eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
30.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت‌الله محسن اراکی : وارد شدن به حریم دیگران جائز نیست اما وقتی کسی منکر علنی انجام می‌دهد دیگر حریمش محترم نیست! و عکس گرفتن از کسی که خودش حریم خود و جامعه را شکسته حرام نیست، بلکه اگر موجب بازدارندگی از انجام منکر باشد چه‌بسا واجب است!
باکو اخیراً فهرستی از سلاح‌های ضدتانک، سامانه‌های ارتباطی شبکه‌ای بسیار پیشرفته و پهپاد را به تل‌آویو سفارش داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت‌الله رئیسی در چهارمین شب از ماه مبارک رمضان، میزبان جمعی از اهالی فرهنگ و هنر کشورمان بود
c017e9a6-d5f9-4e9f-92a1-b5431ec7780b.mp3
9.04M
میدونی تو رو بی حد و اندازه دوست دارم سید رضا نریمانی شب چهارم ماه رمضان 1402
b1f7ca68-2db9-4cb8-a0df-c03ed07afb1e.mp3
12.71M
دل و روح ما حسین طاهری شب پنجم ماه رمضان 1402
وزیر دفاع تایوان: نیروهای آمریکایی درحال آموزش ارتش ما هستند و برخی از آن‌ها در ۱۰ کیلومتری مرزِ چین مستقر شده‌اند.
توئیت محسن مقصودی تهیه‌کننده و مجری ثریا: آمده‌ایم‌ ساختمان وزارت کار و منتظریم که آیا با حضور رسانه‌ها برای شفاف سازی جلسه تعیین ‎حداقل حقوق کارگران موافقت می‌شود یا خیر؟! در برنامه روز قبل ثریا معاون وزیر کار و دبیر جلسه شورا و... گفتند ابتدای جلسه نظر اعضای شورا را می‌گیرند اگر شورا موافق بود اجازه می‌دهند. منتظریم پس از حدود یک ساعت و نیم انتظار در ساختمان ‎وزارت کار به گروه ما که اجازه ورود به جلسه و تصویربرداری ندادند و عذرمان را خواستند. امیدوارم سایر رسانه‌ها امکان ‎شفاف سازی این جلسه مهم را داشته باشند و یاحداقل وزارت کار کل فیلم جلسه را منتشر کند (تاکید میکنم کل جلسه را)‎
بر اساس نظرسنجی موسسه گالوپ در سال 2024، مسئله توسعه سلاح‌های هسته‌ای ایران پس از تروریسم سایبری جزو تهدیدات حیاتی و مهم برای منافع آمریکا توسط مردم این کشور در ده سال آینده شناخته شده است. این مسئله در حالی مطرح می‌شود که در آبان ماه امسال انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در جریان بوده و مناقشه هسته‌ای ایران به یکی از مهم‌ترین مباحث بین ترامپ و بایدن خواهد بود.
بعد از حجاب حالا کم‌کم بریم سمت بحث فروش مشروبات الکلی. مذهبیای صورتی شروع کنین به جاده صاف کردن
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در نامه‌ای به سید ابراهیم رئیسی، ریاست جمهوری اسلامی ایران، خواستار دقت نظر در میزان و فرآیند تعیین حقوق و دستمزد کارگران، جلب نظر جامعه کارگری و گسترش رفاه زندگی آنان شد.
نیروی دریایی بریتانیا ، ناو هواپیمابر HMS Prince of Wales خود را به دلیل مشکلات مالی، می‌فروشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احسان یاسین و داوود کیم خواننده و بلاگر مشهور کره‌ای در حال خدمت توی چایخونه حرم رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«کفشدوزک» ؛ انیمیشنی پرهیجان و ماجراجویانه حکایت کفشدوزکی پرانرژی که آرزو دارد به دره‌ طلایی که سرسبز و زیباست، سفر کند. او در این مسیر درگیر ماجراهای جذابی می‌شود و شجاعت‌های زیادی از خود نشان می‌دهد. تماشا با دوبله فارسی: 🌐 b2n.ir/kfshk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«غدی فرانسیس» خبرنگار لبنانی: "اینکه برخی رسانه‌ها در مورد انتخابات ایران می‌گویند «رأی ندهید» برای این است که ایرانی‌ها با هم بجنگند و ساختار اجتماعی و امنیت خود را از دست دهند!"
نشسته بود داشت چرخ سطل آشغال رو تعمیر میکرد؛ وظیفه‌اش نبود ولی دلش از هر کسی بیشتر برای بیت المال سوخته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه حلی متفاوت برای حل مشکل کشف حجاب‌ها و ارسال گزارشات در موضوعات فساد اداری، رشوه، امحای درختان و باغات، گرانفروشی، مشروبات الکلی، احتکار، زمین خواری، سگ گردانی و... سامانه‌ی «مردم‌رسی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌یمنی‌ها تهدید به بستن کدام مسیر دریایی بر کشتی‌های اسرائیلی کرده‌اند؟
یه همچین شاه سخاوتمندی داشتیم..!
فرمانده کل ارتش: برای ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکن ویژهٔ کارکنان ارتش مشغول همکاری با وزارت راه و شهرسازی هستیم.
ایران تو دو سال اخیر ۱۳ پرتاب موفق ماهواره داشته بعد ژاپنی‌ها تو شش ماه اخیر دو تا پرتاب ناموفق داشتن !!
دلارزدایی از اقتصاد ایران، یعنی وقتی درآمد اکثر ما مردم به ریال است، نباید هزینه‌هایمان به دلار باشد.
‏واقعیت این است که در ارز منافعی است که در نقدینگی نیست. سیاست محدود کردن رشد نقدینگی، مشکل مهمی برای رانت‌خواران ارزی نیست. ولی در عوض با افزایش ارز، درآمدهای آن‌ها بشدت افزایش می‌یابد. لذا شعار "نقدینگی نه ارز، علت تورم است" همچنان در صدر اخبار رسانه‌ها خواهد ماند.
۴۰سال پیش می‌گفتن به ایران سلاح نفروشید؛ حالا میگن از ایران سلاح نخرید. یکی نیست بگه عزیزم ۴۰سال پیش که ما هیچی نداشتیم نتونستید غلطی بخورید، الان که دیگه به طریق اولیٰ نمی‌تونید غلط خاصی بخورید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز دونالد ترامپ، در حال سخنرانیش یک پس گردنی محکم از یک جوان ایرانی کُرد تبار خورد که هیچوقت تا عمر داره فراموش نکنه. داستان اینجاست که درست قبل از سخنرانی، دونالد ترامپ یک زن ایرانی که لباس کُردی پوشیده بود را مورد تمسخر قرار میده و بهش میخنده. شوهر اون زن هم که خودش لباس کُردی تنش بوده خیلی عصبانی میشه و دنبال فرصت میگرده که تلافی کنه. اون زن و مرد کُرد اصلیتشون از سنندج در منطقه کردستان ایران است و در آمریکا زندگی میکنن.
شهردار تهران: در سال ۱۴۰۰ مترو تهران ۱۴۲ ایستگاه به طول ۲۵۴ کیلومتر داشت اما امروز بعد از گذشت ۳۰ ماه ایستگاه‌های مترو تهران به ۱۵۹ عدد و به طول ۳۰۳ کیلومتر رسیده‌ است.
مرز تجاری مهران که به‌علت اعتصاب راننده‌ کامیون‌های عراقی بسته شده بود ، پس از جلسات استانداران ایلام و واسط عراق بازگشایی شد.
روزی که ۱۴۴۰ دقیقه است و ما نتونیم ۱۰دقیقه قرآن بخونیم یعنی محرومیت
آیت الله علم الهدی : در سال ۱۴۰۱، توطئه دشمن در اغتشاشات اجرا شد و معلول آن، یک جریان فرهنگی نفوذی در کشور بود که بی حجابی و بدحجابی را توسعه می داد. متأسفانه در سال ۱۴۰۲ ما نتوانستیم جلوی این توسعه را بگیریم. این یک عدم موفقیت است برای دستگاه های مسئول، چه در دولت چه در مجلس الان آماری که به دست بنده می دهند از بی حجابی در مراکز عمومی مثل فرودگاه، راه آهن، ترمینال و همچنین برخی فروشگاه‌ها، نشان می‌دهد که این معضل هفته به هفته رو به افزایش است و متأسفانه در این حوزه حرکت موثری انجام نشده است. پیرو همین نقطه، اگر بنا باشد مجلس یازدهم تمام شود و رسیدگی به مسئله حجاب صورت نگیرد، این یک ننگ و عار برای مجلس یازدهم خواهد بود و متاسفانه باید اذعان کرد که تا به امروز هنوز این معضل فرهنگی حل نشده و دولت و مجلس باید توجه جدی در این عرصه داشته باشند. لایحه عفاف و حجاب همچنان بلاتکلیف مانده و آن قانونی که کمیسیون قضایی و فرهنگی مجلس تصویب کردند، پس از دستکاری به شورای نگهبان ارائه و سرمنشأ اختلاف نظری شده که تاکنون جز زیان مردم، دستاورد دیگری نداشته است.
سید حسن نصرالله «سال ۱۳۹۹» : متأسفانه ماه رمضان در سال‌های اخیر به ماه سریال‌های تلویزیونی تبدیل شده. الآن هم که مردم در خانه‌اند و سریال‌های بیش‌تری می‌بینند. شده ماه سریال‌های تلویزیونی. برخی دیگر هم که آن را به ماه جُنگ‌های رمضانی تبدیل کرده‌اند. یعنی بعد از افطار (اگر روزه باشند!) می‌روند داخل جُنگ و تا طلوع آفتاب می‌مانند و می‌دانید آن‌جا چه خبر است دیگر! بنده فقط می‌خواهم بگویم: در روایات این‌گونه آمده که این ماه، ماه شب‌زنده‌داری، روزه‌داری، تلاوت قرآن، عبادت، مناجات، آمرزش‌خواهی، بازگشت، صله‌ی رحم، نزدیک‌شدن به خدا و مردم، محاسبه‌ی نفس برای رهاکردن خویش از همه‌ی زنگارها و ماه آمرزش گناهان و طلب آمرزش است. این ماهی است که می‌توانیم از همه‌ی شب‌ها و روزها و ساعت‌هایش برای آخرت و دنیایمان بهره ببریم و فرصتی است که معلوم نیست تکرار شود. مدام باید این احساس را داشته باشیم که نمی‌دانیم آیا رمضان بعد را نیز خواهیم دید؟ آیا همین رمضان را به پایان خواهیم رساند؟
ربات سنجاقکی سیا برای اولین بار این وسیله‌ی جاسوسی را که مجهز به یک میکروفون بسیار کوچک بود، در سال ۱۹۷۶ به پرواز درآورد. این ریز پرنده‌ی مینیاتوری به موتوری کوچک که با ترکیبی از هوا و سوخت مایع کار می‌کرد، مجهز بود. بال‌های پلاستیکی، مثل بال‌های سنجاقک واقعی در سرعت بالا به لرزش درمی‌آمدند. برای استفاده‌ی عملیاتی از این پرنده‌ی جاسوس، سر و بدنه‌ی پلاستیکی را طوری استتار می‌کردند که مثل سنجاقک واقعی به نظر برسد. هرچند در آن دوره این وسیله قابلیت حمل ابزارهای تجسسی زیادی را نداشت و نمی‌شد از راه دور هدایتش کرد، اما ایده‌ای برای ساخت ابزارهای جاسوسی مدرن هدایت‌پذیر که توان تجسس دارند و حتی از این وسیله هم کوچک‌ترند، شد.