سرانه مطالعه ایران در رتبه ۲۱ جهان!
🔹 مردم آمریکا و هند بیشترین میزان مطالعه در سال را دارند.
🔹بر خلاف انتظار، سرانه مطالعه مردم ایران با سالیانه ۱۴۹ ساعت مطالعه از کشورهایی مانند آلمان و ژاپن بالاتر است.
🔹 در این آمار سرانه مطالعه کتابهای مذهبی نیز قرار دارد.
🔉 آمارفکت 🔉
🔸جهت آگاهی از مهمترین و جدیدترین آمارهای ایران و جهان کلیک کنید 👉
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
🔰 گروه ها
صراط و عبوديت، اساس تقسيم بندى و تيپ سازىهاست.
دسته دسته كردن آدمها، نه در رابطه با خاك و آب و نه در رابطه با رنگ پوست و نه در رابطه با شغلها و نه در رابطه با ابزار توليد، كه در رابطه با صراط و در رابطه با سنتها و نظامهايى است كه امرها و دستورها از آنها توضيح مىدهند؛ چون انسان در جهان مطرح است، نه تنها در كارگاه و نه تنها در جامعه...
در سوره حمد و در سوره بقره اين دسته بندى مشخص گرديده است. انسان در رابطه بانظام و سنتهاى حاكم و در رابطه با جهت حركت اين نظام، تقسيم شده و در اين تقسيمبندى، متقى و كافر و منافق و يا انعام يافتهها و مغضوبها و گمشدهها مطرح گرديدهاند.
آنچه در رابطه با ابزار توليد، به عنوان مالك ابزار و فاقد ابزار و طبقه واسطه و مالك وابسته، از آن ياد مىشود و آنچه كه بر اين اساستضادهاى اجتماعى را تحليل مىكند، در ديدگاه وسيعتر از اعتبار مىافتد و ديگر به عنوان يك نگرش جامع و وسيع نمىتواند كرسى نشين صحنه باشد.
با اين ديد درگيرى وتضاد، ميان انعام يافتهها و مغضوبهاست. ميان متقى و كافر است. تضاد اصلى ميان اين دو مطرح است و درگيرى در همين جاست.
تضادهاى ديگر ميان ملأ و مترف و طاغوت با متقى، تضاد اصلى نيست؛ چون اينها دستههاى فرعى و انشعابهاى بعدى كافر هستند كه در رابطه با ثروت و سرمايه، به ملأ و در رابطه با لذت و بىخبرى، به مترف و در رابطه با قدرت و سلطه، به طاغوت تقسيم شدهاند.
آنها كه در صراط هستند و رونده هستند، با آنها كه سنگ راهند و بازيگرند و با آنها كه گمشدهاند و بازيچه و تماشاچى ماندهاند، درگير مىشوند و اين درگيرى يك ضرورت است كه از نهاد حركت آنها و ايستايى اينها مايه مىگيرد، نه يك ضرورت كه از عدم تطابق نيروى توليد و روابط توليدى برخيزد.
اين عدم تطابقها و ناسازگارىها مىتواند عامل درگيرى باشد، ولى توجيه تمامى درگيرىهاى اين انسان كه در هستى مطرح مىشود و بيشتر از آزادى و عدالت و رفاه و عرفان و تكامل هدف دارد نخواهد بود.مسأله درست از همينجا آغاز مىشود كه ما انسان را در كجا مطرح مىكنيم و براى او چه مىخواهيم.
اگر انسان در كارگاه و در جامعه مطرح بشود و تا حد رفاه و تكامل هدف داشته باشد، براى اين انسان ديگر مذهب و اسلام ضرورتى نخواهد داشت؛ چون اسلام دراين مرحله زائدهاى است كه سودى ندارد و غرامت هم مىخواهد و مىبينيم كه در عمل هم انقلابىها به اين تجربه مىرسند و اسلام را كنار مىگذارند.
ولى اگر انسان در جهان مطرح شد و در رابطه با نظام و جهت حركت اين نظام قرار گرفت، آن وقت نه تنها اسلام، كه اسلام تشيع ضرورت مىيابد و امامت شيعه درك مىشود.
و درست همين نكته است كه بايد بر آن پافشارى داشت و بر اساس آن راههاى ديگر را تخطئه كرد.١
ما مىخواهيم با پذيرش بينشهاى مادى درباره انسان و جهان و تاريخ و طبقات، به موضعگيرىهاى اسلامى برسيم و مىخواهيم با فكر مادى، برداشت الهى داشته باشيم و اين است كه اين بار بر آن پايه زيادى مىكند و مجبوريم «نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْضٍ» باشيم و تمامى دين راتحمل نداشته باشيم، در حالى كه اخلاص در دين مهمترين مرحله اخلاص است كه در سوره زمر به آن اشاره شد.
پيش از اخلاص عمل و اخلاص نيت، به اخلاص در دين مىرسيم و اين مرحله اخلاص است كه اخلاص در عمل و در نيت را زنده نگه مىدارد.
اگر ما تلقى اسلامى از انسان و جهان و رابطه انسان و جهان؛ يعنى تاريخ و طبقات را در نظر بگيريم، مىتوانيم تضادهاى اصلى را بشناسيم و مىتوانيم براى حل تضادها، از اسلام مايه بگيريم و در موضعگيرىهايمان در برابر قدرتهاى خارجى و گروهها و دولت، اسلامى بمانيم وگرنه شتر گاو پلنگى خواهيم شد كه در هيچ جنگلى رشد نخواهيم كرد و به هيچ جايى نخواهيم رسيد.
اين سوره حمد است كه پس از ارزيابىها و سنجشها و انتخابها و همراه اعتصام و استعانت، صراط را مطرح مىكند و در رابطه با صراط آدمها را تقسيم مىكند و تيپها را مشخص مىسازد.
انعام يافتهها و مغضوبها و گمشدهها را نام مىبرد و گروهها را نشان مىدهد كه رونده هستند و يا بازيگر و يا بازيچه و تماشاچى.
و همين تقسيم، زير بناى مبارزه و درگيرى را مشخص مىكند، كه حركت اينها در صراط و جلوگيرى آنها از راه، به اين مبارزه زمينه مىدهد. در اين زمينه و براى اين مبارزه است كه بايد كار كرد و پس ازانتظار و تقيه؛ يعنى پس از آماده شدن در خود و نفوذ در دشمن، به قيام رسيد.
اين يك حركت هماهنگ است كه در زمين پاك و همراه ريشه و ساقه خودش، به شاخ و برگ رسيده و ميوه آورده و از ميوههايش دشمن بهره برنداشته و كام نگرفته است.
صراط ۱۷۰
اگر تعلیم و تعلمِ موسیقی ، شایع و رایج شد ، مثلا در شهر های مختلف ، در هر خیابان شهر ، آموزشگاههای موسیقی دایر باشد ... این حالت مسلما ترویج است و هر چیزی که موجبِ ترویجِ موسیقی شود محلِ اشکال است .
بنابراین مسوولانِ کشور در این زمینه مسوولیتِ سنگینی دارند و حتی کسانی هم که احساس می کنند با آموزشگاههای مختلف ، ترویج بوجود می آید ، آنها هم مسوولند .
(امام خامنه ای ؛ رساله ی آموزشی جلد ۲)
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍امام علی علیه السلام: به آنچه فرمان مى دهى، خودْ بيش از همه عمل كن و از آنچه باز مى دارى، خودْ بيش از همه خوددارى كن
📚وسائل الشیعة ج۱۶ ص۱۴۹
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
این عذاب خدا نیست پس چیه؟
چقدر شبیه غزه!
از هر وعدهای صادقتر، خدا بدجور به زمین گرم زدشون!
اینم آه مظلوم غزه !
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
نقش اقتصاد دانان در وضعیت اقتصادی کشور :
اگر بخوبی نگاه کنیم از اول انقلاب تا کنون همواره تصمیمگیران وتصمیم سازان در حوزه اقتصاد کشور آقایان تحصیل کرده در آمریکا و اروپا یا اساتید محترم اقتصاد در دانشگاههای کشور که لقب اقتصاد دان را باخود یدک میکشند بوده اند از مرحوم دکتر نور بخش اول انقلاب گرفته تا این اواخر دکتر سیف و دکتر همتی و... وجه مشترک همه اینها آشنائی با اقتصاد لیبرالیستی وعدم آگهی به نیازهای اقتصادی جامعه خود ،یا عدم توانائی ارائه راهکار مناسب برای کشور خودوهمچنین عدم آگاهی آنان از مکتب اقتصادی اسلام است نتیجه قهری چنین اقتصادی ،تورم وفاصله طبقاتی است .همانگونه که در خود کشور آمریکا نیز شاهد این فاصله روز افزون طبقاتی هستیم
این آقایان مدعی، توجهی به راهبردهای مهم رهبری در سالهای متمادی در عرصه اقتصاد ندارند که اگر توجه میکردند وضعیت تورم و... در کشور خیلی بهتر از این بود مثلا یکی از راهبردهای رهبر معظم برای نجات اقتصاد کشور اقتصاد مقاومتی است ولی این آقایان فقط،در مقام حرف ونه عمل هر کاری که انجام میدهند یک پسوند اقتصاد مقاومتی روی آن میگذاشتند ولی تصمیمات آنها با اقتصاد مقاومتی فرسنگها فاصله داشت
ویا درسال ۹۴ رهبر معظم برای برون رفت از بعضی مشکلات من جمله مهار تورم ،یکی از راهبردها را پایان دادن به سلطه دلار بر اقتصاد کشور معرفی کردند ولی همین آقایان مدعی اقتصاد دانی گفتند مگر میشود؟ مگر امکان دارد ؟تا اینکه در سال ۱۴۰۱ بعد از اغتشاشات، امریکابا ابزار دلار به اقتصاد کشور ما ضربه ای سنگین زد وبه گفته یک مقام آمریکائی که گفت : ما با دلار بلائی سر مردم ایران آوردیم که ایرانی ها مجبور شدند کالائی که ۲۰۰ هزار تومان بود ۴۰۰هزار تومان بخرند
این اقدام آمریکا موجب شد روسها وچنینی ها از این ضربه به ایران عبرت بگیرند و در صدد حذف دلار از مبادلات اقتصادی خود باشند وحتی کشور های وابسته ای مانند عربستان وامارات نیز احساس خطر کردند
ولی در کشور ما هنوز هم آقایان در خوابند و فکری اساسی برای حذف دلار از اقتصاد کشور نکرده اند
سئول : مگر در سال ۹۴ رهبر معظم نفرمودند به سلطه دلار بر اقتصاد کشور پایان بدهید
چرا آقایان تصمیمگیر و تصمیم ساز اقدامی نکردند
برخی تصمیمگیران اقتصادی ما در جهل مرکب هستند یعنی نمی دانند ونمی دانند که نمی دانند ولی فکر میکنند از همه بهتر میفهمند ومیدانند. بر اساس جهل مرکب تصمیم میگیرند وکسی هم با آنها کاری ندارد. علی القاعده مجلس ومردم ونخبگان جامعه باید در هر فصل از اینها بخواهند که با اقدام شما چه میزان از تورم کاهش یافته ویا تصمیمات شما به چه میزان فاصله طبقاتی را کاهش داده است؟ ویا چه مشکلی را حل کرده است؟ آیا دانشجویان این آقایان تصمیمگیر مانند آقای نوبخت و.. هرگز آنها را بخاطر تصمیمات غلطشان مواخذه کرده اند. بسیاری از مردم وقشر دانشگاهی ودانشجویان در عوض اینکه این آقایان را زیر سئوال ببرند متصدیان امور دین که هیچ جایگاهی در تصمیمگیری پیرامون مسائل اقتصادی ندارد زیر سئوال میبرند
البته توجه داشته باشیم بعد از انقلاب کشور ما در عرصه های مختلفی اعم از علم وفن آوری وسیاسی ونظامی و غیره پیشرفتهای زیادی داشته است که مایه تحیر دوست ودشمن است ولی در برخی حوزه ها من جمله مواردفوق کاستی هائی داریم که با مطالبه گری از آقایان تصمیمگیر وتصمیم ساز میتوان بر آنها نیز فائق آمد
در پایان عرض میکنیم
به هوش باشیم
تصمیمگیری غلط این افراد که هیچ ارتباطی با حوزه دین ندارد ما وجامعه ما رابه سمت بی دینی نکشاند که بی دینی همان واز دست رفتن همه داشته ها نیز همان والبته این یکی از راههائی است که دشمنان این مملکت برای سلطه مجدد خود به دنبال آن هستند
✍ب ب
✍ سید محمد محسن دعایی:
تمام آنچه که متن بالا آمده است را تایید میکنم
و به آن میافزایم مسئولیت سنگین مجلس شورای اسلامی از یک سو و حوزههای علمیه و نخبگان کشور از سوی دیگر
چرا فریاد نمیزنید؟
چرا جلوی این طایفه غرب خوانده و غرب باور چه چپ چه راست چه اصلاحاتی چه اصولگرا را نمیگیرید ؟
چرا اجازه میدهید اینها تصمیمهای ویرانگر اقتصادی بگیرند؟
چرا جلوی اینها نمیایستید ؟
چرا اجازه میدهید اینها کشور را به این تباهی اقتصادی بکشند؟
و بعد چوب آن را اسلام و انقلاب بخورد ؟
چرا این تفکر منحوس ویرانگر را از اقتصاد ایران پاکسازی نمیکنید؟
آقای مجلس چرا مصوب نمیکنید که عمل به آموزههای اقتصاد لیبرالیسم جرم انگاری شود؟
و بس کنید این مسیر فاجعه آمیز را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکترجبرائیلی: هیچ تضمیمی وجود ندارد با قبول FATF از لیست سیاه خارج شویم.
عضو هیئت علمی دانشگاه در گفتگو ویژه خبری:
🔹تقریبا کل دولت و سیستم ما دچار تحریم های آمریکا است
🔹آنهایی که مدافع FATF هستند هیچ کدام تضمین نمیدهند وقتی عضو آن شدیم از لیست سیاه خارج خواهیم شد.
🔴 #بیداری_ملت
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
🔸چه زود پردهی توهم اقتدار دشمن دریده شد!
🔺«آقا» دیروز فرمودند:
«امروز کار اساسی دستگاههای تبلیغاتی ما این است که پردهی توهم اقتدار دشمن را پاره کنند و نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند.»
🔺انگار ابر و باد و مه و خورشید و فلک دستبهدست هم دادهاند تا اولاً این توهم اقتدار را به عالم نشان دهند و از طرف دیگر اندکی باعث خوشحالی مظلومان غزه و لبنان شوند!
🔺وضعیت این پادشاه لخت را در این فیلمها ببینید؛ عاجز از خاموشکردن آتش! عاجز از کمک به مردمش! عاجز از مدیریت میدان! عاجز از جلوگیری تسری آتش!
🔺ایکاش غربگرایان وطنی لختی این پادشاه را ببینند!
🔺چقدر از گفتن «مرگ بر آمریکا» در طول عمرم خوشحالم!
✍عباس بابائی ۲۰ دیماه ۱۴۰۳
🔴 #بیداری_ملت
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei