5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لطفا بگو یاعلی 🥀
▪️دعای مشلول، دعایی است که از امام علی (علیه السلام)
به شخصی که از بیماری فلج رنج میبرد، آموخته شد.
این دعا با هدف شفا و رفع گرفتاری خوانده میشود
و با مضامینی پر از توحید و توسل به خداوند
قدرت الهی را برای درمان و کمک طلب میکند.
دعای مشلول برای گشایش در امور، طلب حاجت
و شفای بیماران بسیار توصیه شده.
♦️وزن ابرها در آسمان چقدر است؟!
خداوند علیم 1400 سال پیش در قرآن کریم به سنگینی ابرها اشاره کرده است! امروزه با تحقیق، دانشمندان متوجه شدهاند که هر قطعه ابر کوچک حدود 550 تن وزن دارد! فکر کنید یک روز صبح از خانه خارج شوید و ببینید چند صد فیل در هوا پرواز میکنند، متعجب نمیشوید؟
یا ابر کومولوس که بارانزا و رایجترین نوع ابر است میتواند وزنی تا 300000 تن داشته باشد که معادل با وزن میلیونها نهنگ است! اما جالب است بدانید دلیل شناور ماندن ابرها، توزیع گسترده میلیونها قطره آب در حجم بسیار بزرگی است که با وجود جرم زیاد، چگالی ابر را از هوای پایین آن هم کمتر کرده است.
ولی چرا با اینکه ابرها چند صد برابر فیلها جرم دارند، سقوط نمیکنند؟ چون فیلها هم اگر بتوانند خود را به میلیونها ذره ریز و جداگانه تبدیل سازند. شاید بتوانند روزی در جو پرواز کنند و از سقوط ابایی نداشته باشند و این حقیقتی علمی است که قرآن، ۱۴ قرن پیش از آن خبر داده است.
سوره رعد آیه ۱۲: هوَ الَّذِی یُرِیکُمُ الْبَرْقَ خَوْفًا وَطَمَعًا وَیُنْشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ؛
او کسی است که برق را به شما نشان میدهد که هم مایه ترس است هم امید و ابرهای سنگین را ایجاد میکند.
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
المناجاة الاولى: مناجاة التائبین
مناجات اوّل: رازونیاز توبهکنندگان
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانىاش همیشگى است
إِلَهِی أَلْبَسَتْنِی الْخَطَایَا ثَوْبَ مَذَلَّتِی وَ جَلَّلَنِی التَّبَاعُدُ مِنْکَ لِبَاسَ مَسْکَنَتِی وَ أَمَاتَ قَلْبِی عَظِیمُ جِنَایَتِی فَأَحْیِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْکَ یَا أَمَلِی وَ بُغْیَتِی وَ یَا سُؤْلِی وَ مُنْیَتِی فَوَعِزَّتِکَ مَا أَجِدُ لِذُنُوبِی سِوَاکَ غَافِرا وَ لا أَرَى لِکَسْرِی غَیْرَکَ جَابِرا وَ قَدْ خَضَعْتُ بِالْإِنَابَةِ إِلَیْکَ وَ عَنَوْتُ بِالاسْتِکَانَةِ لَدَیْکَ فَإِنْ طَرَدْتَنِی مِنْ بَابِکَ فَبِمَنْ أَلُوذُ وَ إِنْ رَدَدْتَنِی عَنْ جَنَابِکَ فَبِمَنْ أَعُوذُ فَوَا أَسَفَاهْ مِنْ خَجْلَتِی وَ افْتِضَاحِی وَ وَا لَهْفَاهْ مِنْ سُوءِ عَمَلِی وَ اجْتِرَاحِی أَسْأَلُکَ یَا غَافِرَ الذَّنْبِ الْکَبِیرِ وَ یَا جَابِرَ الْعَظْمِ الْکَسِیرِ أَنْ تَهَبَ لِی مُوبِقَاتِ الْجَرَائِرِ وَ تَسْتُرَ عَلَیَّ فَاضِحَاتِ السَّرَائِرِ وَ لا تُخْلِنِی فِی مَشْهَدِ الْقِیَامَةِ مِنْ بَرْدِ عَفْوِکَ وَ غَفْرِکَ وَ لا تُعْرِنِی مِنْ جَمِیلِ صَفْحِکَ وَ سَتْرِکَ إِلَهِی ظَلِّلْ عَلَى ذُنُوبِی غَمَامَ رَحْمَتِکَ،
خدایا! گناهان بر من لباس خوارى پوشانده، و دورى از تو جامه درماندگى بر تنم پیچیده، و بزرگى جنایتم دلم را میرانده، پس آن را با توبه به درگاهت زنده کن، اى آرزویم و مرادم و خواستهام و امیدم، به عزّتت سوگند براى گناهانم آمرزندهاى جز تو نمىیابم، و براى دلشکستگىام جبرانکنندهاى جز تو نمىبینم، به پیشگاهت با توبه و انابه فروتنى نمودم، و با ذلّت و خوارى، به درگاهت تسلیم شدم، اگر مرا از درگاهت برانى به که روى آورم؟ و اگر از آستانت بازگردانى به که پناه برم؟ در این حال افسوس از شرمندگى و رسوایىام، و دریغ از زشتى کردار و فراهم آوردن گناهانم، اى آمرزنده گناهان بزرگ، و اى جبران کننده استخوان شکسته، از تو درخواست مىکنم که گناهان تباهکنندهام را بر من ببخشایى، و بر من بپوشانى پنهانکاریهاى رسواکنندهام را، و مرا در عرصه قیامت از نسیم گذشت و آمرزشت بىبهره مگذارى، و از پوشش زیباى چشمپوشىات عریان و بىپوشش رها نسازى، خدایا سایه رحمتت را بر گناهانم بینداز
وَ أَرْسِلْ عَلَى عُیُوبِی سَحَابَ رَأْفَتِکَ إِلَهِی هَلْ یَرْجِعُ الْعَبْدُ الْآبِقُ اِلّا إِلَى مَوْلاهُ أَمْ هَلْ یُجِیرُهُ مِنْ سَخَطِهِ أَحَدٌ سِوَاهُ إِلَهِی إِنْ کَانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَإِنِّی وَ عِزَّتِکَ مِنَ النَّادِمِینَ وَ إِنْ کَانَ الاسْتِغْفَارُ مِنَ الْخَطِیئَةِ حِطَّةً فَإِنِّی لَکَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِینَ لَکَ الْعُتْبَى حَتَّى تَرْضَى إِلَهِی بِقُدْرَتِکَ عَلَیَّ تُبْ عَلَیَّ وَ بِحِلْمِکَ عَنِّی اعْفُ عَنِّی وَ بِعِلْمِکَ بِی ارْفَقْ بِی إِلَهِی أَنْتَ الَّذِی فَتَحْتَ لِعِبَادِکَ بَابا إِلَى عَفْوِکَ سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ فَقُلْتَ:
و ابر مهربانىات را به سوى عیبهایم گسیل کن، خدایا آیا برده فرارى جز به جانب مولایش باز مىگردد؟ یا کسى به او از خشم مولایش جز مولایش پناه مىدهد؟ خدایا اگر پشیمانى از گناه توبه است، پس به عزّتت سوگند که من از پشیمانانم، و اگر آمرزشطلبى از خطاکارى سبب فرو ریختن خطاها از پرونده است، من از آمرزش خواهانم، حق رضایت با توست تا راضى شوى، خدایا با قدرتت بر من توبهام را بپذیر، و با بردبارىاست نسبت به من از من درگذر، و با آگاهىات از حال من با من مدارا فرما، خدایا تویى که به روى بندگانت درى به سوى بخششت گشودى و آن را توبه نامیدى، و خود فرمودى:
تُوبُوا إِلَى اللهِ تَوْبَةً نَصُوحا فَمَا عُذْرُ مَنْ أَغْفَلَ دُخُولَ الْبَابِ بَعْدَ فَتْحِهِ إِلَهِی إِنْ کَانَ قَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِکَ إِلَهِی مَا أَنَا بِأَوَّلِ مَنْ عَصَاکَ فَتُبْتَ عَلَیْهِ وَ تَعَرَّضَ لِمَعْرُوفِکَ فَجُدْتَ عَلَیْهِ یَا مُجِیبَ الْمُضْطَرِّ یَا کَاشِفَ الضُّرِّ یَا عَظِیمَ الْبِرِّ یَا عَلِیما بِمَا فِی السِّرِّ یَا جَمِیلَ السِّتْرِ [السَّتْرِ] اسْتَشْفَعْتُ بِجُودِکَ وَ کَرَمِکَ إِلَیْکَ وَ تَوَسَّلْتُ بِجَنَابِکَ [بِجِنَانِکَ] وَ تَرَحُّمِکَ لَدَیْکَ فَاسْتَجِبْ دُعَائِی وَ لا تُخَیِّبْ فِیکَ رَجَائِی وَ تَقَبَّلْ تَوْبَتِی وَ کَفِّرْ خَطِیئَتِی
بِمَنِّکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
«بازگردید به جانب خدا، بازگشتى خالصانه»، پس عذر کسىکه از ورود به این در پس از گشوده شدنش غفلت ورزد چه مىتواند باشد؟ خدایا اگر نافرمانى و گناه از بندهات زشت بود، پس گذشت از جانب تو زیباست، خدایا نخستین، کسى نیستم که تو را نافرمانى کرده و حضرتت توبهپذیرش شدى، و خود را در معرض احسانت قرار داده
❓چـــرا دعـــایـم مســتجــاب نمــی شـــود؟؟
‼️#سخـــنچیـنــی
✨از جمله گناهانی که منجر به عدم اجابت دعا میشود؛ سخن چینی در میان مردم است.
🍁روایت شده است که موسى(ع) براى بنى اسرائیل که دچار قحطى شده بودند، طلب باران کرد؛ امّا خداوند متعال به او وحى فرمود که:
🔰«با وجود سخن چینى که در میان شما هست و به سخن چینى اش ادامه مى دهد، نه دعاى تو و نه دعاى همراهانت را اجابت نمى کنم».
✨وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ...
وای بر هر عيب جوی سخن چين...
قرآن/همزه/۱✨
✅سخن چینی، به معنای سخن دیگران را برای کسی نقل کردن است وقتی که سخن دوستان را برای دیگران می بریم و یک کلاغ چهل کلاغ و روابط را شکرآب می کنیم!!!
در زشتی گناه سخن چینی همین بس که خداوند با کلمه ی ویل سخن چینان را خطاب قرار می دهد!
✨مولا علی (ع) فرمودند:
بدترين شما كسانی هستند كه سخن چينی می كنند و ميان دوستان جدايی می افكنند و دنبال عيوب افراد پاكدامن می روند.
📚بحار الأنوار، ج ۷۵، ص ۲۶۸، ح ۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماه_رجب
🎥 نور لب و دندان امیرالمومنین
سلام الله علیه
▪️ آیت الله وحید خراسانی حفظه الله
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
♦️رحمت وحکمت
آرزوکن، آنچه خواهی از خدا
فضل او شامل شود شاه وگدا
آنچه بخشیدت، به رحمت یاد کن
گر ندادت آن، به حکمت یاد کن
رحمت وحکمت زسویش الفت است
در سپاس «حق» مزید نعمت است
شکر او واجب بدان در هر دو حال
ناپسندت گر بُوَد یا ایده آل
بس تمناها که خواهد شد عذاب
برسرت چون سقف آوار وخراب
خوبِ ظاهر،گاه در باطن بلاست
آنکه می داند صلاح ما خداست
شِکوِه از کار خدا انصاف نیست
حکمت یزدان بجز الطاف نیست
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤بهترین ذکری که شنیده ام!
حجت الاسلام مهدی دانشمند:
این ذکر از عارف بزرگی به من رسیده است، ذکری بسیار نورانی و گشایشگر است، بهترین ذکری است که در عمرم شنیده ام و...:
هر روز ۱۱۰ مرتبه در یک مجلس (پشت سر هم) یا در طول روز مجموعا (۱۱۰ مرتبه)بگویید:
« صِرَاطُ عَلِيٍ مُسْتَقِيم، صِرَاطُ مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ، اللَّهُمَ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ»: راه و مسیر علی علیه السلام مستقیم(درست) است، همان راه مورد تایید و رضایت خداوند است، خدایا! تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم.
📚نسیم های گره گشا ص ۲۲۲
♦️ ذکر سجده امام سجاد علیهالسلام در ماه رجب:
♦️ امام سجاد علیهالسلام در #ماه_رجب به عمره رفتند و در طول شبانه روز در کنار کعبه مشغول به نماز و سجده بودند، شنیده میشد که حضرت در سجدههای خودشان این دعا را میخواندند:
📿 عَظُمَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِكَ فَلْيَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِكَ
پروردگارا گناه بندهات بزرگ است، پس گذشت تو نيکو باشد
✨ و در طول مدت اقامت در کنار کعبه جز این عمل کار دیگری انجام نمیدادند
📚 اقبال الاعمال، اعمال ماه رجب/ج3/ص318
🔸 امام کاظم علیهالسلام نیز این ذکر را زیاد در سجده میگفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کوتاه
ارزش فوق العاده مجالس اهل بیت
حجت الاسلام دکتر #عالی
♦️داستان کوتاه
♨️بدخلقى فشارقبرمیآورد! ♨️
✍ به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر دادند كه سعد بن معاذ فوت كرده . پيغمبر صلى الله عليه و آله با اصحابشان از جاى برخاسته ، حركت كردند. با دستور حضرت - در حالى كه خود نظارت مى فرمودند - سعد را غسل دادند. پس از انجام مراسم غسل و كفن ، او را در تابوت گذاشته و براى دفن حركت دادند. در تشييع جنازه او، پيغمبر صلى الله عليه و آله پابرهنه و بدون عبا حركت مى كرد. گاهى طرف چپ و گاهى طرف راست تابوت را مى گرفت ، تا نزديكى قبر سعد رسيدند. حضرت خود داخل قبر شدند و او را در لحد گذاشتند و دستور دادند سنگ و آجر و وسايل ديگر را بياورند! سپس با دست مبارك خود، لحد را ساختند و خاك بر او ريختند و در آن خللى ديدند آنرا بر طرف كردند و پس از آن فرمودند:- من مى دانم اين قبر به زودى كهنه و فرسوده خواهد شد، لكن خداوند دوست دارد هر كارى كه بنده اش انجام مى دهد محكم باشد. در اين هنگام ، مادر سعد كنار قبر آمد و گفت : سعد! بهشت بر تو گوارا باد!
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: مادر سعد! ساكت باش ! با اين جزم و يقين از جانب خداوند حرف نزن ! اكنون سعد گرفتار فشار قبر است و از اين امر آزرده مى باشد. آن گاه از قبرستان برگشتند. مردم كه همراه پيغمبر صلى الله عليه و آله بودند، عرض كردند: يا رسول الله ! كارهايى كه براى سعد انجام داديد نسبت به هيچ كس ديگرى تاكنون انجام نداده بوديد: شما با پاى برهنه و بدون عبا جنازه او را تشييع فرموديد. رسول خدا فرمود:ملائكه نيز بدون عبا و كفش بودند. از آنان پيروى كردم .عرض كردند: گاهى طرف راست و گاهى طرف چپ تابوت را مى گرفتيد!
💫حضرت فرمود:چون دستم در دست جبرئيل بود، هر طرف را او مى گرفت من هم مى گرفتم !عرض كردند: يا رسول الله صلى الله عليه و آله بر جنازه سعد نماز خوانديد و با دست مباركتان او را در قبر گذاشتيد و قبرش را با دست خود درست كرديد، باز مى فرماييد سعد را فشار قبر گرفت ؟ حضرت فرمود: آرى ، سعد در خانه بداخلاق بود، فشار قبر به خاطر همين است !
📚داستانهاى بحارالانوار