5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقدر غصه خودت رو نخور رفیق! اینقدر هم غر نزن
#استاد_پناهیان
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم👇🏻
@mojtahedie71
💐 تماشای یار 💐
آیت الله مبشرکاشانی نقل کردند
روزی مرحوم آقافخر بعد از پایان مراسم عبادی اعتکاف به منزل ما آمد ،پرسیدم چه خبر؟ و منظورم اخبار معنوی بود. آقا فخر فرمود:نیمه شب بعد از تجدید وضو به صحن مسجد [ مسجد امام حسن عسکری (علیه السلام) قم ] آمدم ،در کنار پله هایی که به خیابان روبروی امامزاده ناصر(علیه السلام) راه دارد سیدی بزرگوار ایستاده بود سلام کردم جواب سلام فرمود ،دست به سینه در مقابلش ایستادم مدتی ایشان را تماشا کردم آن حضرت تبسم داشت تا از هم جدا شدیم.
فردا صبح آیت الله نجابت من را دید و گفت زیارت قبول، خوش به حال شما که دیشب آقا را ملاقات کردید.
مرحوم آقا فخر ادعای ملاقات را منسوب به خود نکرد و به آقای نجابت منسوب نمود. سپس پرسیدم آیا بین شما و آقا(عج) مکالمه ای بود؟ فرمود:نه.زیرا من در آن مدت فقط به این فکر می کردم که لیاقت دیدار ایشان را ندارم.
ارباب حاجتیم و زبان سوال نیست
درحضرت کریم تمنا چه حاجت است
جام جهان نماست ضمیر منیر دوست
اظهار احتیاج خود، آن جا چه حاجت است
@mojtahedie71
⚘﷽⚘
💥عنایت امیرالمومنین(ع)به شهدا:👇
💢 برخی ها معتقد بودند که اگر کسی میخواهد همنشینی با مولای متقیان امیرالمومنین(ع) داشته باشد باید این سختی ها را تحمل کند...👇
💢وقتی به نجف رفت، حدود یک سال و نیم آنجا ماند. تابستان و ماه رمضان بود که به ایران بازگشت.مدتی پیش ما بود و از حال و هوای نجف می گفت
همان ایام یک شب توی مسجد او را دیدم مشغول صحبت شدیم. هادی ماجرای اقامتش را برای ما اینگونه تعریف کرد:👇
💢من وقتی وارد نجف شدم نه آنچنان پولی داشتم و نه کسی را می شناختم
دوست من فقط توانست برنامه حضور من را در نجف هماهنگ کند.روز اول پای درس برخی اساتید رفتم.نماز مغرب را در حرم خواندم و آمدم بیرون.کمی در خیابان های نجف دور زدم کسی آشنا نبود. برگشتم و در حوالی حرم، جایی که برای مردم فرش پهن شده بود خوابیدم!
روز بعد کمی نان خریدم و غذای آن روز من همین نان شد پای درس اساتید رفتم و توانستم چند استاد خوب پیدا کنم.
💢 مشکل دیگر من این بود که هنوز به خوبی تسلط به زبان عربی نداشتم. باید بیشتر تلاش می کردم تا این مشکلات را برطرف کنم. چند روز کار من این بود که نان یا بیسگویت می خوردم و در کلاس های درس حاضر می شدم شبها را نیز در محوطه اطراف حرم می خوابیدم. حتی یکبار در یکی از کوچه های نجف روی زمین خوابیدم! سختی ها و مشقات، خیلی به من فشار می آورد. اما زندگی در کنار مولا بسیار لذت بخش بود. کم کم پول من برای خرید نان هم تمام شد! حتی یک روز کمی نان خشک پیدا کردم و در داخل لیوان آب زدم و خوردم.
زندگی بیشتر به من فشار آورد. نمی دانستم چه کنم...
💢 تا اینکه یکبار وارد حرم مولای متقیان شدم و گفتم:👈 آقا جان، من برای تکمیل دین خودم به محضر شما آمدم، امیدوارم لیاقت زندگی در کنار شما را داشته باشم.ان شاءالله آن طور که خودتان می دانید مشکل من نیز برطرف شود. مدتی نگذشت که با یکی از مسئولین سپاه بدر که از متولیان یک موسسه اسلامی در نجف بود آشنا شدم.
💢 ایشان وقتی فهمید من از بسیجیان تهران بودم خیلی به من لطف کرد.بعد هم یک منزل مسکونی بزرگ و قدیمی در اختیار من قرار داد. شرایط یکباره برای من آسان شد. بعد هم به عنوان طلبه در حوزه نجف پذیرفته شدم.همه اینها چیزی نبود جز لطف خود آقا امیرالمومنین(ع) خانه من قدیمی و بزرگ بود.خیلی ها جرأت نمی کردند در این خانه تاریک و قدیمی زندگی کنند، اما برای من که جایی نداشتم و شبهای بسیاری در کوچه و خیابان خوابیده بودم محل خوبی بود...
💢 ميگفت: 👈من خيلي به اينجا وابسته شده ام، نجف همه ي وجود ما را گرفته است، هيچ مكاني جاي نجف را براي من نميگيرد.
🌷کتاب شهدا و اهل بیت
🌷ناصر کاوه
💕برشی از زندگی شهید محمدهادی ذوالفقاری
@mojtahedie71
🌸🌸🌸 کلامکم نور
✅ قال الإمام الکاظم عليه السلام:
اِنَّ لِلّهِ عَلَى النّاسِ حُجَّتَيْنِ حُجـَّةً ظاهِـرَةً وَحُجـَّةً باطِنـَةً، فَاَمَّا الَّظاهِرَةُ فَالرُّسُلُ وَالأَنْبِياءُ وَالأَئِمَّةُ، وَاَمـَّا الْبـاطِنـَةُ فَالْعـُقـُولُ.
امام کاظم علیه السلام می فرمایند:
خـداوند را بر مردم دو حجّـت اسـت: حجـتى آشكار و حجّتى پنهان و درونى. امّا «حجت آشكار»، رسولان و پيامبران و امامانند. امـّا «حجت باطنى»، عقـلهاسـت.
اصول كافى ج 1 ص 16
✅ قال الإمام الکاظم عليه السلام:
اَداءُ الْأَمانَةِ وَالصِّدْقُ يَجْلِبانِ الرِّزْقَ، والْخِيانَةُ وَالْكِذْبُ يَجْلِبانِ الْفَقْرَ وَالنِّفاقَ.
امام کاظم علیه السلام می فرمایند:
امانت دارى و راستى، روزى آور است، و خيانت و دروغ، فقر و نفاق مى آورد.
تحف العقول، ص 403.
✅ قال الإمام الرضاء عليه السلام:
إنّا أهلُ بَيتٍ نَرى ما وَعَدْناعلَينا دَينا كَما صَنَعَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله .
امام رضا علیه السلام می فرمایند:
ما خاندانى هستيم كه وعده خود را دَينى بر گردن خويش مى بينيم، چنان كه رسول خدا صلى الله عليه و آله چنين كرد.
بحار الأنوار : 75/97/20.
✅ قال الإمام الجواد عليه السلام:
مَوْتُ الاْءنسانِ بِالذُّنُوبِ أكْثَرُ مِنْ مَوْتِهِ بِالْأجَلِ وَحَياتُهُ بِالْبِّرِ أكْثَرُ مِنْ حَياتِهِ بِالْعُمْرِ.
امام جواد علیه السلام می فرمایند:
مرگ انسان به سبب گناه بيش از مگر با اجل است و زنـدگى به خـاطر نيـكوكارى بيش از زندگى عُمر و سال است (برخى از گناهان سبب كوتاهى عمر وبرخى از كارهاى نيك سبب طول عمر انسان مى شود).
الفصول المهمه 274 ـ 275
✅ الإمامُ الهاديُّ عليه السلام
الإمامُ بَعدي الحسَنُ ، و بعدَ الحسنِ ابنُه القائمُ ، الّذي يَملأُ الأرضَ قِسْطا و عدلاً كما مُلِئتْ جَورا و ظُلما .;
امام هادى عليه السلام
امام پس از من، حسن است و پس از حسن فرزندش قائم؛ همو كه زمين را پر از عدل و داد مى كند، همچنان كه از بيدادگرى و ستم پر شده است.;
بحار الأنوار : 50 / 239 / 4 .
🌺 دعاى روز چهارشنبه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ اللَّيْلَ لِبَاساً وَ النَّوْمَ سُبَاتاً وَ جَعَلَ النَّهَارَ نُشُوراً لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِي مِنْ مَرْقَدِي وَ لَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَداً حَمْداً دَائِماً لاَ يَنْقَطِعُ أَبَداً وَ لاَ يُحْصِي لَهُ الْخَلاَئِقُ عَدَداً اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ وَ قَدَّرْتَ وَ قَضَيْتَ وَ أَمَتَّ وَ أَحْيَيْتَ وَ أَمْرَضْتَ وَ شَفَيْتَ وَ عَافَيْتَ وَ أَبْلَيْتَ وَ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ وَ عَلَى الْمُلْكِ احْتَوَيْتَ أَدْعُوكَ دُعَاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسِيلَتُهُ وَ انْقَطَعَتْ حِيلَتُهُ وَ اقْتَرَبَ أَجَلُهُ وَ تَدَانَى فِي الدُّنْيَا أَمَلُهُ وَ اشْتَدَّتْ إِلَى رَحْمَتِكَ فَاقَتُهُ وَ عَظُمَتْ لِتَفْرِيطِهِ حَسْرَتُهُ وَ كَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ وَ خَلُصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ وَ ارْزُقْنِي شَفَاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ لاَ تَحْرِمْنِي صُحْبَتَهُ إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ اللَّهُمَّ اقْضِ لِي فِي الْأَرْبَعَاءِ أَرْبَعاً اجْعَلْ قُوَّتِي فِي طَاعَتِكَ وَ نَشَاطِي فِي عِبَادَتِكَ وَ رَغْبَتِي فِي ثَوَابِكَ وَ زُهْدِي فِيمَا يُوجِبُ لِي أَلِيمَ عِقَابِكَ إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ.