💯 نورنیوز: بندهایی از «توافقنامه امنیتی تهران-بغداد» به طور کامل اجرا نشده است
نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی:
🔹باوجود اقدامات فعالی که دولت فدرال عراق برای اجرای «توافقنامه امنیتی تهران-بغداد» در خصوص خلع سلاح و اخراج عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان انجام داده، همچنان بندهایی از این توافقنامه به طور کامل اجرا نشده که پیگیری آن ضروری است.
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 ایران از پس تحریمها برآمده است
🔹«ری تکیه» پژوهشگر ارشد اندیشکده «شورای روابط خارجی» آمریکا و «رئول مارک گرشت» مأمور پیشین سیا با انتشار مقالهای مشترک در نشریه «فارن افرز» با اشاره به گرم شدن بیش از پیش روابط ایران با روسیه و چین، نوشتند که همزمان با افول قدرت و نفوذ واشنگتن، جمهوری اسلامی عضوی از سازمان همکاری شانگهای شده و به بریکس نیز دعوت شده است.
🔸سران آمریکا یکی پس از دیگری امیدوار بودند که فشار مالی و دیپلماتیک بر ایران، حکومت آن را به کنار گذاشتن داشتههای هستهای خود وادار کند؛ اما جمهوری اسلامی از پس تحریمها و اعتراضهای داخلی برآمده و با کمک قدرتهای متحدش اقتصاد را به ثبات رسانده و شروع به تقویت نیروی نظامی خود کرده است.
🔹بقای انقلاب اسلامی در برابر دشمن اصلیاش به دست رهبر ایران تضمین شده خواهد بود و وی خاورمیانه را به منطقهای تبدیل خواهد کرد که ایران پس از 44 سال تلاش قدرت برتر آن خواهد بود.
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 واکسن مهسا❗️
🔻درشهریور1400حدود یکماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می گذشت که تیترهای عجیبی بر برخی روزنامههای غربگرا ظاهر شد که خلاصه حرفشان این بود «مسایل معیشتی چندان مهم نیست،مسائل اجتماعی مهم است!»
🔻 گویا تحلیل برخی جریانات سیاسی این بود که دولت سیزدهم بر مشکلات اقتصادفائق خواهد آمد، بنابراین باید بر تنور #مسائل_اجتماعی دمید!
🔻بتدریج پس ازفروکش کردن کرونا و حدودا در بهار 1401 جریانی خودنمایی کرد که یکی از نمادهای آن پوشیدن لباس #صورتی توسط سلبریتیهای زن بود
🔻در ادامه در تابستان 1401مسأله حجاب و گشت ارشاد بسیار داغ شد و بسیاری از سایتهای خبری و روزنامههای غربگرای ایران مستقیما به مسأله الزام حجاب و #گشت_ارشاد حمله می کردند!
تصویر صفحه اول 30 تیر 1401 روزنامه سازندگی یکی از مهمترین نمونههای آن است که مفهوم کامل آن با شروع اغتشاشات روشن شد
🔻به نظر نگارنده بر اساس تحلیل رخدادها، قضیه #مهسا_امینی یک سناریوی طراحی شده توسط سرویسهای جاسوسی برای «سقوط نظام، کشتار وسیع مردم و تجزیه ایران»بود، هر چند «ممکن است» مسأله مرگ مهسا مدنظر نبوده یا حداقل خود او از آن مطلع نبوده باشد
🔻بدین ترتیب، چیزی شبیه جنگ احزاب شکل گرفت و دشمن تمام توان داخلی و خارجی خود را وارد میدان کرد
🔻اما عظمت الهی مردمی نظام اسلامی «زهر» دشمن را تبدیل به #واکسن کرد و با برجسته شدن خلاءهای فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیاری از آنها در مسیر اصلاح و درمان قرار گرفتند و شهریور 1402 جمهوری اسلامی بسیار قویتر از شهریور1401 است و دشمنانش بیآبرو تر و پراکنده تر!
✍️ حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/mojekhabar1400
1_6699625842.mp3
30.6M
#تحلیل_سیاسی_روز
💯 بررسی تحولات منطقه، اظهارات السودانی، توافق ایران و عربستان، ادامه جنگ روسیه و اوکراین
#محمد ندیمی
#تحلیل_سیاسی_روز
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 ربع پهلوی به ۲۵ شهریور دلخوش کرده، غافل از اینکه پدربزرگش صبح ۲۵ شهریور از تهران فرار کرد...
مدیون خون تمامی شهدای امنیت است امنیت امروز ما و حتی کشفحجابکردهها...
قدردان باشیم...
https://eitaa.com/mojekhabar1400
#تحلیل_سیاسی_روز
💯 نقشه آمریکا برای بستن نوار مرزی عراق و سوریه
🔴گزارش المعلومه به نقل از یک منبع امنیتی در استان الانبار:
🔷 بنا به اطلاعات منتشر شده از منابع امنیتی در پایگاه هوایی عین الاسد واقع در منطقه البغدادی، نظامیان آمریکایی به دنبال بستن نوار مرزی با سوریه هستند.
🔷 نظامیان آمریکایی عملیات جاسوسی هوایی خود در مناطق غربی به سمت خاک سوریه را افزایش دادهاند.
#تحلیل_سیاسی_روز
https://eitaa.com/mojekhabar1400
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 چقدر امام خمینی خوبه😂
توصیه امام به ربع پهلوی رو ببینید😂😂
این پسرک نادون اگه همون موقع به حرفای امام گوش میداد لااقل الان برای خودش سوادی داشت.😁
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 🔻حجاب در آئینۀ گذشتۀ سیاستیاش
✍مهدی جمشیدی:
۱. یکی از تصویرسازیهای تحریفآلود و القاهای ناصواب دربارۀ مواجهه با کشف حجاب این است که کسانی مدعیاند برخوردهای سخت در دورههای گذشته، حاصلی نداشته و حجم انبوه تمرکز بر روی تقابل انتظامی و قضائی با مسألۀ حجاب، به نتایج ارادهشده، منتهی نگردیده است.
در این روایت، اینطور وانمود میشود که گویا نظام در دهههای گذشته، تمام توان خویش را بر روی حجاب و مواجهۀ سخت با آن متمرکز کرد و هرچه بضاعت داشت را در این مسیر به کار گرفت و در عین حال، اکنون با خلاء دستاوردی روبرو است.
در واقع، اینان میکوشند با تصویرسازی انقباضی و حداکثری از گذشته، نوع خاصی از مواجهه را ملامت و نفی کنند و نشان بدهند که چنین مواجههای، بیفرجام و غلط است و باید رویکرد دیگری را برگزید.
۲. برخلاف روایت یادشده، مسأله این است که در دهههای گذشته، هیچگاه حجاب، مسألۀ اصلی نبوده است، بلکه حتی «فرهنگ» نیز در هیچ دولتی، صدرنشین و بنیان انگاشته نشده است، بلکه دولتها و جریانهای رسمی، همواره یا به سوی اقتصاد حرکت کردند و یا به سوی سیاست. در این میان، فرهنگ جز تعارفهای سیاسی و تقابلهای انتخاباتی، منزلتی نداشته و هیچگاه به آن به عنوان امری مستقل و کلیدی، نگاه نشده است.
از طرف دیگر، مواجهههای انتظامی و قضائی نیز دربارۀ مسألۀ حجاب، همواره حداقلی و موردی بودهاند و بیشتر جلوۀ بیرونی و بازتاب رسانهای داشتهاند.
ازاینرو، میان واقعیت سیاستها و عملکردها از یک سو، و روایتهای رسانهای و حتی اجتماعی از آنها، شکاف بسیار بزرگی وجود دارد.
حتی گشت ارشاد نیز که اینهمه دربارۀ آن سخن گفته شد، فاقد حمایت جدی بوده و تنها در حاشیه و به عنوان نمادی از حضور حاکمیت در خیابان، ظهور داشت، اما روشن بود که مواجهههای بسیار ناچیز و حداقلیاش نمیتواند گرهی را بگشاید و تحولی بیافریند.
بهاینترتیب، باید صریح گفت که در طول دهههای گذشته، حجاب را باید امری «رهاشده» و «بهخودوانهاده» قلمداد کرد، نه امری که حاکمیت بر روی آن تمرکز کرده بوده و قدرتها و امکانهای ساختاری خویش را برای هدایت و نظارت بر آن به کار گرفته بوده است.
۳. وقتی یک عامل، در حاشیه و نیمبند و رقیق است، نمیتوان از آن انتظار داشت که روند را «ثابت» یا «کاهشی» کند، بلکه در این حالت، فقط از «شتاب روند» میکاهد؛ یعنی اگر نبود، سرعت روند، «بسیار بیشتر» میشد. دربارۀ گشت ارشاد، این حالت صحیح است نه اینکه وانمود شود، حاکمیت با تمام توان، بر روی گشت ارشاد تکیه کرد و به حمایت از آن پرداخت و در نهایت نیز، نتیجه نگرفت.
بهخصوص در دهۀ نود در اثر سیاستهای لیبرالیستی در دولت اعتدالگرا، نهفقط مواجهۀ جدی و چالشی با مسألۀ حجاب به حاشیه رفت و اغلب به تعطیلی کشیده شد، بلکه با در پیش گرفتن رویکردهای ولنگارانه و تساهلی، روندی که رخ داده بود، سرعت بیشتری پیدا کرد.
در واقع، سیاستهای دولت اعتدالگرا، اقتدار نظام را به چالش کشید و پیام ضعف ارسال کرد.
این سیاستها، به لایههای تجددی جامعه نشان داد که امکان پیشروی دارند و میتوانند بر سر سبک زندگیِ غربی، وارد چرخۀ چانهزنی شوند و حرف خود را بر کرسی بنشانند.
این دولت برای آنکه از حمایت و هواداری این بدنۀ اجتماعی برخوردار شود، ارزشهای اساسی و خطوط قرمز فرهنگی را به بازی سیاسی خویش وارد کرد و به این واسطه، به دیگریهای فرهنگی رسمیت بخشید.
۴. تنها در لحظههایی از تاریخ که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، چنین صداهای مخالفخوانی از درون حاکمیت میشنوند، جان تازه میگیرند و به بیان و اظهار خویشتن فرهنگیشان در عرصۀ عمومی میپردازند.
در شرایط حاکمیتیِ مبتنی بر اقتدار و مرزبندی، این طبقۀ اجتماعی دچار لکنت میشوند و احساس انقباض و انسداد میکنند و به حداقلها رضایت میدهند.
پس مسألۀ اصلی این است که از درون حاکمیت، چه صدا و ندایی برمیخیزد و لایۀ تجددی، چه درک و احساسی از نیروهای درونی حاکمیت دارند.
اینان تابع سیاستهای فرهنگیِ حاکمیت نبوده و نیستند و نمیخواهند از سبک زندگیِ تجددی خویش عدول کنند، بلکه مایل به اظهار و تجلی آن در عرصۀ عمومی هستند، اما این کنش، وابسته به تصویرشان از منطق و انتخاب حاکمیت است. در هر دورهای که نیروهای همگون با اینان به درون حاکمیت نفوذ میکنند، این خوداظهاریها و جسارتها و ساختارشکنی افزوده میشوند و اینان میتوانند، پس از دورۀ توقف، چند گام به پیش آیند.
https://irna.ir/xjNrp5 لینک
پ.ن: در تمام سالهای پس از انقلاب، نه فقط پرداختن اساسی به حجاب، هیچگاه اولویت نداشته و به تبلیغ حجاب و پوشش اسلامی در جهان غرب همتی دیده نشده، بلکه با مواضع انفعالی و پاسخگویی سیاسی سطحی مواجه بوده است؛ در حالیکه «حجاب زن مسلمان و ایرانی» چهل و چهار سال با اولویت و جدیت، مورد تهاجم و تخریب دشمنان بیرونی و عوامل داخلی آنها قرار داشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 خطیب: رسانههای تروریستی در امان نخواهند بود
وزیر اطلاعات:
🔹اینترنشنال شبکه تروریستی است و ما نسبت به هر اقدام تروریستی، هرجا و هر زمان تشخیص دهیم اقدام میکنیم.
🔹حمایت کشورهای مختلف باعث نخواهد شد ما از اقدامات تهاجمی امنیتی دست برداریم.
🔹منافقین به هر کشوری بروند امنیت نخواهند داشت و برای آن کشور هم ناامنی به بار خواهند آورد.
https://eitaa.com/mojekhabar1400