بی احترامی طالبان به پرچم ملی افغانستان و برافراشتن پرچم خود که پرچم یک اقلیت ۱۰ تا ۱۵ درصدی است در شهرهای مختلف، شروع سختگیریهای این گروه در قبال آزادی اجتماعی و فردی در مناطقی که در کنترل شبه نظامیان طالبان است باعث شکل گیری اعتراضات مردمی شده و بدون شک این اعتراضات گسترش پیدا خواهد کرد.
پیش از این بارها گفتهام که آن چیزی که طالبان را به چالش خواهد کشید، همین مسئله آزادیهای اجتماعی و فردی است؛ مردمی که ۲۰ سال با یک شیوه دیگر زندگی کرده و از نوعی آزادی فردی در حوزه رفتار اجتماعی برخوردار بودهاند، حاضر نیستند به سادگی خواستههای یک اقلیت ۱۰ تا ۱۵ درصدی را بپذیرند. مردم افغانستان اگر از همین امروز دنبال گرفتن حق و حقوق اجتماعی و فردی خود نباشند و طالبان بتواند هژمونی و نگاه تندروانه خود در قالب شریعت من درآوردی را بر مردم این کشور تحمیل کند، فردا روز با مشکلات بسیار بسیار بیشتری مواجه خواهند شد.
اعتراض امروز مردم کابل در واقع شروعی است بر فشار رسانهای و بین المللی بر طالبان جهت دادن امتیازات بیشتر و پذیرش خواستههای مردمی که پیش از این امتیازات بیشتری داشتند.
@syriankhabar
باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
حضرت دکتر مرندی از دوران یک سال و نیمه "شبه حصر خانگی رهبر معظم انقلاب" توسط خودش پرده برداری کرد!
سخنان صریح و انقلابی دکتر رضا منتظر؛ پزشک و پژوهشگر برتر طب سنتی کشورمان درباره نظرات آقای پناهیان در لزوم حمایت از طب سنتی:
"ما قیام کرده ایم! اما سرلشکر باقری در ستاد کل نیروهای مسلح و عضو رسمی ستاد ملی مقابله با کرونا با حکم رهبری چرا نشسته و مرگ روزانه ۶۰۰ نفر را نظاره گر است؟!
سردار باقری عزیز! اطراف خودتان را از دکتر پاسدارها و دکتر ارتشیهای مخالف با طب سنتی پاکسازی کنید!"
"سردار عراقی زاده" در ستاد کل نیروهای مسلح کیست و چه نقشی در سنگ اندازی مقابل طب سنتی دارد؟!
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
.
نظارت بر مبارزه، تحوّلی در نظریّه ولایت فقیه
امام سجاد ع برای قیام مختار مستقیما به او ولایت ندادند ، بلکه برای قیام به محمد حنفیه ولایت دادند.
امام سجّاد علیه السلام عقیده داشتند: هر کس از روی تعصّب هم که شده در دفاع از حقّ رهبران الهی از اهل بیت پیامبر قیام کند، بر مردم واجب است وی را یاری دهند؛ امّا اجازه قیام به مختار را مستقیما صادر نفرمود؛ بلکه قیام او را تحت نظارت فقیه اهل بیت قرار دادند. این فقیه کسی جز محمّد بن حنفیّه عموی امام سجاد علیه السلام نبود (2) و این مسأله، تحوّلی در مسأله ولایت فقیهان در جامعه بود که ولایت آن ها بر مبارزه را نیز تثبیت می نمود.
قبل از قیام مختار، عدّه ای که قصد کمک به وی را داشتند، عازم مدینه شدند. وقتی به ملاقات محمّد حنفیّه رفتند و محمّد آن ها را پذیرفت، در گفت وگوی مختصری گفتند: مختار نزد ما آمده و مدّعی است که از طرف شما مأموریت دارد و ما را به کتاب خدا و سنّت پیامبر صلی الله علیه و آله و خونخواهی اهل بیت دعوت کرده است و ما هم بر این قرار با او بیعت کرده ایم. اگر بفرمایید از او اطاعت کنیم، چنین خواهیم کرد و اگر نهی کنید، از او کناره می گیریم. محمّد حنفیّه ضمن سخنانی گفت: مصیبت ما درباره حسین علیه السلام همان است که شما گفتید؛ امّا درباب خونخواهی از خون ما، برخیزید دسته جمعی خدمت امامِ من و شما علی بن الحسین علیهماالسلام برویم و از او کسب تکلیف کنیم؛ سپس آن جمع با محمّد حنفیّه به خدمت امام رسیدند. محمّد علّت آمدن آن گروه را عرض کرد و کسب تکلیف نمود. امام سجّاد علیه السلام در جواب فرمودند:
ای عمو ! اگر برده ای زنگی به حمایت از ما اهل بیت برخیزد، بر مردم واجب است او را یاری دهند و من در این امر به تو ولایت می دهم؛ پس به آن چه صلاح می دانی، در این زمینه اقدام کن .(1)
قیام مختار از آن پس آغاز شد ( 66 ه. ق ) و افرادی چون ابراهیم، پسر مالک اشتر نیز با او همراه شدند. در کوفه بیش از 200 نفر از عاملان فاجعه کربلا دستگیر و همگی به دستور مختار اعدام شدند. بعضی نقل می کنند که مختار تا سه هزار نفر را نابود کرد. به هر حال مختار در سال ( 67 ه. ق ) به سبب خیانت مردم کوفه، به دست سربازان مصعب بن زبیر کشته شد. وی با این همه، باز هم مورد تأیید شیعیان، به ویژه امام زمانش، حضرت سجاد علیه السلام بود. امام می فرمود:
مختار را دشنام ندهید؛ زیرا او کشندگان ما را به قتل رساند. طالب خون ما شد. ازدواج مجرّدهای ما را فراهم کرد و یک دهم اموال را میان ما تقسیم نمود .
.
🔴 ضربه به امپراطوری آمریکا در افغانستان
🔺هنگامی که طالبان (پس از حمله آمریکاییها در سال ۲۰۰۱) شکست خورد و نیروهای باقی مانده از افغانستان فرار کردند، متحدان ایرانی در دولت افغانستان مواضع کلیدی بدست آوردند. به نظر می رسید هیچ نیازی یا توجیهی برای گفتگو با این نیروی به ظاهر خرج شده (طالبان) وجود ندارد. با این حال، ژنرال قاسم سلیمانی معتقد بود که طالبان همچنان در بین بخش قابل توجهی از اقوام و جمعیت پشتون در جنوب افغانستان و بخش هایی از پاکستان از حمایت مردمی برخوردار است و معتقد بود که تنها راه ثبات منطقه ای طولانی مدت برای همه گفتگو است.
🔺ژنرال سلیمانی همچنین معتقد بود که در چنین شرایطی، تنها نیرویی که برای افزایش چشمگیر هزینه اشغال به رهبری آمریکا (یکی از اهداف کلیدی راهبردی ایران) آمادگی داشت، طالبان بود. او می دانست که در چنین شرایطی اشغال عراق و افغانستان به تدریج در کشورهای غربی بسیار مشکل ساز و غیرمحبوب خواهد شد و در نهایت، چنین بار عظیمی به شدت بر اقتصاد غرب ضربه می زند و آنها را مجبور می کند تا نیروهای خود را از هر دو کشور خارج کنند.
🔺هدف نیروی قدس ایجاد تفاهم متقابل و تشویق جناح های معتدل تر در طالبان برای گرفتن دست بالا (در این گروه) بود. ژنرال سلیمانی معتقد بود که خروج نیروهای خارجی از افغانستان اجتناب ناپذیر است و پس از آزادی این کشور، ضروری است که افغانستان توسط نیروهای اشغالگر خارج شده وارد جنگ داخلی ویرانگر دیگری نشود.
🔺سال ۲۰۱۱ نقطه عطف قابل توجهی در روابط بود و بازدید هیات های بلند پایه طالبان از تهران آغاز شد. با گذشت زمان، روابط گرمتر و حتی شخصی تر شد، تا جایی که وقتی ژنرال سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان آنها در فرودگاه بین المللی بغداد توسط رژیم ترامپ به شهادت رسیدند، یک هیئت عالی رتبه طالبان به تهران سفر کرد و از خانواده اش برای تسلیت دیدن کردند.
🔺در حالی که اتهامات حمایت نظامی ایران از طالبان علیه نیروهای دولتی افغانستان کاملاً بی اساس است، یک مورد مهم و آشکار وجود داشت که طالبان از ایران درخواست کمک کردند. هم اطلاعات ایران و هم طالبان می دانستند که جناح های وابسته به آمریکا در داعش که به سرعت در حال فروپاشی بود از سوریه خارج شده و به افغانستان وارد شدند. طالبان از نیروی قدس خواستند به آنها در شکست آنچه تهدیدی برای وجود خود می داند کمک کنند. ایران به دولت افغانستان اطلاع داد، با اینکه از چنین همکاری چندان راضی نبوند، اما آنها مخالفت نکردند.
🔺در نهایت ، طالبان ۴ تعهد به نیروی قدس دادند. ثبات در مرز با ایران را حفظ می کند، از مخالفت خود با حضور نیروهای خارجی چشم پوشی نمی کند، سایر اقوام یا فرقه ها را مورد هدف قرار نمی دهد و "برادران برادران را نمی کشند". در حالی که جناح های مختلف با دیدگاه های بسیار متفاوت در طالبان وجود دارد، ایرانی ها ارزیابی کرده اند که در طول این سال ها رهبری فعلی طالبان به وعده های خود پایبند بوده است.
🔺این رابطه به جمهوری اسلامی ایران کمک کرده است تا در هفته ها و ماه های اخیر به عنوان یک میانجی موثر عمل کند و اطمینان حاصل کند که خروج نیروهای اشغالگر به جنگ داخلی منجر نمی شود و دولت جدید را شامل همه افغان ها کند. ایران دلایل محکمی برای این باور دارد که عقب نشینی ناگهانی نیروهای غربی برای ایجاد بی ثباتی و هرج و مرج در افغانستان طراحی شده است. ایالات متحده معتقد است که اگر نتواند افغانستان را در اختیار داشته باشد، این کشور باید منبع مشکلات دائمی ایران، چین، روسیه و حتی هند شود. در همین حال، مبالغ قابل توجهی در حال حاضر از سوی عربستان سعودی و دو کشور منطقهای دیگر برای حمایت از گروه های تکفیری افراطی در طالبان ارسال می شود. ایران ساده لوح نیست، اما انجام هر آنچه برای جلوگیری از فاجعه می تواند انجام دهد یک مسئولیت است. در صورت عدم موفقیت، نیروی قدس به شدت از کسانی که در برابر افراط گرایی و تروریسم مقاومت می کنند حمایت می کند.
🔺ایران دائماً در حال کار و مذاکره با طرف های مختلف در داخل افغانستان و همچنین کشورهای همسایه، به علاوه چین و روسیه است تا مانع تلاش کسانی شود که برای بازگشت به گذشته تاریک تلاش می کنند. عضویت قریب الوقوع ایران در سازمان همکاری شانگهای، توانایی آن را برای هماهنگی تلاش های بین المللی در این زمینه افزایش می دهد.
☑️ ژنرال سلیمانی دیگر در بین ما نیست، اما میراث او همچنان به ضربه زدن به امپراتوری در حال مرگ آمریکا ادامه می دهد.
@syriankhabar
ای کاش میشد هر چه را که میدانستیم بنویسیم، اما چه باید کرد که اسرار مملکتی و مسائل مهم سیاسی را نمیشود به سادگی عیان کرد. مسائل افغانستان بسیار بسیار پیچیده هستند، آنقدر پیچیده که تحلیل کردنش سخت و نتیجهگیری از آینده سختتر است. با این حال افغانستان برای ما بسیار مهم است و اهمیتش کمتر از عراق و سوریه نیست. اما اینکه چرا عدهای انتظار داشتند مانند عراق و سوریه، در افغانستان هم مداخله کنیم، به این دلیل است که مار و چوب خشک را از هم تشخیص نمیدهند.
با این حال، رفتار ما به عنوان ایران در افغانستان بسیار حسابشده، دقیق و تا اینجای کار با کمترین میزان خطا بوده است. انشاءالله اگر عمری باقی بود و فرصتی شد و گیری ندادند، در مورد بسیاری از مسائل خواهم نوشت، اما برای فهم بیشتر این توئیت توصیه میکنم مطلبی را که دکتر محمد مرندی برای سایت المیادین نوشته را با دقت مطالعه کنید. هر جند میدانم که او هم خیلی مراعات نوشتهاش را کرده است.... با این حال خیلی خوب میشود برخی مسائل را از آن متوجه شد...
@syriankhabar
علی قلهکی؛ فعال رسانه ای اصولگرا با انتشار پستی به صورت غیررسمی به آرای موافق و مخالف وزرای پيشنهادی رييسی به مجلس اشاره کرد:
باغگلی/ وزارت آموزش و پرورش
۳۱ موافق، ۷۷ مخالف
زارعپور/ وزارت ارتباطات
۱۵۷ موافق، ۸ مخالف
خطیب/ وزارت اطلاعات
۱۳۹ موافق، ۵ مخالف (نبویان، جلالی و ...)
خاندوزی/ وزارت اقتصاد
۱۷۶ موافق، ۶ مخالف
امیر عبداللهیان/ وزارت امور خارجه
۱۵۶ موافق، ۶ مخالف
عیناللهی/ وزارت بهداشت
۱۴۵ موافق، ۲۱ مخالف (نادران، ایزدخواه، میرسلیم، تقیپور، توانگر، رضاخواه، قادری، پاکفطرت و ...)
عبدالملکی/ وزارت رفاه
۱۴۴ موافق، ۱۴ مخالف
ساداتینژاد/ وزارت جهاد کشاورزی
۱۷۶ موافق، مخالف ۳
رحیمی/ وزارت دادگستری
۱۵۱ موافق، ۰ مخالف
آشتیانی/ وزارت دفاع
۱۵۸ موافق، ۰ مخالف
رستم قاسمی/ وزارت راه
۲۰۱ موافق، ۰ مخالف
فاطمیامین/ وزارت صمت
۱۷۰ موافق، ۶ مخالف
زلفیگل/ وزارت علوم
۱۰۳ موافق، ۲۵ مخالف (پژمانفر، تقیپور، ایزدخواه، کریمی قدوسی و ...)
اسماعیلی/وزارت ارشاد
۱۱۴ موافق، ۲۰ مخالف
وحیدی/ وزارت کشور
۱۹۱ موافق، ۰ مخالف
ضرغامی/ وزارت میراث
۱۶۷ موافق، ۱ مخالف
اوجی/ وزارت نفت
۱۳۶ موافق، ۱۹ مخالف (نادران، ایزدخواه، آصفری، نادری و ...)
محرابیان/ وزارت نیرو
۱۴۲ موافق، ۲۱ مخالف
سجادی/ وزارت ورزش
۸۵ موافق، ۳۴ مخالف (فروردین، الهیان، موسوی لارگانی، اسماعیل کوثری، نیک بین، پژمانفر، نادران، دنیامالی و ...)
چرا بهرام عین اللهی برای تصدی وزارت بهداشت، گزینه خطرناکی است؟!
بعد از وزارت قاضیزاده هاشمی از بیمارستان نور و عملکرد مشعشع وی در طرح تحول و پس از فاجعهی نمکی، نظام سلامت حالا باید خود را برای دیگر فعال بخش خصوصی آماده کند:
دکتر بهرام عین اللهی از بیمارستان "نگاه!"
بهرام عین اللهی چشم پزشک و معاون اسبق آموزشی وزارت بهداشت است که تقریبا هیچ سابقه مهمی در حوزه اقتصاد، مدیریت و سیاستگذاری بخش سلامت ندارد.
در همین بخش آموزش پزشکی هم که از سال ۷۴ تا ۸۳ دبیرشورای گسترش بوده اند، ظرفیت پذیرش پزشکی را از ۳۴۰۰ به ۲۰۰۰ کاهش داده اند!!
از سوابق که بگذریم، برنامه پیشنهادی ایشان شامل یک سری کلیات بدون انسجام و شاید باور نکنید copy-paste شده از گزارشهای موجود و حتی از برنامه وزرای قبلی بهداشت است!
شما فکر کن دولت عوض شده که امثال نمکی بروند، بعد وزیر پیشنهادی از روی برنامه نمکی کپی پِیست کند!
موضوع کپی محدود به برنامه وزیر قبلی نیست؛ بلکه در مواردی از گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره وظایف کمیسیون بهداشت و درمان کپی پِیست شده!
موضوع اینجاست که به لحاظ محتوایی وظایف کمیسیون بهداشت با وزارت بهداشت متفاوت است و کپی کنندگان این برنامه حتی در این حد هم اشراف نداشتند.
حالا چرا کپی پیست بودن برنامه مهم است؟!
چون نشانگر اشراف نداشتن شخص اول وزارت بر مسائل اصلی است، که میتواند باعث سوار شدن سودجویان و فرصت طلبان بر گردن این دستگاه مهم بشود. از باندهای مختلف دارویی بگیرید تا سهامداران و ذی نفعان بزرگ بخش خصوصی.
خلاصه داستان اینکه با وزیری که اعتقاد به کمبود پزشک ندارد (در این بحبوحه کرونا و پایین بودن سرانه پزشک) و خود در بخش خصوصی است و حتی دانش و سابقه مدیریتی ندارد؛ به جنگ با کرونا و مافیای نظام سلامت و دارو نمی توان رفت.
🌈 مزدور آمریکا
و رویای ستیز با ایران
* محمد اشرف غتی احمدزی غلزایی ۷۲ ساله سیاستمدار و اقتصاددان سپتامبر ۲۰۱۴ و نیز سپتامبر ۲۰۱۹ رئیسجمهور افغانستان شد. او از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ وزیر اقتصاد حامد کرزی رئیسجمهور سابق بود.
غنی تا سال ۱۹۸۷ در خارج از کشورش به سر میبرد. وی در دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا پروفسور رشته انسانشناسی بود و سابقه کار در بانک جهانی و بی.بی.سی را نیز داشت.
وی اردیبهشت 1328 ه.ش در خانواده ای پشتون غلزایی و دز قبیلهٔ احمدزی در ولایت لوگر در جنوب کابل به دنیا آمد. پس از پایان دبیرستان در کابل برای تحصیلات دانشگاهی به لبنان رفت و در دانشگاه آمریکایی بیروت کارشناسی ارشد علوم سیاسی گرفت. سال ۱۳۵۶ با کسب بورسیه تحصیلی به دانشگاه کلمبیا در نیویورک رفت و کارشناسی ارشد دوم خود را در رشته روابط بینالملل گرفت. در پی به قدرت رسیدن حزب دمکراتیک خلق در کابل بسیاری از اعضای خانواده او به زندان افتادند اما غنی در آمریکا ماندگار شد و دکترای انسانشناسی فرهنگی از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد.
غنی از ابتدای به قدرت رسیدن بهعنوان رئیسجمهور در اواخر سال ۲۰۱۴ دست به اقدامات پیدا و پنهانی زد که همگی در راستای یک طرح مدون ایران ستیز بودند.
او که هنگام تحصیل در لبنان با رولا همسر فعلیاش آشنا شد و با این دختر لبنانی مسیحی ازدواج کرد صاحب دو فرزند به نام مریم و طارق در آمریکا شد و درنتیجه تمام اعضای خانواده اش شهروند آمریکا نیز هستند. در سال ۲۰۱۳ و طی یک نظرسنجی آنلاین توسط فارین پالیسی، غنی در رتبه ۵۰ از ۱۰۰ روشنفکر برتر جهان قرار گرفت.
زندگی او نشان می داد می تواند گزینه خوبی برای قدرت یابی جریانی باشد که نهتنها علاقهای به تعامل با ایران نداشت بلکه به هر وسیله ممکن درصدد تخریب جایگاه تاریخی، مذهبی و کلاً فرهنگی ایران در افغانستان بود.
رئیسجمهور فراری کابل روابط مستحکمی با سیاستمداران ارشد آکاخ سفید و کنگره داشت و از همان ابتدای رئیسجمهوری خود در سال ۲۰۱۴ دست به اقدامات پیدا و پنهانی زد که همگی در راستای یک طرح مدون ایران ستیز بودند.
اولین طرح او که خیلی برای انجام آن تعجیل و تأکید داشت احداث سد کمال خان بر روی رودخانه هیرمند در استان نیمروز در مجاورت مرزهای شرقی ایران بود. سدسازی یک اقدام مهم در جهت ایجاد رشد اقتصادی پایدار است اما درحالیکه ۷۰% آبهای افغانستان از جنوب این کشور وارد پاکستان میشوند اشرف غنی به سراغ مرزها با ایران آمد تا با احداث سدی بزرگ، کنترل آب هیرمند را در دست بگیرد و اهرم فشاری علیه ایران بسازد زیرا منطقه هامون و دشتهای سیستان و بلوچستان مخصوص زابل بهحقآبه رودخانه هیرمند نیازمند هستند.
غنی در مراسم افتتاح این سد گفت: آب هیرمند قرنها از افغانستان خارج میشد، ولی اکنون مدیریت آن به دست افغانهاست، ازاینپس به ایران آب در مقابل نفت میدهیم. آب مفت در مقابل نفت مفت!
از دیگر اقدامات غالباً مخفیانه او میتوان به تهدید غیررسمی ایران به انتقال اعضای گروهک منافقین از آلبانی به نزدیکی مرزهای ایران، اعلام تیپ ضد تروریستی فاطمیون بهعنوان یک گروه تروریستی، صدور اجازه پرواز به پهپادهای دورپرواز رژیم صهیونیستی، تعلل عمدی در فعال کردن پاسگاههای مرزی در مجاورت ایران برای فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر، انسان و اسلحه به ایران، چشمپوشی بر ورود افرادی تحت عنوان شکارچی عربستانی و اماراتی به فرودگاه هرات و اقدامات تهدیدآمیز آنها به بهانه شکار در مناطق مرزی با ایران اشاره کرد.
غنی حتی با زبان فارسی مخالف بود. وی ژانویه سال ۲۰۲۰ در مراسمی تحت عنوان گفتمان تاریخ، فرهنگ و هویت ملی در جمع دانشجویان گفت: «افغانستان مهد زبان دری است. ایران پهلوی زبان بود. ما زبان و ادبیات دری را بسط دادیم. حالا [به ما] میگویند ایران شرقی. ای برادر، دزدی هم حد دارد، حد دارد»!
انتشار سخنان توهین آمیز او واکنشهایی را در شبکههای اجتماعی در پی داشت. برخی از کاربران افغان با انتقاد از وی، او را پشتوزبان توصیف کردند که قصد تفرقهافکنی دارد. دیگری نیز در توئیتر به جایگاه و خاستگاه زبان فارسی دری پرداخت و اصل آن را «فارسی درباری» توصیف کرد. کاربر دیگری نیز فارسی و دری را یکزبان توصیف کرد و به این سخنان واکنش نشان داد.
این در حالی است که بسیاری از زبان شناسان تفاوتی بین دری و فارسی قائل نمیشوند و آن را میراث مشترک افغانستان، ایران و تاجیکستان میدانند.
فرجام غنی و تیم آمریکایی او اما نشان داد در شب حادثه آنها برای کاخ سفید از سگ کمتر هستند!
هنگامی که او از کابل به تاجیکستان و سپس امارات گریخت که آمریکایی ها سگ هایشان را نیز با هواپیما بردند و برای او و دیگر مزدور آمریکایی کابینه غنی جایی در هواپیماهای خود نداشتند.
تصاویر فرزند احمد شاه مسعود و افسر صهیونیستها منتشر شد! پس از انکه درخواست سلاح برای مبارزه با طالبان کرده ...
عکسایی که از حشر و نشر او با برنارد لوی صهیونیست که جا پای او در تجزیه و شورش و جنگ در کشورهای متخلف دیده شده، گویای این که این جوانک بویی از باباش نبرده و احتمال زیاد مجری سیاستهای غرب در افغانستان است.
آمریکا از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم صهیونیستی قرار دارد.
"الکی بو علی را به خودتان نچسبانید..." ⁉️
.
یکم شهریور روز عجیبیست!!!
تقویم را که نگاه میکنی،
نوشته روز بزرگداشت بو علی سینا - روز پزشک
هر چه فکر میکنم نمیفهم که آخر این دو مقوله چه ارتباطی با هم دارند
.
اولا که،
اگر بو علی الان در قید حیات بود،
پزشکان به او مجوز طبابت نمیدادند،
چون کارش بهداشتی نبود،
چون کارش علمی نبود،
چون کارش غربی نبود،
چون کارش تقلیدی نبود،
چون بو علی شیوه ی طبابتش با پزشکان فرق داشت
خلاصه،
برایش نامه مینوشتند که:
.
بسمه تعالی
با سلام و احترام،
به استحضار میرساند، مدتی است که فردی به نام آقای بوعلی(!) بدون داشتن مدرک دانشگاهی پزشکی و پاس کردن حتی یک واحد از دروس پزشکی، ادعای طبابت دارند و متاسفانه با استفاده از جهل مردم، به فعالیت های طبی و درمانی میپردازند.
اتفاقا خیل کثیر مراجعه کنندگان به ایشان نشان دهنده ی توانایی بالای ایشان در فریب دادن عوام الناس است.
با توجه به اینکه ادامه ی وضعیت موجود، سبب کسادی بازار یک سری از دوستان میشود،
لطفا هر چه سریع تر از هر گونه فعالیت ایشان ممانعت به عمل آمده و ایشان را در بند کنید تا درس عبرتی بشود برای هر آن کس که میخواهد با فعالیت غیر علمی مردم را بفریبد و اموال آنها را چپاول کند.
با تشکر
.
ثانیا،
برترین اثر طبی آقای بو علی(!) کتاب قانون میباشد،
که بدون شک یکی از برترین کتب پزشکی تاریخ میباشد،
خب سوال بنده این است،
کدام یک از پزشکان ما قانون را مطالعه کرده اند؟!
آیا حتی یک فصل از آن را مطالعه کرده اند؟!
آیا "یک صفحه" از آن را خوانده اند ؟؟!
آیا اصلا اعتقادی به این کتاب دارند؟
.
به هر روی،
خوب که فکر میکنم میبینم ارتباطی بین روز پزشک و بو علی وجود ندارد!
بهتر بود که روز بزرگداشت یا تولد دکتر قاضی زاده ی هاشمی میشد روز پزشک، چه اشکالی دارد، به پاس خدماتشان برایشان بزرگداشت بگیریم و آن روز را از این به بعد روز پزشک بنامیم...
البته ما از این خادمان ملت زیاد داشته ایم،
دکتر پزشکیان، دکتر مرندی و...
شایسته است که برای تک تکشان بزرگداشت بگیریم!
.
باری،
"الکی بوعلی را به خودتان نچسبانید..."
مجله طب اسلامی
✨﷽✨
🏴هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
✍از امام سجاد علیه السلام پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام... امان از شام ! در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰همه تاریخ استعمار در یک قاب عکس
✅دکتر موسی نجفی :
🔴این تصویر فرودگاه کابل و هجوم گله وار افاغنه پناهنده به امریکا ، نماد تحقیر آمیز و ماکت کوچکی از تاریخ مدرنیزاسیون و ماجرای غربگرایی مردمانی است که شفای دردهای خود را به معجزه داروی اجنبی گره زده اند۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
🔴 سوال پرسیدید : چرا در عراق کرونا نیست در ایران هست؟
پاسخ👇
✅ اینکه در عراق یا افغانستان و... کرونا نیست سوال غلطی است در عراق بیشتر از هر کشوری کرونا وجود داره چون از اکثر کشورهای جهان زائر دارند..(امسال بالای ۶میلیون زائر داشتند)
✅ و اما اینکه چرا نمیگیرن: باز سوال غلطه چون میگیرن ولی مثل سرماخوردگی خوب میشند ...
حالا چرا👇👇
1⃣ ترس کرونا در این کشورها وجود نداره🎯
2⃣ واکسن و داروهای کرونایی استفاده نکردند🎯
3⃣ با قرنطینه کردن سیستم دفاعی بدنشون رو نابود نکردند🎯
4⃣ مثل ایران آمار فوتی های بیماری های دیگر رو هم نمیزنن به حساب کرونا❗️
5⃣ طبع غذاهایشان گرم است🎯
6⃣ ماسک استفاده نمیکنند تا پرزهای ماسک بخوابه تو ریه هاشون🎯
❌ حالا شما بگید چرا وزیربهداشت ما که بارها ازش سوال پرسیده شده ...در مورد مرگ ومیر عراق و افغانستان و... توضیح نمیده؟؟؟😉
✍ #حاج_بابا
#کرونا
#کربلا
دیدگاهها و مواضع شورای علمای شیعه افغانستان در رابطه به اوضاع جاری کشور؛
بسم ا الرحمن الرحیم
وقل ٱعملوا فسَيرى ٱُ عملكم ورسولهۥ وٱلمؤمنون وستردون الى علم ٱلغيب وٱلشهدة فينبئكم بما كنتم تعملون (توبه ۱۰۵)
و بگو( ای پیامبر)که هر عملی انجام دهید خدا آن عمل را می بیند و هم رسول خدا و مؤمنان بر آن آگاه می شوند، آن گاه بهسوی خدایی که دانای عالم غیب و شهود است بازگردانیده می شوید و او شما را به کردارتان آگاه سازد.
افغانستان بیش از چهل سال جنگ را پشت سر گذاشته و مردم ما طعم تلخ مشکلات, رنجها و مرارت های جنگ را چشیدهاند, ملت رنجدیده افغانستان, ضرورت دستیابی به صلح وامنیت را باپوست وگوشت و استخوان خویش درک کرده اند.
شورای علمای شیعه افغانستان به حیث یک نهاد ارزشی بی طرف, همواره برای دستیابی مردم افغانستان به صلح و ثباتوبرقراری رابطه برادری واخوت تلاشهای موثر خویش را انجام داده و دیدگاههای خویش را با جوانب ذیدخل شریک
ساخته است. واکنون نیز تلاشهای خستگی نا پذیری را برای تحقق صلح عادلانه و پایدار. انجام می دهد واز امارت اسلامیمی خواهد که خویشتن داری داشته, کوشش نماید, رخدادهای را که در این روز ها دربعض گوشه های کشور دیده می شود,مسالمت آمیز حل و فصل نماید. از جوانبی که از اوضاع فعلی ناراضی می باشند نیز می خواهد که حوصله مندی داشته بهسمت تجربه تلخ چهل سال گذشته قدم نگذارند.
آگاهی دارید که جریان مذاکرات صلح بین الافغانی میان هیاتهای دو جانب در گیر جنگ, ماهها طول کشید اما به نتیجه
ی نرسید, سر انجام, با پا درمیانی کشورها ذیدخل و سفرهای هیاتی تحت ریاست داکتر عبد ا به دوحه امیدهای برایدستیابی به صلح به وجود امده بود اما فرار داکتر اشرف غنی از کشور, سراسیمگی و بی نظمی را در پایتخت کشور ودرمجموع پروسه صلح به وجود اورد.
در وضعیتی که بی نظمی در کابل آغاز شده و در حالت گسترش بود, نیروهای نظامی طالبان علیرغم اینکه متعهد بودند, تازمان توافق به یک حکومت موقت به شهرکابل داخل نشوند. برای حفظ نظم و جلوگیری از چور وچپاول وارد کابل شدندو با سرعت عمل نظم شهر را در کنترول خویش گرفتند, شورای علمای شیعه افغانسنان این اقدام برای حفظ نظم را قابلتقدیر می داند
ورود نیروهای نظامی طالبان در شهر کابل در شرایطی انجام شد که مراسم های عزا داری امام حسین (ع) در ایام محرمو دهه عاشورا جریان داشت, تغییرات به وجود امده تشویشهای رادر رابطه به امنیت این مراسم به وجود آورده بود. اماقاطعیت و تدبیر نیروهای امنیتی, هوشیاری مردم مخلص ومومن عزادار, کمیسیون عالی هماهنگی امنیتی مراسم دینی,شورای عالی تنظیم امور دینی و مسئولین محترم مساجد و تکایا دست به دست هم داد و باهمکاری خوب و صمیمانهتوانستند باتامین امنیت, مراسم عاشورا را با شکوه تر برگزار نمایند, شورای علما از این بابت از همه دست اندر کاران محترمتشکر و سپاسگزاری می نماید.
شورای علمای شیعه افغانستان دیدگاههاو مواضع خویش رامرتبط به شرایط موجود و تشکیل نظام اسلامی مورد توافقهمه اقشار و جهت های موجود در کشور به شرح ذیل اعلام داشته ودر روشنایی آن آماده همکاری با امارت اسلامی میباشد.
۱. جان, مال و عرض مسلمانان وکرامت انسانی در شریعت اسلامی جایگاه مهمی داشته ویک دستور قر اتی است و رسولخدا (ص) در حفظ ان تاکید جدی کرده است, مسئولان محترم امنیتی باید در حفظ و مصونیت آن ها کوشش نمایند.
۲. درشرایط دشوار کنونی که مردم از فقر مفرط رنج می برند باید توجه اساسی مقامات مسئول به حل مشکل زندگی ومعیشت مردم وایجاد زمینه کار و اشتغال باشد وبرای فقر زدایی تلاش اعظمی وهمه جانبه روی دست گرفته شود تا الامومصیبتهای دامن گیر مردم کاهش پیدا کند.
۳. صلح تنها به زمین گذاشتن تفنگ و ختم جنگ نیست, برای صلح عادلانه و پایدار باید ذهنیت, باور و روحیه صلح آمیز,درجامعه ایجاد و تقویت گردد در غیر ان امکان دارد صلح, پایدار نگردد. نقطه پایان گذاشتن به بیش از چهل سال منازعاتدر کشور ما ایجاب می نماید که همدیگر پذیر باشیم, دست بدست همدیگر داده با احترام به فرهنگ دینی, رسوم وعنعناتپسندیده و شخصیت های مورد احترام اقوام مختلف ساکن کشور روحیه اخوت, صمیمیت و برادری وذهنیت صلح پذیری رادر جامعه نهادینه سازیم.
۴. اعلام عفو عمومی از جانب امارت اسلامی قابل تحسین است اما بعضا دیده میشود که خلاف ان رفتار های صورت میگیرد, این خلاف رفتاری ها ای بسا از جانب افراد غیر مسئول باشد. لذا شورای علما از مسئولین محترم امنیتی و سیاسیمی خواهد که این موضوع را در سراسر کشور با جدیت تعقیب نمایند تا عبرتی باشد برای دیگران و همچنان موجب جلباعتمامردم گردد.
۵. جکومت پسا صلح باید همه شمول و آئینه تمام نمای تمامی اقوام ساکن کشور بوده و درتفاهم با جناحهای مختلف شکلگیرد و درنهاهای حکومتی و قضایی باید نخبه گان و شخصیتهای علمی همه اقوام کشور بر اساس شایس
اسلامی مورد توافق همه طرف ها بهوجود آید.
از مردم مسلمان و مقاوم کشور می خواهیم خون سردی و حوصله مندی داشته باشند. رنج مهاجرت بی پایان و رفتن و ترککشور راه حل نمی باشد. سرزمین و خانه های تان را ترک نکنید. امیدواریم به یاری خداوند همه ملت سربلند کشور وحدت،همزیستی مسالمت آمیز و زندگی در صلح و صفا و رفاه داشته باشند.
شورای علمای شیعه افغانستان
۱۴۰۰/۶/۲!
تگی و لیاقتفرصت حضور و ارائه خدمات برای شهروندان کشور را داشته باشند.
۶. شورای علمای شیعه افغانستان برای داشتن نظام اسلامی قابل قبول برای همه شهروندان کشور و تشکیل حکومت اسلامیهمه شمول و فراگیر به نکات اساسی ذیل تاکید می نماید:
۶ ـ شورای علمای شیعه افغانستان برای داشتن نظام اسلامی قابل قبول برای همه شهروندان کشور و تشکیل حکومتاسلامی همه شمول و فراگیر بر نکات اساسی ذیل تاکید می نماید:
1ـ 6ـ افغانستان، کشور اسلامی، مستقل، واحد، غیرقابل تجزیه و خانه مشترک همه شهروندان کشور است.
2ـ 6ـ دین رسمی دولت افغانستان دین مقدس اسلام می باشد. پیروان سایر ادیان در پیروی از دین و اجرای مراسمدینی شان در حدود احکام قانون آزاد باشند.
3ـ 6ـ دولت اسلامی در روشنایی دین مقدس اسلام و احکام قانون اساسی خط مشی سیاسی کشور را تعیین و قوانین راوضع کند. هیچ قانونی نباید مخالف معتقدات و احکام دین مقدس اسلام باشد. میثاق ها و کنوانسیون های بین المللی و امورمربوط به حقوق بشری تا جایی قابل رعایت است که با شریعت اسلامی مغایرت نداشته باشند.
4ـ 6ـ صیانت و تحکیم وحدت ملی، حاکمیت ملی و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور، از منافع کلان ملی و از وجایباساسی دولت و ملت است.
5ـ 6ـ قوه قضائیه کشور رکن مستقل دولت اسلامی است که شامل شورای عالی قضا، استیناف، ابتدائیه و محکمه های دیگرمی باشد. در ترکیب اعضای شورای عالی قضا، مذاهب اسلامی موجود در کشور مد نظر گرفته شود.
6ـ 6ـ محاکم در قضایای مورد رسیدگی، احکام قانون اساسی و سایر قوانین را تطبیق نماید. در مورد حدود، قصاص و دیاتو در صورتی که برای قضیه ای از قضایای مورد رسیدگی، در قانون اساسی و سایر قوانین حکمی موجود نباشد، محاکم بهپیروی از احکام فقه حنفی قضیه را حل و فصل نمایند.
7ـ 6ـ محاکم برای اهل تشیع، در قضایای مربوط به احوال شخصیه، احکام مذهب تشیع را با ایجاد محاکم جعفری مطابقبه احکام قانون تطبیق نمایند. در مورد حدود، قصاص و دیات و نیز سایر دعاوی که در قانون اساسی و قوانین دیگر حکمیموجود نباشد، محاکم قضیه را مطابق به احکام مذهب تشیع حل و فصل نمایند.
8ـ 6ـ بازسازی مناطقی که در اثر جنگ و منازعه در دهه های گذشته متضرر گردیده، کمک به جمعیت های محروم، ایتام،بیوه ها، معلولین و افراد نیازمند و پاسخ دهی به نیازهای آنها، رشد اقتصادی و تطبیق پروژه های انکشافی در ولایات براساس عدالت اجتماعی و توازن از وظایف عمده نظام اسلامی می باشد.
9ـ 6ـ دولت اسلامی مبارزه واقعی علیه فساد و کشت غیرقانونی مواد مخدر و غصب اموال بیت المال را انجام دهد تاافغانستان بتواند حکومت مرکزی مستحکم، سالم و بر بنیاد عدالت اجتماعی، حساب دهی شفاف و قناعت بخش برای ملت وجامعه جهانی داشته باشد.
10ـ 6ـ افغانستان از سیاست بی طرفی پیروی نموده و دولت اجازه ندهد که از خاک و جغرافیای افغانستان، علیه هیچکشوری استفاده شود.
11ـ 6ـ جامعه جهانی به خصوص کشورهای منطقه و همسایه، با افغانستان منحیث کشور مستقل و غیرقابل تجزیه، روابطدوستانه سیاسی، اقتصادی و... برقرار نموده در امور داخلی کشور ما مداخله نکنند.
12ـ 6ـ استفاده از ظرفیت ها و توانایی های همه افراد جامعه در ساختن کشور و مشارکت عادلانه همه اقوام و شهرونداندر قدرت براساس شایستگی، برای رسیدن به یک زندگی مسالمت آمیز و صلح عادلانه و پایدار از اهمیت به سزایی برخورداراست و باید تضمین گردد.
13ـ 6ـ افغانستان خانه امن برای همه اقوام، قبایل و مذاهب اسلامی ساکن در کشور می باشد. به زندگی، کرامت و ملکیتهمه افغان ها و همچنین حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آزادی بیان و تشکلات سیاسی و مدنی درچوکات قانون احترام گذاشته شود.
14ـ 6ـ دولت افغانستان مطابق قانون، ارزش های اسلامی، عدالت اجتماعی و سیاسی، از بازگشت مصون، آبرومندانه وداوطلبانه مهاجرین و بی جاشدگان داخلی، حمایت کند.
15ـ 6ـ حمایت از حقوق زنان و حقوق اطفال در امور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، تعلیمی و فرهنگی، مطابق احکامشریعت اسلامی صورت گیرد.
16ـ 6ـ زمینه تعلیمات اولاد وطن در دوره ابتدائیه، ثانویه و تحصیلات عالی فراهم و مضمون ثقافت اسلامی پوهنتون ها ونصاب تعلیمات دینی مکاتب بر مبنای عقاید و فقه مذاهب اسلامی موجود در کشور تدوین و تدریس گردد.
17ـ 6ـ مطابق قانون زمینه انتخابات آزاد و شفاف، برای انتخاب رهبری سیاسی افغانستان و اعضای نهادهای انتخابی بهگونه ای فراهم شود که در آن تمام شهروندان افغانستان بدون تبعیض، حق انتخاب شدن و انتخاب کردن را داشته باشند.
18ـ 6ـ مشکلاتی که در اثر منازعات در سطح ملی و محلی به وجود می آید، با پرهیز از اعمال هر نوع خشونت باید ازطریق مذاکره، گفتگو و تفاهم حل و فصل شود.
در پایان یادآوری می شود این که شورای علمای شیعه در رابطه به موضوعات فوق مذاکره و گفتگو خواهد کرد و امیدواراست که با توجه به وعده های مقامات امارت اسلامی حکومت همه شمول و نظام
هدایت شده از اخبار سوریه
10 رهبر اصلی گروه طالبان را بشناسید
طالبان بعد از سیطره بر افغانستان رویکردهای خود را برای مرحله آتی اعلام میکند و همه میخواهند بدانند مهمترین شخصیتهای طالبان که افغانستان را اداره خواهند کرد چه کسانی هستند و آیا اینها نقش رسمی در اداره کشور طی این مرحله دارند یا خیر. طی روزهای گذشته تعدادی از رهبران طالبان شناخته شدند که از جمله مهمترین آنها در زمینه نظامی و امنیتی ملا عبدالقیوم ذاکر است که از جمله اولین کسانی بود که وارد کابل شد و از کاخ ریاست جمهوری اداره امور امنیتی و نظامی را برعهده گرفته است. اما سرنوشت دیگر رهبران مهم طالبان نامشخص است.
۱.ملاذاکر
حسین سعید، از شخصیتهای آکادمیک نزدیک به طالبان اعلام کرد که ملاذاکر از موسسان طالبان و نزدیکان ملاعمر، موسس طالبان و از قویترین شخصیتهای آن است. وی ملاذاکر را به منزله وزیر دفاع دانست که نفوذ زیادی در محافل طالبان و قبایل جنوب دارد و تمام امور امنیتی را اداره میکند. رهبران دیگری مثل عبدالرحمان منصور، حاکم طالبان در کابل، برادر سیف الاسلام منصور، از مهمترین رهبران طالبان و پسر نصرالله منصور، فرمانده جهادی علیه شوروی است که از قبیله پشتونها هستند. ولی الله شاهین، از اصحاب رسانه افغانی و از نزدیکان طالبان اعلام کرد، ذاکر مهارت و تجربه دارد و مسئول طالبان در کابل است و بیشتر امور پایتخت را اداره میکند. او از مهم ترین رهبران طالبان است که در حال حاضر در کابل است.
۲.مولوی غالب
از رهبران غیرمشهور طالبان است اما نقش مهمی دارد و مسئولیت عملیات کابل قبل از سیطره طالبان بر آن را برعهده داشت او در حال حاضر ریاست پلیس طالبان را برعهده دارد و مسئول امنیت کابل است. مولوی فتح الله نیز در کنار او به عنوان رئیس سازمان اطلاعات نظامی فعالیت میکند.
۳.عبدالحق آخوندزاده
وی از مسئولان طالبان است که بعد از سیطره بر کابل امور را اداره میکنند هرچند که خیلی معروف نیستند. او مسئول کمیته بهداشت طالبان است و درحال حاضر به وحید مجروح، وزیر بهداشت دولت اشرف غنی کمک میکند. طالبان از مجروح خواسته بودند به فعالیتش ادامه بدهد.
۴.ملا سخاءالله
وی امور آموزشی و تربیت را اداره میکند و در حال حاضر فعالیتش به درخواست از دانشگاههای دولتی و خصوصی و مدارس دولتی و خصوصی برای عدم توقف فعالیشان محدود میشود.
۵.ذبیح الله مجاهد
وی سخنگوی طالبان و از رهبران مشهور این گروه است که در حال حاضر در کابل است. او با نقشش در دفاع از تصمیمات سیاسی و نظامی طالبان شناخته شده است اما اخیرا برای اولین بار در مقابل رسانهها ظاهر شد.
۶.امیر خان متقی
از نظر سیاسی پروندههای طالبان با رسیدن امیر خان متقی، عضو دفتر سیاسی طالبان به کابل آغاز شد. او با حامد کرزای، رئیس جمهور سابق افغانستان و عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی ملی و گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی درباره پرونده دولت انتقالی و موضع طالبان گفتوگو کرد. یک منبع در طالبان اعلام کرد که او احتمالا پست وزارت رسانه و فرهنگ را برعهده بگیرد.امیر خان متقی بعد از رسیدن به کابل در اولین فایل صوتی خود پیامی را به مردم و کارمندان دولت و آمریکایی ها داد. او از مردم خواست صبور باشند.
۷.عبدالغنی برادر
وی رئیس دفتر سیاسی طالبان و از موسسان طالبان است.
۸.هبت الله آخوندزاده
وی مه ۲۰۱۶ به عنوان رهبر طالبان در جریان انتقال سریع قدرت بعد از چند روز از مرگ اختر محمد منصور در حمله پهپادی آمریکا در پاکستان تعیین شد.قبلا او بیشتر روی مسائل قضایی و دینی متمرکز بود. وی پسر یک روحانی است و اصالتا از قندهار است. ایمن الظواهری، رهبر القاعده فورا با او بیعت کرد و به او لقب "امیر المومنین" داد.
۹.سراج الدین حقانی
وی پسر جلال الدین حقانی، از مشهورترین رهبران جهاد علیه شوروی و مردم دوم طالبان و رهبر شبکه قدرتمند حقانی است. واشنگتن شبکه حقانی را که پدر وی آن را تأسیس کرده تروریستی و از خطرناکترین گروههایی میداند که با نیروهای آمریکایی و ناتو در دو دهه گذشته در افغانستان جنگیده اند.
۱۰.ملایعقوب
وی پسر ملا محمد عمر و رئیس کمیته نظامی است که نفوذ زیادی در طالبان دارد. وی رویکردهای استراتژیک جنگ علیه دولت افغانستان را تعیین میکرد. همچنان نقشی که وی در داخل طالبان بازی میکند مبهم است. برخی معتقدند که تعیین او در سال ۲۰۲۰ به عنوان رئیس کمیته نظامی صرفا یک اقدام نمادین بود.
منبع: العربی جدید
@syriankhabar
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این گزارش از شبکهی nbc آمریکا داره میگه که؛
فقط ۱۶ توالت عمومی برای ۳۶ هزار بیخانمان لسآنجلس وجود داره و این باعث شده شهر تبدیل به توالت عمومی بشه!
جدای از کثیفی، گرفتید چی شد؟ فقط لسآنجلس ۳۶ هزار بیخانمان داره...
✍️ باران وکیلی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
✴️ شکست در افغانستان و شکاف در دو سوی آتلانتیک
🔸خروج از افغانستان یک شکست به تمام معنا برای غرب، به ویژه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناتو بود، شکستی مفتضحانه و غیرقابل انتظار. این پیمان نظامی همین چند وقت پیش بود که در نشستی در سطح سران تصمیمات بسیار مهمی گرفت و قرار شد نقشی بسیار بزرگتر از دفاع از اروپا و به عبارت بهتر، کشورهای عضو بازی کند. اگر ناتو روزگاری برای مقابله با بلوک شرق تشکیل شده بود، امروز با نبود چنین بلوکی ماهیت اصلی خود را از دست داده و نیاز به بازتعریف ماموریتها داشت. کشورهای اروپایی به عنوان پرتعدادترین اعضا، نقشی بسیار کمرنگ در این اتحادیه نظامی بازی میکنند و بار اصلی ماموریتها بر دوش امریکا است.
🔸در واقع، اگر قدرت و توان نظامی امریکا نباشد، اگر قدرت تجهیزاتی و پولی امریکا نباشد کشورهای اروپایی بودن و نبودنشان در این پیمان نظامی هیچ ارزشی ندارد. رئیسجمهور پیشین امریکا از اینکه میدید کشورش دارد خرج کشورهای اروپایی را میکشد و این کشورها به جای پرداخت حق السهم خود در ناتو به ارتشهای چندهزار نفری و بودجههای چند میلیارد دلاری عادت کردهاند حتی تلاش کرد تا پایگاههای امریکا در اروپا را تعطیل کند. ترامپ قصد داشت به طرفهای اروپایی یادآور شود که اگر میخواهند همچنان بخشی از ناتو باشند و ناتو از آنها در برابر روسیه دفاع کند، باید حق السهم خود را بدهند.
🔸با این حال اروپاییها تحت فشار امریکا با تغییر ماموریت ناتو از دفاع از اروپا به «دفاع از جهان» مدنظر امریکا موافقت کردند و اولین جرقههای این موافقت را میشد در حضور نظامیان عضو ناتو در عراق دید. در ماموریت جدید ناتو، قرار بود همه کشورهای عضو در هر نقطه کره زمین حضور داشته باشند، اما رفتار امریکاییها در افغانستان نشان داد که این پیمان نظامی بیش از آنکه در عمل توانایی چنین اقدامی را داشته باشد، روی کاغذ قدرتمند است. سقوط کابل، آن هم در چند روز نشان داد ماموریت ناتو برای «تمدنسازی غربی» و جنگ با «دشمنان این تمدن» بیش از شروع شکست خورده است.
🔸در طول روزهای گذشته صحبتهای بسیاری در مورد آنچه در افغانستان روی داده در میان مقامات کشورهای اروپایی در جریان بوده و آنها از اینکه توسط متحد آن سوی آتلانتیک خود بیخبر و بیاطلاع گذاشته شدهاند عصبانی و به هم ریختهاند! آنها رسما نمیدانند که ناتوی فعلی باید چه کند، نیرویی که به لحاظ تجهیزات و قدرت سخت و نرم در یک ائتلاف قدرتمند بدون رقیب است، با توجه به این افتضاح به هیج عنوان نمیتواند نقشی برای آینده خود متصور شود. آنچه از اظهارات مسوولان و مقامات اروپایی بر میآید بیانگر این مهم است که آنها به شدت از نقشی که برای آینده ناتو در نظر گرفته بودند سرخورده شده و آن را غیرقابل اجرا میدانند.
🔸مهمترین خروجی این اظهارنظرها این است که اروپا باید نیروی نظامی و ائتلاف نظامی خود را داشته باشد و تکیه بیش از اندازه به امریکا در بزنگاه، باعث شکست این کشورها در هر ماموریتی خواهد شد. آنها خواستار تغییرات اساسی شدهاند اما به دلیل اینکه این کشورها همچنان در تامین بودجه و نیروی کافی برای تشکیل یک ائتلاف نظامی ناتوان هستند سعی میکنند کمتر از آن حرف به میان بیاورند. آرمین لاشت، محافظهکار آلمانی که قصد دارد جانشین آنگلا مرکل به عنوان صدراعظم شود، خروج آمریکا ازافغانستان را «بزرگترین فاجعهای که ناتو از زمان تأسیس آن تجربه کرده است» خواند.
🔸ترزا می، نخستوزیر سابق بریتانیا که به عنوان اولین رهبر خارجی شتابان به دیدار ترامپ که تازه به ریاست جمهوری رسیده بود رفت، در پارلمان پرسید: آیا واقعا اطلاعات ما آنقدر ضعیف بود؟ آیا درک ما از دولت افغانستان آنقدر ضعیف بود؟ آیا دانش میدانی ما خیلی ناکافی بود؟ یا ما فقط فکر میکردیم که باید از ایالات متحده پیروی کنیم و بدون آمادگی امید داشتیم که همه چیز یک شبه خوب شود؟
🔸یاب دی هوپ شفر که بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ دبیرکل ناتو بود، گفت که انتقاد اروپاییها از بایدن کاملاً دقیق و در عین حال بیربط بود، زیرا ما اروپاییها به رهبری ایالات متحده معتاد شدهایم. او با توجه به ظهور چین گفت: روابط فرا آتلانتیک همانطور که ما میدانیم هرگز یکسان نخواهد بود. او به بیبیسی گفت که افغانستان باید درس عبرتی برای اروپا باشد. او افزود: تمرکز آمریکا بر چین به این معناست که اروپاییها باید توانایی ایستادن روی پای خود، از نظر نظامی و سیاسی را داشته باشند و باید به طور جدی در مورد اینکه برای دفاع خود چه کنیم و برای تحقق این امر پول هزینه کنیم، فکر کنند. متأسفانه ما اکنون با آن هدف فاصله زیادی داریم.
✔️این فقط بخشی از اظهارنظرهای اروپاییها است، آنها به شدت از عملکرد امریکا به عنوان راهبر اصلی ناتو عصبانی هستند و به همین دلیل منتظر گسترش شکافها بود.
@syriankabar
نقش مخرب پاکستان در افغانستان به هیچ عنوان قابل چشمپوشی نیست، پاکستانیها از اینکه دوباره افغانستان بدون دولت شده، بدون حاکمیت شده و به یک هرج و مرج عمیق احتمالی فرو خواهد رفت، خوشحال هستند، اما خوشحالی خودشان را نمیتوانند زیاد علنی کنند. در روزهایی که شهرهای افغانستان یکی پس از دیگری سقوط میکرد، مقامات پاکستانی خوشحال بودند که بالاخره به یک موفقیت رسیدهاند. در واقع، در تمام طول سالهای گذشته پاکستانیها در یک تلاش پیگیر بودند تا به هر شکل ممکن افغانستان روی آرامش نبیند، دلیل این مساله مشخص است و نیاز به گفتن ندارد، اما سفر وزیر امور خارجه این کشور به تهران باید به دقت برخورد شود.
شاه محمود قریشی با یک بسته پیشنهادی در مورد افغانستان میآید، چون به شدت نگران است، نگران این مساله که بادی که در افغانستان کاشتهاند به طوفانی شدید تبدیل شده و با ناتوانی اقتصادی طالبان برای اداره این کشور موج جدید و سنگینی از مهاجران راه بیفتد. او باید بداند که پاکستان شاید بتواند آشوب به پا کند، اما قدرت مدیریت میدان پس از آشوب را ندارد، ضمن اینکه نقش او در افغانستان برابر با کبوتر پیامرسان است و نه بیشتر.
@syriankhabar
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
💢برزیل ، پایتخت رقص دنیا رتبه 5 افسردگی دنیا
🔹ایران ، پایتخت سینه زنی دنیا «اصلا نیست» تو 10 کشور افسرده دنیا
مگین روضه افسردگیه
نمیدونن خبر ندارن
حسین آغاز زندگیه
💠به کانال نشر آثار استاد رائفی پور بپیوندید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔴 کارشکنی های ابراهیم یزدی در ارتش به روایت شهید سپهبد قرنی
🔻بخش هایی از متن استعفای شهید سپهبد قرنی خطاب به امام خمینی
🔸...معاون نخستوزیر انقلاب [ابراهیم یزدی] که خود را واضع مقررات و #مالک_الرقاب میداند بدون آنکه بداند ارتش چه موقعیت و چه امکاناتی دارد و متأسفانه بدون آنکه حتی اینجانب را طرف مشورت قرار دهد، هر روز دستوراتی صادر مینماید که ارتش بایستی شاهد لطمهای دیگر بر روحیات افسران و افراد خود و افتادن مقداری سلاح و مهمات با مال و منال ملت مستضعف که برای ارتش تهیه شده است، به دست افراد ناصالح و وابسته خارجیان که آن هم با توجه به تعلیمات عالیه امام که #حفظ_وحدت را توصیه میفرمایند مغایر است و ناگزیر تن میدهد و دعا میکند تا شاید هر چه زودتر به این اعمال ناآگاهانه خود واقف شوند و خاتمه دهند.( ترکیب، التقاط و ترور، صص۹۳-۹۱)
پنجم شهریور؛ سالروز فوت #ابراهیم_یزدی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از ۲۰۲۵: خارج بدون فیلتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ فوق العاده جذاب♻️
تغییر نسبت جمعیت پیروان اسلام نسبت به ۶ دین برتر جهان از سال ۱۹۴۵ تا به امروز
✅ ببینید از بعد از جنگ دوم جهانی چگونه پارامتر مهم قدرت در حال جابجایی است.
✅ خودتان به راحتی می توانید آینده را پیش بینی کنید.....
@kharej2025
هدایت شده از ۲۰۲۵: خارج بدون فیلتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️مداحی انگلیسی. زیرنویس فارسی
◼️السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیک منا السلام....
◼️همان طور که بارها در این کانال نشان دادیم، یکی از ابزارهای انتقال فرهنگی همین سبک ها و هنرهای اصیل مداحی و روضه خوانی است. بسیاری از کشورها و زبان های دنیا با الگو قراردادن سبک ها و معانی مداحان محترم ایرانی، در ادبیات بومی خود به انتقال مفاهیم اصیل مذهبی می پردازند.
#امام_حسین #محرم #عاشورا #مداحی #مداحی_انگلیسی #مهدی_رسولی #سبطین_غلام_حسین
🆔 @kharej2025
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
.
ظاهرا فرد معروفی در توئیت خود نوشته است :
بعد از انتشار ويدئوهای زندان اوين، دوستی بزرگوار و استادی ارجمند مثل بسياری افراد فيلمها را فرستاد و شايد انتظار داشت من به جای مسؤولان جواب بدهم، نوشتم: من كه خودم اون تو بوده ام، اينا برام خاطره است...
اينها نه اسلام است و نه جمهوری است و نه اسلامی، اسمش را هر چيز ديگری مي خواهيد بگذاريد!
فقط خدا می داند شب و روز چه قدر بايد جواب جوانهايی را بدهم كه از اعتقاداتشان ديگر هيچ باقی نمانده...
به خدا ديگر دارم از عمامه روی سرم هم خجالت می كشم!
**********************************
✍️احمد جهان بزرگی
برادر محترم شما اگر زمان پیامبر بزرگوار اسلام در مدینه بودی ماهی یکبار از پیامبر اسلام اظهار برائت می کردی ... و قرآن او را بافته ذهن مبارکش می دانستی ....... برای استدلال فقط یک واقعه را گوشزد می کنم:
« پس از اینکه رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) از بدر اولی بازگشت، عبدالله بن جحش را به همراه هشت نفر از مهاجرین روانه ماموریتی اطلاعاتی؛ برای اطلاع از حرکت کاروانهای قریش کردند. اما آنها در روزهای آخر ماه رجب، از ماههای حرام به کاروانی از قریش به سرکردگی عمرو بن الحضرمی حمله کردند. نهایتا عبدالله بن جحش و همراهان با اسیران و غنائم کاروان قریش به مدینه باز گشتند.این امر پیامبر را بسیار عصبانی کرد و دستهای مبارک را به آسمان بلند کردند و فرمودند من کی گفتم در ماه حرام بروید و بجنگید؟ ....منافقین هم بیکار ننشستند و به جو سازی علیه پیامبر پرداختند. عبدالله و یارانش منزوی شدند تا آنکه خداوند فرمود: «الفتنه اشد من القتل » و آنها را از انزوا نجات داد.
اگر شما در زمان پیامبر می زیستی هر ماه باید اظهار برائت می کردی ..... زمانی که پیامبر با بنی قریظه برخورد سختی کردند ....و ششصد نفر از آنها کشته شدند. زمانی که درختان بنی نظیر را آتش زدند ..... زمانی که دستور غتل 8 نفر را در عملیات ویزه دادند ..... زمانی که یکی از یارانشان فردی را کشت به توهم این که شهادتینی که گفته از ته دل نبوده ..... و غیرو .....
کار عوامل اوین شبیه قتل است ، (که البته صد بار آن را محکوم می کنیم ) اما کار تو فتنه گری است...
.