📍عباس شیبانی
او متولد 1310، فعال انقلابی و از اعضای نهضت آزادی بود. وی 13 سال از عمرش را در زندان های ساواک گذراند اما باز به فعالیت های خودش علیه رژیم پهلوی ادامه داد. حتی به نقل از دخترش، خواستگاری از همسرش را نیز از پشت میله های زندان انجام داده بود.
الان فعالین مخالف نظام جمهوری اسلامی، تمام صحنه آرایی و کنش انقلابی شان در صفحات مجازی و اینستاگرام است. اگر یک نهاد امنیتی فقط با آنها تماس بگیرد تا چندین هفته در پستوها مخفی می شوند. از همین مثال ساده می توان تفاوت بین انقلاب اسلامی و شوروش لمپنیزم رو متوجه شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی فصلی تازه در این کشور گشوده شد. جریانات اصولگرایی سکان کشور را در اختیار گرفتند و امروز که بیش از یکسال از عمر این دولت می گذرد کارنامه فعالیت های مثبت و منفی آن روی میز تحلیلگران در حوزه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، و... قرار داد. بنده به این دولت رای داده ام و به شخص آقای رئیس جمهور با تمام نقدهایی که به او وارد است امیدوارم. ایده آلم از این دولت تغییر به نفع مردم، کاهش شکاف بین مدیران دولت با مردم، ایجاد ثبات و امنیت اقتصادی، فعالیت خارجی پویا برای نقش آفرینی منطقه ای و بین المللی جمهوری اسلامی ایران، بازسازی ساختارهای فرهنگی کشور، مردمی کردن فرهنگ و کاهش ضریب نفوذ عناصر لیبرال و مارکسیسم و ... است.
سوالی ذهنم را درگیر کرده است. شاید شما بتواند گره ذهنی من را بگشایید. وقتی این دولت که ریشه مذهبی دارد روی کار آمد تعداد کثیری از آدم هایی را که هیچ رابطه استخدامی با سیستم اداری کشور نداشتند به روش های مختلف وارد دولت کرد. این آدم ها در سطوح مختلف اعم از کارشناس، مشاور، مدیرکل، معاون وزیر و ... شاغل هستند و بخشی از آنها هم بدون آزمون استخدامی و... حتی رسمی دولت شدند. خب این رانت اول، یعنی شما که هیچ رابطه استخدامی با دولت و هیچ مجموعه ای نداشتی با روی کارآمدن دولت آقای رئیسی وارد بدنه دولتی شدی و بدون طی کردن فرآیند جذب که برای همه اقشار مردم وجود دارد به صورت قراداد معین، پیمانی و رسمی شروع به کار کردید. البته به این موضوع به دو صورت می شود نگاه کرد، نگاه اول اینکه عناصر مومن انقلابی وارد بدنه دولت شدند و به این موضوع فخر بفروشید. نگاه دیگر این است چطور فردی به خودش اجازه می دهد با رانت و بدون روال عادی وارد دولت شود؟ اگر این فرد انقلابی و مومن است آیا این حقوقی که با رانت در حال دریافت است چه حکمی پیدا می کند؟ حالا ما اینجا اصلاً بحث تخصص این افراد را مورد بررسی قرار نمی دهیم.
یکی از خروجی های این بحث این است که شما با مجموعه ای از آدم هایی در جریان اصولگرایی طرف می شوید که یاد می گیرند بدون اینکه یک جاهایی ایستاده و روی پای خودشان در کشور مرحله به مرحله رشد کنند یک شبه با عناوین انقلابی و مومن راه چندین ساله را پشت سر بگذارند و همیشه هم از حکومت و جامعه متوقع باشند که ما چون انقلابی هستیم باید خیلی چیزها برای ما باشد.
البته ان شاالله این چیزها در این دولت نیست و اگر هست اندک است اما اگر هست باید فکری به حال این موضوع کرد. این موضوع شاید تفاوتی با موضوع حضور ژن های خوب در دولت قبل نکند. هر دو آفت هستند و جلوی آفت را باید گرفت.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
دست نوشته حاج قاسم سلیمانی مرد میدان جهاد و عارف فی سبیل الله:
"بسم الله الرحمن الرحیم
داروی درد من شهادت است."
راستی حال و هوای امشب و فردای شهرمان را به راحتی از دست ندیم. شهدا میهمان شهرمان هستند. از شما دعوت می کنم به مراسم تشییع و خاکسپاری این میهمانان گمنام رفته و آنها را بدرقه کنید. اگر یادتون بود بنده را هم دعا کنید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
📸 این عکس را تمام دنیا باید ببیند
روستایی در پردنجان از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | «رقص و جولان»
🔹قطعه «رقص و جولان» با صدای علیرضا افتخاری، ویژه سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، کاری از مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی
خدا وند روح حاج قاسم را با شهدای کربلا محشور نماید. حاج قاسم نماد مبارزه با شیاطین برای استقرار «حقوق بشر» در منطقه خاورمیانه بود که به دست مدعیان حقوق بشر غربی به شهادت رسید.
چند سال از شهادت حاج قاسم گذشته اما شور مردم در عرض ارادت به این ابرمرد کاسته نشده و نام و یاد او همچون خورشیدی در تارک آسمان این منطقه در حال تشعشع برای بشریت است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
گاهی مواقع رفاقت با بعضی از آدم ها مدت زمان طولانی ندارد. با اینکه زمان رفاقت کوتاه است اما تاثیر و عمق عاطفی که از آن آدم بر ما باقی می ماند از یک رابطه چندین ساله عمیق تر است.
میدونی شاید جمله بالا حرف باشد اما برای من اتفاق افتاده. با فردی یکی دو سالی است دوست شدم. در همان جلسه اول در حوالی میدان بهارستان تهران فهمیدم جنس آن آدم با خیلی از آدم هایی که دیدم فرق دارد. در حرف هایش حرارت و حلاوت خاص وجود داشت. رفاقتمان آهسته آهسته شکل گرفت. به پیاده های صبحگاهی جمعه در پارک های تهران رسید. من او را عمیقا دوست داشتم. او هم برای من وقت می گذاشت.
آخرین قرار صبحگاهی مان روز عید فطر امسال بود. با هم گشتیم و گشتیم تا به مغازه ای رسیدیم که املت داشت. کافه مَن برایمان املت آورد، در دو بشقاب با دورچین خیار شور. من خوردم او حرف زد، من خوردم او نتوانست بخورد و صحبت می کرد. صحبت هایش برایم مهم بود. هنوز جملاتش در ذهنم رژه می روند. حرف ها از سر دلسوزی بود. علت عدم اشتهایش را، اثرات باقیمانده از کرونا می دانست. منم قبول کردم و به او حق دادم. چند روز بعد به او پیام دادم و جویای احوالش شدم. می گفت آزمایش هایی داده، او نگران نیست اما خانواده اش نگران شده اند چیزی خاصی باشد. من دو ریالی ام نیفتاد و محل ندادم. در احوالپرسی های بعدی فهمیدم دچار سرطان کبد شده. یکی از دوستان مشترکمان می گفت توی روز روشن رفیقمون داره ذره ذره آب میشه و ما نمی تونیم برایش کاری کنیم. البته او برایش خیلی کار کرد اما من، نه! او همراه با دوست مریض احوالمان به شیراز رفت تا در کنارش باشد. پس از شیمی درمانی با دوز بالاتر از توان تحمل انسان های عادی مجبور به عمل شد و بخش هایی مثل روده، معده، تهال، غدد لنفاوی و... اش را دکترها بیرون آوردند. دکترها گفتند سرطان مهار شده. ماها همه خوشحال بودیم. او روز به روز ضعیف تر شد. لاغرتر شد. ذره ذره آب شد اما ما خوشحال بودیم که رفیقمان هرچند به سختی گذر زندگی می کند اما فعلا کنارمان است. می دانی او در میانه راه رسیدن به قله های بزرگ در زندگی اش بود. داشت معروف می شد اما سرطان مسیر زندگی او را تغییر داد.
چند روز پیش به ناگاه آرامش ذهنم بهم ریخت. به او پیام دادم احوالش را بپرسم. گفت شیراز است و باید مجددا عمل کند. گفتم حتما خیر است. جمعه عصر فهمیدم خیلی هم موضوع ساده نیست. سرطان هنوز در گوشت و پوست رفیقم در حال جولان است. او دیگر رمقی برای مبارزه با سرطان ندارد. دیشب رفیق مشترکمان زنگ زد و گفت او زیر تیغ پزشکان است و شاید زنده بیرون نیاید. بله رفیقمان جلوی چشممان در حال ذره ذره آب شدن است و ما غلطی نمی توانیم بکنیم. جسمش در حال آب شدن بود. غرور مردانه اش در حال آب شدن بود. او دیشب با سلامتی از عمل جراحی پزشکان بیرون آمد. اما جسم نحیف او چقدر می تواند با سرطان در کبدش مقاومت کند؟ می دانی مدت زمان رفاقتمان زیاد نیست اما دوستی مان ریشه زیادی را در وجودمان گستراند.
چند هفته پیش منزلش بودم. کیکی آورده بود که عروس حاج آقا مجتبی تهرانی با ذکر پخته بود. برایش اختصاصی پخته و فرستاده بودند. اندکی خورد. منم تبرکی خوردم. می دانم روح او روز به روز، ساعت به ساعت، دقیقه به دقیقه و ثانیه به ثانیه در همین دنیا بزرگ تر شد و ما در برابرش کوچک تر و حقیرتر شدیم. من می دیدم که چطور روح دوستم در حال بزرگ شدن است. برایش دعا کنید. ممنون
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
استاد اهل فنی می گفت عشق در زیست شهری معنی واقعی پیدا نمی کند. این نظر استاد است و من صرفا روایتش می کنم. او معتقد بود عشق در زندگی روستا، کوه و دشت و بدون وجود وسایل ارتباط جمعی معنا پیدا می کند.
ایشان در ادامه دل انسان ها را در دوران مدرن، هماهنگ توالت عمومی می دانست زیرا وسایل ارتباط جمعی باعث شده آدم ها زود به زود عاشق می شوند و زود به زود عشق از دل هایشان بیرون رود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
✅ دخالت های غیرضرور بعضی ها در کارهایی که حضور و دخالت آنها نیاز نیست
ما در این کشور یک آفتی داریم که خیلی از آدم ها در کارهایی که به آنها ربطی ندارد و در حوزه اختیارات آنها نیست دخالت بیجا می کنند و به اصل کار خودشان نمی پردازند. یادم است در جایی از صحیفه حضرت امام(ره) می خواندم که ایشان در سخنرانی با برخی از روحانیون، از آنها می خواستند در کارهایی که در حوزه کاری و اختیارات آنها نمی باشد دخالت نکنند. مثلا یک روحانی در جایی از کشور مسولیتی دارد اما در حوزه ای دیگر سفارش می کند و در کار آن مجموعه دخالت می کند. امام(ره) حتی یادم است بحث شرعی هم پیوست این سخن شان می کردند و می گفتند از نظر شرعی هم این دخالت ها صحیح نیست. یا همین اندکی پیش، رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند شما نباید در عزل و نصب ها دخالت کنید چون این در دایره شمول مسولیت شما نیست و بعدها اگر بخواهند آن فرد خاطی را مورد تخطه قرار دهند مشخص نیست باید چه کسی را مورد پیگرد قرار دهند.
شاید این روزها در ابعادی دیگر هم شاهد این موضوع باشیم. اعتراضات و اغتشاشات خیابانی را از ابتدای مهرماه شاهد بودیم. عده ای از عناصر فرهنگی به این نتیجه رسیده اند که این موضوع یک پدیده سیاسی امنیتی بوده و راهکار سیاسی امنیتی دارد. این در حالی است که آنها عناصر فرهنگی هستند و باید به دنبال نقاط ضعف و علل شکل گیری موضوع از بعد فرهنگی باشند. اما این عناصر فرهنگی وارد کنش سیاسی امنیتی شده اند. این در حالی است که کشور در حوزه سیاسی و امنیتی متولی دارد. اگر هر کسی در این کشور در جایی که باید کار خودش را درست انجام دهد و در کار دیگران دخالت نکند خیلی از مشکلات رفع می گردد. پر واضح است اگر عناصر فرهنگی کشور کارآمدتر عمل کرده بودند امروز ابعاد اتفاقات امسال کشور کمتر می توانست باشد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
این روزها برخی از کشورهای غربی که با خونریزی، استعمار و استثمار مردم دنیا امروز جایگاهی برای خود در دنیا دارند مدعی حمایت از حقوق بشر در ایران هستند. شاید بد نباشد مرور کنیم که جنگ جهانی اول که در آن میلیون ها آدم به قتل رسید -که اگر به جای آن آدم ها، گوسفند و گاو بودند ریختن آن خون ها اسراف بود- دعوای قدرت های وقت بر سر مستعمره ها و مردم کشورها بود.
امروز این وحشی های دنیا به دنبال حمایت از حقوق بشر در ایران می باشند.
در روز روشن در امور داخلی کشورهای دنیا دخالت می کنند اما وقتی پای اعتراض مردم خودشان در خیابان های پاریس، برلین و لندن باز می شود آن را بر نمی تابند. با شدت تمام برخورد می کنند و به دنبال قوانین سفت و سخت تر در این زمینه می باشند.
این روزها با خودم فکر می کنم در سال 57 مردم با حضور میلیونی و باشکوه خود علیه رژیم پهلوی و قدرت های غربی-عبری حامی اش به خیابان ها آمدند و آزادی و استقلال کشورشان را فریاد می زدند. آزادی آن موقع برکناری حاکمیت سیاسی بود که در لایه لایه های آن آمریکایی ها، اسراییلی ها، انگلیسی ها، شوروی ها و ... نفوذ کرده و مدیریت می کردند. اما روزهای اخیر در این کشور عده ای با اغتشاشات خیابانی از ظن خودشان به دنبال فروپاشی نظام جمهوری اسلامی بودند تا باز پای غربی های وحشی به مرزهای این میهن باز شود. اینکه ما زیر یوغ غربی های رو به افول باشیم آزادی است؟ غربی هایی که شاید در حوزه علم، تکنولوژی و فناوری رشد کرده باشد اما به پای این رشد انسانیت را به ورطه حیوانیت رسانده اند. بعضی ها الفبای سیاست را هم نمی دانند بعد به فکر انقلاب در این کشورند!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
همه ما می دانیم حاج قاسم سلیمانی در وصیت نامه خودش، اظهار نموده: "«همسرم من جای قبرم را در مزار شهدای کرمان مشخص کرده ام. محمود می داند. قبر من ساده باشد مثل دوستان شهیدم. بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید نه عبارت های عنوان دار."
سومین سالگرد حاج قاسم سلیمانی، سید و سالار شهیدان مقاومت برگزار شد اما نمی دانم آیا برخی هزینه های گزاف به نام ایشان چقدر باب میل و مورد تاییدش است؟ بیلبوردهای میلیونی، برنامه های چشم نواز اما بی محتوا و... بنظر با این وصیت شهید سلیمانی سنخیتی ندارد.
در این شکی نیست خون حاج قاسم روز به روز در این کشور و در کشورهای منطقه در حال غلیان است و همچنان نام و یاد او در دل های مردم مستضعف و مظلوم زنده می باشد اما مواظب باشیم به نام حاج قاسم کارهایی خلاف مش و رویه او انجام ندهیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حاضر جواب نباشید!
خواهش میکنم حاضر جواب نباشید. من به جوانها میگویم دیر نمیشود، بعداً جواب بدهید. کمی تأمل کنید. حاضر جوابی بعضی وقتها آدم را محروم میکند. همینطوری زود چیزی را نپرانید، تمرین کنید و یک ذره دیرتر جواب بدهید.
🎙استاد فاطمی نیا
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
28.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: ما در دل یک پیچ تاریخی قرار داریم
🔹امام خامنهای: تغییرات بزرگ و اساسی در دنیا در حال وقوع است.
بنده عمیقاً به این فرمایش رهبر انقلاب به عنوان یک دانشجوی علوم سیاسی قائلم. اگر فرصتی باشد مطالبی را خواهم نگاشت.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370