دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 به یمن چشمای شماست
اگه میباره بارون... 🌧
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @moflehoon
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روز دوازدهم ماه #رمضان 1444
🔸 پیمان برادری
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
🆔 @moflehoon
💠 پیمان برادری
🔸 قرآن كریم برای اینكه داخله مسلمین را منسجم بكند، همان طوری كه مكتب، منسجم است و خود رهبر منسجم است، #آحاد_مسلمین را هم منسجم كرد و بین اینها روابط حسنه برقرار كرد، بعد دستور داد با دیگران #روابط_حسنه برقرار كنید.
وجود مبارك نبی اكرم (علیه و علی آله آلاف التحیة و الكرم) وقتی از مكّه به مدینه آمد و خواست حكومتی تشكیل بدهد، پیروان خود را به وحدت فراخواند، فرمود: «تَآخَواْ فِی اللهِ اَخَوَینَ اَخَوینَ». گذشته از اینكه مسئله ﴿إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ﴾ را به عنوان یك اصل جامع كلّی ارائه كرد، آن اصل را ریز كرد.
🔸 رهبر غیر از معلّم است. معلّم یك سلسله قواعد و اصول كلّی را به شاگردان یاد می دهد؛ ولی رهبر و ولی، كسی است كه آن اصول كلّی را ریز كند، بر موارد خاصّه تطبیق كند و طبق تطبیق آن اصل كلّی بر موارد خاصّه اقدام بكند. وجود مبارك پیغمبر این چنین بود یعنی تنها معلّم كتاب و حكمت نبود، بلكه ولی بود؛ یعنی تنها نگفت: ﴿إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ﴾، بلكه فرمود دو به دو با یكدیگر #عقد_اخوت ببندید. خودش هم شخصاً با علی بن ابی طالب عقد برادری بست.
🔸 نبی گرامی با این دو اصل یعنی با اصل ﴿إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ﴾ و با اصل «تَآخَواْ فِی اللهِ اَخَوَینَ اَخَوینَ» هر گونه تیرگی و تاریكی را از بین مسلمین زدود و بین اینها #روابط_حسنه برقرار كرد، بعد وقتی داخله اسلامی را تضمین كرد، به مسیحی ها فرمود بیایید با هم روابط حسنه داشته باشیم؛ قهراً رابطهٴ اسلام با یهودیت هم بر همین منوال است، البته نه با صهیونیسم نژادپرست!
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
📚 سخنرانی محرم با موضوع روابط بین الملل
تاریخ: 1373/04/22
🆔 @moflehoon
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویژه برنامه احکام الصیام
#تصویری
🔹 احکام ماه مبارک رمضان براساس فتاوای فقهی حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
جلسه: 12
#آیت_الله_جوادی_آملی
#رمضان
#احکام
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 633
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 نكاتی دربارهٴ حُسن خُلق و معاشرت
آثار بدخویی:
رسول خدا (ص) فرمود: بد اخلاقی عمل را تباه می كند، چنان كه سركه عسل را تباه می كند. [1]
به رسول خدا (ص) گفته شد: فلان زن روزها روزه می گیرد و شب ها را به عبادت می پردازد؛ ولی بد اخلاق است و همسایگانش را با زبان می آزارد. فرمود: در او خیری نیست. او اهل آتش است. [2]
[1]. الْخُلُقُ السَّیئُ یفْسِدُ الْعَمَلَ كَمَا یفْسِدُ الْخَلُّ الْعَسَل (عیون اخبار الرضا ع، ج2، ص37).
[2]. قیلَ لِرَسُولِ اللَّهِ ص: إِنَّ فُلانَةَ تَصُومُ النَّهَارَ وَ تَقُومُ اللَّیلَ وَ هِىَ سَیئَةُ الْخُلُقِ تُؤْذِى جِیرَانَهَا بِلِسَانِهَا، فَقَالَ: لا خَیرَ فِیهَا. هِىَ مِنْ أَهْلِ النَّار (تنبیه الخواطر و نزهة النواظر، ج1، ص90).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 340
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @moflehoon
سحر دوازدهم؛ «اُنس منظم با قرآن و آداب تدبّر در آن»
استاد محمدتقی فیاضبخش
یکم؛ 👈 00:51
ماه رمضان ماه قرآن است و قاری قرآن باید طبق دستور سلوکی بزرگان معرفت، با قرآن اُنسی منظم داشته باشد. مهمترین نکته در این امر نیز تعمّق و تفکر در آیات الهی است.
دوم؛ 👈 02:05
نحوه خواندن قرآن، اولین شرط اُنس با قرآن است. پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلیهوآله درباره چگونگی قرائت قرآن فرمودهاند که قاری قرآن باید با صوتی حزین، با ادای شمرده کلمات، همراه با خضوع و خشوع و چنان که گویی معانی را به کودکی تفهیم میکند، آیات کلام وحی را قرائت کند. قلبها را باید با کلمات نورانی قرآنی آشنا کرد تا مانند تأثیر تعلیم در کودکان، زبان گشوده و آن را ادا کند.
سوم؛ 👈 04:06
انتخاب زمان مناسب برای انس با پروردگار و کلام حضرتش، دومین نکته است. نیمههای شب، بینالطلوعین و بینالغروبین بهترین زمان برای قرائت قرآن است.
چهارم؛ 👈 05:03
در بینالطلوعین با توجه به حضور هر دو دسته فرشتگان روز و شب، اعمال بهصورت مضاعف محاسبه و برکات آن دوچندان خواهد بود. شایسته است در ماه مبارک رمضان که سراسر آن فرصت انس با خداوند است، توجهی ویژه به قرآن داشت.
پنجم؛ 👈 07:04
نکته سوم، آن است که قاری قرآن، معانی آیات را بر خود انطباق دهد. هنگامی که قاری به آیات عذاب میرسد، خود را مخاطب این آیات ببیند و چنین مپندارد که این آیات فقط به کفار یا گناهکاران خطاب میفرماید؛ بلکه خود را محزون و متأثر سازند. زمانی نیز که به آیات بهشت میرسند، خود را در بهشت و برخوردار از نعمتهای آن مشاهده کنند. هنگام قرائت آیات عبادی نیز خود را مخاطب کلام خداوند بداند؛ گویی که بهطور مستقیم با خدای خود گفتوگو میکند.
🆔 @moflehoon
اعجاز قرآن ۷ - رادیو سایهبان.mp3
3.48M
🔰 درسگفتار «چرایی اعجاز قرآن کریم»
⭕ محور اول بحث (محتوای قرآن کریم)
🔹 مبدأ و خالق هستی در قرآن(۲)
🔸 جلسه هفتم
#ماه_رمضان
#فلسفه_دین
#اعجاز_قرآن
🖌 پادکست شماره ۵۳
🆔 @moflehoon
اعجاز قرآن ۸ - رادیو سایهبان.mp3
3.78M
🔰 درسگفتار «چرایی اعجاز قرآن کریم»
⭕ محور اول بحث (محتوای قرآن کریم)
🔹 معاد و سیر صعود حرکت انسان در قرآن (۱)
🔸 جلسه هشتم
#ماه_رمضان
#فلسفه_دین
#اعجاز_قرآن
🖌 پادکست شماره ۵۴
🆔 @moflehoon
video.mp4
10.6M
💠 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان حکمت وحیانی
🔸 همه ما از مُردن بدمان می آید، این حُبّ بقا یک چیز خوبی است! در این سوره مبارکه «یس» که قلب قرآن است فرمود، مگر شما نمی خواهید بمانید؟ یک کاری بکن که بمان!
ما میتوانیم هزار سال، دوهزار سال عمر کنیم؛ حالا تا چه اندازه همّت باشد، اثر ما چه باشد، مسجد ما، حسینیه ما، درمانگاه ما، راه ما، هر چه ساختیم برای مردم، به هر حال چیزی ساختیم؛ کسی راه ساخت، کسی دارویی کشف کرد «قربة إلی الله»، کسی بیمارستانی ساخت و تا این بیمارستان هست، او زنده است. فرمود ما می نویسیم: ﴿وَ نَكْتُبُ ما قَدَّمُوا وَ آثارَهُم﴾... .
🔹 جلسه 12
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
#حکمت_وحیانی
#باز_نشر
🆔 @moflehoon
«غلبه بر رذائل اخلاقی»
#پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
چگونه میتوان بر رذائل اخلاقی غلبه پیدا کرد؟
13980909.02.0600
[]()
🆔 @moflehoon