هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
✨﷽✨
📝خاطره استاد قرائتی از اولین آشنایی با سردار سلیمانی
✍همه رئیس جمهورها با هم بمیرند یک چنین تشییع جنازهای میشود؟ یک چنین تشییع جنازهای نمیشود. عزت دست خداست. این تشییع جنازه چه چیزی درونش بود؟ پول بود، زور بود. من خودم سلیمانی را نمیشناختم. سالها کار کرد و به احدی نگفت. ایشان بالاترین درجه را داشت، خواص او را نمیشناختند. من یک وقت دفتر آقا رفتم، کاری داشتم با آقای حجازی، آقای سردار سلیمانی را هم نمیشناختم، آنجا نشسته بود. به آقای حجازی گفتم: یک حرف خصوصی دارم، ایشان کیست که اینجا نشسته است؟ گفت: نمیشناسی؟ گفتم: نه، گفت: سردار سلیمانی است. گفتم: عه، اسمش را شنیدهام.
چند سال پیش چند نفر سردار سلیمانی را میشناختند؟ سه سال پیش چند نفر حججی را میشناختند؟ خدا خواسته باشد درست کند، یک شبه همه چیز عوض میشود. یک شبه بنی صدر سقوط میکند و یک شبه بهشتی بالا میرود. از دوازده بهمن تا ۲۲ بهمن این ده روز چه حوادثی رخ داد. هیچ مرجع تقلیدی به اندازه امام خمینی عکسش چاپ نشد. شاه گفت: امام خمینی نه، خدا گفت: آره. زلیخا همه درها را بست که هیچکس نفهمد همه فهمیدند. با خدا ور نروید.اگر خودت را پاک کنی خدا مینویسد و خودت را بنویسی خدا پاک میکند.خیلی مهم است.
💥قرآن میفرماید: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» رمز محبوب شدن ایمان و عمل صالح است. پس هرکس ایمانش بیشتر و عمل صالحش بیشتر محبوبیتش بیشتر است. این تشییع جنازه میگویند: هرچه وُّدش پررنگ باشد، معلوم می شود «آمنوا و عملوا الصالحات» اش پررنگ بوده است.
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
لاریجانی، نظامی نیست؟!
یا روحانی، سوابق امنیتی ندارد؟!
♦️چه جوریاست که جماعت ورشکسته به تقصیر (مدعیان اعتدال و اصلاحات،) علیه نامزدی نظامیان اَلَم شنگه راه میندازن؛ اما از علی لاریجانی در انتخابات مجلس دهم حمایت کردن و حالا هم یکی از نامزدهای خود به جای روحانی در انتخابات آینده می دونن؟! مگه لاریجانی سوابق نظامی نداره؟!
🔹یه جور دیگه هم میشه پرسید: همین جماعت چطور در دو انتخابات، پای روحانی که سابقه امنیتی چند ده ساله داره جمع شدن؟ نه درباره سوابق امنیتی او اظهار نگرانی کردن و نه درباره سوابق ربیعی (عباد)، صالحی امیری، محمد شریعت (مداری)، طیب نیا، یونسی، حسام آشنا، فریدون و...؟!
♦️به قول معروف قربان برم خدا را- را یک بام و دو هوا را!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از پژوهشکده تاریخ معاصر
✳️ تأثیر الطاف ملوکانه بر افزایش جمعیت بهائیان؛
دستوراتی که مقدم بر اوامر ملوکانه بود!
#فلیکس_آقایان ، مشاور عالی حقوقی اصناف، که یکی از نزدیکترین دوستان محمدرضا پهلوی و نیز یکی از قاچاقچیان بینالمللی مواد مخدر بهشمار میآمد، بزرگترین سازمان مخفی گانگستری را در ایران اداره میکرد؛ با وجود این، او در برابر قدرت کانونهای بهائی در ایران لنگ میانداخت؛ چرا که «بیشتر کارها بهدست بهائیها سپرده شد؛ به ترتیبی که اکثر پستهای مهم در کانون بهائیها تعیین و بعد به شاه پیشنهاد میشد؛ شاه هم تصویب و ابلاغ میکرد. هویدا، روحانی، و... همه بهائی بودند. البته ما در ایران بهائی داشتیم، ولی تعدادشان بسیار کم بود، اما وقتی وضع بهائیها خوب شد و شاه به آنها لطف پیدا کرد، بسیاری مصلحتی ــ و نه واقعی ــ بهائی شدند تا پستهای خوبی بگیرند. من حتی در یکی از گزارشهایم به شاه، صراحتا روی کاغذ نوشتم که "سازمان برنامه دستورات فرقه را مقدم بر اوامر ملوکانه میداند". و اینطور هم بود».1
#شرح_عکس
تعدادی از بهائیان در سفر به #اسرائیل
شماره آرشیو: 119-133س
1. تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد، مصاحبه با فلیکس آقایان، نوار شماره 1، ص 8.
https://instagram.com/iichs.ir
@iichs_ir
هدایت شده از روحانیت بیدار 🇵🇸
#توجه توجه
لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم
پیرو مطالبات مکرر جمعی از طلاب و روحانیون انقلابی در طول سالهای اخیر مبنی بر بیتوجهیها به منویات امام خامنهای دام ظله توسط مسئولین بویژه آقای سعیدی امام جمعه قم، امروز نیز تعدادی در مورد وضعیت حجاب و فرهنگ عمومی قم
و مراسمات و بزرگداشت خارج از عرف برای محور فتنه هاشمی مغروق و در مقابل بیتوجهیها به علامه آیةالله مصباح در حیات ایشان و امروز دریغ از عکس و پیام رهبری در مورد ایشان به آقای سعیدی اعتراض شد
که متاسفانه محافظین وی، خادمین و نیروهای امنیتی با توهین و ضرب و شتم تعدادی از نیروهای انقلابی را به صرف انتقاد بازداشت کردند
امروز همه مسئولان با تمسک به سیره امامین انقلاب بایست خودشان پیگیر دریافت انتقادات باشند
نه اینکه از اولین و کوچکترین انتقادات استیحاش داشته و فراری باشند و برخورد چکشی، خلاف عرف، خلاف قانون و خلاف شرع انجام دهند
دوستان انقلابی، دوران انقلاب است و دوره پهلوی گذشته و بایست پیگیر پایان این نوع توحش به نیروهای انقلابی و منتقد باشیم
دوستان را به #نجات_تاریخ دعوت کنیم
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
🔻در تاریخ باید بماند...
🔹 برای وفات حجتالاسلام والمسلمین #هاشمی_رفسنجانی سه روز عزای عمومی اعلام کرده و تمام شهر را غرق در تصاویر آنمرحوم کردند. در سالگرد وفات ایشان نیز همایش عظیم اندیشههای اخلاقی «آیت الله» هاشمی رفسنجانی را به راه انداختند؛ برخی از فتنهگران را آوردند تا از سیره اخلاقی آقای هاشمی سخن برانند. خلاصه، هرکاری خواستند با پول بیت المال کردند...
🆔 @darseenghelab
💠 اما این روزها که آیت الله مصباح دارفانی را وداع گفتهاند، علی رغم گذشتن دو روز، هیچ تصویر یا بنری از ایشان حتی در سطح شهر قم مشاهده نمیشود. اشکالی هم ندارد؛ تمام کاپهای اخلاق، انسانیت و عقلانیت مال شما؛ همان یک «الهم انا لانعلم منه الا خیرا» برای آقای مصباح کافی است.
🔹 نه استاد مصباح در قیدو بند این برجستهسازیها بود و نه مردم مومن و باهوش ایران به این مسائل اهمیت میدهند. با اینحال باید در تاریخ بماند که رهبر حکیم انقلاب در ارتحال آقای هاشمی، نه «آیت الله» گفت و نه از نسل صالح و #برادر قدیمی و عزیز، #مجاهد و دارای حضور #انقلابی سخن به میان آورد. حتی تصریح کرد که «اختلاف نظر» نیز داشته اند و در نهایت «غفران و رحمت و عفو الهی» را خواستار شدند.
💠 اینکه در قم چه خبر است و چطور لشکری از موسسات حوزوی، سخنرانان و شخصیتهای مشهور حوزوی، خود را برای مرحوم هاشمی خرج میکنند، جای تامل بسیاری دارد اما اینکه چرا اقدامات چشمگیری در تکریم علامه مصباح صورت نمیگیرد، مایه تاسف است.
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از رحا مدیا
🔰 محبوبِ شهید بهشتی 🔰
🔻مرحوم #شهید_بهشتی خیلی از آقای مصباح خوششان میآمد. این هم خوب است که من بگویم. خود ایشان تصریح کردند و گفتند: از آقای مصباح و آدمهایی مثل آقای مصباح خیلی خوشم میآید.
🔻از این آدمهای آرام و ملایمِ تودار، خیلی ایشان خوشش میآمد و ضمناً پرکار. با اینکه خودش یک آدم پرهیاهویی بود اما از آدمهایی که اینجوری نبودند هم، ایشان خیلی خوششان میآمد.
بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی 1364/3/16
#رحا
#حوزه_انقلابي
#مصباح_انقلاب
#رهبري
@resalathozehenghelabi
هدایت شده از تابوت عهد
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسرائیل
مراسم دعای بازگشت مسیح امروز عصر
📎مسیح (ع) ، موعود و منجی یهودیان است
🔴 ای کاش شیعیان ایران هم برای آمدن مهدی (عج) دعا کنند گرچه میدانیم ظهور خیلی نزدیک است ولی با خواندن دعای فرج تاثیر بسیار زیادی دارد و نزدیکتر میشود
👌کرونا وجود خارجی ندارد، از فاصله اجتماعی و ماسک این جماعت، میشود فهمید.
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
📅قیام قم و تبریز و تظاهرات چشمگیر زنان بابلی علیه کشف حجاب
🔻#روزهای_انقلاب
✳️روزشمار 17دی1357
🔹بنابر گزارش #روزنامه_کیهان از نخستین ساعات امروز حدود 60هزار نفر از #مردم_تبریز در خیابانهای اطراف بازار دست به تظاهرات زدند.
🔸در ساعت 9 حدود 40هزار نفر از #مردم_قم در خیابان2های تهران، باجک، آذر، چهارمردان و صفائیه اقدام به برپایی راهپیمایی کردند.
🔹در ساعت 9 حدود 50 هزار نفر از #مردم_اهواز پس از اجتماع در مدرسه دارالعلم اقدام به برپایی تظاهرات کردند.
🔸بنابر گزارش روزنامه کیهان صبح امروز حدود 3هزار نفر از #زنان_و_دختران_بابل تظاهراتی در محکوم کردن #کشف_حجاب برپا کردند و اجرای کامل موازین اسلام را خواستار شدند.
🔹امام در سخنانی در حضور دانشجویان و ایرانیان مقیم خارج از کشور: مطلب ما این نیست که شاه برود بیرون مملکت، مطلب ما #سقوط_شاه است از سلطنت؛ و اینکه میگوییم شاه برود یعنی سلطنت نداشته باشد؛ نه برود تفریح.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
علامه مصباح؛ «انقلابی»، امّا «محذوف» و «غیررسمی»!!
مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای بهصراحت، آیتالله مصباح را «عقبۀ تئوریکِ نظام» خوانده بود. نمیخواهم اینک و در اینجا دربارۀ دلالتهای مفهومی و معنایی این لفظ بنویسم و فضایلِ مصباح را بازگویم، بلکه میخواهم مخاطبِ خویش را در برابرِ «پرسشی سرسخت و تلخ» قرار دهم که شاید او را نسبت به من، بدبین سازد و ... . اکنون آنچهکه در نظرِ من مهمّ است، هیچ محاسبه و معادلهای نیست جز «گفتنِ حقیقت» و «شخمزدنِ گذشته» و «بیرونکشیدنِ ریشههای گندیده و مسموم»! هیچ اتّفاقی بدتر از آنچهکه برای علامه مصباح رخ داد، در میان نیست ... . پس باید مصلحت و سکوت را کنار نهاد و ناگفتهها را نگاشت.
[2]. «عقبۀ تئوریکِ نظام»! تعبیریست فاخر و وزین و گوشنواز، که البتّه تبعات و لوازمی دارد، و از آن جمله، این است که چنین شخصیّتی باید در «رسانۀ ملّی و رسمی»، جای پای محکمی داشته باشد و محلِ رجوع باشد. امّا آیا اینگونه بوده است؟! بهطورِ قاطع باید گفت خیر!!
[3]. در سه دهۀ گذشته، «صداوسیمای جمهوری اسلامی»، هیچگونه مصاحبهای با آیتالله مصباح نداشته و هیچگاه از سخنرانیهای انقلابی و سیاسیِ ایشان، استفاده نکرده است!! هیچگاه! برنامۀ صداوسیما دربارۀ آیتالله مصباح در طولِ سه دهۀ گذشته، فهرستِ مفصّلی نیست: یکی سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که بهصورتِ «سانسورشده» و «تقطیعشده»، تنها از شبکۀ تلویزیونیِ قرآن پخش میشد؛ و دیگری، سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که در «انتهای شب»، از شبکۀ رادیوییِ معارف پخش میشد!! همین و لاغیر! هیچ برنامۀ منظم و مستمری در میان نبود و هیچگاه مواضعِ سیاسی و انقلابیِ وی، پوششِ رسانهای داده نشد!
[4]. معاملهای که «صداوسیمای جمهوریاسلامی» با علامه مصباح کرد، بهگونهای بود که گویا ایشان، یک «اپوزیسیونِ سیاسی» است که تنها میتوان از جوانب و ابعادِ «اخلاقی» یا «فلسفیِ» ایشان بهره گرفت و بقیّۀ لایهها، با «سیاستهای نظام»، سازگار نیستند! «سیاستهای نظام» که از «عقبۀ تئوریکِ نظام» بودنِ ایشان حکایت میکند!! این چه تناقضیست؟!
[5]. تفاوتی هم میانِ علی لاریجانی و عزتالله ضرغامی و علی عسگری در میان نبوده است! همگی در «حذفِ عامدانۀ علامه مصباح»، دست در یک کاسه داشته و همگرا و همنظر بودهاند! نظریۀ رسانه در میان اینان، همان «نظریۀ جذابیّت» است، نه «نظریۀ حکمت»، و چون چنین است، همگی یک «فوتبالیست» یا «بازیگر» را بر «حکیمِ زمانه»، ترجیح میدهند! محاسبه کنید که در طولِ سه دهۀ اخیر، چه میزان از حجمِ آنتنهای زندۀ صداوسیمای جمهوریاسلامی را کسانی از این دست، اشغال کردند: «هزار ساعت»؟! «دههزار ساعت»؟! «صدهزار ساعت»؟! ... نمیدانم، ولی بهخوبی میدانم که در این میان، حتّی «یک ساعت» هم نصیبِ علامه مصباح نشد!! نه «آنتنِ زنده»! نه «سخنِ سیاسی»! نه در «شبکههای پُرمخاطب»! نه در «ساعاتِ خاص»! ...
[6]. «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»، باید سرافکنده و شرمسار باشند که علامه مصباح را از «عرصۀ رسمی» حذف کردند و «چهرهای حداقلی و رقیق» از او ساختند که هیچ نسبتی با «عقبۀ تئوریکِ نظام» نداشت! مصباحی که نسلِ جوان شناخت - یا بهعبارتِ درستتر، به آنها شناسانده شد! – یک «عالمِ اخلاقی» بود، یا حداکثر یک «فیلسوفِ مسلمان»! همین و نه بیشتر! آنان وظیفه داشتند که در تمامِ مسائل راهبردی و کلان، «عقبۀ تئوریکِ نظام» را به صحنۀ بازی آورند تا ذهنِ جوانان با تحلیلها و منطقِ فکریِ او، آشنا شود و انس بگیرد، ولی چنین نکردند!
[7]. مینویسم مسئولانِ فرهنگیِ «جمهوریاسلامی»!! چون اشکال را در «ساختار» میبینم، نهفقط در «این شخص» و «آن شخص»! حماقت و ندانمکاریِ مسئولان بهجای خود، امّا مسأله و معضلۀ من، با «اساسِ بنای فرهنگیِ رسمی» است که در نظرم، همچون افیونِ مخدّر و مخرّبی است که فضیلتسوز و نخبهکُش است. دیروز، قصّۀ جانسوزِ «حذفِ آوینی»؛ و امروز، قصّۀ تلخِ «حذفِ مصباح»! حیاتِ «غیررسمیِ» نخبگانِ انقلابی، چه زمانی پایان مییابد؟! چه کنیم با اینهمه جفاکاریِ «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»؟! کدام محکمه، دادِ ما را میستاند؟! شاید هم بیشتر گفتن، سبب شود که محکمه بهجای «دادِ ما»، «خودِ ما» را بستاند!!
[8]. علامه مصباح، «انقلابی» بود، امّا انقلابیِ «محذوف»! انقلابیِ «غیررسمی»! انقلابیِ «مظلوم»! یک شخصیّتِ تاریخیِ بینظیر در اکنونِ ما، که بیرحمانه و حماقتبار، از عرصۀ رسمی، «حذف» شد و «ناشناخته» یا «بدشناخته» ماند، تاآنجاکه در انتخاباتِ اخیر مجلسِ خبرگان، بهدستورِ «بیبیسی فارسی»، بخشی از مردمِ تهران به او رأی ندادند!!
http://www.rajanews.com/node/343358
،،،،،،،،،،،
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi