9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 برای امام زمانم چه کنم؟
مبلغ دینی باش. جهاد تبیین کن
❇️ اربعینیها و وسوسههای شیطان 💥
🎙 استاد #شجاعی
#اربعین 🌹
این طالب بدم المقتول بکربلا 💔
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه گویند به امید ظهورش صلوات
کاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات
اللّهم عجّل لولیک الفرج
سلام و صد سلام
به مولایمان، به سرورمان، به اماممان، حضرت حجت ابن الحسن العسکری، بقیة الله الاعظم، قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
متأسفانه باز هم سیاهنمایی و مغالطات محض!
هدف: ایجاد خیزش سالگرد فتنه زنزندگیآزادی
این فرد(مجتبی تمسکی) یک سکولار دستآموز نظام لیبرال دموکراسی است.
در زمان حکومت حسن روحانی، کلیپهای روانشناسانهی غربی تولید میکرد.
تئوریهای روانشناسانهای که غربیها با آزمایش روی سگ، میمون، موش، خرگوش و... نتایج آن آزمایشها را درباره مدیریت غرائز انسان تعریف میکردند.
در حالیکه انسان اساسا برای خلیفة اللهی آفریده شده و اصالت شخصیت وی با فطرت اوست نه طبیعت(غریزه) او. انسان حیوانیت دارد ولی حیوان نیست.
انسان برای رسیدن به سعادت و خوشبختی حقیقی، به نظام تربیتی الهی انبیاء نیاز دارد نه گزارههای میانرشتهای جانورشناسانهی دانشمندان غربی(امثال مارتین سلیگمن، پدر روانشناسی مثبتگرا و صاحب نظریه «درماندگی آموختهشده»).
بگذریم...
اما این شخص(مجتبی تمسکی)، با شروع دولت فعلی، رویکرد تولید کلیپهای خود را از جنبههای فردی به جنبههای اجتماعی و سیاسی این چنینی تغییر داده و در لفافه علیه مردم ایران فعالیت میکند.
در این کلیپ دارد یک عملیات روانی کهنه و مُستعمل را علیه نظام به کار میبرد که امروزه به آن جنگ شناختی و ایجاد اختلال در ادراک میگویند.
تکنیک او هم خلط «متهم» و «شاکی»(«ظالم» و «مظلوم»/ «جلاد» و «شهید») است.
این تکنیک در سطح کلان دو فاز اصلی دارد:
۱. ایجاد نارضایتی و تنفر مدنی؛
۲. بهرهبرداری فرافکنانه از این نارضایتی علیه رقیب.
مُبدع این طرح معاویه است.
او به مأموران خود دستور میداد به کودکان قبایل برّه و بزغاله بدهند و به کودکان بگویند اینها هدایای معاویه است.
بعد از مدتی که کودکان به شدت به این حیوانات دوستداشتنی اُنس و اُلفت میگرفتند به مأموران خود دستور میداد بروید خودتان را فرستادگان علی بن ابیطالب معرفی کنید و این حیوانات را جلوی چشمان این کودکان سر بُبرید.
وی با این کار حسّ و بذر کینه و عداوت را علیه اهل بیت میکاشت.
اینکه شخصی میآمد بیمقدمه به امام حسن مجتبی علیه السلام دشنام میداد... ریشه در این عملیات روانی و جنگ شناختی دارد.
اینکه در کربلا به امام حسین علیه السلام اعلام کردند «بُغْضَاً لِأبیکَ»(بخاطر تنفر و بغض و کینه نسبت به پدرت) میخواهیم تو را بکشیم؛ هم همین است.
در ابتدای دهه هفتاد، هاشمی رفسنجانی با به کارگیری گسترده تکنوکراتهای لیبرال در اداره کشور، به اسم توسعه کشور، بیعدالتی و تبعیض و نارضایتی مدنی را نهادینه کرد.
او با استفاده از افراد معلوم الحالی مثل(حسن روحانی، علیاکبر ناطق، نوری، محمد خاتمی، اسحاق جهانگیری، حسین مرعش، غلامحسین کرباسچی، عطاالله مهاجرانی، محمد هاشمی رفسنجانی، محمدعلی نجفی، مرتضی محمدخان، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، عیسی کلانتری، بیژن نامدار زنگنه، غلامرضا شافعی، محسن نوربخش، مصطفی هاشمیطبا، علی هاشمی رفسنجان و... بعدها جریان اصلاحطلبان) این رویه را تاکنون ادامه داده است.
اما مُسبب و مقصر این نارضایتیها و بیعدالتیها را جریان انقلاب، امام خمینی، آیت الله خامنهای، سپاه، شورای نگهبان و... معرفی میکنند.
در مواقعی هم نتایج این عملیات روانی و جنگ شناختی را هم با جنبشهایی براندازانه مثل «فتنه۸۸» و «اعتراض بنزینی» و «زنزندگیآزادی» آزمایش و تست میزنند.
نایب امام زمان از همان ابتدا روی دو مسئله تأکید داشت: «روحیه انقلابی» و «عدالتمحوری».
ولی این جریان لیبرال، با سانسور و بایکوت راهبری رهبری، پروژه انقلابزدایی را انجام دادند تا امروز امثال این مُبلغ لایفاستایل سکولار(مجتبی تمسکی) با ترفندهای شیطانیای مثل «درماندگی آموختهشده» بیاید عدهای را برای سالگرد فتنه زنزندگیآزادی تحریک کند.
مبلغان نــــــــــــــــــور 🌍
#رزم
سلام رفقا؛
شخصیت "مجتبی تمسکی" را در فضای مجازی #معرفی کنید.
وقتی این شخصیت و بشناسانید، حرفش موثر واقع نمیشه...
اگر این کارو انجام ندهید و کوتاهی کنید، چه بسا افرادی گول حرف های به ظاهر درستش و بخورند.
مخصوص اگر سواد نداشته باشند و یا سوادشون آفت زده باشه، خیلی راحت، حرف های این آقا رو میپذیرند...
برای شناختِ بیشتر این آقا، و شرکت در #جهاد_تبیین به کانال مبلغان نور بپیوندید.👇
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
این شخص(مجتبی تمسکی) مُبلّغ «دین انسانیت» است.
این حرفها از مخوفترین التقاطات سکولاریسم است
یعنی تفکیک «دین» و «انسانیت»
این همان شبهه «دین انسانیت»(لفظ لاکچری شده «اخلاق سکولار») است.
«اگوست کنت»، فیلسوف و جامعهشناس فرانسوی در اواسط قرن نوزدهم میلادی مسلک «دین انسانیت» را اختراع کرد. اینکه: دین من انسانیت و خدای من وجدان است.
سیطره عظیمترین و پیچیدهترین نوع بُتپرستی یعنی «امانیسم» در غرب متفکران را بر آن داشت که «دینِ انسانی» را به جای «انسان دینی» مطرح کنند.
البته حرف جدیدی نیست و همان فتنه شیطانی است که از تورات تحریف شده درآمده، یعنی تفکیک «علم» و «دین» است که به بیان شهید مطهری در کتاب مسئله شناخت، این فتنه باعث بدبختی اروپا و افتادن در دام مدرنیته شد(در وب جستجو کنید: شهید مطهری زیان آورترین تحریف تاریخ).
فقط در این کلیپ بجای «علم» میگوید: انسانیت و اخلاق.
این کلیپ ترکیب ماهرانهای از حق و باطل است. داعشیها را متدینین بدون انسانیت معرفی میکند. مغز حرفش چیزی جز تحقیر و نابودی دین نیست. آخرش هم میخواهد بطور نامحسوس القا کند که:
«آیا بهتر نیست «انسانیت» را جایگزین ادیان مختلفی کنیم که با دستورات و اختلافات خود دردهای بشر را بیشتر می کنند؟»
«وقتی انسان بودن و نگاه انسانی در روابط اخلاقی تعریف دارد میتوان با این مدل نگاه به تعالی رسید چه نیازی است به اینکه حتما در قید مسائل دینی باشیم؟»
و خلاصه کلا دین را کنار بگذاریم.
به بیان مولا:
يُؤْخَذُ مِنْ الْحَقِّ ضِغْثٌ وَ مِنْ الْبَاطِلِ ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ، فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ(خطبه ۵٠ نهجالبلاغة).
این شخص برای اثبات دروغش(تفکیک دین و انسانیت) دو مغالطه را یا جاهلانه یا خائنانه ترکیب کرده است:
یکی مغالطه «تعریف نادرست». این شخص نه دین را تعریف میکند نه انسانیت را، سپس برای تعریف انسانیت، مؤلفههای دین را بر انسانیت بار میکند و معنای دین را به مناسک دینی مسلمین(نماز و روزههای عوام الناس) تنزل میدهد.
در حالی که حقیقت دین یعنی آموزههای وحیانی ثقلین. دین و انسانیت همزاد و همذات هماند. اولین انسان(حضرت آدم ابوالبشر)، اولین پیامبر هم هست. تعریف قرانی انسان، «خلیفة الله» است(نک: بقره: ۳٠). اگر دین نبود، انسانیتی هم نبود. به بیان امام عسکری علیه السلام: «لَوْلا مُحَمَّدٌ وَ الْاوْصِياءُ مِنْ وُلْدِهِ لَكُنْتُمْ حَيارى، كَالْبَهائِمِ...»(بحار، ج۵٠، ص۳۲٠)-اگر محمد و اوصیای بعد از او نبودند، شما مانند چهارپایان حیران و سرگردان بودید-.
انسانیت آدمی بدون دین فعلیت نمییابد و در صورت نبود دین انسان تفاوتی با حیوانات نخواهد داشت و حتی این جناب انسان ثابت کرده بدون دین از حیوانات هم پایینتر میرود.
معيار خوبي و بدي و انساني زيستن، دین است و لا غیر.
دین نسخه زیست انسانی؛ و انسانیت، سبکزندگی دینی است: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ»(انفال: ۲۴).
انسانیت یعنی برخورداری از فطرت انسانی که اساسا مبتنی بر خداشناسی و کمالطلبی و گرایش به دین آفریده شده است. امیرالمؤمنین علیه السلام: «فإنّي على الفِطرَةِ»(امالی طوسی، ص۲۱٠).
دوم: مغالطه «اثبات مدعا با مثالهای نقض عقیم». برای اثبات مدعای خود به مثالهای ناقص دینداری یا مدعیان دروغین دینداری استناد میکند و این هم نوعی مغالطه است.
برای کشف رفتار دینمدار که نمیشود به رفتار مسلمانان کوچه و بازار استناد کرد، بلکه باید به «سیره معصوم» مراجعه کرد و دید دینداران واقعی چگونه رفتار میکردند.
دقیقا نقطه عطف انحرافات مبلغان بدعتی مثل دین انسانیت، جدایی آنان از اهل بیت علیهم السلام است.
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند.
امکان ندارد کسی ادعای انسانیت کند در حالی که دین نداشته باشد. انسانیت بدون دین، یعنی اخلاق بیپشتوانه، مثل اسکناس بدون پشتوانه که با کاغذ باطله فرقی ندارد. انسانیت بدون دین از محالات است.
یکی از علتهای اینکه رهبر حکیم انقلاب بیش از بیستسال است روی مقوله علوم انسانی اسلامی تأکید دارد، همین خطر بدعت دین انسانیت است.
کاش جوانان خوب و عزیز ما کتاب مغالطات (نوشته علیاصغر خندان) را بخوانند تا این قدر راحت در دام این التقاطات و مغالطات و سفستهها نیفتند.
در پایان ناگفته نماند که برخی از مبلغین دین انسانیت، شبهه شیطانی خود را با این بیان حضرت سیدالشهداء درمیآمیزند:«یا شیعة آلأبیسفیان! إِنْ لَمْیَکُنْ لَکُمْ دینٌ، وَکُنْتُمْ لاتَخافُونَ الْمَعادَ، فَکُونُوا أَحْراراً فِی دُنْیاکُمْ هذِهِ، وَ ارْجِعُوا إِلى أَحْسابِکُمْ إِنْ کُنْتُمْ عَرَباً کَما تَزْعُمُونَ»؛ اگر دین و ایمانى ندارید و از حسابرسى معاد نمىهراسید، پس بیایید و در زندگى این جهان آزادمرد و آزادمنش باشید و اگر بهراستى خود را عرب
مىپندارید، به نیاکان خویش بیندیشید.
در فرازی از این عبارت، امام حسین علیهالسلام میفرماید «وَ ارْجِعُوا إِلى أَحْسابِکُمْ»؛ یعنی به گذشته خود بازگردید؛ در توضیح این عبارت لازم است که بدانیم عربِ قبل از اسلام نقاط ضعف زیادی از جهت اخلاقی و رفتاری داشت، اما یکسری صفات مثبت در جامعه جاهلی قبل از اسلام بود، امام در این فراز به آن صفات ارجاع میدهند.
امام میفرماید آیا خصلتهای مثبتی که در گذشتهتان داشتید، به شما اجازه میدهد که مردی زنده باشد و شما به خانواده او متعرض شوید.
صاحب کتاب «المفصل فی تاریخ العرب» که به فارسی ترجمه شده است، مینویسد یکی از صفات عرب قبل از جاهلیت، مهماننوازی بود، یا نقل است فردی بهنام "عبداللهبن جعدان" منزلش کانون مهمانان بود، حتی روی بام خود آتش روشن میکرد تا مهمانی که به مکه میآید، راه را گم نکند و خانه او برود. همچنین به "حصانبن ثابت" «مُطعِمُ الطیر» میگفتند، یعنی حتی به پرندگان اطعام میکرد، یا در نقلی دیگر میخوانیم شبی که قرار شد به خانه پیامبر صلّی اللّه علیه و آله حمله کنند، برخی افرادی که در طراحی ترور شرکت داشتند، گفتند "این کار را نکنید؛ شاید زن و بچه در آن خانه باشند."
با توجه به این مسئله، اباعبدالله علیهالسلام در لحظات آخر، یادآور چنین خصلت عرب میشود.