هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
💢 پرداخت فطریه به سادات
💠 سوال:
آيا غير سادات میتوانند به سادات فطريه بدهند؟
✍🏻 پاسخ:
کسی که سیّد نیست نمی تواند به سیّد فطره بدهد حتی اگر سیّدی نانخور او باشد نمی تواند فطره او را به سیّد دیگر بدهد.
🔹 زكات فطره (فطريه) صدقه واجب نام دارد.
🔸دادن صدقه مستحبي به سيد فقير اشكال ندارد.
🔹سيد نمى تواند از غير سيد زكات بگيرد.
🔺 توضيح المسائل 16مرجع، م 2009
📎 #احکام
📎 #احکام_روزه
📎 #زکات_فطره
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📎 https://btid.org/fa/news/144046
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
بسمه تعالی
مقام معظم رهبری "مد ظله العالی":
کسانی که در حوزه به حدّی از معرفت و آگاهی و علم میرسند، باید بروند به طرف جایگاههایی که احتیاج به آنهاست. امروز چقدر نیاز به فضلای جوان و فعّال و کارآمد در اقطار این کشور هست؛ نه فقط در روستاها، بلکه در شهرها حتی بعضی شهرهای بزرگ
معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه از فضلا و روحانیون ارجمند برای تبلیغ و ترویج معارف قرآن و اهل بیت و ارزش های انقلاب اسلامی به مراکز و مناطق تبلیغی شهری و روستایی در قالب اعزام بلند مدت و کوتاه مدت به صورت تمام وقت ، پاره وقت و ساعتی دعوت به عمل می آورد.
شرایط اعزام بلند مدت:
1. صلاحیت علمی و مهارتی متناسب با نوع اعزام؛
2. داشتن سطح 2 حوزوی برای مناطق روستایی و سطح 3 برای مناطق شهری
3. ملبس بودن به لباس مقدس روحانیت؛
4. گذراندن دوره آموزشی بدو تبلیغ؛
5. حضور حداقل یکسال به همراه خانواده در محل تبلیغ.
مزایا:
1. پرداخت حق التبلیغ
2. پرداخت کمک هزینه اجاره مسکن
3. برخورداری از امتیازات و سوابق تبلیغی
4. بهره مندی از خدمات مراکز حوزوی
5. امکان ادامه تحصیل دروس حوزوی به صورت غیر حضوری
6. امکان ادامه تحصیل در سطوح 2، 3 و 4 تخصصی تبلیغ به صورت غیر حضوری و نیمه حضوری
7. امکان گذراندن دوره سربازی و اخذ پایان خدمت
8. امکان تدریس در حوزه های علمیه سراسر کشور
9. تبلیغ در مدارس امین و شبانه روزی
مقام معظم رهبری "مد ظله العالی":
مسجد ميتواند پايگاه همه كارهاي نيك باشد؛ پايگاه خودسازي، انسانسازي، تعمير دل و تعمير دنيا و مقابله با دشمن و زمينهسازي براي ايجاد تمدن اسلامي و بصيرتافزاي
معاونت تبليغ و امور فرهنگی حوزه
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
💢 گاهی هنر زیباتر از ما صحبت میکنه :)
#فلسطين
《لیا آبنوس》
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
هدایت شده از پاسدار عشق
🔴 اقدام قابل تحسین میثم عباسیان تجربه گر برنامه زندگی پس از زندگی
🔻 وی در قسمتی از آخرین پُست خود نوشت:
🔹 بعد از پخش برنامه زندگی پس از زندگی در مورد بنده، شاهد سیل عظیمی از ابراز محبتها و الطاف بیکران مردم حق جو و محب خاندان آل الله بودم که الحق زبانم قاصره از بیان این همه محبت، قبلا هم نوشتم که زبان تشکر ندارم.
🔹 راستش کاملا متوجهم که این همه لطف برای عنایت اهل بیت علیهم السلام بوده اما دردم میگیره از اون دسته از بزرگوارانی که برای این حقیر یا هر شخص دیگه ای بخوان پروژه قدیس سازی رو اجرا کنن.
🔹 قدر این پرچم و اشک ها و روضه ها رو بدونیم. قدر نعمت عظیم ولایت امیرالمومنین علیه السلام رو بدونیم که بالاترین و مهم ترین سوال برزخ و محشر راجع به شکر یا کفران همین نعمته.
🔹 میخوام به جهت اثبات این موضوع که دلیل شرکت بنده در برنامه وزین زندگی پس از زندگی فقط و فقط بدلیل انتقال این حقیقت مسلم بود و لاغیر، از دنیای مجازی کوچ کنم تا همه بدونن که برای بنده ای که برزخ رو از نزدیک لمس و مشاهده کردم این اعتبارات دنیایی و گذرا هیچ ارزشی نداره.
🔹تابیشتر به خودم تذکر بدم که هیچ خبری در این دنیای فانی نیست و هرچه که درهردوعالم هست برای خداست و اهل بیتش.
🔹 بنده هم طبق رسالتم عمل کردم و وظیفه خودم درانتقال حقایقی که با تمام وجودم لمس کرده بودم رو سعی کردم در حد توان انجام بدم.
🔹 همه شما عزیزان رو با این بیت به خداوند بزرگ می سپارم:
به دهر هر خبری هست زیر پرچم توست
اگر کسی در دیگر زند ز بی خبری است
#پاسدارِوَصیتِحاجقاسم 』
═════
@pasdar_Eshgh
پارک ایران در لبنان یک مجموعه تفریحی، توریستی و اقامتی است این پارک در روستایی به نام مارون الراس در جنوب کشور لبنان می باشد این روستا حدود یک کیلومتر با مرز لبنان و سرزمین های اشغالی فلسطین فاصله دارد که با قرار گیری در قسمت های مرتفع منطقه و اشراف آن به نواحی مهم جنوبی لبنان، مناطق شمالی سرزمین های اشغالی و حدود چهارده شهرک صهیونیست نشین، باعث شده که از لحاظ نظامی از اهمیت بالایی برخوردار باشد. همچنین لازم به ذکر است که این روستا حدودا در 125 کیلو متری جنوب شهر بیروت قرار گرفته و حدود 1000 هکتار وسعت دارد. پارک ایران در لبنان در واقع به پاس مقاومت زبان زد مردم این منطقه در دوره 33 روزه جنگ سال 1385 هجری شمسی (2006 میلادی) تاسیس شده است. گردشگران لازم است بدانند که این مجموعه همچنین با هدف معرفی و ترویج تمدن و فرهنگ غنی جمهوری اسلامی ایران احداث شده و بدین منظور در این پارک به تعداد استان های کشور عزیزمان ایران، استراحتگاه تاسیس کرده اند. گفتنی است نام این استراحتگاه ها مطابق با نام استان های ایران می باشد.علاوه بر امکانات تفریحی و رفاهی پارک ایران، مسجدی در آن وجود دارد که دقیقا به شکل یکی از مساجد باشکوه و مشهور جهان یعنی مسجد القصی (واقع در پایتخت فلسطین، شهر قدس)، ساخته شده و علت این امر در واقع قدرت نمایی اسلام و مردم مسلمان فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیستی می باشد، چرا که شهر های اشغالی در نزدیکی پارک ایران در لبنان واقع شده و این مسجد از این شهرک ها به راحتی قابل مشاهده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نکته خیلی مهم حتما عمل کنید استراحت کار ذهنی کار جسمی است نه خواب...
هدایت شده از عبدالمحمد صرامی
تفسیر قرآن کریم روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
[انقلاب اسلامی] عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد. این پدیدهی مبارک را رفتار و منش حضرت امام خمینی در طول دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب، بیش از هر چیز رواج داد؛ آن انسان معنوی و عارف و وارسته از پیرایههای مادّی، در رأس کشوری قرار گرفت که مایههای ایمان مردمش بسی ریشهدار و عمیق بود. هرچند دست تطاول تبلیغات مروّج فساد و بیبندوباری در طول دوران پهلویها به آن ضربههای سخت زده و لجنزاری از آلودگی اخلاقی غربی را به درون زندگی مردم متوسّط و بخصوص جوانان کشانده بود، ولی رویکرد دینی و اخلاقی در جمهوری اسلامی، دلهای مستعد و نورانی بویژه جوانان را مجذوب کرد و فضا به سود دین و اخلاق دگرگون شد. مجاهدتهای جوانان در میدانهای سخت از جمله دفاع مقدّس، با ذکر و دعا و روحیهی برادری و ایثار همراه شد و ماجراهای صدر اسلام را زنده و نمایان در برابر چشم همه نهاد. پدران و مادران و همسران با احساس وظیفهی دینی از عزیزان خود که به جبهههای گوناگون جهاد میشتافتند دل کندند و سپس، آنگاه که با پیکر خونآلود یا جسم آسیبدیدهی آنان روبهرو شدند، مصیبت را با شکر همراه کردند. مساجد و فضاهای دینی رونقی بیسابقه گرفت. صف نوبت برای اعتکاف از هزاران جوان و استاد و دانشجو و زن و مرد و صف نوبت برای اردوهای جهادی و جهاد سازندگی و بسیج سازندگی از هزاران جوان داوطلب و فداکار آکنده شد. نماز و حج و روزهداری و پیادهروی زیارت و مراسم گوناگون دینی و انفاقات و صدقات واجب و مستحب در همهجا بویژه میان جوانان رونق یافت و تا امروز، روزبهروز بیشتر و باکیفیّتتر شده است....
تبیین
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
4_5942567250971066623.mp3
14.21M
🌷وداع با ماه مبارک رمضان❣️
🎤 استاد میرزامحمدی
ممنونم اگر نروی...
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
📌 ارزش تعلیم انسانها و مقام معلم
🔹 ضرورت هر چیزی یکی از ملاکهای ارزشگذاری محسوب میشود. علم نیاز روحی انسان است. این علم است که میزان تفاوت انسان را از دیگر موجودات نشان میدهد. پیامبر گرامی اسلام میفرمایند:«إِنَّ الْعِلْمَ حَيَاةُ الْقُلُوبِ مِنَ الْجَهْلِ وَ ضِيَاءُ الْأَبْصَارِ مِنَ الظُّلْمَةِ وَ قُوَّةُ الْأَبْدَانِ مِنَ الضَّعْف؛ به راستى كه دانش، مايه حيات دلها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدنهاى ناتوان است.»
🔸 امام علی علیه السلام در رابطه با ابعاد خطرناک حتمی جهل میفرمایند:« اَلجَهلُ أَصلُ كُلِّ شَرٍّ؛ نادانى، ريشه همه بدیهاست». میبینیم که علم، ضرورتی فوق العاده دارد به همین اندازه وجود معلّم برای انسان، حیاتی و مهم است.
🔹علم، راه را بر انسان روشن میکند و به انسان کمک میکند که برای آیندهای روشن قدم بردارد. معلّم برای خود تلاش نمیکند بلکه برای ساختن آینده من تلاش میکند. این است ارزش کسی که خود را فدای دیگران میکند و به راستی چه کاری زیباتر و قیمتیتر از فدا شدن برای رشد و بالندگی دیگران؟!
به همین خاطر است که پیامبر اعظم حضرت محمد صلّی الله علیه و آله میفرمایند:« تَواضَعُوا لِمَن طَلَبتُم مِنهُ العِلمَ؛ در پيشگاه كسى كه از او دانش مى آموزيد، فروتن باشيد .» در برابر کسی که باعث رشد و بالندگی من شده باید سر تعظیم و احترام فرود آورد!
🌐 جهت مطالعهی بیشتر مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/90648
📎 #اعتقادات
📎 #مقام_معلم
📎 #روز_معلم
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
💢 زمان پرداخت کفاره ی روزه
💠 سوال:
کفاره و فدیه مربوط به هر ماه رمضان را، چه زمانی باید پرداخت؟
✍🏻 پاسخ:
کفاره تأخیر و کفاره بیماری که تا ماه رمضان بعد نتواند قضای روزه را بگیرد، پس از رسیدن ماه رمضان بعد پرداخت می شود، اما پرداخت کفاره افطار عمدی یا فدیه ای که زن باردار یا زن شیرده باید بپردازد، قبل از رسیدن ماه رمضان بعد، اشکال ندارد.
🔺 احکام روزه مطابق با فتاوای مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی خامنهای
📎 #احکام
📎 #احکام_روزه
📎 #کفاره_روزه
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📎 https://btid.org/fa/news/207420
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
بارها گفتهام که آینده را بسیار خوب و روشن و امیدبخش و بهتر از گذشته مشاهده میکنم. خدای متعال به پیامبر خود فرمود: «وللاخرة خیر لک من الاولی» (۱) یعنی وضعیت آیندهی تو بهتر از گذشته خواهد بود. زحماتی که امام عزیزمان با پشتیبانی ملت در طول ده سال گذشته کشیدند، بذری بود که پاشیده شد و انشاءاللَّه در آینده ثمر خواهد داد. مسیرهای سختی که دست نیرومند امام(ره) عبور از آنها را ممکن میساخت، دیگر تکرارشدنی نیست؛ لذا آیندهی ما بسیار خوب و روشن و امیدبخش خواهد بود. بیانات رهبری در سال 1368
کل موضوعات سی روز را به همراه فایل پی دی اف توضیحات را می توانید در اینجا ببینید
💐💐💐💐
از همه عزیزانی 💐که در این سی روز 🌹با مطالعه و ترویج موضوعات جهاد تبیین 💐ما را یاری نمودند تقدیر و تشکر🙏🏻 فراوان دارم ملتمس دعای خیرتان هستم چنانچه حقیر را از نظرات سازنده خود بهره مند کنید ممنونم
جهت ارسال اظهار نظر اینجا را کلیک کنید
جزء 30.pdf
851.8K
جزء سی تبیین امید و نگاه خوشبینانه داشتن به آینده انقلاب اسلامی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وداع آخر رمضان المبارک
حتما گوش کنید در این لحظات آخر
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔸قوت غالب در فطریه
❓کسی که در کل سال بیشتر برنج استفاده می کند، آیا باید برنج یا مبلغ سه کیلو برنج را برای فطریه محاسبه کند؟
✅ فطریه اگر از گندم، جو، خرما، برنج و مانند اینها یا پول هر کدام داده شود، کفایت می کند و منحصر به قوت غالب شخص نیست.
✅ طبق فتوای آیت الله خامنه ای (حفظه الله).
#ماه_مبارک
#ماه_مبارک_رمضان
#عید_فطر
#فطریه
#احکام
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔸 کارت به کارت کردن فطریه
❓ باتوجه به اینکه زکات فطره باید از مالی که کنار گذاشته میشود پرداخت شود؛ آیا جایز است فطریه به صورت کارت به کارت به فقیر داده شود؟
✅ اگر مبلغ فطریه را کنار نگذاشته باشید، می توانید با انتقال از کارت خود به کارت فقیر نیت فطریه کنید، و چنانچه قبلاً مبلغ فطریه را کنار گذاشته اید، باید همان را به فقیر بدهید.
✅ طبق فتوای آیت الله خامنه ای (حفظه الله).
#ماه_مبارک
#ماه_مبارک_رمضان
#عید_فطر
#فطریه
#احکام
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔸 زمان کنار گذاشتن و پرداخت زکات فطره
❓ زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن چه موقع است؟
✅ از غروب شب عید فطر می تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید به فقیر بپردازد؛ ولی اگر نماز عید نمی خواند می تواند پرداخت آن را تا ظهر به تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست.
اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هر گاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمی شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
✅ طبق فتوای آیت الله خامنه ای (حفظه الله).
#ماه_مبارک
#ماه_مبارک_رمضان
#عید_فطر
#فطریه
#احکام
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 مجموعه #لحظههای_استجابت
📥 دسترسی به نسخه پخش تلویزیونی👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=49992
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭خدا حافظ😭
خدا حافظ ای سفره سبز افطارالهی 🤲
در واپسین لحظات ماه مبارک رمضان 🌙
جویبار محبتت را همیشه
بر روح و جانمان جاری کن❣
و نور ایمانت را بر قلبمان بتابان 🌼
و بخششت را چون کوهی محکم
تکیهگاهمان کن
آمیـــن یـــا رَبَّ🤲
دراین آخرین لحظاتی که به غروب روز ۲۹ مانده برای سلامتی وتعجیل در ظهور مولای غریب وتنهایمان هر نفر ۱۴ گل صلوات تقدیم نماید
🌸💞🌸💞🌸💞🌸
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔰 ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری:
👈 هلال ماه شوال رؤیت نشد دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۳۰ رمضان المبارک است
🔺️ ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد هلال ماه شوال در غروب روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت رؤیت نشد و فردا دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ مطابق با ۳۰ رمضان المبارک ۱۴۴۳ هجری قمری خواهد بود.
🌙 @Khamenei_ir
اللَّهُمَّ اسْقِنَا الْغَيْثَ، وَ انْشُرْ عَلَيْنَا رَحْمَتَكَ بِغَيْثِكَ الْمُغْدِقِ مِنَ السَّحَابِ الْمُنْسَاقِ لِنَبَاتِ أَرْضِكَ الْمُونِقِ فِى جَمِيعِ الاْفَاقِ.
خداوندا، ما را به باران سیراب کن، و رحمت خویش را بر ما بگستر. در همه جاى زمین براى گیاهان زیبا و خوش منظر ابرى بارنده روانه کن.
وَ امْنُنْ عَلَى عِبَادِكَ بِإِينَاعِ الثَّمَرَةِ، وَ أَحْيِ بِلادَكَ بِبُلُوغِ الزَّهْرَةِ، وَ أَشْهِدْ مَلائِكَتَكَ الْكِرَامَ السَّفَرَةَ بِسَقْيٍ مِنْكَ نَافِعٍ، دَائِمٍ غُزْرُهُ، وَاسِعٍ دِرَرُهُ، وَابِلٍ سَرِيعٍ عَاجِلٍ.
و به رسیدن میوه ها بر بندگان خود منّت گذار، و زمینهاى مرده را به شکفتن شکوفه ها زنده گردان، و فرشتگان گرامى و نویسندگان را حاضر آور. بارانى سودمند، پیاپى در همه جاى، درشت، شتابان و زود.
اللَّهُمَّ اسْقِنَا سَقْيا تُسِيلُ مِنْهُ الظِّرَابَ، وَ تَمْلَأُ مِنْهُ الْجِبَابَ، وَ تُفَجِّرُ بِهِ الْأَنْهَارَ، وَ تُنْبِتُ بِهِ الْأَشْجَارَ، وَ تُرْخِصُ بِهِ الْأَسْعَارَ فِى جَمِيعِ الْأَمْصَارِ، وَ تَنْعَشُ بِهِ الْبَهَائِمَ وَ الْخَلْقَ، وَ تُكْمِلُ لَنَا بِهِ طَيِّبَاتِ الرِّزْقِ، و تُنْبِتُ لَنَا بِهِ الزَّرْعَ وَ تُدِرُّ بِهِ الضَّرْعَ وَ تَزِيدُنَا بِهِ قُوَّةً إِلَى قُوَّتِنَا.
خداوندا! ما را سیراب گردان بارانى فرست که آب از تپه ها سرازیر شود، و چاهها را بدان پرآب کنى، و جویها را بشکافى، و درختان را برویانى، و نرخها را در همه شهرها ارزان کنى، و چهارپایان و دیگر خلق را نیکو حال گردانى، و روزى هاى پاکیزه را بر ما فراخ سازى، و کشت ما را برویانى، و پستانها را پر شیر کنى، و بر نیروى ما بیفزایى.
اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْ ظِلَّهُ عَلَيْنَا سَمُوما، وَ لا تَجْعَلْ بَرْدَهُ عَلَيْنَا حُسُوما، وَ لا تَجْعَلْ صَوْبَهُ عَلَيْنَا رُجُوما، وَ لا تَجْعَلْ مَاءَهُ عَلَيْنَا أُجَاجا.
خدایا مبادا که از سایه ابر بر ما باد گرم وزد و سردى آن را بر ما شوم باشد، و ریزش آن ب ما مهلکه و عذاب شود و آب آن به کام ما تلخ گردد.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ ارْزُقْنَا مِنْ بَرَكَاتِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَى ءٍ قَدِيرٌ.
خدایا درود بر محمد و آل او فرست، و از برکات آسمانها و زمین ما را برخوردار گردان که تو بر هر چیز توانایى.
صحیفه سجادیه
دعا به وقت درخواست باران - دعای نوزدهم