﷽؛
💥 عواقب سستی و ترک نماز ؛ همنشینی با شیطان 💥
💠 هر كه از ياد من روى گردان شود شيطانى بر او مى گماريم كه همراه و دمساز وى گردد. «وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ» (زخرف: 36)
بالاترین نمونه یاد خدا، طبق آیه 14 سوره طه، نماز است. «أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْري»
✨ «شَيْطاناً» در آیه نکره آمده و دلالت بر عموم می کند، یعنی ممکن است همنشین او شیطان جنّی باشد و ممکن است رفیق بد یا همسر بد و ... باشد.
🌸 این همنشینی نتیجه کار خود اوست که فاصله انداختن با خدا باشد، همانگونه که در آیات دیگر آمده اگر مرا یاد کنید شما را یاد می کنم و کسی که خدا او را یاد کند شیطان همنشین او نخواهد بود. «فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُمْ» (بقرة : 152)
🌼 در آیه آمده «نُقَيِّضْ»، یعنی تسلط شیطان بر بی نماز مثل تسلط پوست تخم مرغ بر مواد داخل آن است که راه فرار ندارد. البته اگر به یاد خدا برگردد، خدا او را یاد می کند و شیطان فرار می کند.
#سستی_و_ترک_نماز #آیات_نماز
@mojtahedie71
❣️از علامه طباطبايی پرسیدند:
چطور ما مسلمانان نماز میخوانيم
ولی بارانش در غرب و سرزمینهای اروپایی میبارد؟!
علامه طباطبایی فرمود:
با توجه به آيۀ [وَلَو اَنَّ اَهل القُری] آنچه موجب نزول باران و رحمت می شود «رعايت حقوق شهروندان» است و نه رعایت حقوق الهی
این حقوق نیز در غرب و اروپا خیلی بهتر و بيشتر از سرزمینهای اسلامی
رعايت ميشود.
❣️خداوند گفته من از حق خودم میگذرم اما از حق الناس نمیگذرم.
@mojtahedie71
#جهنمی🔥 هستید یا #بهشتی
✍آیتالله مجتهدی(ره):
"امام باقر (ع) به شخصی فرمودند: «اگر اراده کردی که بفهمی #بهشتی و یا #جهنمی هستی، به #قلبت مراجعه کن، اگر دیدی اهل طاعت را #دوست داری، اهل بهشت و اگر اهل #گناه را دوست داری، اهل جهنم هستی و انسان در قیامت با کسی که او را دوست دارد، #محشور میشود»، در دوره آخرالزمان قلب مؤمن آب میشود؛ زیرا گناه را میبیند و استطاعات تغییر وضع را ندارد."
@mojtahedie71
••
هروقت تو زندگیت گیری پیش اومد و راهبندون شد، بدون کار #خداست.
زود برو باهاش خلوت کن و بگو
با من چیکار داشتی کھ راهمو بستی؟
+هرکسگرفتاراست؛گرفتارِ یار است! :)
#حاجاسماعیلآقادولابۍ
@mojtahedie71
‼مردی سالها در آرزوی دیدن امام زمان(عج) بود و از اینکه توفیق پیدا نمی کرد امام را ببیند، رنج می برد. مدّت ها ریاضت کشید. شبها بیدار می ماند و دعا و راز و نیاز می کرد. معروف است، هرکس بدون وقفه، چهل شبِ چهارشنبه به مسجد سهله (کوفه) برود و نماز مغرب و عشاء خود را آنجا بخواند، سعادت تشرّف به محضر امام زمان(عج) را خواهد یافت. این مرد عابد مدّت ها این کار را هم کرد، ولی باز هم اثری ندید. (ولی به خاطر این عبادتها و شب زنده داری ها و... صفا و نورانیت خاصّی پیدا کرده بود).
تا اینکه روزی، به او الهام شد: «الان حضرت بقیة الله(عج)، در بازار آهنگران، در مغازه پیرمردی قفل ساز نشسته است. اگر می خواهی او را ببینی، به آنجا برو!» او حرکت کرد، و وقتی به آن مغازه رسید، دید حضرت مهدی(عج) آن جا نشسته و با آن پیرمرد گرم گفت و گو هستند.
اینک ادامه داستان از زبان آن دانشمند: به امام(عج) سلام دادم. حضرت جواب سلامم را داد و به من اشاره کرد که اکنون ساکت باش و تماشا کن! در این حال دیدم پیرزنی که ناتوان بود، عصا به دست و با قد خمیده وارد مغازه شد، و قفلی را نشان داد و گفت:
آیا ممکن است برای رضای خدا، این قفل را سه ریال از من بخرید؟ من به این سه ریال پول احتیاج دارم. پیرمرد قفل ساز، قفل را نگاه کرد و دید قفل، بی عیب و سالم است. گفت: مادر، چرا مال مسلمانی را ارزان بخرم و حق کسی را ضایع کنم؟ این قفل تو اکنون هشت ریال ارزش دارد. من اگر بخواهم سود کنم، به هفت ریال می خرم. زیرا در این معامله، بیش از یک ریال سود بردن، بی انصافی است. اگر می خواهی بفروشی، من هفت ریال می خرم، و باز تکرار می کنم که قیمت واقعی آن هشت ریال است، من چون کاسب هستم و باید نفع ببرم، یک ریال ارزان تر خریداری می کنم. پیرزن ابتدا باور نکرد و گفت: هیچکس این قفل را سه ریال از من نخرید. تو اکنون میخواهی هفت ریال از من بخری..؟! به هرحال پیرمرد قفل ساز، هفت ریال به آن زن داد و قفل را خرید. وقتی پیرزن رفت، امام زمان(عج) خطاب به من فرمودند:
مشاهده کردی؟! این گونه باشید تا من به سراغ شما بیایم. ریاضت و سیر و سلوک لازم نیست. مسلمانی را در عمل نشان دهید تا من شما را یاری کنم. از بین همه افراد این شهر، من این پیرمرد را انتخاب کردم. چون او دین دارد و خدا را می شناسد. از اول بازار، این پیرزن برای فروش قفلش، تقاضای سه ریال کرد، امّا چون او را محتاج و نیازمند دیدند، همه سعی کردند از او ارزان بخرند و هیچکس حاضر نشد حتی سه ریال از او بخرد. درحالی که این پیرمرد به هفت ریال خرید. به خاطر همین انسانیت و انصافِ این پیرمرد، هر هفته به سراغش می آیم و با هم گفت و گو میکنیم.
امیر مؤمنان علی (ع): «هر کس با مردم به انصاف رفتار کند خداوند بر عزتش بیفزاید».
📚 بحارالانوار ج ۷۲ ص ۳۳
@mojtahedie71