فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح #معامله_قرن #ایران چیست؟
سرزمینهای جایگزین برای انتقال یهودیان
👈 استاد حسن #عباسی
#قدس_ما_می_آییم
@moghavemat_ta_zohoor313
واکنش حساب توئیتر سایت رهبر معظم انقلاب به رونمایی ازطرح #معامله_قرن
#قدس_ما_می_آییم
@moghavemat_ta_zohoor313
#مادورو از سکوت رسانهها در قبال جنایات علیه #فلسطین انتقاد کرد.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور #ونزوئلا در دیدار با سفیر فلسطین:
رسانههای بزرگ همدست جنایاتی هستند که علیه مردم فلسطین اتفاق میافتد.
در قبال فلسطین سختترین جنایات رخ میدهد، اما رسانههای حامی امپریالیسم در برابر آن سکوت میکنند.
@moghavemat_ta_zohoor313
#فراخوان رهبر حزب کنگره ملی #افغانستان برای اتحاد کل منطقه علیه #آمریکا
رهبر حزب گنگره ملی افغانستان با اشاره به اوضاع حساس منطقه و نقشههای شوم واشنگتن، تاکید کرد که باید علیه حضور اشغالگران آمریکایی متحد شویم.
عبداللطیف پدرام از ملتهای منطقه خواست علیه حضور آمریکا متحد شوند. وی در صفحه فیسبوک خود نوشت:
اشغالگران و استعمارگران به این سادگی از مردم و منطقه ما دست بر نمیدارند. نئولیبرالیسم که آمریکا نوک پیکان آن قرار دارد، درصدد بحرانسازیهای خطرناک و سودجویانه در جهان و به ویژه در منطقه و حوزه تمدنی ماست. باید هوشیار باشیم... که موضوعات فرعی باعث نشوند ما از مبارزه علیه استثمار، استعمار و اشغالگری باز بمانیم.
وی تاکید کرد:
شریعت خدا یکی است و سنی و شیعه ندارد. جنگ مذهبی به نفع افغانستان نیست و اگر قرار است چیزی را زیر سؤال ببریم و به آن اولویت بدهیم، حضور اشغالگران است و باید علیه آنها متحد شویم.
http://kayhan.ir/fa/news/180462
@moghavemat_ta_zohoor313
روزنامه پاکستانی:
پس از #ترور سردار #سلیمانی، ملتهای منطقه خواستار پايان اشغالگری آمريکا هستند
#داون پرشمارترين روزنامه انگليسي زبان پاکستان نوشت:
#ترامپ درکي نسبت به تحولات #خاورميانه ندارد به همين دليل دست به ترور سردار سليماني زد.
اين حرکت موجب تشديد احساسات ضدآمريکايي در منطقه شده است به نحوي که اکنون ملتها خواستار پايان اشغالگري آمريکا در منطقه هستند.
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
علت عصبانیت آمریکاییها از ملت ایران، جذابیت ناشی از تصویر ایستادگی یک نظام مستقل در مقابل یک قلدر سر گردنه است که باید از این جاذبه برای نشر و توسعه حقیقت اسلام و ملت ایران استفاده کرد
@moghavemat_ta_zohoor313
امام خامنهای:
وجدانهای بیدار و دلهای مومن باید اعتماد به نفس را در ملتها بیدار کنند و همه بدانند تنها راه نجات ملتها استقامت و نترسیدن از دشمن است. خداوند رحمت و نصرت را برای ملتهای مسلمان شامل بگرداند.
#مقاومت_تنها_راه_غلبه_بر_مشکلات
@moghavemat_ta_zohoor313
#فتح_خانطومان
و بازخوانی پرسشهای بی پاسخ
آیا فاجعه سقوط خانطومان محصول #مذاکره و اعتماد به آمریکا بود؟!
فتح خانطومان از بزرگترین پیروزیهای جبهه مقاومت است که در هیاهوی رسانهای اخیر چندان مورد توجه واقع نشده است اما در این ایام بازخوانی تاریخچه سقوط این منطقه راهبردی و شهادت مظلومانه تعدادی از غیور ترین نیروهای مدافع حرم در آن ماجرا، خالی از لطف نیست.
یک کارشناس مسائل امنیتی چندین سال پیش از این مطلبی گفته بود که هنوز هم در جامعه رسانهای و سیاسی کشور به دقت هضم نشده است.
او گفته بود:
یک بار در حین مذاکرات وین، #ظریف وزیر امور خارجه_ایران وقتی صحبت از #توافق_بر_سر_آتشبس جلو آمد، گفت:
ما از طرف همه متحدین خود تضمین میدهیم که آتشبس رعایت شود اما حالا چه کسی قرار است از طرف داعش، جبههًْالنصره و گروههای دیگر تضمین بدهد که آتشبس رعایت خواهد شد.
#جان_کری وزیر خارجه آمریکا در پاسخ گفته بود:
ترکیه و عربستان هم از سوی این گروهها تضمین میدهند.
این یعنیاعلان رسمی نقش محوری عربستان و ترکیه در تقویت و مدیریت این گروههای تروریستی بود، در عین حال آشکار میکرد که شکسته شدن آتشبس به ضرر دولت سوریه خواهد بود.
به نقل از سعدالله زارعی
خبرگزاری میزان 22اردیبهشت1395
فاجعه خانطومان یکی از نقاط مبهم و سؤالبرانگیز در کارنامه دیپلماتیک ظریف است.
برخی نقلها در خصوص اصرار وزارت خارجه در خصوص پذیرش آتشبس، زمینه پیدایش این فاجعه بود!
آیا آن کسی که امضای کری را تضمین میداند، در این قضیه هم به وی اعتماد کرده است و در امضای آتشبسی که به فاجعه خانطومان منجر شد نقش داشته است؟
به علاوه؛ مذاکره با آمریکا بر سر مسائل منطقهای از نظر مقام معظم رهبری ممنوع اعلام شده بود. آیا اساسا جناب ظریف حق سؤال و جواب در این زمینه را با طرف آمریکایی داشت؟
جواب این سؤالات هرچه باشد؛ فاجعه خانطومان محصول مذاکره و اعتماد به آمریکا بود و تنها امیدواریم وزارت خارجه و در رأس آن ظریف در خون شهدای مظلوم خانطومان شریک نباشند
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه زنی شهدای خان طومان، رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا در فرودگاه دمشق
#بماند_برای_تاریخ
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی تکاندهنده و دیدهنشده از نبرد رزمندگان مقاومت در #خانطومان آذرماه ۹۴
خانطومان دیروز به طور کامل آزاد شد.
@moghavemat_ta_zohoor313
سوگند به خون او ظفر نزدیک است
تابوت بسازید خبر نزدیک است...
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمسخر و اتهامات روحانی به شورای نگهبان
به همسایهها کادو بدهید، تایید صلاحیت بگیرید، این شد انتخابات...؟!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
احراز صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان منوط به گزینش اعتقادی، رفتاری و سیاسی است و محدود به چند استعلام فرمالیته از نهادهای دولتی جهتدار و ذینفع نمیشود.
کسانیکه تحقیقات مستقلانه شورای نگهبان را زیر سوال میبرند، مخالف نظارت استصوابی بوده و حقالناس انتخاباتی را تضییع میکنند.
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
من مکرّر عرض کردهام که مسأله، مسأله دین و خدا و ادای تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است. قبلاً هم گفتیم که تفاضل ولو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید؛ یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأی دادید، بتوانید بگویید به این دلیل ... بروید تلاش و تفحّص خودتان را بکنید، اصلح را بیابید و آن کسی را که فکر کردید اصلح است و بین خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأی بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام دادهاید."
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمود کریمی» مداح اهل بیت:
مجلس بعدی، جای بخور بخور نیست بیخود احساس تکلیف نکنید!
@moghavemat_ta_zohoor313
#انتخابات_الکترونیکی یا #انتخابات_شفاف؟!
ماجرای اختلاف دولت روحانی با شورای نگهبان، بر سر «انتخابات الکترونیک» چیست؟
1️⃣ اول
حسن روحانی 5 دوره نماینده مجلس بوده (دوره اول تا پنجم مجلس)؛ 2 دوره نماینده خبرگان بوده (دوره سوم و دوره فعلی)؛ 2 دوره رئیس جمهور بوده است. یعنی وی 9 بار از طریق سیستم انتخابات نظام جمهوری اسلامی انتخاب شده؛ حالا ادعا می کند این سیستم انتخاباتی غیرشفاف است و باید الکترونیکی باشد و به تمسخر از سیستم انتخابات افغانستان می گوید!
2️⃣ دوم
جمعیت کشور افغانستان قریب 35 میلیون نفر است. طبق اعلام منابع رسمی این کشور قریب 10 میلیون نفر واجد رأی هستند. در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور که 3 ماه به طول انجامیده، دو میلیون و هفتصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود یک میلیون از این آرا باطل اعلام شد و طبق اعلام دولت این کشور اشرف غنی با 923 هزار رأی اول (کمتر از یک میلیون!) و بعنوان رئیس جمهور انتخاب شد و عبدالله عبدالله با کسب 720 هزار رأی دوم شده است.
3️⃣ سوم
جمهوری اسلامی ایران قریب 40 سال است که انتخابات برگزار می کند؛ قریب 40 انتخابات برگزار کرده که نتایج آن هم درست در یک روز پس از انتخابات اعلام شده است. اولین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی –بنی صدر- حداقل 10 میلیون رأی از 14 میلیون رأی را آورده و چندین رئیس جمهور بالای 20 میلیون رأی داشته اند؛ خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بالای 20 میلیون رأی کسب کرده اند!
آنوقت روحانی برای دفاع از انتخابات الکترونیک که اصل آن مورد تأیید نظام و شورای نگهبان است به تمسخر می گوید: افغانستان هم دیگر انتخابات الکترونیک برگزار می کند!
4️⃣ چهارم
در ماجرای فتنه 88، مصطفی کواکبیان و دیگر اصلاح طلبان گفته بودند برای حل مشکلات و اختلافات، ما هم مثل افغانستان «لویی جرگه» تشکیل دهیم! لویی جرگه افغانستان یک اجلاس با حضور کدخداها و بزرگان و رؤسای اقوام افغانستان است که مسائل را با کدخدامنشی حل می کنند؛ یعنی نظام جمهوری اسلامی بعد از سالها قانونگذاری و نظام سازی و ساختارهای قانونی همه را یکباره منهدم کرده و لویی جراصول تشکیل دهد!
5️⃣ پنجم
انتخابات الکترونیک یک ضرورت است و دیر یا زود می بایست زیرساخت آن در کشور آماده شود.
از زمان دولت سازندگی قرار بود این کار انجام شود اما تاکنون پیشرفت آنچنانی نداشته و هیچ کدام از دولت ها نتوانستند زیرساخت ها و امنیت این کار را تماماً انجام دهند. هنوز این روند برای مسئولین نظام و شورای نگهبان و مردم شفاف نیست اما انتظار دارند که شورای نگهبان زیر بار آن برود؛ روندِ «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» باید منجر به شفافیت، سلامت و سرعت انتخابات شود نه اینکه بگونه ای باشد که حتی برای مسئولین نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی کشور شفاف نباشد.
6️⃣ ششم
مهم تر از انتخابات الکترونیکی، انتخابات شفاف است؛ مسئله ای که در «انتخابات الکترونیکی» مورد ادعای دولت، هیچ شفافیتی برای مردم و کارشناسان و مسئولین و نهادهای نظارتی وجود ندارد.
دستگاه ها و سخت افزار و نرم افزار آن کاملاً وارداتی است و باید از خارج وارد شود، امنیتی ندارد، براحتی هک می شود، سیستم «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» آن شفاف نیست!
7️⃣ هفتم
آیا روحانی انتخابات غیرشفاف می خواهد؟
به نظر می رسد درد او انتخابات الکترونیک برای «انتخابات شفاف» نیست؛ بلکه می خواهد انتخاباتی غیرشفاف و ناامن با امکان تخلف در پوشش انتخابات الکترونیک برگزار کند؛ همانگونه که سال 88 می گفتند ساختارهای قانونی باید از بین برود و لویی جرگه تشکیل شود!
چگونه است سیستم انتخاباتی که خودش حداقل 9 دوره خروجی آن بوده، غیرشفاف است؟
چرا برای اینکه انتخابات شفاف (!!) شود دست به دامن یک روند ناامن به اسم انتخابات الکترونیک می شود؟
8️⃣ هشتم
تجربه انتخابات پرتخلف مجلس دهم در سال 94 و مسائلی که در حوزه انتخابیه تهران بزرگ اتفاق افتاد و همچنین تجربه انتخابات پرتخلف همین دولت در ریاست جمهوری سال 96 که منجر به محاکمه چندین مدیر دولتی و چندین استاندار و چندین فرماندار و بخشدار این دولت شده، نشان می دهد دستگاه های نظارتی خاصه شورای نگهبان و سایر دستگاه های امنیتی و مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند و در پازل دولت بازی نکنند!
اینها حاضر نیستند به راحتی صحنه قدرت را رها کنند.
جماعتی که دهها قرارداد محرمانه و غیرشفاف با دشمنان این کشور بسته اند، لیاقت دم زدن از #شفافیت ندارند؛ مردم نباید فریب بخورند.
✍داود مدرسی یان
@moghavemat_ta_zohoor313
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای:
بعضی از هملباسهای ما، مثل موریانه ای که در یک بنایی بیفتند؛ دارند ذره ذره آبروی هزارساله روحانیت شیعه را میخورند!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
به ما اعتراض میکنند که شما چرا #شورای_نگهبان دارید؟! بیحیاها!
@moghavemat_ta_zohoor313
مجلس سالم و خدمتگزار
عباسعلی کدخدایی
بررسي صلاحيت نمايندگان محترم مجلس در رسانهها حساسيتهايي ايجاد كرد. برخي از رسانهها از شوراي نگهبان تمجيد كردند و برخي ديگر آن را سياسيكاري و جناحيبازي خواندند. در اين خصوص چند نكته قابل توجه است:
نخست.
مجلس شوراي اسلامي خانه ملت و ركن اساسي قانونگذاري و پيوند مردم با مسئولان و دستگاههاي مختلف است. جايگاه مجلس به هيچ وجه نبايد تضعيف شود و حساب معدود افراد متخلف با نمايندگان سالم و خدمتگزار نبايد يكي شود. عملكرد مجلس دهم در طول چهار سال اخير از جنبههاي مختلفي قابل تقدير و تشكر است و مورد حمايت مردم و اعضاي شوراي نگهبان بوده است. از جمله طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر آمريكا كه اخيراً به تصويب رسيد و شوراي نگهبان نيز فوراً آن را تأييد كرد و مورد تمجيد رهبر معظم انقلاب واقع شد.
دوم.
يك مجلس خوب، مجلس شجاع، متعهد، متدين، سالم و خدمتگزار است. مجلسي كه مشكلات مردم را پيگيري نمايد، رفع تبعيض و نابرابري را دنبال كند، هوشمندانه قانونگذاري كند، در برابر مسائل بينالمللي حساس و بيدار باشد، در نظارت بر عملكرد دستگاهها فعال باشد و لحظهاي را براي شنيدن دغدغههاي مردم و پيگيري آن از دست ندهد. چنين مجلسي در رأس امور است.
آنچه قانون در شرايط داوطلبان نمايندگي مجلس بيان كرده، براي تشكيل چنين مجلسي كافي نيست و حداقلهاست.
بخش اصلي در انتخاب شايستهترين افراد بر عهده مردم است و پس از انتخاب نمايندگان از سوي مردم نيز بايد نظارت كارآمد و دقيقي بر رفتار آنان صورت گيرد تا عملكرد مجلس مخدوش نگردد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/180876
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه های مجدد روحانی به شورای نگهبان
میترسم روزی کلمه جمهوری جرم شود!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقالناس:
اگر داوطلب صالحیست، رد نکنیم و اگر ناصالحست و صلاحیت قانونی ندارد راهش ندهیم
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام پناهیان:
قابل توجه بانوانی که می گویند؛ سیاسی نیستم
به خدا اگر سیاسی نباشیم، یه قطره اشک هم برای حضرت زهرا سلام الله علیها قبول نیست!
@moghavemat_ta_zohoor313
#بانک_مرکزی در گروگان #ارز_جهانگیری
دولت از #نیما #ارز میخرد و ۴۲۰۰ تومان به #واردکننده میفروشد
بانک مرکزی به دلیل کاهش درآمدهای ارزی دولت، برای پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی بابت واردات #کالاهای_اساسی، با مشکل مواجه شده و به همین دلیل بخشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی را با خرید از سامانه نیما به قیمت ۱۱ هزار تومان، تامین میکند.
به عبارت دیگر، بانک مرکزی در نیما ارز را به قیمت بیش از ۱۱ هزار تومان میخرد و برای #واردات کالاهای اساسی به قیمت ۴۲۰۰ تومان به واردکننده میفروشد و به ازای هر دلار ۶۸۰۰ تومان متحمل زیان میشود.
پیشبینی میشود برای اجرای این سیاست حمایتی نیز حدود ۸ هزار میلیارد تومان کسری وجود داشته باشد
این معضل در سال جاری نیز وجود داشته و احتمالاً از محل ایجاد بدهی به بانک مرکزی یا استفاده از ذخایر ارزی بانک مرکزی در حال تأمین است./منبع خبرگزاری فارس
@moghavemat_ta_zohoor313