❇️ تغییر دینداری
✍ محسن مهدیان
گفتم تصاویر شبهای احیا را دیدی؟ گفت بله. مردم ما دیندارند. ولی دوران طاغوت هم همین بودند. گفتم درست است اما دینداری داریم تا دینداری. مردم ما مومن اند اما ایمان شان هم تغییر کرده است. گفت چطور؟ گفتم:
1⃣یکم اینکه دینداری مردم جمعی شده است. ماجرا تنها شب احیا نیست. تهران از ابتدای شب های رمضان دیدنی است. هرکوچه و خیابان یک هیات. تا نیمه سحر و آنهم مملوّ از جوانها و نوجوانهاست. بقیه کشور هم همین است. باقی سال نیز. از اعتکافها تا مجالس روضه هفتگی.
اما دینداری فراتر از این تغییر کرده است.
2⃣دوم اینکه دینداریها به غیر جمعی، اجتماعی شده است. دینی که تنها سرسجاده بود امروز به منصه بروز و ظهور اجتماعی رسیده است. اهل دینداری اهل دستگیریاند و مواسات. اهل ایثار و فداکاری؛ آنهم با گرایش ها و ظواهر مختلف.
اما باز هم فراتر است.
3⃣سوم اینکه دینداری امروز عمق یافته است. یک مثال روشن همین راه پیمایی روز قدس است.
ظلم ستیزی در فطرت مردم ماست. قبل انقلاب هم مردم ظلمستیز بودند. اما سطح ظلمستیزی چه بود؟ مقابله با اوباش محله. برای همین قصهها داریم از لوتیهای شهر که مقابل لاتها و مزاحمین نوامیس مردم میایستادند. اما با انقلاب مقابله با ظلم عمق یافته است. امروز ایستادگی نه تنها مقابل اوباش محله که مقابل اوباش عالم است. یک نمونه اش روز قدس.
4⃣و چهارم اینکه باز هم تغییرات فراتر است. امروز دینداری جهت یافته است. اصل و اساس دینداری در حب و بغض نسبت به حق است و امروز سمت و سوی دینداریها مبارزه با دشمن حق است. یک نمونهاش حجاب.
گذشت روزگاری که حجاب تنها مصونیت بود. تنها نشانه حجب و حیا بود. امروز بسیار فراتر است؛ حجاب ابزار مبارزه و نماد تقابل با دشمنیهاست. امروز حجاب نماد وطن پرستی و دفاع از کشور است. جالب نیست؟
5⃣همه اینها به کنار. اما پنجم مهمترست. مردم امروز برای دینداری هزینه می دهند. هزینه مقاومت. مردم برای نگه داشتن دینشان مقابل خناسان و شیادان داخلی و خارجی ایستادگی میکنند. سالهاست تحت طوفان و بمباران هجمههای ترکیبیاند و البته تاب می آورند. طبیعی است که ایمانی که در دل مقاومت بدست بیاید قابل مقایسه با ایمان از سر عافیت نیست.
✅مردم ما سالهاست دیندارند. اما با انقلاب دینشان جمعی و اجتماعی و عمیق و راهبردی شد و در این چهار دهه با مقاومت و ایستادگی ایمانشان آب دیده شده است و مستحکم.
و البته اینهمه از صدقه سر آن پیر روشن ضمیر است که همه را پای سفره انقلاب نشاند؛ خمینی عزیز. روحش شاد.
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام کنید ماشین شاسی بلند و کدوم نماینده های مجلس گرفتن!!!
✅ بقیه نمایندگان اگر مشکلی نداشتند یعنی ماسخور دست اونهایی که ماشین گرفتن نداده بودند برای آبروی خودشون هم شده بود نام اون نمایندگان رانتخوار ورشوه گیر را لو می دادند
بازم باید گفت خودتونید
آقای لاریجانی! سرعتتان خوب بود، دقت و جریانشناسیتان ضعیف!
🔹آقای علی لاریجانی در واکنش به خبر خبرگزاری تسنیم مبنی بر تمهید او برای ورود جریانی به انتخابات مجلس آینده نوشته که خبری درباره انتخابات مجلس وجود ندارد.
🔹او همچنین انتشار این خبر را به اصطلاح خود به جریان خالص سازی منتسب کرده و گفته که میخواهد رفع نگرانی کند!
🔹آقای لاریجانی با سرعت جالبی به انتشار این اطلاعیه ورود کرده، اما علیرغم این سرعت عمل، نشان داده که دقتنظر لازم را در جریانشناسی واقعی از فضای سیاسی و بخصوص رسانهای کشور ندارد.
🔹رئیس سابق مجلس پیشتر هم نشان داده بود که اگرچه در تاکتیک قوی است، امّا به لحاظ نگاه راهبردی نیازمند تقویت است!
🔹درباره همین خبر، آنچنان که درون متن نیز آمده برخی اطرافیان آقای لاریجانی این مساله را تایید کردهاند اما به درخواست خود آنها نامشان درج نشده است. ضمن آنکه برای فردی مانند آقای لاریجانی که چند دهه در سیاست کشور بوده چیز عجیبی نیست که از اکنون برای انتخابات برنامه ریزی کند!
🔹با این حال به نظر میرسد آقای لاریجانی که به درستی یا به غلط از انتخابات پیشین ناراحت است، سعی کرده به جای واکنش رسانهای، بیانیه سیاسی بنویسد.
🔴 ظریف در توییتر خود اعلام کرد
۵ سال قبل در چنین روزی ایالات متحده برای تامین منافع اسرائیل از برجام خارج شد و یک دستاورد دیپلماتیک بینظیر را نابود کرد. بدون هیچ آلترناتیوی، ایالات متحده منافع همه طرفهای برجام به ویژه ایرانیان و امریکاییها را به خطر انداخت. خروجی استفاده نکردن از فرصتهای مشترک، به نفع توهماتی با حاصل جمع صفر شد.
🔹خب آقای وزیر خارجه؛ بفرمایید شما برای افزایش هزینه خروج آمریکا از برجام چه تمهیداتی در نظر گرفته بودید؟ هیچی!؟ ای بابا؛ چقدر دوراندیش و کاربلد 😏
🇮🇷 جناب هالو پس تو که می گفتی امضای کری تضمینه
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅طائب: چرا بعد از حضور مردم در ٢٢ بهمن، آمریکایی ها از طریق سه واسطه پیام دادند که ما دنبال براندازی نیستیم بیایید مذاکره کنیم؟ چرا ورق عربستان برگشت؟
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران:
🔹در شرایطی که دشمن به دنبال براندازی است شما دانشجویان باید شرایط را آرام کنید.
🔹اعتراض با اغتشاش و براندازی فرق دارد.
🔹هیچ کسی در کشور خود اجازه براندازی نمی دهد.
🔹همین الان کارگران نفت در حال اعتراض هستند کسی هم با آنها برخورد نمی کند.
🔹در برخورد با #نفوذی های حاکمیت هیچ کوتاهی نکردیم
🌷شهادت رئیس ادارۀ مبارزه با موادمخدر مرزبانی هرمزگان
🔹سرهنگ مسعود پرکاس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان موادمخدر در مرزهای آبی هرمزگان به شهادت رسید.
⛔️شبکهای که حسن روحانی عضو آن است
♦️حسن روحانی، رئیس جمهور سابق ایران و چهره نزدیک به اصلاحطلبان به تازگی در اظهاراتی که برخی محافل تحلیلی آنها را انتخاباتی ارزیابی میکنند، گفته است: اکثریت قاطع جامعه، جوانانی هستند که در ۴۰ سال گذشته به دنیا آمدهاند. این نسل جدید و جوان، فرهنگ خود، زبان خود و خواستههای خود را دارد. دنیای اطراف خود را میبیند و مقایسه میکند. ما نمیتوانیم با زبان تحکم با آنها سخن بگوییم.
♦️به گزارش ایسنا، او میافزاید:
"آنها برای مشارکت، باید قانع شوند. باید انگیزه پیدا کنند. باید ببینند که رأی و نظر آنها مهم و محترم است. راه همراه کردن جوانان، دورباش و کورباش نیست. زبان تازیانه در این عرصه کارساز نیست. جوانان باید امکان تغییر را ببینند تا سرمایه کار و ابتکار خود را به میدان بیاورند. خطر بزرگ فرار مغزها تنها با ایجاد زمینه جذب و امید به اثرگذاری، از سر کشور دور میشود. میدان را باید برای جوانان باز کرد تا بمانند و بسازند."
🔺درباره اظهارات آقای روحانی بیان چند نکته ضروری به نظر میرسد:
یکم_ جوانان عزیز کشور باید بدانند که "آزموده را آزمودن خطاست"!
به این معنی که آقای روحانی و کارنامه دولت ۸ ساله او به روشنی به هر ذهنی جویای حقیقتی نشان میدهد که میزان تطابق روحانی با "گفتمان جوانی" تا چه اندازه است و رئیس دولتی که به مدرسه پیرمردها شهره بود و وزارت ورزش و جوانان صدارتش عملا هیچ معجزهای برای جوانان نداشت آیا میتواند مدعی شناخت جوانان و ارائه تز برای آنها باشد و یا ادعا کند جوانان کشور برای مشارکت با داغ و درفش مواجهاند!؟
🔺دوم_ رماندن مردم و جوانان از صندوق رأی "خیانت" و مشروط کردن حضور در انتخابات "نفاق" است.
انتظار این بود که آقای روحانی بعنوان یک منتقد وضع کنونی (که خود سهم بزرگی در ایجاد آن دارد!) اما به جوانان بگوید که راه حل قرار گرفتن مشکلات در مسیر رفع شدن؛ صرفا و فقط از دالان "صندوق رأی" میگذرد نه اینکه شاهد باشیم آقای روحانی همنوا با اصلاحطلبان تحریمی از اما و اگرهای مشارکت حرف بزند.
چه اینکه مردم و جوانان حتی اگر ببینند فردی یا افرادی هستند که رأی و نظر آنها را محترم نمیشمارند؛ پس منطقا بایستی اتفاقا با مشارکتی وسیعتر در انتخابات شرکت کنند تا به جای قبلیها افرادی را برگزینند که به رأی آنها احترام میگذارند و مقولاتی مثل آمریکا و باندبازی و برجام را بزرگتر از رأی مردم نمیدانند!
🔺سوم_ در مسئله فرار مغزها نیز باید دانست که ما و مردم ایران اقلا طبق بیان معاون علمی و فناوری شخص آقای روحانی در دوران ریاست جمهوری؛ با یک دروغ بزرگ و ادعای اثبات نشده مواجهیم.
ادعایی که حاملانش هرگاه خود را تنها و دور از مردم میبینند؛ بلافاصله با استناد به ادعاهایی بیاساس مدعی فرار مغزها از کشور میشوند.
جریان و آدمهایی که اینهمه پیشرفتهای بزرگ کشور در عرصههای علمی، امنیتی، پزشکی، صنعتی، نفتی، معدنی و ... که به مدد نخبگان حاصل آمده است را نمیبینند و هرگاه قصد بیان ادعایی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند؛ پای فرار نخبگان را به میان میکشند.
🔺گفتنی است، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی رئیس جمهور وقت زمانی پیرامون ادعای فرار مغزها گفته بود:
"بحث فرار مغزها از آن کلاههای گشادی است که سر کشور گذاشتهاند و یک شبکهای دارد این ادعا را به ذهن جامعه ما تزریق میکند. "
دکتر ستاری گفته بود کسانی که این حرفها را میزنند "وقیح" هستند.
#عبرتهای_عاشورا
چرا ورودی حوزه کاهش یافته است؟!
🔴 کم شدن جمعیت، این مساله یکی از عوامل خلوت شدن مدارس و دانشگاهها نیز می باشد.
🔴 احساس عدم موفقیت بسیاری از طلاب ورودی دهه 70 و 80 و 90 بخاطر عدم برنامه ریزی مدیریت حوزه، آنان را در خانواده و اطرافیان و جامعه تبدیل به مبلغ سوء نموده است.
🔴 بی توجهی به معیشت طلاب و ناتوانی طلاب در اداره زندگی موجب عدم رغبت فرزندان ایشان و بستگانشان شده است.
🔴 دانشگاهی شدن برنامه های تحصیلی حوزه و هم طراز قرار دادن مدرک حوزه و دانشگاه و از بین رفتن سنت های طلبگی در تحصیل
🔴 گسترش دانشگاههای هم عرض حوزه و احساس عدم تفاوت در تحصیل در این دانشگاهها و مراکز حوزوی
🔴 عدم ارتباط موثر شورای عالی و مراکز تصمیم گیری در حوزه با بدنه طلاب و جوانان
🔴 عدم تبیین در مساله هویت طلبگی با توجه به جنگ رسانه ای و دشمنی معاندین در تخریب وجهه روحانیت
🔴 ورود طلاب در نهادهای غیر مرتبط با حوزه و یا عملکرد بعضا نادرست آنان در مسئولیت ها.
🔴 تهاجم فرهنگی از سوی دشمن که موجب گسترش فرهنگ سرمایه داری و اصل قرار دادن پول و رفاه که در سراسر جامعه رواج پیدا کرده است که موجب کم شدن توجه به معنویت گشته است.
┅═✧❁🌷شارح🌷❁✧═┅
🌹 حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مسئولانی که مقصرند...
▪️اگر قوه قضائیه به جای فرشته عفو و رأفت ،پاسدار قانون و مجری جدی «مجازات» بود...
▪️اگر قوه مجریه ، خطر بی حجابی و بی عفتی برای سلامتی روح و روان جامعه را (لااقل به اندازه نصف کرونا) جدی می گرفت...
▪️اگر اکثریت نمایندگان مجلس به میزان یک چندم اهمیتی که برای نتایج انتخابات پیش رو قائلند به رعایت احکام خدا در تنها نظام دینی جهان اهمیت می دادند...
▪️اگر نیروی انتظامی به جای محاسبات سیاسی و دنیوی و ترس از برآشفتن اقلیتی هوس باز ، حساب و کتاب اخروی را مبنای برخورد با قانون شکنان بی حجاب قرار می داد...
▪️اگر صدا و سیما به اندازه اصرار به پاسداشت زبان فارسی ، بر حفظ حرمت حکم الهی حجاب پافشاری می کرد...
❇️ امروز شاهد این حجم از وقاحت نسبت به احکام شرع و اهانت به مقدسات در کشور امام زمان (عج) نبودیم!
▪️مسئولان ارجمند! خسته نباشید...
👤 دکتر کوشکی
🔥ستاره درخشان دروغگویی و پرروئی❗️
#دروغهای_فریدونی۱
🔻حسن روحانی می گوید «بهترین انتخابات در دوره اول مجلس بود».
🔻اگر بررسی کنیم تا ببینیم چرا انتخابات دور اول مجلس برای ایشان جذاب بوده متوجه خواهیم شد ظاهرا ایشان برای شرکت در اولین انتخابات مجلس در اسفند ۱۳۵۸ اعلام می فرماید که دکتری جامعه شناسی حقوقی از دانشگاه لندن دارند و با همین عنوان مصاحبه و تبلیغ میکنند و ناظری هم وجود نداشته اصالت ادعای او را احراز کند!!
🔻بعدها حسن روحانی در سال ۷۷ از دانشگاه کلدونین گلاسگو دکتری حقوق اساسی می گیرد در حالی که از ۹ شخصیت سرقت علمی کرده بود!!
🔻حالا این آدم، با آن سابقه پیچیده و عملکرد تلخ هشت سال ریاست جمهوری وقتی می گوید برای آینده ایران برنامه دارد و برای رسانهاش پول خرج می کند، نباید منتظر حادثه تلخ دیگری بود؟
🔻چرا حسن روحانی بجای اینکه نگران پیامدهای عملکرد گذشتهاش باشد با پررویی، دروغ های جدید می گوید؟!
✍حمیدرضا ابراهیمی
درنگی درباره «مهدی نصیری ها»
سالها مطالب مهدی نصیری را جسته و گریخته دنبال می کردم. چه زمانی که «اسلام و تجدد» را منتشر کرد، چه زمانی که «عصرت حیرت» را نوشت و چه زمانی که نشریه سمات را منتشر می کرد. با اینکه با خیلی از مباحثش هم فکر و موافق نبودم اما حرفهایش برایم جذاب بود. چون به نوعی «مخالفت خوانی» با همه چیز داشت. با تکنولوژی، با مدرنیته، با فلسفه و... و در مجموع در برخی از حوزه ها حرف هایش قابل تامل بود.
اما سخنان چند سال و به خصوص چند ماه اخیرش حیرت انگیز است. از این جهت که به شدت مباحثش سطحی شده و انگار چوب حراجی است بر خیلی از حرفهای درست و حسابی که در گذشته بیان می کرد. حرفهای ژورنالیستی و عوامانه ای که شنیدنش از دانشجویان ترم یک فلان دانشگاه درجه چندم هم بعید است. اما با این حال به نظرم تا اینجا هم اتفاق خاصی نیفتاده چون تا امروز خیلی ها چنین مسیری را رفته اند. قسمت مهم اینجاست که امثال نصیری عموما با دغدغه دینی، حرفهایی می زنند که انتهای آن نه تقویت دین بلکه تضعیف دین است.
خلاصه استدلال نصیری ها این است که نظام جمهوری اسلامی اشکالات زیادی دارد، ناکارآمدی دارد، بی عدالتی دارد و همین مشکلات باعث می شود که بخشهایی از عامه مردم به تدریج از اصل دین زده شوند. این حرف قابل تامل است اما پاسخ های درخور و حساب شده ای هم دارد که مجال طرح آن اینجا نیست. اما سوال اصلی و بی پاسخ از امثال نصیری ها اینجاست که شما اگر نیت تان هم از طرح این مباحث کاملا درست و خدایی باشد، در نهایت سنگ را از چاله در نمی آورید، بلکه آن را به ته چاه می اندازید! نشان به آن نشان که امروز با کسانی همصدا شده اید که بحث شان یا ضدیت کامل با دین است یا در خوش بینانه ترین حالت مدل یک حکومت سکولار با محدودیت های شدید علیه مظاهر اجتماعی دین را تجویز می کنند.
چگونه است که این صحنه آشکار را نمی بینید و احساس تناقض نمی کنید و به این مسیر باطل ادامه می دهید؟ جمهوری اسلامی هر اشکالی هم داشته باشد، در بعد احیای اسلام سیاسی در جهان کار بزرگ و خارق العاده ای انجام داده که تبعات آن بعد از 45 سال همچنان دامنگیر غرب است. چطور چنین اتفاق مهمی در تاریخ معاصر را نمی بینید اما با دستاویز به اشکالات دیگر، می خواهید اصل این پرچم را پایین بکشید؟
پی نوشت: مفروض من در هنگام نوشتن این مطلب این است که مهدی نصیری و امثال او نه وابسته هستند و نه بدطینت و نه بد نیت. همچنان اصرار دارم مهدی نصیری را از منظر یک فرد دغدغه دار تحلیل کنم که بر اساس اعتقاداتش قلم می زند و سخن می گوید اما به هر علت دچار دگردیسی شده. امیدوارم خوش بینی ام درست بوده باشد و با همه اختلاف نظرها، برای نصیری و امثال او آرزوی عاقبت به خیری دارم.