👈#آنچه_باید_بدانیم(کلاس مجردی)
🔸️#قسمت_سوم
❌ دلایل نادرست #ازدواج
7)🔹️دلایل اقتصادی
🍂#امنیت اقتصادی و تغییر طبقه ی اجتماعی که با وضعیت اقتصاد ارتباط دارد، #همواره یکی از دلایل سنتی ازدواج بوده است. البته در دوره هایی که امنیت اقتصادی کم است، طبیعتا در نظر گرفتن اقتصاد و #مسایل حاشیه ای آن دلیل موجهی برای مردم به نظر می رسد و در بسیاری از ازدواج ها این #مساله پررنگ تر می شود.
8)🔹️تنهایی و استیصال
🍂همه ما گاهی در #زندگی احساس تنهایی می کنیم. اما ازدواج به این دلیل که احساس تنهایی می کنیم و برای فرار از تنهایی یک دلیل نادرست است. بهتر است تنهایی خود را از راه های دیگری بر طرف کنیم، تا اینکه #بخواهیم با ازدواج آن را رفع کنیم.
9)🔹️احساس گناه
🍂گاهی در رابطه با یک نفر #احساس گناه می کنیم و به دلیل احساس گناه یا احساس ترحم با او ازدواج می کنیم. احساس گناه یا احساس #ترحم به هر دلیلی که ایجاد شده باشد، یک دلیل نادرست برای ازدواج است...
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
❇️ #ازدواج
🌸اگر کسی ازدواجش سر نمیگیرد
به مدت ۴۰ روز بعد از نماز واجب
بدون فاصله صلوات بفرستد
و این آیه را ۷ بار بخواند:
✨رب لاتذرني فردا وانت خير الوارثين✨
📚 دو هزار و یک ختم مجرب
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
4_6015002102051373190.mp3
1.09M
🎵بزرگترها جوونها را ازدواج بدهند
🔻برو بگو: ازدواج کردی؟ نکردی؟ چرا؟
🔻یک قدمی بردارید، مثل ماست نباشید!
#کلیپ_صوتی
#قبل_از_ازدواج
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
👈#آنچه_باید_بدانیم(کلاس مجردی)
🔸️#قسمت_چهارم
❌ دلایل نادرست #ازدواج
10)🔹️احساس کمبود و تهی بودن
🍂گاهی افرادی که هدفی را در #زندگی دنبال نمی کنند، نمی دانند که از زندگی چه می خواهند، #احساس ناکامی می کنند و از زندگی خود راضی نیستند، برای حل این مشکلات به ازدواج روی می آورند، که قطعا #دلیل نادرستی برای ازدواج است.
11)🔹️ازدواج به عنوان پله
🍂گاهی انگیزه اصلی در تشکیل زندگی مشترک، #عشق به فرد مقابل یا نیاز روان شناختی به زیستن با فرد مقابل نیست؛ بلکه او وسیله ای برای رسیدن به هدف های دیگر می شود. مثلا خانمی که دوست دارد در #خارج از کشور زندگی کند، ممکن است با پیشنهاد فردی برای ادامه زندگی مشترک در خارج با او زندگی کند.
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
#معیار_های_ملاک_ازدواج
1⃣ ایمان و دینداری
🔸پایبندی به ارزشهای دینی و در جامعه ما به «اصول و آیین مقدس اسلام » ، بدون شک، یکی از عوامل مهم خوشبختی در زندگی زناشویی است .
✅دین به عنوان یک عامل درونی، افراد را از ارتکاب به اعمال خلاف انسانی باز می دارد . علاوه بر این زن و مرد با ایمان وتقوی، از هر جهت برای تربیت فرزندان صالح شایسته تر هستند .
🔹بدون تردید از مهم ترین عوامل پیوند پایدار و ازدواج موفق و زندگی آرام، همسویی بینش ها و باورهای دینی و پایبندی عملی زوجین به ارزشها و معارف الهی است .
👈بر همین اساس، پسران و دختران خداباور و پاک اندیش در آرزوی داشتن همسری مؤمن و نیک سیرت و عامل به ارزشهای قرآنی هستند .
⭕️ چنین گرایشی در امر ازدواج، برخاسته از نهاد پاک و فطرت کمال جوی انسان است و خداوند متعال بهترین ازدواج را وصلت پاکان و متقیان با یکدیگر می داند و می فرماید:
«. . . و الطیبات للطیبین و الطیبون للطیبات . . .»; (3)
زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکند . . . .
☢و در همین رابطه پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) می فرمایند:
«من تزوجها لدینها جمع الله له ذلک »; (4)
کسی که به خاطر دین و ایمان زنی، با او ازدواج کند، خداوند همه دنیایش را برای او فراهم می کند .
📒3) نور، 26 .
📕4) وسائل الشیعه، ج 20، باب 14، ص 51 .
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
🍂#انچه_باید_بدانیم(کلاس مجردی)
📌#کفویت چیست؟
👈#قسمت_اول
✨در روایت آمده است که:
🔸️روزی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) بالای منبر رفت و مردم را به ازدواج دخترانشان ترغیب کرد. کسی از حضرت پرسید: «دخترانمان را به ازدواج چه کسی در بیاوریم؟».
🔆حضرت فرمودند: «به کفوها».مردی گفت: «کفو چه کسی است؟».
🔸️حضرت فرمودند: «مؤمنان کفو همدیگرند، مؤمنان کفو همدیگرند».
🍃این روایت، کفویت را در یک بیان کلّی تعریف میکند؛ امّا در روایات دیگر، تبیین بیشتری برای کفویت آمده است. مثلاً در روایتی از پیامبر رحمت، رسول خدا(صلی الله علیه و آله) آمده است:
✨هر گاه کسی که اخلاق و دینش را میپسندید، برای خواستگاری نزد شما آمد، به او زن بدهید که (اگر چنین نکنید، فتنه و فساد بزرگی پدید میآید.)
✅با توجّه به این روایت میتوان گفت: کفویت به معنای همسویی در عقاید و اخلاق است. عقاید، نوع نگاه انسان به زندگی است و اخلاق هم روحیّات انسان را تشکیل میدهد.
📛اگر یکی از دو پایۀ کفویت؛ یعنی همسویی در اخلاق یا عقاید، استحکام لازم را نداشته باشد، ساختمان زندگی دچار تزلزل خواهد شد.
❌وقتی زن و شوهر خُلقیات متفاوتی داشته باشند، بنای سازگاری با هم را نخواهند داشت. موافق بودن در عقاید و اخلاق، موجب میشود بسیاری از دغدغههای زاید، از زندگی انسان بیرون رود و آرامشی را که حاصل ازدواج است، به راحتی درک کند.
⚠️خُلقیات متفاوت یعنی اینکه آنچه مرا عصبانی میکند، در همسرم حالت خاصّی ایجاد نکند و یا حتّی حالتی متضاد تولید کند. اگر من نسبت به مسئلهای حسّاسیت مثبت دارم، همسرم نسبت به آن بیقید باشد و یا حسّاسیت منفی داشته باشد. اگر چیزی به من احساس خوشبختی میدهد، به همسرم احساس خاصّی ندهد و یا حتّی احساس بدبختی بدهد و ... .
📚نیمه دیگرم، کتاب اول،ص ۱۵۵
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بشنوید از روایت دکتر بانکیپور درباره آسیبهای وابستگیهای دختران و پسران در دوران دانشجویی ...
☜【کلاس مجردها】
https://eitaa.com/joinchat/449576986C29c5e50e56
💖💍💖💍💖💍💖💍💖💍💖