با افتتاح پروژه ۲هزار واحد خوابگاهی دانشگاه افسری پلیس توسط رییس جمهور، سومین پروژه بزرگ ساختمان سازی صنعتی در ایران در بازه زمانی بسیار کوتاه (کمتر از ۱۰۰روز) هم با موفقیت انجام شد تا بزودی شاهد تولید گسترده صنعتی ساختمانها در طرح ملی مسکن باشیم.
مسالهای که می تواند امید خانهدار شدن مردم در بازه زمانی کوتاه و با قیمتهای مناسبتر را افزایش دهد.
ظریف:
سیاست خارجی کشور دوتاست؛ یکی سیاست خارجی وزارت خارجه است و یکی سیاست خارجی نیروهای مسلح
نمیشود براساس این آرزو که میروم و حقم را از افغانستان میگیرم، عمل کرد؛ دنیا اینگونه نیست، حتی میان یک دولت قوی و ضعیف هم نمیشود اینگونه عمل کرد
من بههیچوجه طرفدار تصویب کنوانسیون کاسپین در مجلس نیستم؛ این کنوانسیون زمانی باید تصویب شود که خط مبدأ ما قطعی شده باشد
روابط خارجی ما نامنسجم است. فقط دعوای میدان و دیپلماسی نیست. دعوای همهٔ حوزهها و دیپلماسی است. یعنی هر وزارتخانهای برای خودش یک وزارت خارجه دارد و بههیچوجه آمادهٔ هماهنگی با وزارت امور خارجه در مسائل روابط خارجی بهویژه همسایگان نیست.
بهعنوان نمونه در برنامهٔ پنجسالهٔ چهارم، بندی وجود داشت که همهٔ دستگاهها موظف هستند روابط خارجی را با وزارت خارجه هماهنگ کنند. در برنامهٔ پنجسالهٔ پنجم در دورهٔ آقای احمدینژاد، این بند بهکلی حذف شد. در برنامهٔ ششم با فشار وزارت خارجه این بند دوباره اضافه شد.
در جلسهٔ تصویب، در صحن علنی مجلس یکی از نمایندگان که برای مجلس یازدهم رد صلاحیت هم شد، دستش را بلند کرد و گفت بگویید بهاستثنای نیروهای مسلح. همانجا در صحن مجلس «بهاستثنای نیروهای مسلح» وارد شد.
یعنی سیاست خارجی کشور دوتاست. یکی سیاست خارجی وزارت خارجه است و یکی سیاست خارجی نیروهای مسلح. من رفتم پرسیدم که آیا نظر رهبری این است که سیاست خارجی به این شکل باشد؟ چون سیاست خارجی دولت هم زیر نظر رهبری است. گفتند نه اینطور نیست، اما ما نتوانستیم کاری انجام دهیم.
در این مجلس و در برنامهٔ هفتم، سازمان انرژی اتمی و وزارت اطلاعات را هم جدا کردند. یعنی گفتند آنها هم نیاز نیست با وزارت خارجه هماهنگ کنند. البته بعداً دوباره فقط به نیروهای مسلح محدود شد.
این وضعیتی است که ما حتی در شکل قانونی داریم. یعنی در شکل قانونی هم حاضر نیستیم بگوییم وزارت خارجه مسئول سیاست خارجی است. همان وزارت خارجهای که به فرمودهٔ رهبری، مجری است؛ یعنی سیاستگذار هم نیست، بلکه سیاست کشور را اجرا میکند.
اگر ما میگوییم با افغانستان باید اینگونه رفتار کنیم، این سیاست کشور است که در شورایعالی امنیت ملی تصویب شده است. اما نمیتوانیم به وزارت راه، وزارت آب، کشاورزی و غیره بگوییم این سیاست را اعمال کنید؛ چون هرکدام منافع صنفی خودشان را دارند.
لذا بزرگترین مشکل ما در روابط با همسایگان که آب هم جزء آن روابط است، بیسروسامانی است و توجه نکردن به نقش وزارت امور خارجه بهعنوان مسئول یا لااقل مجری و هماهنگکنندهٔ روابط خارجی.
ما میخواهیم منابع این کشور از انحصار در آید و ملی شود.
جهانیسازی قیمتها، خصوصیسازی انفال، رهاسازی نرخ ارز و اعطای امتیاز خلق پول به بانکهای خصوصی، ملت ایران را از داراییهای خود محروم و ایرانیان ثروتمند را فقیر کرده است.
نمایشگاه بین المللی قرآن
اول تا چهاردهم فروردین
ساعت ۱۷ تا ۳۰ دقیقه بامداد
مصلی تهران
رهبر انقلاب فرمودند شرکت در انتخابات جهاد بود.
طبعاً این جهاد از نوع اصغر است و جهاد اکبر باقی است
«رجعنا من الجهاد الا صغر إِلى الْجهاد الأَكبر»
ما بلافاصله پس از جهاد اصغر به جهاد اکبر فراخوانده میشویم.
جهاد اکبر روبهرو شدن با خویش است. آنهنگام که گرد و غبار جنگ فرومینشیند و ما در سکوت باید به "ساختن" بیندیشیم. ساختن خود، ساختن خانه، ساختن همه روابطی که در شلوغیهای جنگ آنها را متلاشی کردیم، ساختن اعتماد، امید و کوبیدن راهی که با انفجارها ناهموار شده.
اما بیشک گروهی از دشواری جهاد اکبر به ادامهی جهاد اصغر پناه خواهند برد. چرا که ساختن هماره دشوارتر است و به دانستن و صبر نیاز دارد و ایندو از جنس پیروزی در شب انتخابات نیست.
احتمال آمدن مجدد ترامپ به "نااطمینانی جهانی" دامن میزند، آثارش را در بازار داراییهای جهانی میتوان دید. "نه فقط ایران"
البته واقعاً فارغ از این هیاهوی رسانهای که از ترامپ یک غول میسازد، اگر ترامپ بیاید چه ضربهی کاری میتواند به ایران وارد کند؟ دیگر برجامی به یک معنا در کار نیست که بخواهد بعد از چند بار تهدید و شرطی سازی اقتصاد ایران، از آن بیرون بزند!
پس واقعاً راهبرد مهار ترامپ در مواجه با ایران واجد چه مولفه هایی است؟
شاید به قول روزولت باید گفت:
"Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself" ...
"تنها چیزی که باید از آن بترسیم خود ترس است ".
برخلاف تمام پالسهایی که برخی مسئولین صورتی به مکشفهها برای حضور آزادانه در پای صندوقهای رای میدادند، تقریبا هیچ مکشفهای پای صندوق رأی نیامد.
اینکه مکشفهها نیامدند، خبر از بیتفاوتی آنها به حساسترین انتخابات سرنوشت ساز کشور میدهد.
عدهای میگویند صدای آرای نداده خاموش را بشنوید اما بنده میگویم بهتر است صدای بیتفاوتی عدهای نسبت به سرنوشت کشور را بشنوید که به خاطر خوشایند آنها خون به دل مادران شهدا و زنان متدین و پای کار انقلاب و کشور میکنید..
رهبر معظم انقلاب صبح امروز :
لازم میدانم اشاره کنم به موضوع مهم انتخابات و از ملت ایران تشکر کنم به خاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی. هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند.
میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال تقریباً، دشمنان ملت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند.
مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجههی با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند، بنابراین این یک جهاد بود
به اقتصاد که نگاه میکنم، گرگ های زیادی میبینم که در لباس سگ گله و چوپان برای دریدن گوسفندان نقشه میکشند و تا جایی که توان دارند از گله میبرند. تنها چوپانی فضا را برای دریده شدن گله آماده میکند که همدست گرگ باشد.
شرایط فعلی اقتصاد ایران، حاصل سیاستگذاری ذینفعان است، نه دولت.
انتخابات فرمایشیه؟؟
هرکیو خود نظام بخواد از صندوق ها درمیاره؟؟
پس چرا آقای حسن خجسته برادر همسر رهبر معظم انقلاب که در این انتخابات نامزد تهران بود در لیست 30 نفره اول مردم تهران قرار ندادنش مستقیم بره مجلس و نره دور دوم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چادر و کلی آرایش و ناخن کاشته گل میده به کشف حجاب ها.....
یعنی خیلی تمیز داره ترکیه شدن و
بیتفاوت بودن رو به مخاطب یاد میده.....
به این جماعت مثلا چادری میگن کاسبانِ حجاب که خطرشون از
کاشفان حجاب بیشتره چون در ظاهر گل میدن و در پنهان دارن جریان سازی می کنند علیه قانون حجاب و
امر به معروف و نهی از منکر....
برنامه «خیابان آزادی»
با حضور:
جناب آقای دکتر بانکی پور
نماینده مردم اصفهان در مجلس
در این برنامه پاسخ میدهیم
سرنوشت لایحه حجاب در مجلس آینده چه خواهد بود؟
۱۵اسفند ماه
ساعت ۲۲ از شبکه افق سیما
وقتی اینطور رسانه های داخلی با فالوور بالا در حال لگد پرانی هستند و جلوشون گرفته نمیشه، دیگه چه نیازی به اینترنشنال و بی بی سی؟
زده این نماینده رد صلاحیت شده ۲۵ هزار رأی آورده
اولا کل حوزه مرو دشت ۸ هزار رأی باطله دادن
دوما هر اسمی بجز نامزد ها باشه باطله حساب میشه، اینا چطوری اینقدر دقیق اسم اینو فقط شمردن
مثلا گفته ۲۵۴۳۱ که ما شک نکنیم
نام ۶۳ نماینده غایب دیروز مجلس اعلام و ذکر شد که مابقی یعنی ۴۷ نفر دیگر مرخصی استعلاجی گرفتند!
انشالله که این تعداد، همزمان باهم دچار تمارضِ ناشناخته نشده باشند
نکته:
از این نمایندگان غایبی که در مجلس اعلام شد، یک نفر در انتخابات دوره دوازدهم مجلس ثبت نام نکرده، ۴ نفر برای حضور در انتخابات رد صلاحیت شده بودند، ۳۱ نفر رای نیاوردند، ۸ نفر به دور دوم رفتند و ۱۷ نفر در انتخابات رای آوردند
منابع انرژی در آمریکا:
نفت: ۳۶ درصد
گاز: ۳۳ درصد
انرژی های تجدیدپذیر: ۱۳ درصد
زغال سنگ: ۱۰ درصد
هسته ای: ۸ درصد
تنوع بخشی به منابع انرژی، ریسک های عدم تامین را کاهش می دهد و کشورها را از ناچاری به تصمیمات سخت می رهاند.
نیمی از نمایندگان مجلس دوازدهم تازه وارد اند، و قاعدتاً اطلاعات چندانی از مباحثی مثل بودجه و مانند آن ندارند.
این نمایندگان جدید و حتی قدیمیها عمدتا نگاهشان به مرکز پژوهش های مجلس است که چه پخت و پزی برایشان میکند که متاسفانه گاهی غذای تقنینی که سرو میکند خیلی هم ارگانیک و سالم نیست! بگذریم که نیروهایشان را به دولت هم صادر میکنند و کاش برخیشان همانجا میماندند!
غیر از اینکه نیاز است در مرکز پژوهش های مجلس تحولی اساسی به سمت نظریه های بومی و اسلامی پیشرفت اقتصادی به جای تبعیت از نظریه های توسعه عاریتی امثال صندوق بینالمللی پول صورت گیرد، نمایندگان هم نیازمند آموزش ضمن خدمت اند. حداقل میتوان از دوره بعد از انتخاب شدن تا زمان تحویل صندلی نمایندگی استفاده کرد.
کاش نهادی مثل مرکز آموزش عالی قانونگذاری مجلس هم میداشتیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسبی از دین و اعتقادات مردم، همیشه از منفورترین مشاغله
این خانوم دکتر قلابیا یه سری حرفا و اذکار مندرآوردی دارن که هیچ منبع الهی و دینی نداره!
درحالیکه به ما سفارش شده دین رو فقط از دو منبع قرآن و اهل بیت باید بگیریم
این اذکاری که اینا میگن باهاش چله بگیرید، تو کدوم این منابع اومده؟