﷽
🔰 ندای خداوند در شبهای جمعه ❗️
📌امام باقر(علیه السلام ) فرمودند:
«إِنَّ اللَّهَ تبارک و تَعَالَى لَيُنَادِي كُلَّ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ مِنْ فَوْقِ عَرْشِهِ»؛ خداوند هر شب جمعه از فوق عرشش ندا میکند:
📌«مِنْ أَوَّلِ اللَّيْلِ إِلَى آخِرِهِ»؛ از اوّل شب تا آخر شب! «أَ لَا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَدْعُونِي لِدِينِهِ أَوْ دُنْيَاهُ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأُجِيبَه»؛
📌 آیا بنده مؤمنی هست که قبل از طلوع فجر من را صدا بزند، دعا کند و حاجات معنوی و مادّیاش را از من درخواست کند، تا من خود جواب او را بدهم؟
📌 «أَ لَا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَتُوبُ إِلَيَّ مِنْ ذُنُوبِهِ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأَتُوبَ عَلَيْه»؛ آیا بندهٔ مؤمنی هست که رو به سوی من بیاورد و توبه کند، تا من توبهاش را بپذیرم؟ «فَلا يَزَالُ يُنَادِي بِهَذَا حتی يَطْلُعَ الْفَجْرُ»2️⃣.
➖1️⃣بحارالأنوار، ج93، ص338 – مستدرک الوسائل، ج7، ص430
2️⃣وسائلالشیعه، ج 7، ص78- بحارالأنوار، ج84، ص166
〰〰〰〰〰
📚 #شب_جمعه
📕 #دعا
حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
﷽
📍 این جملات در اجابت دعا مؤثّر است❗️
📌 امام صادق(علیه السلام ) فرمودند: «مَا مِنْ رَجُلٍ دَعَا فَخَتَمَ دُعَاءَهُ بِقَوْلِ ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ إِلَّا أُجِیبَ صَاحِبُهُ»1️⃣؛ هیچ شخصی نیست که دعا کند و در پایان این جملات را بگوید: «مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ »، که قطعاً با گفتن آن ها حاجتش برآورده می شود گفتن این جملات در اجابت دعا مؤثّر است.
📌امام صادق(علیه السلام ) می فرماید: «إِذَا قَالَ الْعَبْدُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَائِكَةِ اسْتَسْلَمَ عَبْدِی اقْضُوا حَاجَتَه»2️⃣؛
📌وقتی بنده این جملات را بگوید، خدا به ملائکه می فرماید: حاجتش را برآورده کنید. این عبارت «اسْتَسْلَمَ عَبْدِی» را بعداً می خواهم معنا بکنم و اصلاً بحثم روی همین است.
📌در روایت سوّم، امام صادق(علیه السلام ) فرمودند: «إِذَا دَعَا الرَّجُلُ فَقَالَ بَعْدَ مَا دَعَا»؛ اگر شخصی دعا کند، بعد هم که دعا کرد بگوید:
📌«مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَبْسَلَ عَبْدِی وَ اسْتَسْلَمَ لِأَمْرِی»، آن وقت خدا به ملائکه خطاب می کند: «اقْضُوا حَاجَتَه»3️⃣؛حاجتش را برآورده کنید.
1️⃣ وسائل الشیعه، ج7، ص 91
2️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 218
3️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 91
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و چهارم
حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
﷽
📍کلید اجابت دعا❗️
📌 امام صادق(ع) فرمودند: «مَا مِنْ رَجُلٍ دَعَا فَخَتَمَ دُعَاءَهُ بِقَوْلِ ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ إِلَّا أُجِیبَ صَاحِبُهُ»1️⃣؛
📌 هیچ شخصی نیست که دعا کند و در پایان این جملات را بگوید: «مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ »، که قطعاً با گفتن آن ها حاجتش برآورده می شود گفتن این جملات در اجابت دعا مؤثّر است.
📌امام صادق(علیه السلام ) می فرماید: «إِذَا قَالَ الْعَبْدُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَائِكَةِ اسْتَسْلَمَ عَبْدِی اقْضُوا حَاجَتَه»2️⃣؛
📌وقتی بنده این جملات را بگوید، خدا به ملائکه می فرماید: حاجتش را برآورده کنید. این عبارت «اسْتَسْلَمَ عَبْدِی» را بعداً می خواهم معنا بکنم و اصلاً بحثم روی همین است.
📌در روایت سوّم، امام صادق(ع) فرمودند: «إِذَا دَعَا الرَّجُلُ فَقَالَ بَعْدَ مَا دَعَا»؛ اگر شخصی دعا کند، بعد هم که دعا کرد بگوید:
«مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَبْسَلَ عَبْدِی وَ اسْتَسْلَمَ لِأَمْرِی»، آن وقت خدا به ملائکه خطاب می کند: «اقْضُوا حَاجَتَه»3️⃣؛حاجتش را برآورده کنید.
1️⃣ وسائل الشیعه، ج7، ص 91
2️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 218
3️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 91
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و چهارم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🔰 باید به این چیزها افتخار کرد !!
رُوِيَ عَنْ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلامُ قَالَ:
«لَيْسَ الْخَيْرُ أَنْ يَكْثُرَ مَالُكَ وَ وَلَدُكَ وَ لَكِنَّ الْخَيْرَ أَنْ يَكْثُرَ عِلْمُكَ وَ عَمَلُكَ وَ أَنْ يَعْظُمَ حِلْمُكَ وَ أَنْ تُبَاهِيَ النَّاسَ بِعِبَادَةِ رَبِّكَ فَإِنْ أَحْسَنْتَ حَمِدْتَ اللَّهَ تَعَالَی وَ إِنْ أَسَأْتَ اسْتَغْفَرْتَ اللَّهَ تَعَالَی»
📌حضرت فرمودند: خیر، این نیست که مال و فرزند تو بیشتر شود. ولیکن، خیر آن است که علم تو بیشتر شود و صبر و تحمّل و بردباریت افزون شود.
📌 و این که در میان مردم مباهات و افتخار کنی تو پرورگار خویش را عبادت و پرستش می کنی. پس هرگاه کار نیکو انجام دادی، حمد و سپاس و شکر خداوند را بجا آور؛ و اگر کار بدی انجام دادی از خداوند طلب عفو و بخشش کن.
بحار، ج72، ص140 – مستدرک الوسائل، ج12، ص121
〰️〰️〰️〰️〰️
شرح حدیث
🎞 #كليپ_تصويرى
حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
﷽
🔰 خیر واقعی آن است که همیشه نفعش برسد !!
📌 روایت از علی (علیه السلام )، منقول است که حضرت فرمودند: خیر این نیست که بر مال تو افزوده شود یا بر فرزندان تو. در صدر اسلام این جور بود، که معمولا، که این ها ارزیابی افراد را به مال و فرزند می کردند. آن موقع این جور بود که هرچه بچّه بیشتر بود، پولش بیشتر بود؛ رویش بیشتر حساب می کردند.
📌 لذا علی (علیه السلام )، آن موقع این را می فرمایند:
خیر این نیست، تو خیال نکن، نه به تعبیر ما، کَثْرَت مال یا کِثْرَت فرزند این ها، هیچ کدامش این ها؛ نباید تو، یک دید این را داشته باشی که هرچه این ها بیشتر بشود، خیر به تو بیشتر رسیده است، نه. بلکه از این طرف، چون این ها را همراهش آدم از دنیا نمی برد چون خیر آن چیزی است که همیشه با آدم نفعش برسد.
📌بگذارید من این را پس دوزی کنم یک کمی با هم. چکار کنم. خیر آن است که همیشه نفعش بهم برسد. می فهمی چه می خواهم بگویم؟ مقطعی نباشد؛ شر هم کنارش نباشد. حرف من را خوب گوش کنید.
آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
📌 @mojtabatehrani
حضرت آیتالله آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
﷽ 🔰 خیر واقعی آن است که همیشه نفعش برسد !! 📌 روایت از علی (علیه السلام )، منقول است که حضرت فرمودند
🔰 انتخاب خوبی کردی؛ اما بدان، خدا کمکت کرد !!
📌«لَيْسَ الْخَيْرْ أَنْ يَكْثُرَ مَالُكَ وَ وَلَدُكَ وَ لَكِنَّ الْخَيْرَ أَنْ يَكْثُرَ عِلْمُكَ وَ عَمَلُكَ»؛
📌خوب حرف من را گوش کنید. خیر این است که بر معرفت تو، معرفت دینی ات، علمی که اینجا هست، مراد اوست. و عمل نیک ات افزوده بشود.
📌 فهمیدید؟ چرا؟ چون برای اینکه این دیگر جدا شدنی از تو، نیست. همیشه نفعش به تو می رسد و موقّتی هم نیست که مال همین جا باشد، توی این نشئه دنیا. فهمیدی؟ هر جا بروی، توی هر نشئه ای بروی، دنبالت هست. از اینجا برو برزخ، از برزخ برو آخرت؛ جدا شدنی نیست و همیشه هم خیرش بهت می رسد. شر هم ندارد. حرفم را فهمیدید یا نه؟ خوب گوش کنید.
📌 «وَ لَكِنَّ الْخَيْرَ أَنْ يَكْثُرَ عِلْمُكَ وَ عَمَلُكَ»؛ بعد: «وَ أَنْ يَعْظُمَ حِلْمُكَ»؛ و او این است به اینکه بردباری است. که من گفتم: یک شاخه ای از صبر عبارت از حلم است. حلم از شاخه های صبر است.
📌 بتوانی جلوی خشمت را بگیری. جلوی خشم را گرفتن، اسمش حلم است. این خودش صبر است. امّا یک شاخه ای از صبر است و در رابطه با چی هست؟ با غضب. و او این است به این که هرچه بزرگ تر باشد حلم، توجّه می کنید؟! به نفع توست، اینجاست.
📌 اینجا دیگر کثرت نیست. حالا این چیزهای به اصطلاح جنبه های ادبی اش را من نمی خواهم بگویم. آنجا کثرت است؛ چون مال و بچّه و این ها، آنجا کثرت می گوید.
📌 زیاد، زیاد و کم؛ اینجا بزرگ می گوید چون به قول ما، این از کیفیّت نفسانی است. آن کمّی است، این کیفی است. لذا تعبیر را عوض می کند علی (علیه السلام ).
📌بعد: «وَ أَنْ تُبَاهِيَ النَّاسَ بِعِبَادَةِ رَبِّكَ»؛ خوشحال باشی که خدا و پروردگارت را عبادت کردی، فهمیدی؟«أَنْ تُبَاهِيَ»؛ درونت. خوشحالیت مال این باشد که توانستم خدا را چه کار کنم؟ عبادت بکنم. توجّه کنید.
📌بنابراین می خواستم این را بگویم، خوشا به حال آن هایی که ماه رمضان به معرفتشان افزوده شد، به عمل خیرشان افزوده شد. شد؟! و به عبادت هایی را که برای خدا کردند که از درون، خوش حال باشند.
📌بعد آخرین جمله: «فَإِنْ أَحْسَنْتَ حَمِدْتَ اللَّهَ»؛ کار خوب کرده بودی دیگر، درست است؟ اینجا از خدا سپاس گزاری کن. چرا؟ چون توفیقش را او به تو داده است. حواست جمع باشد، خیال نکنی تو بودی، نه! توجّه کنید.
📌بله، تو، خدمتتان عرض شود به این مقدار بود که خدا بهت واگذار کرده از نظر انتخاب، انتخاب خوبی کردی؛ اما بدان، خدا کمکت کرد. اگر توفیق الهی نبود، تو به اینها ...، نه به معرفتش، نه به عملش، توجّه می کنید؟ نمی رسیدی تو، اینها همه عنایات الهیه بود به تو شده بود، و نعوذ بللّه بعد دارد، «وَ إِنْ أَسَأْتَ»؛ چی؟ «اسْتَغْفَرْتَ اللَّهَ»؛ نسبت به گناه هایت هم چه کار کرده بودی؟ استغفار کردی.
نَهْجُ الْبَلَاغَةِ سُئِلَ (ع) عَنِ الْخَيْرِ مَا هُوَ فَقَالَ لَيْسَ الْخَيْرَ أَنْ يَكْثُرَ مَالُكَ وَ وَلَدُكَ وَ لَكِنَّ الْخَيْرَ أَنْ يَكْثُرَ عِلْمُكَ وَ عَمَلُكَ وَ أَنْ يَعْظُمَ حِلْمُكَ وَ أَنْ تُبَاهِيَ النَّاسَ بِعِبَادَةِ رَبِّكَ فَإِنْ أَحْسَنْتَ حَمِدْتَ اللَّهَ وَ إِنْ أَسَأْتَ اسْتَغْفَرْتَ اللَّهَ
بحار، ج72، ص140 – مستدرک الوسائل، ج12، ص121
〰️〰️〰️〰️〰️
شرح حدیث
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📍 آقاجان! این را انجام بده دیگر !!!
📌حالا سؤال این است: آمین یعنی چه؟ عبدالله بن عبّاس از پیغمبراکرم(ص) سؤال می کند: «سَأَلتُ رَسُولَ اللّهِ(صلی الله علیه و آله و سلم ) ما مَعنى آمینَ ؟»؛ آمین یعنی چه؟ «قالَ: رَبِّ افعَل»؛
📌حضرت فرمود: یعنی پروردگارم انجام بده. این، مخاطبه است، در حالی که قبلی، اخبار و حکایت بود، این خطاب است؛ چون بعد از آنکه حاجاتات را گفتی، بعد هم گفتی: اعتقادم این است که غیر تو هم کسی نمی تواند.
📌 بعد آخرش می گویی: پس آقاجان! این را انجام بده دیگر. این موارد را ردیف کردم، برای اینکه ببینید معارفمان چقدر زیباست. قبلش گفتم: «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ»، بعدش می گویم: انجام بده دیگر.
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و چهارم
🎞 #كليپ_تصويرى
حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
﷽
📍 آمین گو شریک با دعاکننده❗️
📌در باب آمین گفتن، آن را به دو بخش تقسیم می کنم. اوّل، خود داعی که دارد دعا می کند، آمین بگوید. دوّم، آن که دعا را می شنود آمین بگوید. هر دو را داریم. به عنوان نمونه در تعقیبات نماز ظهر آمده است: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ مُوجِبَاتِ رَحْمَتِكَ»، و آخرش دارد: «آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِین».1️⃣ خودت داری می خوانی و تقاضایت را می کنی.
📌در دعای بیست و شش صحیفۀ سجّادیه، امام زین العابدین(ع) می فرماید: «وَ زِدْهُمْ بَصِیرَةً»؛ دعا برای همسایه ها و دوستانش می کند؛ یعنی نوشته است که دعا برای آن هاست. «وَ زِدْهُمْ بَصِیرَةً فِی حَقِّی، وَ مَعْرِفَةً بِفَضْلِی حَتَّى یسْعَدُوا بِی وَ أَسْعَدَ بِهِمْ آمِینَ رَبَّ اَلْعَالَمِینَ»؛
📌خدایا! بر بینش و آگاهی آن ها بیفزا که از فضیلت من آگاه بشوند، که وسیلۀ خوشبختی آن ها بشود و نهایتاً من خوشبخت بشوم. آخر سر هم می گوید: «آمِینَ رَبَّ اَلْعَالَمِینَ»2️⃣. از آن طرف هم داریم که یکی دعا می کند و دیگری هم آمین می گوید.
📌 وقتی این آیۀ شریفه بر پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) نازل شد و جبرئیل داشت می خواند: «رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِینَا أَوْ أَخْطَأْنَا»؛ در روایت دارد: «فَكُلَّماقالَها جِبریلُ لِلنَّبِی(ص)، قالَ النَّبِی(ص): آمینَ رَبَّ العالَمینَ»؛3️⃣ او این دعا را می خواند و پیغمبر(ص) آمین می گفت. بنابراین، هر دو حالت هست؛ هم خودِ دعاکننده و هم شنونده می توانند آمین بگویند.
📌پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم )می فرماید: «الدَّاعِی وَ الْمُؤَمِّنُ فِی الْأَجْرِ شَرِیكَان»؛4️⃣ این جور نیست که فقط ثوابش به سوی داعی برود، بلکه آن که دارد آمین می گوید هم با او در این اجر شریک می شود.
1️⃣ بحارالانوار،ج83، ص63
2️⃣سورۀ مبارکۀ بقره، آیۀ 286
3️⃣ نهج الدّعا، ج1، ص222
4️⃣ الجعفریات (الأشعثیات)، ص 31
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و چهارم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📍از خداوند تقاضای بزرگ و فراوان بکنید❗️
📌به طور کلّی در تقاضاهایت تنگ نظری نكن. در درخواست هایت از خدا، نظربلند داشته باش، كوته نظر نباش. این از دستوراتی است كه در روایات متعدّدی داریم.
📌 به عنوان نمونه، پیغمبراكرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمودند: «إِذَا دَعَا أَحَدُكُمْ فَلَیُعظِّمُِ الرَّغْبَةَ»؛ هرگاه فردی از شما خواست تقاضایی از خدا بكند، تقاضای بزرگ بكند، «فَإِنَّهُ لَا یَتَعَاظَمُ عَلَى اللَّهِ شَیْءٌ»1️⃣؛ زیرا برای خداوند هیچ چیزی بزرگ نیست.
📌پیغمبر اكرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) می فرماید: «...سَلُوا اللَّهَ وَ أَجْزِلُوا»؛ از خدا بخواهید و فراوان هم بخواهید. در آن روایت فرمود: بزرگ بخواهید، در این روایت می فرماید: فراوان بخواهید. آن، جنبۀ كیفی داشت و این، جنبۀ كمّی دارد، «فَإِنَّهُ لَا یتَعَاظَمُهُ شَی ءٌ»2️⃣؛چون چیزی بزرگ و سنگین نیست که كثیر باشد.
1️⃣نهج الدّعا، ج 1، ص186
2️⃣وسائل الشیعه، ج7، ص 25
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و پنجم
حاج_آقا مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🔰بهشت، طویله هم دارد !!
🔰 ازخداوند تقاضای بهشت کنید، ولی نه هرجای بهشت❗️
📌پیغمبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم )به اینكه بعضی ها تقاضای بهشت می كنند. فرمودند: «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یُعِجَبُ مِنْ سَائِلٍ یَسْأَلُ غَیْرَ الجَنَّةِ»؛ خدا از درخواست كننده ای كه جز بهشت از او بخواهد، تعجّب می كند. تازه وقتی بهشت را می خواهی، باز هم بفهم كه كجایش را بخواهی. پیغمبر اكرم(ص) می فرماید: «سَلُوا اللَّهَ الفِردَوسَ فَإِنَّهَا سُرَّةُ الجَنَّةِ»1️⃣؛
📌 از خدا كه بهشت را می خواهید، فردوس را تقاضا كنید؛ چون فردوس وسط جنّت و بهشت است. یکی از بزرگان(ره) که گاهی تعبیرات لطیفی از ایشان دارم، از مربّیان بزرگ بود.
📌شاید بیش از چهل سال است که ایشان فوت کرده اند. ایشان تعبیر می كرد و می فرمود: بهشت، طویله هم دارد. حواست جمع باشد كه تو را به طویلۀ بهشت نبرند.
1️⃣ نهج الدّعا، ج 1، ص186
〰〰〰〰〰
📚 #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
📕 #شب_جمعه
🏷 جلسه بیست و پنجم
📌حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
﷽
📍 بگو چه می خواهی؟ ❗️
📌شخصی به نام ربیعة بن كعبه می گوید: «قَالَ لِی رَسُولُ اللَّه(ص): سَلْنی اُعْطِكَ»؛ پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) به من فرمود: چیزی از من بخواه که به تو می دهم، «قُلتُ: یا رَسُولَ اللَّهِ أُنْظِرنِی أُنظُر فِی أَمْرِی»؛
📌می گوید: فرصتی بدهید که فکر بکنم. به چنین فردی انسان عاقل می گویند که بدون فکر و زود سراغ این نمی رود که مثلاً فلان گوشۀ زندگی ام مقداری کسری دارم و به بنده مرحمت کنید.
📌 حضرت هم فرمود: «قَالَ: فَانْظُرْ فِی أَمْرِكَ»؛ برو فکرهایت را بکن، «قَالَ :فَنَظَرتُ»؛ می گوید: بعد نشستم و فکر کردم، «فَقُلْتُ: إنَّ أمْرَ الدُّنْیَا یَْنقَطِعُ»؛ با خودم گفتم: امور دنیوی به سر می آید و تمام می شود و موقّت است،
📌«فَلَا أرى شَیئا خَیرا مِنْ شَیْءٍ آخُذُهُ لِنَفْسَی لِآخِرَتی»؛ چیزی بهتر از این نیست که برای آخرتم بروم و از آقا بخواهم. دنیا که تمام می شود،
حالا بگو چه می خواهی؟
📌«فَقُلْتُ: یا رَسُولَ اللَّهِ، اشْفَعْ لِی إِلَى رَبِّكَ عَزَّ وَ جَلَّ فَلْیَعْتِقَنِی مِنَ النَّارِ»؛ گفتم: شما از پروردگارت بخواه که من را به جهنّم نبرد.
📌آن هایی که تمام دنیا را با کم و زیادش تا آنجایی که توانستند حیاضت(مواظبت کردن)کردند، گذاشتند و رفتند، چه مال و چه ریاستش باشد، هر چه که بود.
بعد حضرت به او فرمود: «...فَأَعِنّی عَلَى نَفْسِكَ بِكَثرَةِ السُّجُودِ»1️⃣؛
📌حالا که این جوری است، زیاد سجده بکن و در این کار و خواسته ات من را یاری بکن؛ یعنی این، مؤثّر است در اینکه من هم همان را برای تو بخواهم.
1️⃣نهج الدّعا، ج 1، ص186
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و پنجم
📌حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📍 در درخواست از خداوند فکر کنید که چه بخواهید❗️
〰〰〰〰〰
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و پنجم
حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@mojtabatehrani