8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 تاریخ اینگونه تحریف میشود!
ببینید استاد تاریخ در دانشگاه هند به دانشجویان خود نشان میدهد که چگونه وقایع تاریخی به مرور زمان تغییر مییابد و تحریف میشوند ...
پینوشت: از همین ویدئو میشود برای توضیح مسئلهی مهم #ارتباط هم بهره گرفت. ترم دوم #مدرسه_والدین متمرکز روی مسئله ارتباط والدین و فرزندان است ...
🇮🇷#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
@ostad_aliakbarraefipour
❌اصلاح طلبان در کمین وزارت آموزش و پرورش
در دوران دکتر کاظمی که با ارائه شخصیتی انقلابی توانست بدون هیچ مخالفی از مجلس رأی اعتماد بالاکسب کند، با شیب ملایم حذف نیروهای انقلابی آغاز شدهاست.
وی در اولین گام با تحویل #معاونت_ابتدایی به خانم حکیم زاده که نیروی اصلاح طلب است، چراغ اول را روشن کرد و در ادامه با حذف عجولانه دکتر همتی فر از برجستگان تعلیم و تربیت اسلامی از سازمان تعلیم و تربیت کودک و سرپرستی با حفظ سمت همین خانم گام دوم را برداشت!!
حذف نیروی جوان انقلابی از مرکز اطلاع رسانی وزارت و جایگزینی یک اصلاح طلب نشان دار دیگر گام های بعدی بود.
حضور برخی افراد از اطرافیان فانی و حاجی میرزایی مانند آقایان زرافشان و باقریان در حلقههای ناپیدای تصمیم گیری اصلی وزارت آموزش و پرورش نگرانی های جدی را ایجاد کرده است.
برجسته کردن شورای عالی آموزش و پرورش در برابر شورای عالی انقلاب فرهنگی از اقدامات دیگر حلقه حاکم بر وزارت آموزش و پرورش است.
به نظر می رسد حذف نیروهای توانمند و انقلابی دیگر در وزارت آموزش و پرورش در روزهای آتی آنهم با شیب ملایم و در کمال وفاق است.
احتمال دارد دکتر کاظمی در فشار حلقههای خطرناک جریانات خطرناک فتنه که در دولت نفوذ کرده اند قرار گرفته باشد.
در هر صورت هوشیاری همه نهادهای ذیربط اعم از «دفتر»، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستگاههای امنیتی تایید کننده پستهای حساس، تشکلهای انقلابی بدنه نظام تعلیم و تربیت و رسانه ها را نسبت به این وزارتخانه فوقالعاده مهم اقتضا میکند.
جای تعارف و ساده لوحی نیست
فتنهگران بی رحماند..
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آیتالله خزعلی پای انقلاب ایستاد
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم آقای خزعلی (رضواناللهتعالیعلیه) امتحانی از نوع دیگر و بسیار دشوار را دادند؛ پای حرفهای خودشان ایستادند، پای انقلاب ایستادند. آنجاییکه بحث نزدیکان و منتسبان بود، با کمال صراحت، با کمال شجاعت [ایستادند].
✏️ حالا به بنده که مکرّردرمکرّر مطالبی گفتند که در سینهی من و در نوشتهجات من ثبت است، امّا در علن هم مطالب زیادی گفتند، که اینها را دیگران شنیدهاند. [این] مرد پای انقلاب ایستاد. اینها است که ارزش میدهد به انسانها، معنا میدهد به حرکت انقلابی انسانها. ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
🗓 سالروز درگذشت آیتالله حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 #گزارش_هفته | نسخهای برای چالشهای زندگی امروزی
👈 چرا باید زندگی شهدا را نوشت و منتشر کرد؟ و چرا باید مطالعه کرد؟
🔹«بحمدالله ماجرای خاطرهنویسی شهیدان، یک ماجرای راهافتادهای در کشور است که باید تقویت بشود؛ باید بیشتر و بهتر با هنرمندیِ کامل نوشته بشود، این کتابها را جوانها بخوانند، همه بخوانند انشاءالله و استفاده کنند.» این بخشی از بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد مرکزی کنگرهی ملّی شهدای سبزوار و نیشابور، در خردادماه سال گذشته است و البتّه تنها یکی از توصیههای مکرّر ایشان دربارهی لزوم ثبتوضبط، نشر و مطالعهی خاطرات و زندگی شهدا است. امّا چرا ایشان دراینباره اینقدر تأکید دارند و این موضوع چه آثار و نتایجی دارد؟ این پرسش را میتوان از منظرهای مختلفی مورد بحث و بررسی قرار داد که در ادامه به برخی از نکات مربوط پرداخته میشود.
🔸تجلیل از شهدا و بازماندگان آنان به مثابهی قهرمانان ملّی
🔹جمعآوری و انتشار خاطرات و زندگینامهی شهدا، بهنوعی، قدرشناسی و تجلیل از آنان نیز محسوب میشود. اگرچه شهدا نیازی به این تجلیل و قدرشناسی ندارند و خانوادههای آنان نیز با خدا معامله کردند و توقّعی شخصی در این زمینه ندارند، قدردانی از کسانی که جان خود، یعنی گرانبهاترین داشتهشان را فدا کردهاند، یک وظیفهی دینی و ملّی و اخلاقی است...
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/57516
🎉 کتاب «بدان، ایّدَکَالله» تجدید چاپ شد
🔶 کتاب «بدان، ایّدَکَالله»؛ نصایح رهبر معظّم انقلاب اسلامی(مدّظلّهالعالی) به طلّاب؛ از سوی انتشارات انقلاب اسلامی تجدید چاپ شد.
📝 این کتاب حاوی بیانات و توصیههای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در اهمیّت توجّه طلّاب علوم دینی به وظایف و تکالیف فردی و اجتماعی در عصر انقلاب اسلامی است. سخنان رهبر انقلاب در این کتاب در سه فصل با عناوین «کلیات»، «شئون و وظایف طلبگی» و «تکالیف سنگین علما» گردآوری شده و شامل موضوعاتی چون «طلبه در تراز انقلاب اسلامی»، «مسئولیتهای عمدهی یک روحانی»، «لزوم مقدّم داشتن درس بر فعالیتهای هنری»، «اهمّیّت فقاهت»، «اهمّیّت یادگیری فلسفه»، «تکلیف جامعهی روحانیّت»، «ضرورت و هدف از تبلیغ» و ... میباشد.
♦️ لازم بذکر است چاپ نخست این کتاب در زمستان ۱۳۹۵ به زیور طبع آراسته شده و در حال حاضر چاپ پانزدهم آن با شمارگان ۲ هزار نسخه و ۱۵۴ صفحه روانهی بازار نشر شده است.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/بدان-ایدک-الله
@KhameneiBook
🎤 #تحلیل_و_تبیین | باید در جهت تحقق نرخ رشد باروری طبق برنامه هفتم حرکت کنیم
📝 پرونده: بیست سال دیگر دیر خواهد بود
🎤 میزگرد «بررسی وضعیت عملی جوانی جمعیت» با حضور خانم دکتر شکیبا محبّیتبار، دبیر ستاد ملّی جمعیّت و خانم دکتر فاطمه ترابی، استاد دانشگاه و عضو هیئتمدیرهی انجمن جمعیّتشناسی ایران
🔹 ازدواج یک پدیدهی چندبُعدی است و باروری بهسادگی اتّفاق نمیافتد، هرچند که هر رفتار جمعیّتی یک رفتار چندبُعدی است؛ یعنی نمیتوانیم بگوییم فقط اقتصاد آن را تحت تأثیر قرار میدهد یا فقط فرهنگ یا فقط روابط سیاسی در جامعه؛ در واقع، اینها یک تعاملی با هم دارند
🔹سهم کشورهای مختلف از تولید ناخالص ملّیشان که برای خانواده و فرزندآوری هزینه میکنند، کاملاً معلوم است؛ مثلاً بالاترین رقم برای فرانسه است که ۳.۵ درصد از تولید ناخالص ملّیشان به این موضوع اختصاص یافته، درحالیکه سهم ما سهدهم درصد است.
🔹 مسئلهی جمعیّت و حفظ جوانی جمعیّت کشور ما واقعاً در لایهی تمدّنی انقلاب اسلامی تعریف میشود و وقتی که رهبر انقلاب گفتمان تمدّن نوین اسلامی را در بیانیّهی گام دوّم انقلاب بیان میکنند، عنصر کلیدی را عنصر جوان میدانند.
🔹الان نرخ باروری ما ۱.۶ است و با عدد نرخ جانشینی که ۲.۱ است فاصله دارد؛ امّا حضرت آقا در برنامهی هفتم، رشد نرخ باروری را تا ۲.۵ مشخّص کردهاند. برای تحقّق این مطلب باید عزمها خیلی جزمتر از اینکه الان هست باشد.
🔎 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57511
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR | گنجینهای برای پیشرفت
✏️ رهبر انقلاب: «شهادت» یک ذخیره است؛ فداکاری جوانهای یک ملّت یک پشتوانهی عظیم معنوی و مادّی برای پیشرفت یک ملّت است. این را باید نگه داشت، این را باید حفظ کرد؛ نباید گذاشت از دست برود، به فراموشی سپرده بشود یا احیاناً تحریف بشود. ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR بهمناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد، نماهنگ "گنجینهای برای پیشرفت" را منتشر میکند.
🖥 پیشنهادتان درباره راهکارهای حفظ یاد شهیدان را بنویسید👇
khl.ink/f/57530
#احکام_دین ☀️🍃
تجویز موسیقی برای بیماران افسرده 🌸🍃
پرسش :تجویز موسیقى براى بیمارانىکه مبتلا به افسردگى هستند چه حکمى دارد؟
پاسخ :
اگر راه درمان آنها منحصر به شنیدن موسیقى باشد، به مقدار ضرورت مانعى ندارد.
استفاده از مواد مخدر به عنوان دارو🌸🍃
پرسش :توصیه بیماران به استفاده از موادّ مخدر به عنوان درمان بیمارى چه حکمى دارد؟
پاسخ :
این کار جایز نیست، مگر به مقدار ضرورت; آن هم در جایى که هیچ راه دیگرى وجود نداشته باشد.
استفاده از روانگردان به عنوان دارو🌸🍃
پرسش :نظر به مشکلاتى که داروهاى ECSTAZY (اکستازى یا روانگردان) براى انسان دارد، و نوع مصرف آن، که در مجالس لهو و لعب استفاده مىشود، و موجب نشأگى و سرگیجه و حالات غیر عادى فراوان مىشود، استفاده از آن، که بعضاً مصرف داروئى نیز دارد، چه حکمى دارد؟
پاسخ :
مصرف داروى مذکور جایز نیست، و نوعى از موادّ مخدّر محسوب مىشود.
خوردن اشیاء حرام به عنوان دارو🌸🍃
پرسش :آیا خوردن اشیاى نجس یا حرام (مثل دنبلان یا شراب به مقدار کم ) جهت درمان بیماری جایز است؟
پاسخ :
تنها در صورتى جایز است که ضرورت قطعى پیدا کند و داروى منحصر به فرد باشد، و جانشینى نداشته باشد، و غالباً چنین نیست.
خوردن گوشت خرچنگ و کوسه ماهی جهت درمان 🌸🍃
پرسش :خوردن گوشت خرچنگ دریایی و گوشت کوسه ماهی برای دارو و درمان چه حکمی دارد؟
پاسخ :
جایز نیست مگر اینکه به تشخیص پزشک حاذق متدین راه منحصر درمان باشد.
خوردن گوشت صدف🌸🍃
پرسش :با توجّه به اینکه گوشت داخل صدف طبق نظر متخصّصین از بهترین گوشتهاست، و مصداق جدّى «لحماً طریاً» مىباشد، و خواص بىشمارى دارد، و بعضاً اطبا براى معالجه بعضى از امراض تجویز مىکنند، استفاده از آن در صورت اختیار و اضطرار و معالجه چه حکمى دارد؟
پاسخ :
تنها در صورت ضرورت بى اشکال است.
درمان با گوشت یا خون حیوانات حرام گوشت🌸🍃
پرسش :گوشت برخى از حیوانات حرام گوشت در معالجه بعضى از امراض مؤثّر است، هر چند سند معتبر علمى و فقهى ندارد. شکار و استفاده از گوشت یا خون اینگونه حیوانات چه حکمى دارد؟
پاسخ :
در صورتى که طبق تشخیص طبیب متدیّن تنها راه علاج نباشد، جایز نیست.
مصرف قرص امگا ۳ به دستور پزشک 🌸🍃
پرسش :آیا مصرف قرص امگا ۳ جایز است؟
پاسخ :
چنانچه با تجویز پزشک باشد مانعی ندارد.
ضرر داشتن برخی خوراکی ها برای بیمار🌸🍃
پرسش :خوردن بعضى از مواد، میوه ها و غذاها براى برخى از بیماران ضرر دارد، مصرف این خوردنی ها براى بیماران چه حکمى دارد؟
پاسخ :در صورتى که ضرر مهمّى داشته باشد، خوردن آن حرام است.
᯽────❁────᯽
@azsargozashteha 📚🖌
᯽────❁────᯽
سخنان مرحوم حلبی در بزرگداشت خلفا و لزوم و حدت شیعه و سنی
پس چرا برخی از اعضای انجمن حجتیه هنوز برائتی ضد وحدت هستند؟؟؟؟
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
طرفداران مرحوم آقای شیرازی خوب دقت کنند
@khaketeshneh-محمد شهبازیان