ابزارهای حاکمیت در سیاستگذاری تغییر رفتار
#پایگاه_جامع_مدیریار
⓵ #مراوده_کردن:
← مشورتکردن
← مجوز
← تولیدهمکارانه
⓶ #ترغیب_کردن:
← اطلاعات
← انگیزشها
← مقرراتگذاری
← قانونگذاری
⓷ #امکان_پذیر_کردن:
← زیربناها
← تسهیلات
← طراحی
← منابع
⓸ #الگو_ساختن:
← ارائۀراهنماییبامثال
← سازگاریسیاست
← یادگیریسازمانی
@modiryar
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ آهای مَردُم ... !
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ آهای مَردُم ... ! به خودتان بیایید و به یکدیگر اشتیاقِ وصفناپذیرِ زندگی و بشارت حلول بهار دلانگیز را هدیه کنید. شما را چه می شود در حالی که می دانید "پایان شب سیه سپید است" در خانه نشسته و در قرنطینۀ بیماری به ناامیدی ها می اندیشید؟ مگر صدای چکاوک های عاشق و گنجشک های سرمست از نسیم دل انگیز بهاری را نمی شنوید؟
⛱ هر چقدر زمستان پافشاری کند فایده ای ندارد. باید بساطش را جمع کند و برود. بهار به سرعت نزدیک می شود و اکنون جوانهها و شکوفه های درختان خبر از امید و سرزندگی می دهند. زمستان و سرما به زودی بار سفر میبندند و رو سیاهی به زغالِ رنج و بیماری می ماند. وقتی خدای مهربان جان آفرین و شفابخش است دیگر چه باک؟!
⛱ نه از سرمای زمستان هراس داریم نه از درد و بیماری. در خانه منتظر مینشنیم تا به دستِ طبیعت طومار زمستان در هم پیچیده شود و دوباره شادمانه از طلیعه بهار دلانگیز سلامتی و امید را نظاره کنیم. "فیض روح القدس ار باز مدد فرماید" به زودی عاشقانه عزیزانمان را در آغوش کشیده، عقده دل باز میکنیم، آنها را غرق بوسه کرده و بی محاباتر از همیشه میگوییم دوستشان داریم.
#دلنوسته
#غارتنهایی
@modiryar
#اثربخشی_مدیران
#پایگاه_جامع_مدیریار
⇦ #ویژگی_های_شخصیتی:
➊ روابط انسانی
➋ پاسخگویی و مسئولیتپذیری
➌ شوق تغییر
➍ تفکر خلاق
➎ صداقت
➏ مصصمبودن و قاطعیت
➐ واقع بینی
⇦ #ویژگی_های_رهبری:
➊ تدوین چشم انداز
➋ تمرکز بر آموزش و یادگیری
➌ مهارت حل مسأله و تعارض
➍ تسلط بر برنامهریزی آموزش
➎ ایجاد جو مناسب جهت یادگیری
➏ تمرکز و تأکید بر موفقیت
➐ توانایی بهره گیری از مشارکت
@modiryar
#خشم خود را کنترل کنید؛ چه بسیار پیروزی هایی که به خاطر خشم به شکست تبدیل شده اند.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
#ویژگی_های_فرهنگ_سازمانی از نگاه رابینز
#پایگاه_جامع_مدیریار
سازمانها هر یک دارای یك #فرهنگ_سازمانی غالب و چندین #خُرده_فرهنگ هستند. فرهنگ غالب، فرهنگی است كه توسط اكثریت افراد سازمان پذیرفته شده است. میزان قدرت فرهنگ سازمانی را میتوان بر حسب تعداد اعضای متعهد به ارزش های غالب و میزان تعهد اعضا به ارزش ها و هنجارهای غالب سازمان تعیین كرد. به عقیدۀ #رابینز، چنانچه فرهنگ سازمانی از زاویۀ ۱۰ ویژگی مورد توجه قرار گیرد، تصویر كاملی از آن به دست میآید. این ویژگی ها عبارت اند از:
➊ #خلاقیت_فردی
➋ #ریسكپذیری
➌ #رهبری
➍ #یكپارچگی
➎ #حمایت_مدیریت
➏ #كنترل
➐ #هویت
➑ #سیستم_پاداش
➒ #تحمیل_تعارض
➓ #الگوهای_ارتباطی
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 حکمت ۳۴۷
۞ الثَّناءُ بأکثَرَ مِن الاستِحقاقِ مَلَقٌ ، و التَّقصیرُ عنِ الاستِحقاقِ عِیٌّ أو حَسَدٌ.
۞ ستودن بیش از استحقاق [کسى ]چاپلوسى است و ستودن کمتر از استحقاق، [ناشى از ]ناتوانى در سخن یا حسادت است.
@modiryar
چمدان دست تووترس به چشمان من است
این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است
#شعرنگار
#علیرضا_آذر
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
حتی اگر بدانم فردا جهان متلاشی خواهد شد، من باز هم درخت سیبم را خواهم کاشت.
#جملات_برگزیده
#مارتین_لوتر_کینگ
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیات_برگزیده
📖 #الرحمن، آیات ۱۰ الی ۱۳
۞ وَالْأَرْضَ وَضَعَهَا لِلْأَنَامِ ﴿۱۰﴾ فِيهَا فَاكِهَةٌ وَالنَّخْلُ ذَاتُ الْأَكْمَامِ ﴿۱۱﴾ وَالْحَبُّ ذُو الْعَصْفِ وَالرَّيْحَانُ ﴿۱۲﴾ فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ﴿۱۳﴾
۞ و زمين را براى مردم نهاد (۱۰) در آن ميوه [ها] و نخلها با خوشه هاى غلاف دار (۱۱) و دانه هاى پوست دار و گياهان خوشبوست (۱۲) پس كدام يك از نعمتهاى پروردگارتان را منكريد (۱۳)
@modiryar
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 میدونی الان دیگه تو بازار همه چیز شده جنس بُنجُل چینی؛ بد بازاریه، دیگه اصلش گیر نمیاد. همینم شد وقتی فهمیدم برای رهن خونش مایه کم داره، واسه اینکه لقمه نامرد جماعت تو دستش نشینه بی نام و نشون واسش پول حواله کردم.
🎞 میدونی؟ بد زمونه ایه. دیگه لوتی گیر نمیاد ... یه شهر غریب، همه گرگ، همه ختم روزگار. گفتم نفهمید هم نفهمید. ما واسه ثوابش کردیم. جورِ دیگه واسمون جور میشه ...
#دیالوگ_ماندگار
#خسرو_شکیبایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
📔 عنوان: #هنر_خوب_زندگی_کردن
🔺 نویسنده: #رولف_دوبلی
🔻 ترجمه: #عادل_فردوسی_پور
⏰ چرا چیزهایی که قرار است زمان بخرند، معمولاً وقت را تلف می کنند؟!
⇦ اتومبیل بدون تردید در قیاس با پیاده روی یا کالسکه سواری، به لحاظ کارایی یک گام بلندِ رو به جلو به حساب می آمد. به جای سلانه سلانه پیاده رفتن با سرعت ۶.۵ کیلومتر در ساعت امروزه می توانید به راحتی و بدون هیچ زحمتی با سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت، در اتوبان (کشور آلمان) حرکت کنید. حتی با در نظر گرفتن چراغ قرمزهایی که سر راه ظاهر می شوند، فکر می کنید میانگین سرعت اتومبیل تان چقدر است؟
⇦ #محاسبه را چگونه انجام دادید؟ از قرار معلوم کل کیلومترها سالانه رانندگی تان را بر تعداد ساعات راندن در جاده ها تقسیم کرده اید. اما این محاسبات اشتباه است. چند عامل دیگر را هم باید مدنظر قرار داد:
▫️ساعاتی که باید کار کنید تا این ماشین را بخرید،
▫️ساعاتی که باید کار کنید تا پول بیمه، نگهداری، بنزین و قبض جریمه پارک ممنوع را پرداخت کنید،
▫️زمانی که برای رفتن به سر کار و انجام موارد الف و ب صرف می کنید که این شامل گیر کردن در ترافیک هم می شود.
⇦ #ایوان_ایلیچ چنین محاسبه ای را برای تمامخودروها در آمریکا انجام داد. نتیجه؟ یک اتومبیل امریکایی میانگین سرعتی معادل ۶ کیلومتر در ساعت دارد! به عبارت دیگر همان سرعت پیاده روی. ایلیچ این را اثر معکوس نامید.
⇦ #عبارت_اثر_معکوس به این حقیقت اشاره دارد که شاید بسیاری از تکنولوژی ها در نگاه اول زمان و پول زیادی را برای ما پس انداز می کنند، ولی اگر تمام هزینه ها را بررسی کنید، این پس اندازها دود شده و به هوا می رود. اثر معکوس یک تله ی تصمیم گیری است و بهتر است از آن فاصله بگیرید.
⇦ آن زمانی را که دوربین های دیجیتال وارد بازار شده بودند یادتان می آید؟ راحت شدیم! حداقل آن موقع چنین حسی داشتیم. دیگر نیازی به نگاتیوهای گران قیمت نبود، نیازی نبود صبر کنیم تا ظاهر شود و دیگر خبری از عکس های بی کیفیت نبود. اما اگر بازنگری کنیم معلوم می شود که نمونه بارز اثر معکوس است.
⇦ امروزه با کوهی از عکسها و ویدئوها مواجه ایم که ۹۹٪ آنها زائد هستند، زمانی برای مرتب کردن آنها نداریم و مجبوریم همه آنها را در درآمدهای پشتیبان و حافظه ابری ذخیره کنیم؛ محیط هایی که توسط شرکت های بزرگ اینترنتی قابل مشاهده و استخراج هستند.
🔚 نتیجه نهایی؟
#تکنولوژی که معمولاً پدیده ای نویدبخش قلمداد می شود، اغلب اثر معکوس روی کیفیت زندگی تان دارد. یک قانون اصلی زندگیِ خوب به این شرح است:
" اگر چیزی واقعاً به شما کمک نمی کند، بدونِ آن هم به مشکل نخواهید خورد. این نکته درباره تکنولوژی، به طور مضاعف صدق می کند. دفعه بعد به جای اینکه سراغ نزدیک ترین گجت بروید، سعی کنید مغزتان را به کار بیندازید."
#کتابنگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar