17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰روز #یـکشنبـــه روز زیارتی
🌸حضرت علـــــے علیه السلام
🌸حضـرت زهرا سلام الله علیها
همه اعمال امروزمان را به نیابت از همه معصومین، پدر و مادر، علما، شهدا، سادات، اساتید، اموات، .... هدیه به امام صادق علیه السلام و این دو بزرگوار می کنیم
─┅═༅𖣔🌸🍃🌸𖣔༅═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 دعای روز یکشنبه
💠 #جملات_انگیزشی 1
👌 صبحت را عالی و پرانرژی شروع کن
✅ ممکن است ندانیم فردا یا حتی باقی مانده روز چه برای ما به همراه می آورد اما با شروع صبح ما می توانیم انتخاب کنیم که چگونه باشیم ✅
#انرژی_مثبت
صد و یک ( ۱۰۱ ) نکته در مورد قرآن کریم
ادامه #دانستنیهای_قرآن
#معارف_قرآن
👇👇
1⃣5⃣ ترجمه فارسی یعنی #قدیمیترین ترجمه قرآن در عهد رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) انجام گرفته است زیرا در نامههای ایشان به پادشاهان آن روزگار مانند #نجاشی و #مقوقس و #خسروپرویز آیات قرآنی هم بود، و طبعاً ترجمه نامه ها و آیات به اطلاع آنان می رسید و حضرت (صلی الله علیه و آله و سلم) این معنی را می دانستند و انکاری نمیفرمودند.
⏹دیگر اینکه عدهای از ایرانیان از سلمان خواسته بودند که سوره حمد (و بعضی آیات) قرآنی را برای آنان به فارسی ترجمه کند و او چنین کاری انجام داده بود از جمله بسم الله الرحمن الرحیم را «به نام یزدان بخشاینده» ترجمه کرده بود، و حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) از این مسئله باخبر بود و انکاری نفرموده بودند.
*⃣ در قرون بعد نیز #ایرانیان_نخستین_قومی از مسلمانان بودند که قرآن را به زبان مادری و رسمی خود ترجمه کردند تا قبل از کشف و تصحیح قرآن قدس به همت آقای #دکتر_علی_رواقی، ترجمه #تفسیر_طبری که ترجمه آیات قرآنی را نیزهمراه دارد ودر سال ۳۴۵ قمری صورت گرفته بود، # کهن_ترین ترجمه فارسی قرآن شمرده میشد .
🔺ولی ترجمه ی قرآن #قدس از آن هم کهن تر ومتعلق به سال های بین ۲۵۰تا۳۵۰ هجری قمری است 🔺
#دانستنیهایی_از_قرآن
2⃣5⃣❓ آیا تأویل قرآن را فقط خداوند میداند؟
💢 این بحث معرکه آراء #مفسران و #قرآن_ پژوهان اهل سنت و شیعه است و مرجع قرآنی آن آیه هفتم #سوره_آل_عمران است که پس از بیان اینکه قرآن هم #محکمات دارد که اساس کتاب را تشکیل میدهد و هم #متشابهات، و بیان اینکه #کژدلان در پی تأویل و بر وفق هوی و هوسهای خود هستند میفرماید که
🕋«و ما یعلم تأویله الا الله و الراسخون فی العلم»
که این عبارت قرآنی هم از نظر #نحوی و هم #بلاغی قابلیت دو قرائت دارد:
الف) #قرائت_وقف پس از #الله که قرائت اکثر#اهل_سنت است مگر معدودی از بزرگان آن مانند #زمخشری، #قاضی عبدالجبار، #همدانی، #ابوالسعود عمادی، #آلوسی، #قاضی بیضاوی، و حتی #نحویان_بزرگی چون #نحّاس، #عکبری و #محمود_صافی.
ب) #قرائت_عطف یعنی عطف راسخون فی العلم به الله قرائت اکثریت قریب به اتفاق _#شیعه امامی است و عده ای از بزرگان اهل سنت که نام بعضی از آنان را هم اکنون یاد کردیم.
🔰 آری چون این آیه الراسخون فی العلم در مقام مدحاند و ندانستن تأویل قرآن مدح نیست و چون اگر کسی جز خداوند دانای تأویل متشابهات قرآن نباشد 🔸العیاذ بالله قرآن شبیه به معما و در نهایت ناقض غرض صاحب قران خواهد شد و نمیتوان گفت که حتی حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه اطهار (علیهم السلام) تعبیر قرآن را نمی دانند .
🔹لذا در پاسخ به این سوال که در صدر این فقره آوردیم میگوییم که آری راسخان در علم که در درجه اول عبارت از #حضرات_معصومین (علیهم السلام) هستند (که فرمودهاند نحن راسخون فی العلم فنحن نعلم تأویله/ ما راسخان در علمیم، لذا تأویل قرآن را می دانیم) #سپس_ائمه ی_علم و ادب و قرآن شناسان و قرآن پژوهان دانشور، دانای تأویل متشابهات و توانای تأویل متشابهاتند.
#دانستنیهایی_از_قرآن
4_5938233568839862818.mp3
11.53M
#مادری_از_عرش ۹
#استاد_شجاعی
#حجتالاسلام_کاشانی
▪️ماجرای گریهی حضرت زهرا سلاماللهعلیها'، در آستانهی سفر ابدی پیامبر 'صلیاللهعلیه و آله' ماجرای عجیبی است!
که از نوع تسلّای پیامبر در بسترِ بیماری، میتوان به رموز این گریه، پی برد!
➖ آن گریه، و این تسلّا ، رموز مسیر زندگی ما را، با جزئیاتِ روشن و کامل، مشخص میکند!
همان رمزی که قرنهاست فقط لغلغهی زبان ماست؛
"و سرّالمستودع فیها "
#سبک_زندگی_مهدوی
✍ قهرمانی از دنیای درون، آغاز میشود!
#قهرمان ؛ اول از "مَـنِ" خویش رد میشود ؛
و بعد از تمام سیم خاردارهای دنیا...
همانوقت است که دستش به حریم قلبهای بیدار میرسد و در آنها جاودانه میشود!
همانوقت است که دستانش حرم میشود،
و دیگران در امنیّت این حرم، آرام میگیرند!
و درست همانوقت است که؛
اجازه میدهند؛ #او ؛ همان کسی باشد؛ که موانع ظهورِ تنها "امنیت گسترِ عالم" را از میان بردارد!
#قهرمان_من
#Hero