30.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | احمد عزیزم
🔺 شهید سلیمانی: محور همه کمالات شهید کاظمی ادبش بود، [شهید کاظمی] رئوف بود...
🌷بهمناسبت ایام سالروز شهادت حاج احمد کاظمی
جانفدا
#جانفدا
◻️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
♦️ امیرالمومنین علی (علیه السلام):
🔹روزگاری خواهد آمد که
مردم به گناه افتخار و از پاکدامنی
تعجب میکنند.
📚نهج البلاغه
◽️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
🔴 عباراتی عجیب در مورد زنان!
▪️این چند عبارت را با دقّت بخوانید:
Any wounf rather than the wound of the heart, any wickedness of a woman
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 13.
هیچ زخم و آسیبی چون آسیب قلب (شکستن دل) نیست و هیچ شرارتی بدتر از شرارت زن نیست!
There is no poison worse than a snake"s venom, there is no rage worse than an enemy"s.
Better to live with a lion and a snake than to share a house with a wicked woman.
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 15&16.
هیچ سم و زهری بدتر از سم و زهر مار نیست و هیچ خشم و غضبی بدتر از خشم و غضب دشمن نیست.
[امّا اگر] با یک شیر و مار زندگی کنید بهتر از آن است که با یک زن شرور در یک خانه زندگی کنید!
All wickedness is nothing compared with a woman"s wickedness. Let her lot be that of a sinner.
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 19.
هیچ شرارتی در مقایسه با شرار زن اصلاً به حساب نمیآید. بگذار او (زن) همان گناهکار و قربانی گناه باشد!
Do not be fooled by a woman"s beauty or fall in love with her.
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 21.
هرگز فریب زیبایی یک زن را نخور و هرگز عاشق یک زن نشو!
For sin began with woman and we all die because of the inheritance of the congregations of Israel.
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 24.
گناه با زن آغاز شد و همه ما به دلیل ارث بردن همان میراث است که میمیریم!
Do not let water leak out or give free rein to a wicked woman. If she does not do as you tell her, get rid of her.
Ecclesiasticus (Sirach), Ch. 25, V. 25&26.
هرگز نگذارید حتی آب به آسانی و سادگی به یک زن شرور برسد (=نگذارید آب خوش از گلویش پایین برود!) و به او اختیاری ندهید. اگر او از اوامر شما اطاعت نمیکند خودتان را از شر او خلاص کنید!
💢 این مطالب بخشی از سفر یشوع بن سیراخ یا حکمت یشوع بن سیراخ است. این متون نزد برخی مسیحیان مانند کلیسای کاتولیک و کلیسای شرقی و ارتدوکسهای شرقی بخشی از کتاب مقدس محسوب میشود و عمده پروتستانها و یهودیان آن را «اپو کریفا» یا اصطلاحا «اسفار مشکوک» نامیدهاند. آنها بطور کلّی این متون جزء متون دینی به حساب میآورند امّا جزئی از کتاب مقدس نمیدانند.
لازم به ذکر است بر اساس عقاید یهودیت و مسیحیت، زن ذاتاً دارای شر و گناه است چرا که اساساً اوست که منجر به گناه اوّلیه انسان و هبوط انسان از بهشت شد و این مطلب در کلام بسیاری از بزرگان آنها نیز وارد شده است.
◻️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آیا آنها آدمِ خودشان هستند؟!
🎙مایکل پارنتی، مورخ و نویسنده:
🔹به اندازه کافی عجیب است که اگر با اکثر خبرنگاران صحبت کنید، بیشتر خبرنگارانی که من میشناسم، داستانهایی در مورد #سانسور و کنترل از بالا به پایین تعریف میکنند.
🔸همه #خبرنگاران سابقی که قبلاً برای آسوشیتدپرس یا برای سی بی اس کار میکردند، چنین داستانهایی را به من میگویند. امّا کسانیکه هنوز آنجا هستند، بهشدت انکار میکنند که چنین چیزی وجود دارد!
🔹 آنها بسیار عصبانی میشوند و میگویند آیا به من میگویید که من آدم خودم نیستم! (اختیار مقالاتم را ندارم.) میگویند در ۱۷ سالی که من با این روزنامه کار کردهام، همیشه آنچه را که دوست داشتهام، گفتهام!
🔺من به آنها میگویم شما آنچه را که دوست دارید، میگویید، زیرا آنها از آنچه شما میگویید، خوششان میآید!
#رسانه
◻️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
ایمان اکبرآبادی | منادی زمان
🔴 مأموریت آنها نابودی کامل نژاد سیاهپوستان بود.
🔴 بخوانید
🔹انگلیسیها تقریباً کل جمعیت بومی تاسمانی #استرالیا را در دهه ۱۸۰۰ با ربودن، بردگی، شکنجه و قتل آنها از بین بردند.
🔸تاسمانی جزیرهای است که در حدود ۲۰۰ مایلی سواحل جنوب شرقی استرالیا قرار دارد. باستانشناسان تخمین میزنند که سیاهپوستان بومی از روی یک پل باستانی که تاسمانی را به قاره استرالیا وصل میکرد، وارد جزیره شدند.
🔹صلح و هماهنگی که #بومیان سالها از آن برخوردار بودند در سال ۱۶۴۲ با ورود اولین اروپاییها به جزیره مختل شد. یک دریانورد هلندی به نام آبل یانسن، کسی بود که این سفر را رهبری کرد.
🔸او به سرعت جزیره را به نام فرماندار کل شرکت هند شرقی هلند، آنتونی ون دیمن نامید و بدون رضایت صاحبان زمین، آنها تا سال ۱۸۵۵ جزیره را ون دیمن نامیدند.
🔹قبل از سال ۱۸۵۵، بریتانیاییها بهدنبال سرزمینهایی در جهان بودند تا آنها را فتح و غارت کنند تا اینکه در سال ۱۷۷۷ به جزیره رسیدند و به این سرزمین حمله کردند و آن را به محل سکونت زندانیان و مجرمان تبدیل کردند.
🔸در سال ۱۸۰۴، دولت استعماری #بریتانیا و محکومان آنها شروع به سلاخی و کشتار بومیان تاسمانی با خونسردی کردند، زیرا آنها بومیان را انسان کامل نمیدانستند!
🔹بر اساس دروغهای دانشمندان اروپایی، آنها قفقازیها را در راس هرم و سیاهپوستان را در پایین قرار دادند. ماموریت آنها نابودی کامل نژاد سیاهپوستان بود و زمان را برای از بین بردن جمعیت تاسمانی تلف نکردند!
🔸بومیان فقط ننشستند و تماشا کنند که مهاجمان آنها را نابود کنند بلکه مقاومت شدیدی کردند. بریتانیاییها اعلام جنگ کردند و #نسلکشی را «جنگ سیاه سرزمین ون دیمن» نامیدند.
🔹این جنگ بین سالهای ۱۸۰۳ و ۱۸۳۰ به مدت ۲۷ سال به طول انجامید. در آن سالهای بد، جمعیت سیاهپوستان تاسمانی از بیش از ۵۰۰۰ نفر به کمتر از ۷۵ نفر کاهش یافت.
◻️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ میخواهند #انسجام را به هم بزنند!
⚠️ بهوسیله رسانهها هر دروغی را تزئین میکنند
#پروپاگاندا
◻️ منادی زمان
🔲 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جدیدترین صحبتهای بیل گیتس درمورد یک همهگیری جدید:
🔹️ دولتها در سراسر جهان باید هزینههای خود را برای یک "تیم نظارت جهانی" در همهگیری جدید افزایش دهند.
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman
🔴 اعضای داعـش به کمک ارتش اوکراین🇺🇦 رفتتند❗️
🔹️ تصاویری از عبدالحکیم الشیشانی، از فرماندهان گروهک تروریستی داعش و گروهک اجناد قفقاز در اوکراین
همین دواعش با ایران مسلمان دشمنی میکردند الان شانه به شانه #یهودیان اوکراینی در حال جنگیدن هستند..!
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرخههای معیوب غذایی
🔻 این فرد آمریکایی صحبتهایی از چرخههای معیوب غذایی میکند و معتقد است تنها با رعایت یک نکته میتوان چرخههای معیوب را بهبود بخشید. مثلاً از پسماندهای غذاخوریها میتوان برای تولید تخممرغ در همان محل استفاده کرد.
♻️ چرخههای غذایی در جهان و بالاخص در ایران شکلی کاملاً معیوب دارند. مثلاً ما گاو هولشتاین اروپایی با تولید شیر بالا را به ایران میآوریم که مناسب مزارع سرسبز اروپایی هستند، در عوض دام بومی خود نظیر شتر و گاو سرابی با ضریب تبدیل پایینتر که علوفه کمکیفیت هم میخوردند را رها کردهایم. در نتیجه مجبور شدهایم ذرت و سویا را با مصرف نفت از آمریکای جنوبی به وسیله کشتی بیاوریم تا گاوهای اروپایی را سیر کنیم. به راستی چه شد که بعد از اجرای اصلاحات ارضی آمریکایی، کشوری که در تولید خوراک دام و فرآوردههای دامی خودکفا بود، به یکباره هم در خوراک دام و هم در محصولات آن مانند گوشت و لبنیات وابسته شد؟ چرا تا امروز بخش قابل توجه مراتع ایران با استدلالهای منسوخ برای چَرای دام ممنوع است؟
#ورود_دام_به_مرتع
#خودکفایی
#پسماند_زباله_نیست
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman
ایمان اکبرآبادی | منادی زمان
🔰 شهید احمدیروشن به روایت همسرش
🔻فاطمه بلوری که پس از شهادت همسر خود، مصطفی احمدیروشن دانشمند هستهای، هم پدر و هم مادر تنها فرزند خویش است درمورد آشنایی با ایشان میگوید: «من دانشجوی رشته شیمی دانشگاه شریف بودم و ایشان هم مهندسی شیمی شریف میخواندند؛ همین باعث آشنایی ما شد. ایشان ملاکهایی داشت مثل پوشش ظاهری، اعتقادات، محیطهای رفت و آمدی برای ایشان خیلی مهم بود و میگفتند زن باید در جایگاه خودش باشد. مثلاً با کار کردن خانمها موافق بود امّا باز تأکید داشت بر حضور زن در جایگاه درستش و من هم همین نظر را داشتم. با ادامه تحصیل من کاملاً موافق بودند و من در حالی که فرزند داشتم کارشناسیارشد را خواندم. ملاک من هم برای انتخاب مصطفی، ایمانی بود که در فضای دانشگاه از او دیده بودم و کارهای ایشان در بسیج و صحبتهای ایشان در جلسات خواستگاری برای من بسیار مهم بود.»
🔸فاطمه بلوری که سابقه همکاری با جشنواره سینمایی عمار را داشته و هماکنون نیز از پژوهشگران حوزه تخصصی رشته خود و مدرس دانشگاه است درمورد ازدواج خود با شهید احمدیروشن میگوید: «ایشان زمانی که به خواستگاری آمد هنوز درسش تمام نشده بود و کار هم نداشت و سربازی نرفته بود. نمیخواهم شعار بدهم امّا برای من شخصیت و صداقت ایشان خیلی مهم بود، چون از همان ابتدا واقعبینانه همه مسائل را مطرح کردند حتی گفتند ممکن است شرایطی ایجاد شود که به شهرستان بروم. ایشان به خاطر کار زیاد نمیتوانست خیلی در خانه باشد و در تمام هفته نطنز بود و پنجشنبهها هم معمولاً جلسه داشت و از طرفی روند کاری ایشان از سال ۸۳ به بعد تصاعدی بود. بعد از غنیسازی هفتهای یک بار میآمد و عملاً زمان بسیار محدودی برای خانواده داشتند.»
🔻یکی از اصلیترین منشهای ایشان در مواجه با کار و فضای خانه این بود که هیچگاه نمیگذاشتند استرس موقعیت اجتماعی و کارشان، وارد خانه شود. فضای امن خانه و آرامش درونی آن برایشان بسیار مهم بود. من آرام بودم چون ایشان شخصیت آرامی داشتند و فقط بعد از ترور شهید رضایی نژاد(۶ ماه قبل از ترور مصطفی) احساس کردم که باید یک چیزهایی را متوجه شوم و آن زمان بود که دچار استرس بدی شدم و دلشوره داشتم.»
🔸بارها و بارها حضور ایشان را در زندگی احساس کردیم و به معنای واقعی کلمه زنده بودن شهدا را به سبب خیر و برکتی که در سختیهای زندگی روانه میشود، درک کرده و دیدهایم. این حضور باوجود فرزندی که همواره پدرش را الگوی خود میداند و بسیار شبیه اوست، تکمیل و تقویت میشود.
🌷به بهانه سالروز شهادت دانشمند هستهای احمدی روشن
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman