🔰بسم الله الرحمن الرحیم🔰
🌸#نکات_طبی🌸
📝 #مزاج_شناسی
( #قسمت_هفتم)
✅ مزاج شناسی در مرحله دوم:👇👇
♻️مرحله پرسش و پاسخ:
🌸۲- میل خوردن ( اشتها ) و توان هضم :👇👇
🔸میل به غذا نشان دهنده میزان توان و نوع مزاج حاکم درون و باطن بدن را آشکار می سازد .
🔸هرچه حرارت و رطوبت متعادل تر باشد، اشتهاء به خوراک و توان هضم بالاتر است.
✅ « دموی ها » دارای بالاترین اشتهاء و بالاترین توان هضم می باشند. دارای دستگاه گوارش و هاضمه قوی هستند.
✅ « سوداوی ها » بعلت ترشح بیش از اندازه سوداء ، به فم( دهانه ) معده که وظیفه آن ایجاد اشتها و گرسنگی است ، میل به خوردن و اشتهای بالایی دارند، اما توان خوردن و هضم ضعیفی دارند .
این گروه در اصطلاح چون سیر غذا نمیشوند ، تیکه تیکه غذا می خورند. هریک ساعت چند لقمه می خورند همیشه گرسنه اند. اما وقتی به غذا می رسند . اشتهای خوردن ندارند و دستگاه هاضمه آنها نیز بعلت سردی و رطوبت ، ضعیف است.
✅ « صفراوی ها »بعلت ترشح زیاد صفرا در بدن آنها ،موجب سوخت بیشتر غذا و بافت ها میشود. اما از طرفی بعلت کمبود اشتها غذای کافی به اعضاء نمی رسد و لاغرتر از بقیه گروهها می باشند.
✅ « بلغمی ها » نیز به علت رطوبت و سردی زیاد معده ، میل زیاد به غذا خوردن دارند. اما توان هضم ضعیف دارند و در صورت غلبه بلغم در بخش گوارش و هضم غذاها بصورت هضم و جذب ناقص در مدفوع قابل مشاهده است .
🔸مجددا متذکر میشویم این معیارها نسبی می باشند یعنی صفراوی نسبت به بلغمی و دموی اشتهای کمتری دارد نه آنکه برای صفراوی حکم کنیم وی دارای اشتهای ضعیف باشد. چه آنکه بحث صاحب یک مزاج با صاحب غلبه یک مزاج متغیر است .👇👇
▪️مثلا فردی که غلبهِ مزاج صفرا دارد ،دارای اشتهای ضعیفی است.
▪️اما یک فرد دارای مزاج پایه صفرا ،که غلبه و بیماری صفرا در خود ندارد ،به اندازه می خورد و می آشامد.
.
گاهی اوقات فکر میکنیم داریم شوخی میکنیم، ولی دل طرف مقابل میشکنه💔
بیاین بخاطر دل اماممونم که شده، یسری ازعادت های بدمون رو ترک کنیم😊
.
#هیچ_چیز_ارزش_شکستن_دل_مهدی_عج_را_ندارد .
@modafeanzuhur