ۲۷ مهر، با چند تن از اراذل و اوباش تهرانپارس که در درگیری با خانمی حرف های رکیک زده و فحش های ناموسی میدادند، مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفت و به شهادت رسید.😢🇮🇷
از همین جا به آقا پسرای روشنفکری که برای دفاع از حقوق زنان هشتک #نه_به_حجاب_اجباری رو میذارند، عرض کنیم؛ خدا قوت پهلوان.😐
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
@mobahesegroup
♦️دستگیری قاتلان بسیجی آمر به معروف
🔹جانشین پلیس تهران بزرگ: در پی یک درگیری در خیابان استخر، بسیجی آمر به معروف «محمد محمدی» با ضربات چاقو به شهادت رسید. پلیس عاملان قتل را در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر کرد.
🔹۴ نفر از عوامل به هویت آرمان ۱۸ ساله، مهدی ۲۶ساله، هادی ۲۴ ساله و افشار ۳۵ ساله در منطقه خاکسفید دستگیر شدند که به مشارکت در نزاع منجر به قتل اعتراف کردند.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
⁉️متن شبهه:👇👇👇
قرآن اکثریت انسانها را با صفاتی چون نادان، بیعقل و بیایمان معرفی کرده است، گویا تنها کسانی که به اسلام گرویدهاند، انسان یا انسان کاملاند و دیگر انسانها بیشعور و فاقد فهم و درک هستند! حتی در قرآن به برخی از انسانها القابی مانند میمون، سگ و الاغ داده شده و پارهای انسانها از جانوران بدتر شمرده شدهاند!
آیا تمام این القاب بدان سبب نیست که عدهای نمیخواستند مطیع سخنان بیمنطق قرآن و پیامبر آن شوند؟!
✅پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣ برخلاف تصور باطلی که قرآن را توهین کننده به انسان معرفی میکند، بررسی دقیق و منصفانه نشان میدهد که قرآن کریم به "کرامت ذاتی انسان" باور دارد و آن را مبنایی ضروری برای کرامت اکتسابی او میداند؛ برخی از خصوصیات انسان که معلول و نتیجۀ کرامت ذاتی اوست عبارتند از مسجود ملائکه(1)، جانشین خداوند در زمین(2)، امانت دار خداوند(3)، دارای روح خدایی(4)، دارای اختیار(5) و ویژگیهای دیگری(6) که در قرآن برای انسان بیان شده و نشان از جایگاه والای انسان در دیدگاه قرآن دارد.
2⃣آنچه معیار و میزان قضاوت نهایی درباره انسان به حساب میآید، همانا کرامت اکتسابی است که در قرآن تحت عنوان "تقوا" (7) از آن یاد شده است؛ از منظر قرآن، کرامت ذاتی بشر هرگز مانع آن نیست که با سوءاختیارش راه نادرست را برگزیند و به مانند حیوانات زندگی کند؛ از نگاه قرآن، انسان موجودی است که هم دارای غرایز، امیال و نیازهای حیوانی است و هم استعداد پرواز تا مراتب بلند معنوی را دارد؛ اگر به نیازها و کششهای عالی خود پاسخ مناسب ندهد و به تزکیه و تهذیب نفس خویش همت نگمارد، در غرایز و شهوات حیوانی فرو رفته و شاید وجودی گمراهتر از حیوان هم پیدا کند.
@mobahesegroup
2⃣چگونه ممکن است قرآنی که پیروان خود را از دشنام دادن منع می کند(8) خود از آن استفاده کند! آنچه تحت عنوان فحاشی های قرآن به منظور سیاه نمایی بر علیه قرآن مطرح است نه فحاشی بلکه "توصیف واقعیت" است؛ قرآن به عنوان آخرين کتاب الهي در پی آن است که خوب و بد، زشت و زیبا و درست و غلط را بیان کند و انسانها را با توصیف وضعیت خودشان، آگاه کرده و معیار انسانیت از غیر آن را بازشناساند چنانکه امیرالمومنین علیه السلام در مواجه شدن با فحاشی سپاهیان خود نسبت به سپاهیان دشمن در جنگ صفین فرمودند: «من خوش ندارم كه شما فحاش باشيد، اگر شما به جاي دشنام، اعمال آنها را توصیف کنید و حالات آنها را یادآوری کنید در سخن به صواب نزدیک تر و براي اتمام حجت بهتر است(9).
📚منبع
1. اعراف، آیۀ۱۱
3. بقره، آیۀ۳۰
3. احزاب، آیۀ۷۲.
4. سجده، آیۀ۹.
5. ملک، آیۀ۲، سورۀ کهف، آیۀ۷ و...
6. فطرت خداگرايی، انسان آزاد و امانت دار، دارای وجدان اخلاقی و...
7. حجرات
8. انعام،۱۰۸
9. تفسير نمونه۳۹۶.۵
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
⁉️متن شبهه:👇👇👇
قرآن اکثریت انسانها را با صفاتی چون نادان، بیعقل و بیایمان معرفی کرده است، گویا تنها کسانی که به اسلام گرویدهاند، انسان یا انسان کاملاند و دیگر انسانها بیشعور و فاقد فهم و درک هستند! حتی در قرآن به برخی از انسانها القابی مانند میمون، سگ و الاغ داده شده و پارهای انسانها از جانوران بدتر شمرده شدهاند!
آیا تمام این القاب بدان سبب نیست که عدهای نمیخواستند مطیع سخنان بیمنطق قرآن و پیامبر آن شوند؟!
http://yon.ir/G9geT
✅پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣ برخلاف تصور باطلی که قرآن را توهین کننده به انسان معرفی میکند، بررسی دقیق و منصفانه نشان میدهد که قرآن کریم به "کرامت ذاتی انسان" باور دارد و آن را مبنایی ضروری برای کرامت اکتسابی او میداند؛ برخی از خصوصیات انسان که معلول و نتیجۀ کرامت ذاتی اوست عبارتند از مسجود ملائکه(1)، جانشین خداوند در زمین(2)، امانت دار خداوند(3)، دارای روح خدایی(4)، دارای اختیار(5) و ویژگیهای دیگری(6) که در قرآن برای انسان بیان شده و نشان از جایگاه والای انسان در دیدگاه قرآن دارد.
2⃣آنچه معیار و میزان قضاوت نهایی درباره انسان به حساب میآید، همانا کرامت اکتسابی است که در قرآن تحت عنوان "تقوا" (7) از آن یاد شده است؛ از منظر قرآن، کرامت ذاتی بشر هرگز مانع آن نیست که با سوءاختیارش راه نادرست را برگزیند و به مانند حیوانات زندگی کند؛ از نگاه قرآن، انسان موجودی است که هم دارای غرایز، امیال و نیازهای حیوانی است و هم استعداد پرواز تا مراتب بلند معنوی را دارد؛ اگر به نیازها و کششهای عالی خود پاسخ مناسب ندهد و به تزکیه و تهذیب نفس خویش همت نگمارد، در غرایز و شهوات حیوانی فرو رفته و شاید وجودی گمراهتر از حیوان هم پیدا کند.
@mobahesegroup
2⃣چگونه ممکن است قرآنی که پیروان خود را از دشنام دادن منع می کند(8) خود از آن استفاده کند! آنچه تحت عنوان فحاشی های قرآن به منظور سیاه نمایی بر علیه قرآن مطرح است نه فحاشی بلکه "توصیف واقعیت" است؛ قرآن به عنوان آخرين کتاب الهي در پی آن است که خوب و بد، زشت و زیبا و درست و غلط را بیان کند و انسانها را با توصیف وضعیت خودشان، آگاه کرده و معیار انسانیت از غیر آن را بازشناساند چنانکه امیرالمومنین علیه السلام در مواجه شدن با فحاشی سپاهیان خود نسبت به سپاهیان دشمن در جنگ صفین فرمودند: «من خوش ندارم كه شما فحاش باشيد، اگر شما به جاي دشنام، اعمال آنها را توصیف کنید و حالات آنها را یادآوری کنید در سخن به صواب نزدیک تر و براي اتمام حجت بهتر است(9).
📚مطالـعه بیشتـر:
https://goo.gl/QpyYsc
📚منبع
1. اعراف، آیۀ۱۱
3. بقره، آیۀ۳۰
3. احزاب، آیۀ۷۲.
4. سجده، آیۀ۹.
5. ملک، آیۀ۲، سورۀ کهف، آیۀ۷ و...
6. فطرت خداگرايی، انسان آزاد و امانت دار، دارای وجدان اخلاقی و...
7. حجرات
8. انعام،۱۰۸
9. تفسير نمونه۳۹۶.۵
⁉️متن شبهه:👇👇👇
قرآن اکثریت انسانها را با صفاتی چون نادان، بیعقل و بیایمان معرفی کرده است، گویا تنها کسانی که به اسلام گرویدهاند، انسان یا انسان کاملاند و دیگر انسانها بیشعور و فاقد فهم و درک هستند! حتی در قرآن به برخی از انسانها القابی مانند میمون، سگ و الاغ داده شده و پارهای انسانها از جانوران بدتر شمرده شدهاند!
آیا تمام این القاب بدان سبب نیست که عدهای نمیخواستند مطیع سخنان بیمنطق قرآن و پیامبر آن شوند؟!
✅پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣ برخلاف تصور باطلی که قرآن را توهین کننده به انسان معرفی میکند، بررسی دقیق و منصفانه نشان میدهد که قرآن کریم به "کرامت ذاتی انسان" باور دارد و آن را مبنایی ضروری برای کرامت اکتسابی او میداند؛ برخی از خصوصیات انسان که معلول و نتیجۀ کرامت ذاتی اوست عبارتند از مسجود ملائکه(1)، جانشین خداوند در زمین(2)، امانت دار خداوند(3)، دارای روح خدایی(4)، دارای اختیار(5) و ویژگیهای دیگری(6) که در قرآن برای انسان بیان شده و نشان از جایگاه والای انسان در دیدگاه قرآن دارد.
2⃣آنچه معیار و میزان قضاوت نهایی درباره انسان به حساب میآید، همانا کرامت اکتسابی است که در قرآن تحت عنوان "تقوا" (7) از آن یاد شده است؛ از منظر قرآن، کرامت ذاتی بشر هرگز مانع آن نیست که با سوءاختیارش راه نادرست را برگزیند و به مانند حیوانات زندگی کند؛ از نگاه قرآن، انسان موجودی است که هم دارای غرایز، امیال و نیازهای حیوانی است و هم استعداد پرواز تا مراتب بلند معنوی را دارد؛ اگر به نیازها و کششهای عالی خود پاسخ مناسب ندهد و به تزکیه و تهذیب نفس خویش همت نگمارد، در غرایز و شهوات حیوانی فرو رفته و شاید وجودی گمراهتر از حیوان هم پیدا کند.
@mobahesegroup
2⃣چگونه ممکن است قرآنی که پیروان خود را از دشنام دادن منع می کند(8) خود از آن استفاده کند! آنچه تحت عنوان فحاشی های قرآن به منظور سیاه نمایی بر علیه قرآن مطرح است نه فحاشی بلکه "توصیف واقعیت" است؛ قرآن به عنوان آخرين کتاب الهي در پی آن است که خوب و بد، زشت و زیبا و درست و غلط را بیان کند و انسانها را با توصیف وضعیت خودشان، آگاه کرده و معیار انسانیت از غیر آن را بازشناساند چنانکه امیرالمومنین علیه السلام در مواجه شدن با فحاشی سپاهیان خود نسبت به سپاهیان دشمن در جنگ صفین فرمودند: «من خوش ندارم كه شما فحاش باشيد، اگر شما به جاي دشنام، اعمال آنها را توصیف کنید و حالات آنها را یادآوری کنید در سخن به صواب نزدیک تر و براي اتمام حجت بهتر است(9).
📚مطالـعه بیشتـر:
https://goo.gl/QpyYsc
📚منبع
1. اعراف، آیۀ۱۱
3. بقره، آیۀ۳۰
3. احزاب، آیۀ۷۲.
4. سجده، آیۀ۹.
5. ملک، آیۀ۲، سورۀ کهف، آیۀ۷ و...
6. فطرت خداگرايی، انسان آزاد و امانت دار، دارای وجدان اخلاقی و...
7. حجرات
8. انعام،۱۰۸
9. تفسير نمونه۳۹۶.۵