🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
#لحظه_ای_درنگ
آیة الله حائری شیرازی رحمه الله:
«الدنیا سجنُ المُؤمِنِ وَ راحَةُ الکافِرِ»: دنیا زندان مؤمن و راحت کافر است. این نشان میدهد که مؤمن چون همت دارد دنیا برایش کوچک و زندان است ولی کافر چون همتش کوچک است، مگسی است که زمینه پرواز برایش هست.
انسانها ترقی میکنند تا مثلاً رئیسجمهور آمریکا بشوند، اینکه کسی از شاگرد محصل ساده بودن، به مقام ریاست جمهوری در آمریکا برسد برای عدهای یک پرواز است اما برای همتهای مگسی، برای انسانهای مگس همت، اینیک پرواز خیلی بزرگ است که یک پسر رختشویی مثلاً توانسته بالا بیاید تا به مقام ریاست جمهوری آمریکا برسد. برای او کشورهای دیگر مطرح نیستند. او ازآنجا به اینجا منتقل شدن را میگوید یک پرواز صورت گرفت و میگوید چقدر پر زد تا توانست خودش را به اینجا برساند. مثل این است که بگوید پشۀ بسیار کوچکی چقدر پرواز کرده تا از این گوشۀ قفس به سقف قفس برسد.
البته این پرواز و اوج گرفتن تلقی میشود، اما برای چه کسی؟ برای غیر مؤمن. برای مؤمن، رئیسجمهور شدن یعنی چی؟ یعنی این چه چیزی است که بتواند بگوید پرواز و اوج گرفتن؟ پس میبینید همت وقتی کوچک شد قفس بزرگ میشود. وقتی قفس بزرگ به نظر آمد، این نقل و انتقالات یک پرواز و مسافرت شناخته میشود.
علی علیهالسلام میفرماید:
«کانَ لی فی ما مَضی آخ فِی اللهِ وَ کانَ یعظمه فی عَینی صِفَرُ الدُّنیا فی عَینِهِ»: من در گذشته یک برادر دینی داشتم که وقتی میدیدم دنیا برای او کوچک است، شخصیت او پیش من بزرگ میشد؛ یعنی احساس میکردم که این زمین را برای خودش کافی نمیداند و نمیتواند در این درجات دنیوی پرواز کند، او در فضای ترقیات دنیوی، زمینۀ پرواز را نمیدید و پر نمیزد، چون دنیا در نظرش کوچک شده بود و هر وقت من او را میدیدم، او در نظرم بزرگ میشد که چقدر بزرگ است که دنیا در نظرش کوچک بود و از آنطرف چقدر انسان باید کوچک بشود که دنیا در نظرش بزرگ باشد یعنی هر چه انسان کوچکتر و مگس همتتر بشود، دنیا در نظرش بزرگتر میشود.
@haerishirazi
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
@mokhtareharam
🌺💠🌺💠🌺💠🌺
#حدیث_روز
از امام صادق عليه السلام سؤال شد: چگونه شب قدر از هزار ماه بهتر است؟ حضرت فرمود: كار نيك در آن شب از كار در هزار ماه كه در آنها شب قدر نباشد بهتر است
قيلَ لاَِبى عَبْدِاللّه ِ عليه السلام: كَيْفَ تَكُونُ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرا مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ؟ قالَ: أَلْعَمَلُ الصّالِحُ فيها خَيْرٌ مِنَ الْعَمَلِ فىأَلْفِ شَهْرٍ لَيْسَ فيها لَيْلَةُ الْقَدْرِ
وسائل الشيعه، ج 7، ص 256
@hadisgraph
🌺💠🌺💠🌺💠🌺
✅ کانال شهید مدافع حرم حاج حمید مختاربند (با نام جهادی ابوزهرا)
✅ @mokhtareharam
🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹
#یادداشت
شعار "نه غزه نه لبنان"
اسم رمز دعوت به تحریم بود
✍به یاد دارید که فتنه گران حامی برجام، برای زدن منتقدان، ادعا می کردند اسرائیل مخالف برجام است. آنها ضمنا و به شکل تاکتیکی، اسرائیل را در موقعیت دشمنی با ملت ایران نشان می دادند. اما جالب این است که همین فتنه گران، نشان شده های رژیم صهیونیستی در فتنه و آشوب نیابتی سال 88 بودند.
♦️از شیمون پرز تا نتانیاهو، جنبش سبز کذایی را سرمایه اسرائیل می خواندند و می گفتند جنگ با جمهوری اسلامی از داخل مرزهای ایران آغاز می شود. آنها فتنه گران را پیاده نظام خود می دیدند. برخی سبزها حتی تا تل آویو هم رفتند؛ عده ای پنهانی و برخی به شکل علنی. در روز قدس سال 88 هین طیف با تلاش برای القای دو دستگی در میان ملت ایران، شعار نه غزه نه لبنان را به نفع رژیم اشغالگر قدس سر دادند؛ شعاری که روز قبل از راهپیمایی توسط سایت وزارت خارجه اسرائیل رونمایی شده بود.
🔹27 شهریور 1388 حاشیهسازی با شعار «نه غزه، نه لبنان» اتفاق افتاد. این گرایی مهم برای تشویق به #تحریم بود. 10 روز بعد، رابرت گیتس (رئیس سیا و وزیر دفاع در دولت بوش که به اعتبار تجربیاتش- در اتفاقی نادر و کمسابقه- در دولت اوباما ابقا شد) به شبکه CNN گفت «در حال حاضر به دلیل شکافهای عمیق در ایران، #تحریم اثرگذارتر از گذشته است. ما در حال حاضر شکافهایی را در ایران شاهدیم که در 30 سال گذشته بیسابقه است. مخالفان به جای پیگیری رای خود، برخی سیاستهای کلی حاکمیت را هدف گرفتهاند.»
🔸نطفه تحریمهای فلجکننده از همینجا در ذهن دشمنان ملت ایران و رصدگران اطلاعاتی آنها منعقد شد. روزنامه لسآنجلس تایمز 10 مهر 88 نوشت «برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون و جنبش سبز از فشار غرب راضی است. یکی از مخالفان میگوید افشای وجود یک نیروگاه هستهای جدید، بر فشارها خواهد افزود و همین موجبات رضایت جنبش سبز را فراهم میکند. امااغلب ایرانیها مخالف سازش بر سر برنامه هستهای هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب هم وجود داشته است... افرایم هالوی رئیس اسبق موساد میگوید امیدوارم با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد .»
♦️لسآنجلس تایمز همچنین 28 مهر 88 از رایزنی یک مقام آمریکایی با سران نمایندگان سران جنبش سبز خبر میدهد. «هانا» به این روزنامه میگوید: «مطمئناً پیامی که من از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آنها بعضی شخصیتهای نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و این تحریم باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم ضعیف و یا تدریجی، فقط به رژیم این امکان را میدهد که با وضعیت جدید خودش را تطبیق دهد. آنها گفتند برای اینکه تحریم مؤثر باشد، باید به صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن...»!
🔹خباثت فتنه گران در حاشیه سازی برای روز قدس، استارت یک عملیات خصمانه جامع علیه ملت ایران بود. 9 سال پس از آن اتفاق در حالی که فتنه گران ولو در لفظ اذعان کرده اند اسرائیل بدتر از آمریکا با ملت ایران دشمنی می کند، زمان مناسبی است تا ارزیابی و بررسی کنیم که سازمان فتنه چگونه هم آدرس تحریم ها را به دشمن داد و هم با ایجاد شکاف و القای دو دستگی، چگونه دشمنان را برای ضربه زدن به ملت ایران، گستاخ و امیدوار کرد؟ همین ها کوشیدند به جای توافقی متوازن، توافقی یکطرفه (برجام) را به کشور تحمیل کنند.
✍محمد ایمانی
🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹
@mokhtareharam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
⭕️اگر می خواهید بدونید که منوتو و بی بی سی فارسی چقدر بی شرف هستن و اخیرا چقدر درباره کمیته امداد دروغ گفتن این ویدئو رو ببینید
@BisimchiMedia
@mokhtareharam
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
#لحظه_ای_درنگ
▪️استاد حسن رحیم پور ازغدی:
باید الگوهای علوی حکومت همواره پیش چشم هیئت حاکمه و مردم، حاضر باشد
ما باید به عنوان یک حداکثر و یک الگوی عقیدتی به حکومت علی بن ابی طالب (ع) نگاه کنیم؛ باید الگوهای علوی حکومت همواره پیش چشم هیئت حاکمه و مردم، حاضر باشد. فلسفه علی بن ابی طالب (ع)، یک فلسفه ضد ضربه است. به همهی فرهنگها میشود گفت که پیش پای علی بن ابی طالب (ع) بلند شوید و به همه تمدنها میشود گفت که از سر راه علی بن ابی طالب (ع) کنار بروید. برای اینکه اراده علی بن ابی طالب (ع)، اراده معطوف به عدالت بود، نه اراده معطوف به قدرت. اینها دو گفتمان است و این درس بزرگ علی بن ابی طالب (ع) به همه حاکمیتهاست.
◾️گزیده ای از سخنرانی «حکومت آرمانی، حکومت شکست خورده نیست!
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
@mokhtareharam
🌺💠🌺💠🌺💠🌺
#حدیث_روز
امام صادق عليه السلام:
آنكه مالك خشم خود نباشد، مالك عقل خود نيست
مَن لَم يَملِك غَضَبَهُ لَم يَملِك عَقلَهُ
📚تحف العقول صفحه 371
🌺💠🌺💠🌺💠🌺
✅ کانال شهید مدافع حرم حاج حمید مختاربند (با نام جهادی ابوزهرا)
✅ @mokhtareharam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
رائفی پور در تلویزیون: FATF به مراتب از برجام فاجعه بار تر است.
🔺هیچ دولتی با مردم و سربازهای خود اینچنین نمیکند!!
@mokhtareharam
🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹
🔷نسبت FATF با امنیت ملی
🔹بعنوان یک اصل و شاخص ثابت در تحلیل موضوعات؛ همیشه باید توجه کرد که میزان تاثیر مثبت یا منفی آن موضوع یا پدیده بر "امنیت ملی کشور" چقدر است. آیا آثار زیان بار و یا تهدیدآمیزی را متوجه امنیت ملی کشور می کند یا خیر؟
🔹با بررسی دقیق FATF دقیقا روشن می شود که FATA با وضعیت و شرایط فعلی آن (حتی اگر برخی منافع هم برای آن متصور باشد) اما؛ از ابعاد متعدد؛ مخالف امنیت ملی کشور است:
🔻1⃣ پیگیری تحولات پسابرجام حاکی است که آمریکایی ها بشدت بدنبال تسلط اطلاعاتی بر جریان های راهبردی پول در ایران هستند تا علاوه بر ضربه به نهادهای انقلابی و گروههای مقاومت و... این اطلاعات زمینه طراحی های آینده آمریکا؛ خصوصا زمینه اعمال تحریم های جدید علیه ایران را فراهم کند.
🔻2⃣ از جمله؛ یکی از مهم ترین تهدیدات علیه امنیت ملی کشور؛ تبدیل تحریم های مالی خارجی به تحریم های داخلی است.
🔻3⃣ آمریکایی ها با سبک تعلیق و یا خارج کردن برخی افراد و موسسات ایرانی از لیست تحریم ها در برجام؛ مسئولین و نهادهای ایرانی را به 《مسئول و نهاد خوب _ مسئول و نهاد بد》 تقسیم کرده اند. از منظر آمریکایی ها؛ خوبها؛ آنهایی هستند که به زعم آنها خطرناک نیستند و لذا از لیست تحریم ها تعلیق و یا خارج شده اند و مسئولین و نهادهای بد!! در لیست تحریم ها باقی مانده اند. این بدان معناست که:
👈اولا: مسئولین و نهادهای خوب؛ برای ماندن در فضای غیرتحریمی!! باید تلاش کنند که چارچوبهای وضع شده از سوی آمریکا را رعایت کنند و از آن تخلف نکنند چرا که در صورت تخلف؛ به فضای تحریمی سابق بازخواهند گشت. (دقت شود) لذا مسئولین ایران، خواسته یا ناخواسته با سیاست های آمریکا در تحریم و ایجاد فشار بر افراد و نهادهای انقلابی در تحریم همراهی می کنند.(مهم)
👈ثانیا: (توجه جدی) در این حالت عملا نظام بانکی ایران تبدیل به ابزار اعمال تحریم های آمریکا و غرب در داخل کشور و علیه افراد و نهادهای نظام خواهد شد. (178 مسئول؛ وزارتخانه، نهاد و موسسه)
👈ثالثا: با تقسیم بندی مذکور (خوب و بد) عملا کشور را به سمت دوقطبی شدن سوق می دهند.
🔹کانال تبیین
🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹
@mokhtareharam
تصویب FATF در مجلس.mp3
2.58M
#حتما_بشنوید
⭕️بیانات مهم استاد حسن عباسی خطاب به نمایندگان مجلس- FATF
⁉️ چرا مجلس اصرار به تصویب کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم و پالرمو دارد؟
@Hasanabbasi_ir
🌻🌻🌻🌻
@mokhtareharam