فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ رباعی گفتی و تقدیم سلطان غزل کردی
شعرخوانی محسن رضوانی در مدح حضرت امالبنین(س)
[ عالم به برادری عباس ندیده ]_۲۰۲۲_۰۱_۱۶_۰۸_۵۷_۴۴_۷۵۶.mp3
5.24M
نبودی ام البنین
علم که روی زمین افتاد... 😔
#ام_البنینسلاماللهعلیها💔
4_5882223222455274647.mp3
50.88M
سخنرانی حجت الاسلام طائب.mp3
34.19M
💠 جلسه پرسش و پاسخ با حضور استاد مهدی طائب
🔹 گرانی دلار
🔹فتنه اخیر
🔹گرانی خودرو
🔹 وضعیت قاچاق اسلحه
🔹 دانشجویان همراه فتنه
#دلار
#بانک_مرکزی
@basire_s
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴سید عراقی باز هم به میدان آمد.
👈سید هاشم الحیدری مجاهد زلال و شجاع عراقی بازهم اثبات کرد که دانش آموخته باکفایت و تربیت شده مکتب سلیمانی است.
💐سید جان خدا حفظت کنه!
💫 انشاءالله بعضی خواصّ هم یاد بگیرند.
🌹حقا که ثابت کردی شاگرد حاج قاسم هستید!
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
⭕️در مطب دکتری با این عکس مواجه شدم چقدر زیبا از حجاب و آسیبهای بی حجابی گفته...
#زن_عفت_افتخار
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجربه نزدیک به مرگ خانم لودمیلای روسی درباره سقط جنین.
ایشون چندین بار سقط جنین در زندگیش انجام داده بود که در تجربه ای نزدیک به مرگ، صحنههایی رو میبیند که...
✅خوشحالیم از اینکه چندین نفر تاکنون تماس داشته اند و با خواندن این کتاب، از سقط جنین صرف نظر کرده اند.
📙این تجربه و چند ماجرای دیگر مکتوب شده و در کتاب #تقاص اثر گروه شهید هادی منتشر شد
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#برشی_از_یک_کتاب
✳️ به آن کس که از همه بیشتر او را دوست میداری بد نکن!
🔻 غالب بدبختیهای انسان همانهاست که خودش به دست خودش با نیت خیرخواهی برای خود به وجود آورده است، از روی جهالت و نادانی به خیال اینکه به خودش خیری برساند شری رسانده است. لهذا گفتهاند:
دشمن به دشمن آن نپسندد که بیخرد
با نفس خود کند به مراد و هوای خویش
🔸 مردی به یکی از صحابه پیغمبر نامه نوشت و از او اندرزی خواست. مرد صحابی در جواب نوشت: «به آن کس که از همه بیشتر او را دوست میداری بد نکن.» آن مرد معنی این جمله را نفهمید و توضیح خواست که این چه اندرزی است! مگر ممکن است که من کسی را زیاد دوست بدارم و آنگاه به او بدی بکنم؟! مرد صحابی در جواب نوشت: «بلی ممکن است. مقصود من از آن کس که او را از همه بیشتر دوست میداری فقط خودت هستی که از روی جهالت و نادانی به خیال خوبی به خودت بدی میکنی. همهی گناهانی که مرتکب میشوی به خیال خودت حظّ و بهرهای به خودت میرسانی و حال آنکه همینها همه در حقیقت جز دشمنی و رفتار خصمانه با خود چیزی نیست.»
👤 #شهید_مطهری
📚 از کتاب #حکمتها_و_اندرزها، ج۱
📖 ص۶۹
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
ص2 شبهات ششم.pdf
454.5K
📍#نشریه_شبهات ـ شماره ششم
🔸#اوکجاومنکجا؟
🔹 صفحه دوم
▪️تحلیل رفتار و کردارحضرت زهراسلام الله علیها، به ما میآموزد که زن، باید تلاش وفعالیت داشته باشد و در کنار آن، معنویت را نیز مورد توجه قرار دهد و مواظب باشد که از خطوط قرمز، عبور نکند و در عین حال، اثربخش و کنشگر باشدو انتخابهای درستی داشته باشد.
▫️ منتظر پیشنهادها و انتقادهای سازنده شما در تکمیل و ارتقاء این نشریه خواهیم بود.
◄مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ @shobahat_mag
ص4 شبهات ششم.pdf
292.6K
📍#نشریه_شبهات ـ شماره ششم
🔸#بدانموعملکنم؟
🔹 صفحه چهارم
▪️هر كس این حق را دارد كه برای آگاهی از اسرار دین،بكوشد؛ چنان كه در آیاتی از قرآن و روایات معصومین، توضیحاتی درباره فلسفه برخی احكام، بیان شده است. از سوی دیگر، سلسله قرائن علمی كه با پیشرفت علوم، روز به روز افزایش مییابد،پرده از بسیاری از این اسرار، برداشته است.
▫️ منتظر پیشنهادها و انتقادهای سازنده شما در تکمیل و ارتقاء این نشریه خواهیم بود.
◄مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ @shobahat_mag