☀️ شکایت استاد اقتصاد محسن #رضایی از عبدالناصر #همتی
🔹دکتر مسعود #درخشان، استاد تمام دانشکده اقتصاد و اقتصاددان برجسته کشور، در واکنش به اظهارات عبدالناصر همتی درباره نحوه تحصیل و اخذ مدرک دکترای اقتصاد محسن رضایی با ارسال نامه ای به وزیر علوم، ضمن ابراز #شکایت از همتی، خواستار تشکیل دادگاه ویژۀ رسیدگی به اینگونه جرائم شد.
🔹درخشان نوشته است: سخنان آقای همتی نه تنها توهین بارزی به شخصیت علمی آقای دکتر رضایی است بلکه اینجانب و سایر استادانی که افتخار تدریس به ایشان را داشتیم در مظان اتهام قرار گرفتهایم که خلاف اخلاق معلمی عمل کرده و استاندارد دوگانه داشتهایم
🔴دزدی ۳۰۰ هزار میلیاردی بانک مرکزی از جیب مردم به کمک بورس!
♦️زاکانی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: آقای همتی! شما پوششی ترین نامزد این انتخابات هستید که آمدید ۸ سال افتضاح اقتصاد دولت روحانی را پوشش دهید!
♦️ طبق گزارش رسمی وزارت اقتصاد، سال ۹۹، بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بورس تامین مالی کردید و از جیب ملت بیرون کشیدید!
#بانیان_وضع_موجود
🔰 احکام | حکم رأی سفید در انتخابات
❓حکم رأی سفید و بی نامدادن چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
🔹️ در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47992
#تنها_راه_نجات_کشور 🇮🇷👇
#مشارکت_حداکثری_و_انتخاب_دولت_جوان_حزب_اللهی
#به_مدد_الهی_آمریکا_را_شکست_می_دهیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@garargahevelayat
ببخشید جواب کسانی که میگن اگه رئیسی میخاست کاری کنه بایست همون قوه قضائیه باشه رو چی بدیم؟
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاری بسیار هنرمندانه
حتما ببینید...
شاید🙃
علت این که میگویند:آقای رییسی در قوه قضائیه بماند؛
انتخابات، کارآمدی یا ناکارآمدی دولت ها .mp3
18.56M
#بشنوید
سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: انتخابات، کارآمدی یا کارآمدی دولت ها(جمهوریت و اسلامیت)
در جمع استادان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
🆔 @khosropanah_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺳﺨﻦ ﺭﺍ ﻣﻰﺷﻨﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﺶ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻳﻨﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺪﺍﻳﺘﺸﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪﺍﻧﻨﺪ.(الزمر، ١٨)
🔰 سخن آغازین عرض تسلیت سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام احیاگر شریعت نبوی و طریقت علوی و حقیقت الهی و ارتحال امام خمینی رضوان الله تعالی علیه باشد و دومین سخن اینکه لطف الهی شامل حال ملت عزیز ایران اسلامی در زمینه سازی سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد.
🔻دیروز اولین مناظره توسط صدا و سیما برگزار شد. متاسفانه عده ای به جای ارایه برنامه و پاسخ به پرسشهای مجری محترم بی مبالاتی و بی اخلاقی کردند و تهمت و افترا بستند و صریحا به تحصیلات حوزوی و تلویحا به بزرگان تمدن ایران اسلامی همچون فارابی و بوعلی و خواجه نصیرالدین و شیخ بهایی و ملاصدرا و امام خمینی و رهبر معظم انقلاب و سایر مراجع عظام توهین کردند و ساختار آموزشی تمدن ساز را فدای ساختار آموزشی صد ساله اخیر کردند و متکبرانه خود را باسواد و دیگران را بی سواد خواندند. این مغروران روزگار به صراحت ادبیات بنی صدر را زنده کردند که شهید رجایی را بی سواد می خواند و امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، عقل رجایی را بر سینه آن فراری منافق زد. واقعا این غرب زدگان اگر به توحید و قیامت باور داشتند اینگونه بی حرمتی نمیکردند و مدرک دکترای فقه و حقوق از دانشگاه شهید مطهری را شش کلاس نمیخواندند.
باری از این سنت سیئه بی اخلاقی غرب زدگان بی اخلاق و مدل تبلیغاتی کابویی آمریکایی بگذریم و وارد چگونگی تعالی کشور و خروج از بحران کنونی و افتضاح اقتصادی جریان عافیت طلب غیر انقلابی بشویم، چند پیشنهاد محضر عزیزان عرض میکنم:
1⃣ اول: حکمرانی حِکمی اقتضا می کند که دولت آینده در حد سیاستگذاری و تنظیم گری و نظارت بماند و خدمات عمومی را عادلانه نه رانت خوارانه به بخش های خصوصی واگذار کند و هر جا نقصی در آنها نسبت به نیازهای مردم دید، ورود کند و مشارکت نخبگانی که معتقد به جمهوری اسلامی هستند در سیاستگذاری و تنظیم گری جدی گرفته شود تا حکمرانی شبکه ای ولایی تحقق یابد.
2⃣ دوم: عالمانه و با سرعت، جلو خلق پول بانکها را بگیرد و تنها اجازه خدمات مالی به آنها بدهد و خلق پول با پشتوانه را تنها به بانک ملی واگذارد.
3⃣ سوم: وام های کلان مفسدان اقتصادی را سریعا به بانک ها برگرداند و مفسدان اقتصادی به همراه روسای بانکهای فاسد را محاکمه کند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
4⃣ چهارم: تسهیلات بانکی را در ساخت و ساز مسکن و تولید و صادرات توسعه دهد و جلو بنگاه داری بانک ها را بگیرد تا بیش از این به تولید داخلی آسیب وارد نشود.
5⃣ پنجم: تسهیل گری و بازتوزیع دو رویکرد مهم حکمرانی حِکمی است که باید دولت جدی بگیرد و قوانین تولید و اقتصادی و بازرگانی و صنعتی کشور را اصلاح، کاهش و روان سازد.
6⃣ ششم: دولت در راستای تسهیل گری تولید در هر وزارت خانه ای یک اتاق تولید راه اندازی کند؛ جهت بررسی طرحهای تولیدی و تصویب آنها از جهت مالی و بازرگانی و محیط زیست و غیره و نظارت بر آنها تا تولیدکنندگان در ادارات سر درگم نشود و به راحتی تولید در جریان قرار گیرد.
7⃣ هفتم: شورای فضای مجازی را مأمور سازد تا با سرعت اینترنت ملی را در راستای رشد اقتصادی و اشتغال زایی در فضای سایبری راه اندازی کند تا زیرساختهای دولت الکترونیک فراهم گردد و با طرح عدالت الکترونیک متصل گردد.
8⃣ هشتم: ساختار دانشکده ای از دانش محوری به موضوع محوری و مهارت محوری تغییر یابد تا کشور از رتبه صد و پنجاه مهارتی ارتقا یابد و اشتغال رشد کند.
9⃣ نهم: سیاست داخلی و خارجی باید با رویکرد اقتصاد مقاومتی و رشد تولید همراه باشد و سیاست و دیپلماسی خارجی در سفارت خانه ها به سمت رشد تولید داخلی و رشد واردات مواد اولیه و صادرات حداکثری تولیدات داخلی هدایت گردد.
🔟 دهم: حکمرانی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گیرد و فعالیتهای فرهنگ عمومی اعم از رمان و سینما و مستند و سریالهای خانگی به سمت امید و تولید و اشتغال و تقویت خانواده جهت پیدا کند و در یک کلام فرهنگ و علم و سیاست با هدف رشد اقتصادی و تقویت خانواده دنبال شود.
همه آنچه این مسکین نگاشت؛ واقعیت های شدنی در جامعه ایران کنونی است که البته به دست مدیران جهادی و ولایی همچون شهید حاج قاسم عزیز و شهید حاج محسن فخری زاده بزرگوار شدنی است که بسیار دلتنگشان هستیم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍ عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۱۶ خرداد ۱۴۰۰ و ۲۵ شوال ۱۴۴۲ سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام
🆔 @khosropanah_ir
منظومه فکری امام خمینی.mp3
9.6M
#بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با عنوان: منظومه فکری امام خمینی
برای دانشگاههای افغانستان ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
🆔 @khosropanah_ir
هدایت شده از آدینه موعود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دکتر جلیلی، همتی رو عه عه ببخشید، جناب آقای عبدالناصر همتی رو با آسفالت کف خیابان یکی میکند.
زنده باد دکتر جلیلی 👌
@adinehmoeud
هدایت شده از رئیسی شناسی
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
⭕️ چرا رأی بدم؟ چه نیازیه؟
(شخصی که اعتراض یا انکاری نسبت به انتخابات ندارد ولی در زندگی روزمّره ی خود اهمیتی به شرکت در انتخابات نمی دهد)
🔻 پاسخ به ملّی گرا ها:
۱. حفظ امنیت کشور
هر قدر انسجام ملی کمتر شود و مردم کمتر در صحنه حضور داشته باشند، قطعا دشمنان خارجی جری تر می شوند. چون حس می کنند که این کشور مدافعی از درون خود ندارد.
مثال: شاید یکی از دلایل جرئت امریکا بر ترور سردار سلیمانی و اعلام علنی آن این بود که بعد از وقایع آبان حس کردند که انسجام ملی در ایران ضعیف شده است.
مثال: فتنه ی ۸۸ بعد از ۷ ماه با حضور مردم در ۹دی خنثی شد.
۲. جلوگیری از تحریم های بیشتر
به صراحت بیان دشمنان علت تحریم ها، ایجاد نارضایتی و خستگی در مردم ایران است.
شرکت کردن در انتخابات باعث می شود دشمن متوجه شود که این راه کم اثر یا بی اثر است. ولی در مقابل عدم شرکت در انتخابات این پیام را به دشمن ارسال می کند که این راه درست است و قطعا تحریم ها ادامه پیدا می کند و بیشتر می شود تا دشمن به هدفش برسد.
🔻پاسخ به مذهبی ها:
۱. بنابر فتوای اکثر مراجع، شرکت در انتخابات واجب شرعی است.
۲. انتخابات در واقع یک حق نیست، بلکه یک وظیفه است.
🔻پاسخ عمومی:
۱. رای ندان هم خودش یک انتخاب هست. انتخاب اینکه بقیه برای من من تصمیم بگیرن.
۲. در نهایت با انتخابات رییس جمهور انتخاب می شود ولی اگر من رای ندهم فقط حق خودم را به دیگران بخشیده ام.
۳. اگر بین کاندیداها و برنامه هایشان تفاوت باشد و در عین حال بسیاری از مردم ما همین حرف را بزنند که رای دادن برایشان اهمیتی ندارد، خیلی ساده ممکن است کسی که شایسته ترین نیست رئیس جمهور شود.
⭕️رأی دادن و ندادن من هیچ تاثیری نداره
🔻پاسخ: اگر رای دادن ما هیج تاثیری نداره پس چرا شبکه های ماهواره ای دارن شب و روز زور میزنن؟ برای هیچ؟
مشخصه که این رای دادن ها یه تاثیری داره.
⭕️مگه یه دونه رای چقدر تاثیر داره ، بقیه رای میدن کافیه!
🔻پاسخ:
۱. اگر یه نفر رای نده ظاهرا مشکلی برای کشور پیش نمیاد. ولی مشکل اینجاست که جمله ی بالا امروزه تبدیل به یک طرز تفکر شایع و گسترده توی کشور شده و هر کس با رای ندادنش داره این طرز تفکر رو تبلیغ می کنه. جمعیت زیادی از مردم با همین حساب و کتاب کوچک اهمیتی به رای نمیدن در حالی که جمعشون خیلی زیاد و تاثیر گذار میشه.
ما باید با رای دادن و تبلیغ رای دادنمون این رو بشکونیم.
۲. رای دادن تکلیف شرعی و واجبه.
⭕️مگه نه شرکت تو انتخابات حق ماست خب هرکس می تونه از حقش بگذره و تو انتخابات شرکت نکنه
🔻پاسخ:
شرکت توی انتخابات از یه طرف حق مردم هر کشوریه که توی کشور ما بهشون داده شده. ولی از طرف دیگه مثل راهپیمایی ها بارز ترین مصداق حمایت از کشوره و یه وظیفه است.
هدایت شده از رئیسی شناسی
چرا رای بدم؟ چه اهمیتی داره؟.mp3
9.91M
هدایت شده از رئیسی شناسی
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
⭕️رأی نمیدم چون توی این نظام انتخابات نیست، انتصاباته. رئیس جمهور از قبل مشخص شده و اینا همش صحنه گردونیه
(یعنی رئیس جمهور از قبل توسط نظام انتصاب میشه و برگزاری انتخابات صرفا تشریفاتیه و آمار و نتایج انتخابات ساختگی و تقلّبی هستن)
🔻پاسخ:
۱. اگر انتصاباته، پس چرا رئیس جمهور های سابقی که خودشون طبیعتا میدونن انتصاباته دوباره میان کاندید میشن؟ و جالب اینجاست که رای نمیارن؟ (مثل هاشمی در سال ۸۴)
۲. اگر نظام خودش انتصاب میکنه، سال ۹۶ قاعدتا گزینه ی موافق تر با نظام کی بود؟ (رئیسی) کی رای آورد؟ (روحانی)
سال ۹۲ چطور؟ (جلیلی، قالیباف - روحانی)
سال ۷۶ چطور؟ (احمد توکّلی - خاتمی)
هدایت شده از رئیسی شناسی
رای نمیدم چون انتخابات نیست، انتصاباته!.mp3
2.57M
هدایت شده از رئیسی شناسی
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
#شورای_نگهبان
⭕️ انتخابات ایران آزاد نیست. شورای نگهبان نباید انتخاب مردم رو محدود کنه.
(مخاطبی که اعتقاد دارد نباید شورای نگهبان وجود داشته باشد)
🔻پاسخ:
۱.شورای نگهبان در دیگر کشورها
شورای نگهبان یک نهاد مخصوص ایران نیست.بلکه در بسیاری از کشور ها چنین نهادی با اسامی مختلفی وجود دارد که کار تایید صلاحیت های داوطلبان را انجام می دهند.
-فرانسه:شورای قانون اساسی
-انگلیس:وزارت کشور
-ترکیه:شورای عالی انتخابات
-اتریش و بلغارستان و آلمان:دادگاه قانون اساسی
-برخی دیگر کشورها:بلژیک،سوییس،کانادا،ایتالیا، و ...
۲.در کشور آمریکا فقط کسی می تواند رئیس جمهور شود که یا عضو حزب جمهوری خواه یا عضو حزب دموکرات باشد. و اگر کسی وابستگی حزبی نداشته باشد و نخواهد تعهدی به احزاب دهد،نمی تواند رئیس جمهور شود.
۳. ضرورت وجود شورای نگهبان
آیا راضی هستیم کسی که در مسئولیت های قبلی اش دزدی ها و فسادهای بزرگ مخفیانه ای داشته و ما مردم از آن بی خبریم، حالا رئیس جمهور شود؟ قطعا خیر.
بنابراین حضور نهادی مثل شورای نگهبان برا احراز صلاحیت ها لازم است.
۴. کشور ما در انتخابات شوراهای شهر، شورای نگهبان ندارد. یعنی کاندیدا ها توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت نمی شوند.
حال با این آزادی وضعیت شوراهای شهر کشور ما در ۴ سال اخیر چه شد؟بسیاری از شهردار ها و مخصوصا اعضای شوراهای شهر ها بخاطر اختلاس و تخلف های اقتصادی بازداشت شدند. حتی کار به جایی رسید که به دلیل بازداشت و برکناری تعداد زیادی از اعضای شورای برخی از شهر ها، شورای شهر کاملا تعطیل شد. (مثل شورای شهر بوشهر)
⭕️توی ایران شوای نگهبان انتخابات رو مهندسی میکنه که یه فرد خاص انتخاب شه.
(مخاطبی که اعتقاد به مهندسی انتخابات ها توسط شورای نگهبان دارد)
🔻پاسخ:
- به نظر شما گزینه ای که شورای نگهبان در سال ۹۲ باید مهندسی می کرد از کدامم جناح سیاسی بود؟ اصولگرا یا اصلاح طلب؟ (قطعا اصولگرا)
پس چرا شورای نگهبان ۴ اصولگرا (رضایی، قالیباف، جلیلی، ولایتی) را با هم تایید کرد که آراء آنها تقسیم شده و در مقابل فقط ۲ اصلاح طلب حضور داشتند؟ چرا مهندسی نکرد؟
⭕️رأی نمیدم چون امسال شورای نگهبان همه ی رقبای رئیسی رو رد صلاحیت کرده و مشخصا مهندسی کرده که رئیسی رأی بیاره.
(مخاطبی که اعتقاد دارد خصوصاً امسال انتخابات مهندسی شده است)
🔻پاسخ:
تنها دلیلی که باعث بوجود آمدن این شبهه شده این است که امسال رد صلاحیت های گسترده گویا با هدف هموار کردن راه آقای رئیسی برای ریاست جمهوری بوده است. اما پاسخ ...
۱. خوب است بدانیم بی رقیب بودن ظاهری یک کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری یک اتفاق تکراری است که بارها رخ داده است.
سال ۶۰ و ۶۴ (آیت الله خامنه ای)
سال ۶۸ و ۷۲ (هاشمی رفسنجانی)
سال ۸۶ (علی اکبر ناطق نوری)
سال ۸۰ (خاتمی)
و تنها در برخی از انتخابات ها، انتخابات بسیار رقابتی بوده است.
۲. حتی در برخی از انتخابات ها (مثل سال۷۶ و سال۸۴ و سال ۹۲) کاندیدایی انتخاب شد که با توجه به شرایط سیاسی آن زمان کمتر کسی چنین نتیجه ای را پیش بینی می کرد.
۳. در رد صلاحیت های امسال، تعداد داوطلبان شاخص اصولگرایی که صلاحیت آن ها احراز نشد، اگر بیشتر از اصلاح طلبان نباشد، کمتر نیست.
برخی اصولگرایان:احمدی نژاد-سعید محمد-رستم قاسمی-حسین دهقان-ضرغامی-شمس الدین حسینی-فریدون عباسی-مهمان پرست-صادق خلیلیان-محمد عباسی-قدیری ابیانه-علی رضا افشار و ...
۴. تا سالهای گذشته که اختلاس و فساد اطرافیان مسئولین کشور را می دیدیم، اکثر مردم می گفتند کسی که چنین فسادی دارد نباید رییس جمهور یا رییس مجلس شود. یعنی به وجود افراد فاسد در این سمت ها اعتراض داشتند.
حال چطور شده است که ردّ صلاحیت این افراد توسط شورای نگهبان مورد اعتراض ماست؟ آیا تحت تاثیر جوّ سازی های رسانه ای قرار نگرفته ایم؟
⭕️رأی نمیدم تا اعتراضم رو به شورای نگهبان اعلام کنم
(مخاطبی که قصد دارد با پایین آوردن مشارکت، به شورای نگهبان اعتراض کند)
🔻پاسخ:
۱. شورای نگهبان در دیگر کشورها
۲. ضرورت شورای نگهبان
۳. وضعیت شوراهای شهر کشور ما
۴. شاید بهترین گزینه ی مدّ نظر شما به هر دلیلی تایید نشده، ولی قطعا کسانی هستند که نزدیک به معیارهای شما باشند و اگر رای ندهید شاید همین ها هم رای نیاورند.(یعنی شما خوبتر را از دست داده اید ولی خوب هنوز وجود دارد که اگر رای ندهید شاید همین را هم از دست دهید)
مثال ویژه: شاید دوست داشتید احمدی نژاد تایید صلاحیت شود و به او رای دهید. چه ویژگی خوبی در احمدی نژاد بود که میخواستید به او رای دهید؟عدالت؟ساده زیستی؟سازندگی؟مردم داری؟ امروز در میان کاندیدا ها کسی هست(آقای رئیسی)که تمام این ویژگیها را دارد و بسیاری از وزرای خوب احمدی نژاد در تیم او هستند.مثلا آقای نیکزاد(وزیر مسکن و مسئول مسکن مهر احمدی نژاد)که سال۹۶ و امسال مسئول ستاد اقای رئیسی است.
هدایت شده از رئیسی شناسی
انتخابات توی ایران آزاد نیست!!.mp3
17.06M
هدایت شده از رئیسی شناسی
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
⭕️با رای دادن چیزی حل نمیشه.
هیچ فرقی بین کاندیدا ها نیست. اگر قرار بود چیزی درست شه این ۴۰ سال درست می شد!
(شخصی که مشکلاتی در کشور می بیند و اعتقاد دارد دیگر کسی نمی تواند مشکلات را حل کند و دولت ها با هم فرقی ندارند و در یک کلام نا امید است)
🔻پاسخ:
۱. خیلی از مشکلات ۴۰ساله نیست،بلکه ۸ساله است.
مثال:تا قبل از سال۹۲ طبق اطلاعات سازمان ملل نرخ فقر در کشور ما ۸درصد بود ولی در این سالها چند برابر شده است.
مثال: طبق آمار بانک جهانی، فاصله ی طبقاتی(نا برابری اقتصادی) در کشور ما در حال کاهش بود ولی در این سالها دوباره افزایش پیدا کرده است.
مثال: ایران از نظر شتاب رشد علمی در جهان رتبه ی اول را داشت ولی در این دولت افت کرد.
((می توانید برای دستیابی تفصیلی به دستاوردهای ۴۰ ساله ی جمهوری اسلامی #دستاورد_ها را جست و جو کنید))
۲. بسیاری از ظرفیت های فعلی کشور به دلیل بی برنامگی و بی ارادگی مسئولین زمین مانده است. در حالی که بدون هیچ امکانات و هزینه ای میتوان آن ها را به راه انداخت و بخشی از مشکلات را حل کرد.
مثال: با اینکه استان ما از قطب های تولید گوجه فرنگی کشور است ولی حتی یک کارخانه ی تولید ربّ گوجه در استان ما وجود ندارد.
اگر دولت در استان ما کارخانه ی تولید ربّ احداث می کرد، هم بسیاری از جوانان ما در این کارخانه ها مشغول به کار بودند و هم در برخی فصل های سال کشاورز مجبور نبود گوجه فرنگی اش را با قیمت کیلویی ۱۰۰ تومان بفروشد یا اینکه محصولاتش روی دستش بماند و فاسد شود.
مثال: استان ما قطب تولید خرمای کشور است ولی کارخانه یا کارگاه خاصی برای تولید فرآورده های خرمایی در استان وجود ندارد.
خرمای تولید شده در استان ما در کیسه های خرمایی پیچیده شده و به کشورهای عربی فرستاده می شود و بعد از مدتی حلوا خرمایی و محصولات دیگر خرمایی با ۱۰ برابر قیمت از همین گمرک بوشهر وارد می شود.
در حالی که اگر کارخانه ها و واحدهای تولیدی خرمایی در استان وجود داشت، هم جوانان ما بیکار نبودند، هم به جای اینکه وارد کننده ی محصولات خرمایی باشیم، صادر کننده بودیم.
مثال: صنایع پایین دستی پالایشگاهی ما تنها با ۱۵ درصد ظرفیت اصلی خود کار می کنند.اگر سوء مدیریت و نبود اراده در مورد تولید داخلی بر طرف شود، هم تعداد زیادی کارگر مشغول کار پایدار می شوند و هم بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می شود.
(خوب است بدانیم که کشور ما در فروش نفت خام و فرآورده های نفتی تحریم است. در این سالها در اثر تحریم فروش نفت خام ما کاهش داشته است، ولی محصولات پایین دستی و پتروپالایشگاهی ما با وجود تحریم کاملا به فروش رفته است. زیرا این محصولات به دلیل نیازهای جهانی "تحریم نشو" هستند.بنابراین اگر ۷۵ درصد باقی مانده ی ظرفیت صنایع پالایشگاهی پایین دستی ما فعال شود، بسیاری از مشکلات اقتصادی ما که ناشی از نبود ارز است حل می شود)
((می توانید برای دستیابی تفصیلی به ظرفیت های اقتصادی کشور و استان #ظرفیت_ها را جست و جو کنید))
۳. آیا واقعا بین دولتی که مسکن مهر را به راه انداخت و دولتی که مسکن مهر را مزخرف می دانست فرقی نیست؟
آیا بین دولتی که ۴۰ دلار یارانه می داد با دولتی که ۲ دلار یارانه می دهد فرقی نیست؟
آیا بین دولتی که برادر و خانواده ی روسایش مفسد اقتصادی هستند و دولتی که ثابت کرده هست پاکدست و مبارز با فساد است فرقی نیست؟
⭕️ شما تضمین می کنی اگر من رای بدم مشکلات حل شه؟
(مخاطبی که اگر احتمال دهد مشکلات حل می شود، رای می دهد)
🔻پاسخ:
دنبال چه تضمینی هستیم؟ انتظار داریم کاندیدا ها بعد از وعده هایشان آینده ی شکوفا شده را در کف دست خود به ما نشان بدهند؟
مثال: سال ۲۰۲۱ مردم امریکا در مقابل ترامپ که رئیس جمهور کشور بود به جو بایدن رای دادند و ترامپ از معدود روسای جمهوری شد که فقط ۴ سال ریاست داشت.
مردم امریکا چه تضمینی از بایدن دیدند؟ آیا بایدن آینده ی روشن امریکا را به صورت غیبی به مردم نشان داد؟ قطعا خیر.
تنها راه تضمین بررسی دقیق برنامه ها و کارنامه ها است. کارنامه ی مبارزه با فساد و ...
پس تنها راه تضمین به خود ما بر می گردد و وابسته به انتخاب درست و بصیرت کافی ماست.
ادامه دارد...
هدایت شده از رئیسی شناسی
ادامه ....
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
⭕️رأی نمیدم چون میدونم همشون با همن.همه با هم رفیقن. با هم میخورن و الکی توی صدا و سیما با هم دعوا میکنن.
(مخاطبی که اعتقاد دارد همه ی مسئولین و کاندیداها فاسد و در عین حال شریک هم هستند)
🔻پاسخ:
این شبهه معمولا ناشی از نارضایتی های اقتصادی مردم بیان می شود،وگرنه بدون هیچ تحقیق خاصی واضح است که در بین روسای جمهور سابق و سیاسیون افرادی حضور داشته اند که ۱۸۰ درجه اختلاف داشته اند.
به نظر شما آیا در میان سیاسیون کشور ما آقای روحانی و آقای رئیسی همکار و رفیق هستند؟ پس چرا در سال۹۶ آقای روحانی اینقدر تهمت به آقای رئیسی زد؟
آیا آقای احمدی نژاد و آقای رفسنجانی رفیق هم بودند؟
آیا آقای لاریجانی و آقای قالیباف رفیق هم هستند؟
⭕️رأی نمیدم تا اعتراضم رو به اوضاع مملکت (اقتصادی، سیاسی، اجتماعی) و مسئولین اعلام کنم. تا مسئولین تنبیه بشن!
(مخاطبی که با پایین آوردن مشارکت قصد دارد اعتراض خود را به وضع موجود اعلام کند)
🔻پاسخ:
۱. اگر رای ندهیم وضع اقتصادی کشور بهتر می شود؟
۲. مسئولین کشور ما دو دسته هستند:
الف)مسئولیتی که نسبت به درد و مشکلات مردم بی اعتنا هستند و خودشان را از مردم دور نگه می دارند. واگر مردم مشارکت بالایی در انتخابات داشته باشد، آن را دستاورد کارهای خود و نشانه ی رضایت مردم می دانند.
ب)مسئولینی که ثابت کرده اند مردمی هستند و نسبت به درد مردم بی اعتنا نبوده و همیشل در بین مردم هستند. این مسئولین حتی اگر انتخابات پر شوری برگزار شود می گویند که مردم گله مند هستن ولی نجیب هستن و باید مشکلاتشان را حل کنیم.
مثال: امام خامنه ای همیشه بعد از راهپیمایی ها و انتخابات ها همیشه همین نکته را خطاب به مسئولین بیان می کنند.
۳. با رای ندادن شاید اعتراض کوچکی کنیم ولی شاید با همین عدم شرکت ما باز هم همین مسئولین انتخاب شوند و مشکلات ادامه پیدا کند. پس رای ندادن راه درستی برای اعتراض نیست.
ولی اگر به مسئولینی که درد مردم را می دانند و مردمی باشند رای دهیم، هم می توانیم مشکلات کشور را حل کنیم هم می دانیم صدای اعتراض ما را می شنوند.
هدایت شده از رئیسی شناسی
با رای دادن مشکلات کشور حل میشه؟.mp3
16.5M
هدایت شده از رئیسی شناسی
#شبهه
#مشارکت_حداکثری
⭕️رای دادن چه ارزشی داره وقتی که تو کشور ما رئیس جمهور هیچ اختیاری نداره و فرقی نداره کی باشه؟ تصمیم ها رو بقیه می گیرن و رئیس جمهور فقط اجرا میکنه!
🔻پاسخ:
۱. اگر رئیس جمهور اختیار نداره، پس چرا اینقدر از سیاسیون هر بار برای انتخاب شدن کاندیدا میشن و اینقدر تبلیغات میکنن و سفر های مختلف میرن خرج می کنن؟
۲. اگر رئیس جمهور اختیار نداره، پس چرا کاندیداها هر بار اینقدر وعده میدن؟
۳. اگر رئیس جمهور اختیار نداره، پس چرا رئیس جمهورهای قبلی که طبیعتا اختیار نداشتن دوباره میان کاندیدا میشن؟ و دوباره خرج میکنن و وعده میدن؟
۴. اگر رئیس جمهور اختیاری نداره، اصلا چرا کاندیدا ها وقتی رد صلاحیت میشن ناراحت میشن و اعتراض میکنن؟
۵. اگر رئیس جمهور اختیار نداره، پس چرا یه دولتی مسکن مهر میسازه و دولت بعدی کلا تعطیل می کنه؟ خب اگر تصمیم نظام بود که باید بی دلیل تغییر نمی کرد.
۶. اگر رئیس جمهور اختیار نداره، پس چرا یکی هسته ای رو تعطیل میکنه و یکی باز میکنه؟
۷. حدود ۳۸ اصل از قانون اساسی درباره ی وظایف و اختیارات متنوع رئیس جمهور است. در حالی که ۳۷ اصل مربوط به قوه ی مقننه، ۱۸ اصل قوه ی قضاییه و ۵ اصل مربوط به رهبر.
۸. رئیس جمهور، عضو یا رئیس بسیاری از شوراهای عالی در کشور است. مثل شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی اقتصادی و شورای عالی اشتغال، شورای عالی صادرات و ...
⭕️رأی نمیدم بخاطر کرونا ...
🔻پاسخ:
۱. انتخابات امسال بدون اثر انگشت و امضا و ... هست و فقط کافیه یه خودکار همراه اودت داشته باشی.
۲. امسال تعداد حوزه های اخذ رای بسیار زیادتر شده و ساعت رای گیری هم افزایش پیدا کرده.
۳. معمولا ما عادت داریم رای دادن رو به آخر شب میندازیم که دیگه همه جا شلوغ میشه. این بار میشه توی روز و توی ساعات خلوت رای داد.
هدایت شده از رئیسی شناسی
رای دادن چه ارزشی داره وقتی رئیس جمهور هیچ اختیاری از خودش نداره؟.mp3
8.37M
هدایت شده از رئیسی شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️هر رأی به یک نامزد ریاستجمهوری یعنی رأی بیش از ۳۱۱هزار مدیر میانی.
یک رئیسجمهور یا همه آنها را تعیین میکند و تغییر میدهد، یا آنها را به نحو احسن به کار و خدمت وادار میکند.
انتخاب رئیسجمهور، انتخاب یک شخص نیست؛ انتخاب یک دولت بزرگ است.
@Panahian_ir
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امید محرومان
افتتاحیه ستاد انتخاباتی آقا سید ابراهیم رئیسی در نقطه ای از ایران که نه آب دارند نه برق دارند نه امکانات اما سید محرومان سید ابراهیم رئیسی را درعمل دیدند وقبول دارند مرد میدان عمل بوده است .
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رویای شوم سازمان مجاهدین (منافقین) و عربستان سعودی برای انتخابات ایران؛ رای ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم!
🔹ارائه گزارش سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه 24سعودی و درخواست این گروهک تروریستی از آل سعود و کشورهای عربی!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 سرمایه دشمن تراش رئیسی!
🔹آقای همتی، رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی و رئیس بیمه در دولت های هاشمی و خاتمی بوده؛ آقای مهر علیزاده نیز استاندار اصفهان در دولت روحانی و معاون رئیس جمهور در دولت خاتمی بوده است.
♦️نظرسنجی های دولتی متعدد حاکی از این است که این دو نامزد دولتی، بیش از دو تا سه درصد رای ندارند و حال آن که آقای رئیسی در همین نظرسنجی ها، بیش 67 تا 70 درصد آرا را حائز است.
🔹از طرف دیگر، در همه نظرسنجی های اخیر، آقای رئیسی کمترین رای منفی را -که در پیش بینی نتیجه نهایی انتخابات بسیار مهم است- در میان نامزد ها دارد؛ در مقابل، بیشترین رای منفی مردم، متوجه نامزد های دولتی بوده است.
♦️پدرخوانده هایی که در اتاق عملیات جبهه اصلاحات و اعتدال نشسته اند، با این نا ترازی مقبولیت و منفوریت خود چه بکنند؟ رئیس دولت هشت ساله آنها حالا زیر هفت درصد مقبولیت دارد و رئیس بانک مرکزی و استاندار سابقش هم نمی توانند وجهه بهتری داشته باشد.
🔹آنها هیچ چیزی برای ارائه و اثبات خویش نزد مردم، یا کاهش رای منفی ندارند. بنابراین از همین ابتدا بنا را بر لجن مال کردن طرف مقابل گذاشته اند؛ ابایی هم ندارند وقتی که شمارش معکوس سقوط خود را می شنوند، فرمان انتحار به نامزد های کف میدان رقابت بدهند.
♦️اگر خودشان رای آور نیستند، باید حریفِ دارای وجهه و اعتبار اجتماعی را به هر قیمت، از چشم مردم بیندازند! این عملیات به شکل پرحجم، به شبکه رسانه ای و سیاسی آنها در داخل و خارج هم سپرده شده، تا یک اضطراب بزرگ را لا اقل تا قبل از انتخابات لاپوشانی کند؛
🔹آنها بهتر از هر کس می دانند که هر چه تیر تهمت و ترور شخصیت، علیه سید ابراهیم رئیسی بوده، همان چهار سال قبل با همراهی گروهک های ورشکسته، سازمان منافقین، سلطنت طلبان، نهضت آزادی و انبوه شبکه های ماهواره ای، شلیک کرده اند.
♦️اما با این همه، رئیسی 16 میلیون رایِ از آتشبار تبلیغات گذشته (رای با کیفیت) کسب کرد. این رای قدرتمند، نه تنها کاسته نشده، بلکه به اعتبار مبارزه بی ملاحظه با فساد دانه درشت ها، و خدمات سخت کوشانه او به طبقات پایین در دستگاه قضایی، رو به تزاید هم بوده است.
🔹رئیسی در برابر حملاتی به مراتب ناجوانمردانه تر روئین تن شده، و همین می تواند از جایی به بعد، ضد توقع طراحان عملیات ناجوانمردانه عمل کند. و آن، سرمایه مظلومیتی است که در اثر نمایش خباثت دشمنان رئیسی، برای او در میان توده مردم جمع می شود.
♦️این مظلومیت در اوج قدرت قضایی، محبوبیت مضاعف برای مردی می آورد که دیروز در مناظره، بیشترین توهین و تهمت ها را شنید و کمترین واکنش را نشان داد. او جانشین شهید بهشتی در دستگاه قضایی است که در اوج ترور شخصیت و تهمت های منافقین می گفت "انّ الله یدافع عن الذین آمنوا".
🔹همین نجابت و طمانینه بهشتی بود که کینه و حسادت منافقین را دو چندان کرد، تا این که مرتکب جنایت و ریختن خون او شدند. اما بهشتی، امروز برای ملت ما، یک ستاره راهنماست؛ همچنان که شهید سلیمانی با همه مظلومیتش، محبوب ملت ایران و ستاره راهنمای آنان شده است.
✍️ محمد ایمانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat