🔴🔴🔴
🔴 رفراندوم بازی شارلاتان ها❗️
🔻هر جامعه انسانی از مجموعهای از متخصصین به معنای عام تشکیل شده است.
🔻به عبارت دیگر غالبا افراد یک جامعه از یک سنی به بعد، در یک زمینه یا رشته توانمندی خاصی پیدا می کنند که نسبت اطرافیان خود متمایز می شوند.
در معنای عام تخصص، منبع کسب «تخصص» فقط تحصیلات آکادمیک نیست و سایر انواع آموزش های رسمی یا تجربه یا ابتکار فردی می تواند منبع این تخصص باشد؛ هر چند شاید در گفتگوهای عمومی، «متخصص» به «معنای خاص» به کسانی اطلاق می شود که «تحصیلات رسمی» دارند.
🔻انسانها بطور طبیعی و عقلانی برای کسب نظر دقیق و تحلیلی در هر زمینهای «فقط» به متخصص آن رشته مراجعه می کنند.
به همین دلیل، هیچ متخصص درجه یک قلب به ذهنش خطور نمی کند که چرا نظر او را در مورد مقاومت بتن فلان سد نظر نپرسیدهاند.
🔻بنابراین پرسیدن نظر همگانی، صرفا ناظر به زمانی است که موضوعی مورد اشتراک تخصصی حداکثری یک جامعه باشد و البته برای همین نظرخواهی، حداقل سنی را هم برای اخذ رای مشخص می کنند.
🔻علاوه بر این اگر تاریخ نظرخواهیهای عمومی جهان بررسی شود؛ یا هنگام ایجاد ساختار سیاسی جدید همه پرسی عمومی انجام شده است (که البته تعداد این نوع خیلی محدود است و عمده نظامهای سیاسی جهان بر خلاف جمهوری اسلامی فاقد همه پرسی تاسیس هستند) یا هنگام تصمیم گیری در مورد مسائل خیلی کلان مانند استقلال یا ادغام کشورها و ...
🔻به عبارت دیگر کشورها عمدتاً با دو نوع تصمیم گیری مواجه هستند: اول: تصمیم گیریهای #نتیجه_محور دوم:تصمیم گیری های #فرایند_محور
🔻در تعداد اندکی از تصمیم گیری های «نتیجه محور» که عموماً تصمیمات کلان، مهم و در عین حال بسیط هستند ممکن است همهپرسی انجام شود اما عمده تصمیمات «نتیجه محور» به علاوه تمام مسائل «فرایند محور» توسط سازوکارهای حاکمیتی انتخابی که متناسب با ساختار سیاسی آن کشور شکل گرفته است انجام میشود.
🔻رفراندوم اصل جمهوری اسلامی، خبرگان قانون اساسی و برخی دیگر از انتخابات های بعد از انقلاب در زمره انتخابات های «نتیجه محور» محسوب می شوند.
🔻تصمیم گیری های «فرایند محور» تصمیمی است که در یک موضوع خاص که معمولا دارای پیچیدگی بالا و ابعاد گوناگون است توسط (یا با مشورت) متخصصین بسیار خبره، جزئیات، امکان پذیری و خروجی های احتمالی به صورت #علمی، بررسی و جمع بندی می شود.
🔻مثلا کشور دولت فرانسه در موضوع مهمی مانند تغییر سن بازنشستگی که با زندگی بخش بسیار بزرگی از جامعه درگیر است بدلیل فرآیند محور بودن، مطلقا به رفراندوم نگذاشت و صرفا از طریق سازوکاری ساختاری موضوع را پیگیری کرد.
🔻بنابراین اینکه یک جریان سیاسی بخواهد تصمیمات فرآیندی را که در همه دنیا توسط ساختار های تخصصی منتخب مردم (یا حتی غیر منتخب مردم) شکل میگیرد را برای رسیدن به مقاصد ناپاک سیاسی در قالب همه پرسی عمومی مطرح کنند صرفاً یک شارلاتان بازی تلخ و ضد مردمی برای کسب منافع نامشروع سیاسی است.
🔻مثلاً برجامی را که گویا عمده نمایندگان مجلس وقت، متن آن را حتی یک بار روخوانی نکرده بودند و یا حتی #ظریف رئیس تیم مذاکره کننده از برخی از مفاد آن اطلاع دقیقی نداشت؛ را می خواهند با فریب به مردم تحمیل کنند تا نفت ارزان را برای غرب و یک دهه سقوط اقتصادی دوباره را برای کشور و سودهای نجومی را برای شرکتهای وابسته به ارمغان بیاورند.
#بازی_رفراندومی_شارلاتانها
✍حمیدرضا ابراهیمی
#پاسخ_به_شبهه
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
🔴 پیامرسان های ایرانی ایتا، بله، گپ و آیگپ به هم متصل شدند
🔹 پیامرسان خود را به آخرین نسخه موجود به روز رسانی کنید و بعد در قسمت تنظیمات بخش حریم خصوصی امکان ارتباط با دیگر پیام رسان ها را فعال کنید.
#اتفاقات_خوب
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
AUD-20220430-WA0000.
4.04M
تندخوانی جزء- سی ام
#جزء۳٠
تحدیر(تندخوانی) قران ڪریم با تلاوت استادمعتز اقائی
#بهار_قرآن
#ماه_رمضان
#جزءسی
#تندخوانی
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
🔹 این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی.
🔹در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
🔹این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
#پاسخ_به_شبهه
#رفراندوم
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
32.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار به بهانه
دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ سالگرد تاسیس سپاه به فرمان امام خمینی(ره)
شهید صنیعخانی بنیانگذار و فرمانده ترابری و لجستیک سپاه چگونه کشور را متحول کرد؟
قرارگاه خاتمالانبیا سپاه از کجا شکل گرفت و چگونه توانست با این حجم زیاد زیرساختهای کشور را بسازد؟
سخنرانی استاد حسن عباسی در حسینیه #شهید_صنیع_خانی شهریور ۱۳۹۹
#سپاه
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
🇮🇷
♦️اگر سپاه نبود...
امروز دوم اردیبهشتماه؛ مصادف است با سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛
سپاهی که مولود انقلاب است و از ابتدای تولدش تا کنون همچون ولدی صالح برای انقلاب جانفشانی کرده است...
شاید اغراق نباشد که بگوییم سپاه همچون موجودی زنده؛ حیاتش به حیات انقلاب متصل است و حیات انقلاب اسلامی به حیات سپاه؛ و در طول تاریخ چهل و چند ساله انقلاب خیلی از غربگرایان_ بخوانید غربگدایان_ داخلی و خارجی تلاش کردند انقلاب عزیزمان را از نعمت سپاه محروم کنند؛ همانهایی که بعد از جنگ دم از انحلال و یا ادغام سپاه با ارتش میزدند و دنیا را دنیای مذاکره می دیدند نه تقویت قدرت نظامی...
اگر از زاویه دیگر نگاه کنیم شاهد خواهیم بود که:
شاید اگر سپاه نبود پیروزی های بزرگ در دفاع مقدس که حاصل تفکرات ناب؛ نوابغی چون حسن باقری بود به دست نمی آمد...
شاید اگر سپاه نبود موتور پر قدرت سازندگی بعد از جنگ که قرارگاههای مختلفی از این مجموعه همچون قرارگاه خاتم بر دوش کشیدند کم رمق و کم جان می ماند...
شاید اگر سپاه نبود امن ترین خطوط هوایی دنیا ایرانی نبودند...
شاید اگر سپاه نبود دیگر ایرانمان بهشت امنی در میان منطقه ای همچون جهنم که شاهد پر شمارترین عملیات های تروریستی دنیاست نبود...
شاید اگر سپاه نبود امثال تهرانی مقدم ها مجالی نمی یافتند تا ایران را به قدرت بزرگ موشکی و پهبادی و پدافندی دنیا تبدیل کنند...
شاید اگر سپاه نبود باید با داعش در کرمانشاه و همدان می جنگیدیم و چه بسا هنوز هرروز شاهد شرارت هایش بودیم...
و از همه مهمتر شاید اگر سپاه نبود انقلاب از بستری طلایی برای تربیت سلیمانی ها و باکری ها و همت ها محروم می ماند و مسیر تربیت جوان مومن انقلابی ابتر می ماند...
اری همه این جملات در یک جمله کلیدی امام خمینی عزیز (ره) خلاصه می شود:
اگر سپاه نبود کشور نبود.
محمدسربازوطن
🔖 #عید_فطر
🔖 #سپاه_پاسدار_انقلاب
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
اخبار روزانه 4 اردیبهشت.pdf
133.2K
#اخبار_روزانه
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز اقتدار
#قطبنما
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
🔴 نقشه ای تمیز برای هدفی کثیف!
🔹 تا ۱۲ سال پیش سودان بزرگترین کشور آفریقا با اکثریت جمعیت مسلمان و رویکردی ضد صهیونیستی بود و با ج.ا.ا در موضوعات مختلف همکاری می کرد.
🔹در سال ۱۳۹۰ صهیونیستها با همراهی آمریکا و اتحادیه اروپا، این کشور را به دو قسمت تجزیه کرده و مناطق نفت خیز آن را ( که در جنوب این کشور قرار داشت) به شورشیان مسیحی و بت پرست واگذارکرده و کشور سودان جنوبی را تشکیل دادند. کشوری که روابط بسیار نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد.
🔹 در مرحله بعد و با فشار آل سعود دولت سودان همکاری و رابطه با ج.ا.ا را قطع کرد و به متحد جدی عربستان تبدیل شد.
🔹مدتی بعد ارتش سودان با کودتا، حکومت "عمرالبشیر" را سرنگون و دولتی نظامی را بر این کشور مسلط کرد. این کودتا با حمایت عربستان و رژیم صهیونیستی مواجه شد. در این مقطع تعداد زیادی از نظامیان سودانی برای کمک به عربستان وارد جنگ یمن شدند و دولت نظامی سودان برای برقراری رابطه با "تل آویو" ابراز تمایل کرد.
🔹 و اکنون در مرحله دیگری از نقشه صهیونیستی _ غربی برای سودان ، این کشور شاهد شعله ور شدن جنگ داخلی است . جنگی میان ارتش و نیروهای واکنش سریع این کشور که می تواند مقدمه تجزیه این کشور به دوقسمت شرقی و غربی باشد و البته ویرانی و نابودی را برای ملت مسلمان آن رقم بزند.
▪️ در تمام این مراحل سودان ( که بیشترین تعداد حافظان کل قرآن در جهان اسلام را داراست) قربانی طرحی صهیونیستی _ غربی بوده است. طرحی که می تواند سرنوشتی مانند "لیبی" را برای آن رقم بزند.
🔹 طی سالهای ۲۰۱۲ تا امروز سودان سومین کشور مسلمان( بعد از لیبی و سوریه )است که بر اساس طراحی دشمنان اسلام، به ورطه جنگ و نابودی افتاده و متأسفانه هنوز دخالتهای مستقیم و غیر مستقیم آمریکا ، اروپا و رژیم اشغالگر قدس در رخدادهای اخیر سودان مورد توجه قرار نگرفته است!
کوشکی
#سودان
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
1402.02.02-گفت و گوی سیاسی-ایران صدا.mp3
8.29M
🎧 بررسی تبیین نقش امنیتی- فرهنگی #سپاه در تعمیق عمق استراتژیك انقلاب اسلامی در منطقه و جهان
📻 برنامه ی رادیویی گفت و گوی سیاسی
💢 باحضور سردار پاسدار آقای قاسم علینژاد و سردار پاسدار دکتر محمد حسین سلطانی
📅 مورخ 02 اردیبهشت 1402
#صوت
#سپاه
#انقلاب اسلامی
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
🔴واقعه طبس، تجلی نصرت الهی
♦️پنجم ارديبهشت ۱۳۵۹ یکی از روزهای حساس و سرنوشت ساز و به یادماندنی در تاريخ ايران اسلامی است.
👈 در اين روز بزرگ يك بارديگر خداوند قهار به یاری امت انقلابی آمد و از عالم غیب ؛ جنودِ رحمانی که بادها و شن ها بودند برای نصرت نظام اسلامی برانگیخته شدند و مُهر ذلت و خذلان را بر سر شیطان بزرگ تا ابد کوبیدند چرا كه خود در قرآن شريفش فرموده:
🌸«ان تنصرواالله ينصركم ويثبت اقدامكم» و وعده او تخلف ناپذير است.🌸
💥شرح عملیات:
♦️در ۵اردیبهشت ۱۳۵۹(۲۴آوریل ۱۹۸۰) ۶ هواپیما و ۸ بالگرد آمریکایی برای آزادی ۵۳ گروگان در تهران وارد فضای پروازی ایران شدند.
♦️ در هنگام اجرای عملیات با ورود به حریم هوایی ایران یکی از بالگردها در ۱۲۰کیلومتری راورِ کرمان دچار نقص فنی شده و به اجبار فرود میآید و سرنشینان آن به بالگردی دیگر منتقل میشوند و همان بالگرد نیز دچار نقص فنی شده و به ناچار به ناو هواپیما بر بازمیگردند.
♦️۶ هواپیما و ۶ بالگرد دیگر خود را به طبس رسانده و در تاریکی شب در منطقهای دور افتاده بدون متوجه شدن نیروهای نظامی ایرانی فرود میآیند.
♦️در حین سوختگیری یکی دیگر از بالگردها دچار نقص فنی شده و در مجموع در حالیکه هنوز عملیات آغاز نشده، ۳ فروند بالگرد از دست رفته بود.
♦️ پس از تماس با مرکز عملیات، کارتر دستور بازگشت نیروها را میدهد؛ ولی هنگام برخاستن هواپیماهاوبالگردها
طوفان شن آغازشدویک هواپیمای
سی۱۳۰ویک بالگرد سیاچ-۵۳ به هم خورده و هر دو آتش میگیرند که در این حادثه ۸ نفر از نیروهای آمریکایی در آتش سوخته و۴ بالگرد ناتوان از پرواز روی زمین باقی میمانند.
#حادثه_طبس
#شکست_خفت_بار_آمریکا
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیانت بنی صدر در عملیات طبس (عملیات پنجه عقاب)
با اینکه هلیکوپترهای آمریکایی در صحرای طبس زمین گیر شده بودند، بنی صدر در اقدامی عجیب دستور بمباران آنها را داد!
ظاهرا اسنادی در این هلیکوپترها بود که آمریکاییها نمیخواستند افشا شود ...
🎥 برشی از مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل»
#مستند
#واقعه_طبس
#شکست_خفت_بار_آمریکا
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob