1_1734807978.ppt
1.11M
📚بسته محتوایی «دُرّ نهان» با موضوع عفاف و حجاب
📜پاورپوینت
📎با موضوع: آثار حجاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
ثمره پاکدامنی.pptx
11.09M
📚بسته محتوایی «دُرّ نهان» با موضوع عفاف و حجاب
📜پاورپوینت
📎با موضوع: ثمره پاکدامنی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
Hejab42-Haraj-Ensaniyat-www.Ziaossalehin.ir-1.ppt
3.26M
📚بسته محتوایی «دُرّ نهان» با موضوع عفاف و حجاب
📜پاورپوینت
📎با موضوع: حجاب و عفاف
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
فلسفه حجاب.ppt
4.27M
📚بسته محتوایی «دُرّ نهان» با موضوع عفاف و حجاب
📜پاورپوینت
📎با موضوع: فلسفه حجاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
راههای گسترش عفاف در جامعه.ppsx
708.1K
📚بسته محتوایی «دُرّ نهان» با موضوع عفاف و حجاب
📜پاورپوینت
📎با موضوع: راه های گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
موضوع امروز: «اقیانوس حکمت»
مناسبت روز سهشنبه، ١۴٠١/٠۸/۲۴
✍️ مناسبت روز: ٢۴ آبانماه، روز بزرگداشت و سالروز رحلت عالم فرزانه و مفسر بزرگ قرآن کریم، علامه طباطبايی (ره) است؛ لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح پرفتوح این عالمِ ربانی آغاز مینمائیم؛
سید محمدحسین طباطبایی (ره) مشهور به علامه طباطبایی؛ مفسر، فلیسوف، اصولی، فقیه، عارف و اسلامشناس شیعه است که شاگردان بزرگی همچون حضرات آیات: شهید مطهری، شهید بهشتی، مصباح یزدی، حسنزاده آملی و امام موسی صدر و حضرات آیات عظام جوادی آملی، نوری همدانی و مکارمشیرازی را تربیت نموده است؛ که در این زمینه، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «این چشمهی جوشان و فیاض دانش و عرفان و تقوای اسلامی، در راه تعلیم و تربیت شاگردانی که هر یک در عالم اسلام دانشمندی برجستهاند، توفیقی کم نظیر داشته است... » [پیام معظمله به مناسبت سالگرد ارتحال علامه طباطبایی]
یکی دیگر از برکات عظیم علامه طباطبایی (ره)، آثار ارزشمندی است که از استاد به یادگار مانده؛ که مهمترین آنها تفسیر بیست جلدی «الميزان» است که ثمرهی هفده سال مجاهدت و تلاش مستمر علمی حضرت استاد است؛ چنانچه حضرت آیتاللهالعظمی خویی (ره) در این رابطه فرمودند: «علامه طباطبایی خود را در این راه "تضحیه" كرد» یعنی «قربانی قرآن» نمود!
شهید آیتالله مطهری (ره) در رابطه با مقام استاد خود میگوید: «این مرد بسیار بسیار بزرگ و ارزنده ... مردی است که صد سال دیگر باید بنشینند و آثار او را تجزیه و تحلیل کنند تا به ارزش او پی ببرند؛ این مرد، واقعاً یکی از خدمتگزاران بسیار بسیار بزرگ اسلام و مجسمهی تقوا و معنویت بود... » (مجموعهآثار استاد شهید مطهری، ج۲۵، ص۴۲۸)
آیتالله ابراهیم امینی (ره) نیز برای الگوگیری از سیرهی اخلاقی آن عالمِ عامل، چنین مینویسد: «علامه، انسانی وارسته، مهذب، خوش اخلاق، مهربان، عفیف، متواضع، مخلص، بی هوا و هوس، صبور، بردبار، شیرین و خوش مجلس بود؛ من در حدود سی سال با استاد حشر و نشر داشتم... به یاد ندارم که در طول این مدت حتی یک بار عصبانی شده باشد و بر سر کسی داد بزند...خیلی زود با افراد انس میگرفت و صمیمی میشد، حتی با کوچکترین فرد طلاب چنان انس میگرفت که گویا از دوستان صمیمی اوست... وقتی به عنوان استاد مورد خطاب قرار میگرفت، میفرمود: «این تعبیر را دوست ندارم، ما اینجا گرد آمدهایم تا با تعاون و هم فکری، حقایق و معارف اسلامی را دریابیم...» [یادنامه علامه طباطبایی، نوشته آیتالله ابراهیم امینی، ص۱۲۸]
از دیگر نکات درسآموز در زندگی پربرکت علامه طباطبایی، مردمی بودن ایشان و وقتگذاری موسع برای پاسخگويی به پرسشهای مردم و مخصوصاً جوانان است؛ که جهت استفاده و بهرهبرداری لازم، به یکی از پرسش و پاسخهای حضرت استاد، اشاره مینمائیم:
❓جوانی هستم ٢٢ ساله که در محيط و شرايطی زندگی میكنم كه هوای نَفْس و آمال، بر من تسلط فراوان دارند و مرا اسير خود ساختهاند و سبب باز ماندن من از حركت به سوی خدا شدهاند؛ بفرماييد به چه اعمالی دست بزنم تا بر نَفْسِ خود مسلط شوم و اين طِلسمِ شوم را، كه همگان گرفتار آنند، بشكنم و سعادت بر من حاکم شود؟ لطفاً نصيحت نکنید، بلكه دستورات عملی برای پيروزی لازم بفرمائید» (١٣۵۵/١٠/٢٣)
✅ علامه در جواب او نوشتند: «سلام عليكم، برای موفق شدن و رسيدن به منظوری كه در نامه مرقوم داشتهايد، لازم است همتی برآورده و توبهای نموده، به مراقبه و محاسبه (اعمال) بپردازيد به اين نحو كه هر روز در هنگام صبح که از خواب بيدار میشويد، قصد جدی كنيد كه در هر عملی كه پيش میآید، رضای خدا را مراعات نمائید، آن وقت در سر هر كاری كه میخواهيد انجام دهيد، نفع آخرت را منظور خواهيد داشت؛ به طوری كه اگر نفع اُخروی ندارد، انجام ندهید؛ و در وقت خواب چهار پنج دقيقه در كارهای كه روز انجام دادهايد، فكر كرده و يكی يکی از نظر بگذرانيد؛ (پس) هر كدام، مطابق رضای خداوند انجام يافته، شكر كنيد و در هر كدام تخلف شده، استغفار نمائید؛ اين رويه سخت است و در ذائقه نَفْس، تلخ! ولی كليد نجات و رستگاری است و هر شب پيش از خواب اگر توانستيد، سُوَرِ مُسَبَّحات (سورههای حديد، حشر، صف، جمعه و تغابن) را بخوانيد و پس از ٢٠ روز، حالات خود را برای بنده بنويسيد، انشاءالله موفق خواهيد بود.» (هفتهنامه همشهری جوان، شماره ٢٣٧)
✍️ و بالاخره سخن امروز را با کلام رهبر فرزانه انقلاب به پایان میبریم، که فرمودند: «علامه طباطبايی (ره) مجموعهای از معارف و فرهنگ اسلام بود».
📚 برگرفته از «اقیانوس حکمت» (زندگینامه علامه سید محمدحسین طباطبایی)
#منبرک
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
منبر کوتاه
🔰۲۴ آبان، سالروز شهادت⚘“ادواردو آنیللی” مسلمان ایتالیایی
🔸️ادواردو آنْیِلْلی، در سال ۱۹۵۴م در شهر نیویورک به دنیا آمد. پدرش سناتور «جیووانی آنیلی»، مرد ثروتمند و معروف ایتالیایی بود.
میزان ثروت و نفوذ خانواده آنیلی به حدی است که رسانههای ایتالیا از آنها به عنوان خاندان پادشاهی ایتالیا نام میبرند.
کارشناسان اقتصادی درآمد سالانه خانواده آنیلی را بالغ بر ۶۰ میلیارد دلار تخمین می زنند که ۳ برابر درآمد نفتی جمهوری اسلامی ایران است.
🔸️ادواردو آنیللی ، در سن ۲۰ سالگی پس از آشنایى اتفاقی با قرآن در یکی از کتابخانههای امریکا، به اسلام علاقهمند شده و پس از مطالعه درباره این دین آسمانی، در یکی از مراکز اسلامی نیویورک به آیین الهی اسلام مشرف گردید و نام مهدی را برای خود انتخاب نمود.
🔸️در فروردین سال ۱۳۶۰ با #امام_خمینی(ره) دیدار کرد و بعدها از این که امام در آن دیدار پیشانی اش را بوسیده بود، به عنوان یکی از بهترین خاطرات زندگی اش یاد کرده بود.
ادواردو قرار بود یک ماه قبل از شهادتش، دوباره به ایران بیاید و دوست داشت با مقام معظم رهبری دیدار کند، لیکن والدین او برای ممانعت از سفر او به ایران، گذرنامهاش را پنهان کرده بودند...
در نوامبر سال ۲۰۰۰ جسد ادورادو آنیلی در بزرگراه تورینو-ساوانا در شمال ایتالیا و در نزدیکی شهر تورین پیدا شد. پلیس ایتالیا مرگ ادواردو را خودکشی اعلام کرد و علت آن را استفاده بیش از حد از مواد مخدر دانست. اما دلایل روشنی وجود دارد که حاکی از قتل ادورادو است.
📚کتاب “هدیه مسیح” مولف؛ مصطفی غفاری، ناشر؛ مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
_________________________
🔸️ادواردو در یکی از ثروتمند ترین خانواده های دنیا مسلمان میشود و این نوید را برای همه دارد که اسلام در آینده ای نزدیک، دنیا را فتح خواهد کرد ان شاء الله. برای اثبات این حرف به این مطالب دقت فرمایید.
🔸️جیمی شیما رییس دفتر مطبوعاتی و اطلاعات ناتو و سخنگوی پیشین ناتو در جنگ کوزوو در اجلاس نقش رسانه ها و سیاست خارجی کشورها در برلین گفت : مردم آمریکا تشنه دریافت اطلاعات جهانی، بویژه پیرامون اسلام و مسلمانان هستد و قرآن پر فروش ترین کتاب در آمریکا می باشد.
🔸️مجله ایندی پندت در نشریه خود می نویسد: توجه شهروندان انگلیسی به اسلام،پدیده در خور توجهی است کهدر سالهای اخیر رشد آن در میان حلقه اشراف سرعت بیشتری پیدا کردهاست تا آنجا که هم اکنون فرزندان برخی از سرشناسترین اعضای اینطبقه در زمره گروندگان به آیین اسلام قرار گرفتهاند. از جمله اینافراد «یحیی برنت« پسر جانت برنت مدیر عامل رادیو و تلویزیون بی بیسی و دختر و پسر «قاضی اسکات« رهبر کمیسیون اسکات و فرزندانبرخی دیگر از رهبران اقتصادی و اجتماعی جامعه انگلیسهستند.
🔸️نکته در خور توجه این است که این گروندگان به اسلام همگی ازبالاترین درجات تحصیلی برخورداند و باتوجه به نفوذ اجتماعی وموقعیت فردیشان اسلام آوردن آنها تأثیر به سزایی در میان همگانداشته است.
🔸️نشریه تایم نیز می نویسد: در حالی که اختلاف میان فرقههای مسیحی و کلیساهای آنان روز بهروز عمیقتر میشود. بسیاری از مردم انگلیس که اکثر آنها را زنان تشکیل میدهند به طور غیر منتظرهای به اسلام روی میآورند.
#منبرک
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
موضوع امروز: «اسلام، پرچمدار کتاب و کتابخوانی»
روز سهشنبه، ١۴٠١/٠٨/٢۴
✍️ مناسبت روز: امروز در تقویم به عنوان روز «کتاب و کتابخوانی» نامگذاری شده است، لذا این موضوع را از نگاه اسلام بررسی مینمائیم؛
کتاب و کتابخوانی یکی از پایههای مهم فرهنگی در زندگی انسان بهشمار میآید و آدمی به وسیله مطالعه کتاب و تفکر در مطالب آن، دانش خود را میافزاید و در بُعد فردی و اجتماعی، چگونه زیستن و راهِ درستِ زندگی را میآموزد؛
در اهمیت نقش كتاب در تكامل جوامع انسانی همین بس كه تمام ادیان آسمانی و پیامبران اولوالعزم الهی از طریق كتاب، جاودانه شدهاند و بزرگترین معجزه خاتم پیامبران نیز کتاب آسمانی قرآن است؛
خداوند در آیات بسیاری از این کتاب الهی، به خواندن و نوشتن اشاره نموده و به قلم و به آنچه مینویسد، قسم یاد کرده است: «ن، وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ» (القلم/١)
عظمت این سوگند هنگامی آشکار میشود که توجه داشته باشیم زمانی که این آیات به پیامبر (ص) وحی و نازل شده، تعداد کسانی که سواد خواندن و نوشتن در سرزمین مکه داشتند، شاید به ٢٠ نفر هم نمیرسیدند؛ بدین ترتیب سوگند به قلم و یاد کردن نوشتن در چنان محیطی، بسیار قابل توجه است؛
عظمت و شرافتِ کتاب و کتابخوانی در اسلام تا حدی است که در قرآن کریم، واژۀ «کتاب» به اشکال مختلف ٢۵۵ بار و واژۀ «علم» ۵٨٢ بار تکرار شده است؛
کتابخوانی و آموختن علم و دانش در سیره و کلام اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام نیز از ارزش بسیار بالایی برخوردار است تا جاییکه امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: «علم و ادب بهای جان توست، پس در فراگیری علم و دانش و مطالعه پیرامون آن دو، کوشا باش و هرچه بر علم، آگاهی و ادب تو افزوده شود، قدرو منزلت تو بیشتر میشود» ( بحارالانوار ج ١، ص ١٨٠)
پیامبر اکرم (ص) نیز در این زمینه فرمودند: «علم و دانش را به بند کشید و از آن نگهبانی کنید» سؤال شد: چگونه علم به بند کشیده میشود؟ حضرت فرمودند: «به کتابت و نگارش آن» ( منیةالمرید، باب ٩١، حدیث ۵٣)
دین اسلام، به تبع اهمیت فراوان خواندن و نوشتن برای دانشمندان و علمای دین و دانش نیز فضیلت و اعتبار خاصی قائل شده، به طوری که عالمان را بر عابدان برتری داده، چراکه منافع عبادت را فقط مختص شخص عابد دانسته؛ ولی منافع علم و کتابت را هم شامل عالم و هم شامل سایر افراد میداند؛
علماء و بزرگان دینی نیز همواره بر کتاب و کتابخوانی و نقش سازنده آن در رشد و تعالی فکری و اجتماعی بشر تأکید نمودهاند، چنانچه رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: «کتاب یک پدیده و یک موجود ذیقیمت است؛ همیشه اینجور بوده است، در آینده هم همین جور خواهد بود، لذاست که به کتاب بایستی اهتمام ورزید... ما به عنوان ملت (فهیم) ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است... ما امروز بایستی با توجه به این سابقهی کهن، جایگاه خودمان را در نشر کتاب، و در استفادهی از کتاب، بالا ببریم...» (۱۳۹۰/۰۴/۲۹)
✍️ آنچه گذشت، تنها بخش کوچکی از تأکید اسلام بر کتاب و کتابخوانی است، لذا باید دین اسلام را «پرچمدار کتاب و کتابخوانی» دانست و توجه ویژهای به بسترسازیهای لازم و ایجاد مراکز کتابخانهای و اطلاعرسانی و ترویج فرهنگ مطالعه نموده و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، در ایران اسلامی، «نهضت کتابخوانی» برپا کنیم.
#منبرک
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
خرافه گرایی.ppt
14.71M
✳️پاورپوینت کامل بررسی انواع و علل خرافات، راههای مبارزه با خرافات، پیامدهای خرافات و...
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab
[پرسش و پاسخ].pdf
972.2K
🔰 کتاب « بالاتر از بهشت»
🔸پرسش ها و پاسخ های دخترانه در موضوع حجاب...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#حجاب
🔶 جهت دریافت بیش ۱۰۰۰ محتوای تبلیغی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
💠 @mohtava_tab