eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
28.7هزار عکس
29.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
جریان‌های «اصلاحات» و «اعتدال» به این نتیجه رسیده‌اند که چون نامزدهای‌شان رأی‌ساز نیستند، متمایل به یک «اصول‌گرای میانه‌رو» بشوند تا به تعبیر خودشان، حادثه‌ی سال هشتاد و چهار (برگزیده‌شدن گزینه‌ی رادیکال) تکرار نشود؛ یعنی جلیلی که اکنون صدرنشین است، انتخاب نشود. بنابراین، «اصلاح‌طلبان» و «اعتدال‌گرایان» و «اصول‌گرایان میانه‌رو» در قالب یک معامله‌ی سهمیه‌ای و در لحظه‌ی نهایی، به نقطه‌ی مشترک خواهند رسید. می‌خواهند جلیلی را «افراطی» و «نامعقول» نشان بدهند و مردم را بترسانند.
جروزالم پست نوشت: دولت ایالات متحده از اکتبر 2018 تاکنون 6.5 میلیارد دلار کمک امنیتی به اسرائیل ارائه کرده است.
دکتر خاکی.mp3
26.19M
سخنان مهم و گفتمانی حجت‌الاسلام دکتر محسن خاکی ( عضو انجمن اقتصاد حوزه و مرکز پژوهش‌های مجلس) یکبار گوش دهید مگر جلیلی چه دارد؟ ۱. برنامه‌های اجرایی متناسب با اهداف انقلاب ۲. پاکدستی و نداشتن هیچ شبههء فسادی، جذاب برای قشر مستضعف و روستایی ۳. توان علمی و جذاب برای قشر تحصیلکرده و فرهیخته
‏انتخابات میدان جنگ نرم است؛ مشارکت بالای مردم در انتخابات یعنی: +میزان امنیت اجتماعی +میزان حمایت مردم از نظام +میزان سرمایه اجتماعی +میزان پیوند امام و امت به همان نسبت که به کیفیت انتخابات می اندیشیم به کمّیت آن نیز توجه کنیم.
حمايت ذاکر بین الحرمین کربلایی آقا نریمان پناهی از دکتر سعید جلیلی
سعید جلیلی با حضور در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام مشیریه رای خود را به صندوق انداخت.
سه چهره برجسته اندیشه و تاریخ از جلیلی حمایت کردند بسم الله الرحمن الرحیم با عنایت به رهنمودها و شاخص های طرح شده از سوی مقام معظم رهبری برای شناخت فرد اصلح و همچنین تحلیل عمیق از جریان شناسی تاریخ؛ به ویژه تاریخ قرون اولیه اسلامی و سده اخیر ایران، و نیز تاریخ نهضت های اسلامی و فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی، ضمن احترام به چهار نامزد دیگر جریان انقلاب اسلامی، آقای دکتر سعید جلیلی را فرد اصلح می دانیم و اعلام می داریم که ادامه راه استقلال و عزت و هویت یابی شهید رئیسی با رأی به ایشان قابل تحقق است. ان شاءالله دکتر محمد حسین رجبی دوانی دکتر موسی نجفی دکتر موسی فقیه حقانی
مسعود پزشکیان رای خود را در بیمارستان فیروزآبادی شهرری به صندوق انداخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظره اعتراف بعد از ۵ سال، بایدن خطاب به ترامپ : "زمانی که رئیس‌جمهور بودی ایران به سربازان آمریکایی حمله کرد که منجر به مرگ و ضربه مغزی این سربازان شد، شما قادر به انجام هیچ کاری نبودی و فقط گفتی تعدادی سرباز سردرد گرفته‌اند."
کدام آرا در انتخابات ریاست‌جمهوری، باطله محسوب می‌شوند؟ قانون انتخابات ریاست‌جمهوری مواردی که آرای مأخوذه به عنوان آرای باطله محسوب می‌شوند را در ماده ۲۵ تا ۲۸ این قانون نام برده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواد ظریف در حسینیه جماران و حضور در انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زوزه کشیدن و تمسخر پانترکهای حامی پزشکیان در تبریز در همایش انتخاباتی او در زمان اعلام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران! اینها اگر فقط ۵۰ نفر باشند هم مصیبتی برای کشور است. عدم برخورد با آنها هم نشان مصیبتی بزرگتر است! منتظر باشید که با پیروزی پزشکیان جسورتر شوند!
و این دو روز تجربه جالبی را شاهد بودیم. چیزی شبیه تجربه هیچ انتخاباتی. ستادهای دکتر قالیباف که از چند روز پیش کاملا فعال شده بودند تلاش فراوانی را انجام دادند که با تاکید بر وجه حزب اللهی و انقلابی دکتر قالیباف، هر آنچه از سبد انقلابی ها که سهم ایشان می دانستند را به خود جذب کنند. گویا این بزرگواران دریافته بودند که موفقیتشان در گرو همراهی جامعه انقلابی است و بدون همراهی آنها آنچه روی می دهد، همانند سال ۸۴ و ۹۲ و ۹۶ است. در آن سال‌ها دکتر قالیباف تمرکز خود را بر رای های دیگری گذاشته بود و جمعی از انقلابی ها به عنوان تنظیم گر و ستادگردان در کنار او بودند. رای جامعه انقلابی در سال ۸۴ به احمدی نژاد، ۹۲ به دکتر جلیلی و ۹۶ به شهید رئیسی تعلق داشت. اما در این دو روز، تلاش برای جذب سهم قالیباف از این سبد با صورت خاصی انجام شد. استفاده از ترفندهای رسانه ای بدون هیچ محدودیتی و حرکت از بالا به پایین و از مراجع رای به رای دهندگان و تاکید بر فوبیای حاصل از نتیجه به جای قابلیت ها در این شیوه جلب رای واضح بود. علی رغم انتقاداتی که به این شیوه ها دارم، اما خوشحالم که در این انتخابات، خود سردار قالیباف نمایان شد و دیگر نیازی به تلاش برای تفسیر و توجیه او وجود نداشت. همه ستادش با جهاد وارد میدان شدند و امروز آزمون سردار است بدون هیچ حجاب و تقیه. در سوی دیگر هم دکتر جلیلی با همراهی جمع انبوهی از جامعه نخبگانی انقلابی پس از ۱۱ سال مطالعه، افکار و راه حل هایش را عرضه کرده و کمپین خود را در شهرهای مختلف آزموده است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نکرده. شهید رئیسی این فرصت را در اختیار جامعه انقلابی گذاشت که با هم رقابت کنند و به تضارب ایده ها بپردازند. جامعه انقلابی در کمتر از سه سال دولت شهید، نرم افزار حکمرانی را بر روی خود نصب کرد و دیگر حکمرانی برای او یک اژدهای دست نیافتنی نیست. این جامعه دیگر فریب کارشناس نمایی ها را نمی خورد. چون نخبگانش یک بار این مرکب را آزموده اند و نتایج خارق العاده ای هم کسب کرده اند. حرکت عظیم این دو روز در جامعه انقلابی، سکوت و انفعال را بر جبهه مقابل حاکم کرد. هر چه بود در این دو روز در میان ما بود. چه همدلی ها، چه اختلافات و چه رقابت ها. ظرفیت عظیم این جامعه آزاد شده است. این اتفاق اگر زودتر رخ می داد، حتی احتمال وجود جریان مقابل در دور دوم انتخابات هم نبود. حال اما این احتمال وجود دارد. آنچه مهم است این است که اگر دکتر قالیباف و دکتر جلیلی راهی دور دوم شوند، شاهد یک رقابت در سطحی بسیار راقی تر از ادوار قبل خواهیم بود. اگر هم یکی از این دو بزرگوار وارد دور دوم شوند، ان‌شاالله با تلاششان انسجامی مجدد شکل خواهد گرفت و با کمک آنچه در دوران شهید جمهور آموختیم، وارد عصر دیگری از تمدن اسلامی خواهیم شد. دوران غربگرایی در ایران رو به پایان است و ژنرال های پیر دیگر قدرت بازگشت ندارند. یا علی حمیدرضا مقصودی ۸ تیر ۱۴۰۳
استیضاح پزشکیان و رئیس ستادش عبدالعلی‌زاده به دلیل ناکارآمدی، توسط مجلس اصلاحات دلایل استیضاح پزشکیان به عنوان وزیر بهداشت توسط مجلس اصلاح طلب: ضعف در مدیریت کلان وزارتخانه و انتصاب افراد کم تجربه و غیرمتخصص! دلایل استیضاح عبدالعلی‌زاده به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی توسط مجلس اصلاح طلب ( او هم اکنون رئیس ستاد پزشکیان است): عملکرد ضعیف در تعداد و کیفیت ساخت مسکن در کشور
حسن روحانی با حضور در یکی از مدارس منطقه ۱، رأی خود را به صندوق انداخت.
مبارزه کردند، نه برای قدرت، برای حق مردم
توصیه‌های آیت‌الله میرباقری 1⃣دو نامزد اصلی جبهه انقلاب، هردو از سرمایه‌های جبهه انقلاب، ارزشمند، متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ادامه دهنده راه رو به پیش آیت‌الله شهید رئیسی عزیز هستند. 2⃣ در این ساعات باقیمانده برادران و خواهران انقلابی از جدال و مرا بی‌حاصل و پیش‌بینی‌های ناامیدکننده پرهیز کنند که موجب فرسایش توان جبهه انقلاب است. با امیدواری و توکل به خدای متعال و با امید به پیروزی قطعی در انتخابات شرکت کنید. 3⃣ عزیزان برای تقویت جبهه امام زمان علیه السلام با توسل به حضرت، قرائت صلوات ضراب اصفهانی، دعای یونس بن عبدالرحمن برای موفقیت جبهه انقلاب دعا کنند.
جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور پیشین، هنگام ورود به استودیوی CNN برای مناظره با یکدیگر دست ندادند. این دو نامزد آخرین بار در یک مناظره سال ۲۰۲۰ با یکدیگر ملاقات کردند، جایی که آنها به دلیل پروتکل های بیماری کووید - ۱۹ ( Covid-۱۹ ) نیز به یکدیگر دست ندادند. آنها حتی به نشانه احترام به یکدیگر سر خود را تکان ندادند. جو بایدن رئیس جمهور دموکرات کنونی آمریکا در نخستین مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ رقیب انتخاباتی جمهوریخواه خود که سیاست خارجی او را مورد انتقاد قرار داد، گفت: در دوران ترامپ، ایران به پایگاه ما (عین الاسد) حمله کرد و ترامپ هیچ کاری نکرد. رئیس جمهور کنونی آمریکا در ادامه حملاتش به ترامپ در این زمینه گفت: ترامپ گفت که «فقط چند سرباز سردرد گرفتند.» بایدن همچنین گفت: من کسی بودم که دنیا را برای دفاع از اسرائیل در برابر حمله موشکی ایران بسیج کردم. اما دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا، بایدن را به انفعال در برابر ایران متهم کرد و مدعی شد: در دوران من، ایران ورشکسته بود. پولی نداشت که به تروریسم بدهد و نمی توانستند به حماس پول بدهند.
ترامپ در مناظره با بایدن: جوبایدن در حمایت از اسرائیل مانند یک فلسطینی ضعیف عمل می کند. بایدن در فلسطین به ایران این فرصت را داده که پیشرفت کند. اگر من رئیس‌جمهور بودم هیچ‌گاه حماس به اسرائیل حمله نمی‌کرد. می‌دانید چرا؟ چون ایران در دوران من ورشکست شده بود. ‌‌‌ به سطح مناظرات دقت کنید!!! دو رئیس جمهور بر سر نابود کردن ایران، یک کشور دیگر که هرگز به کشور آنها یک تیر هم پرتاب نکرده مناظره می‌کنند تا بتوانند از مردم رای بگیرند.
‌نیکلاس کریستوف، ستون‌نویس روزنامه نیویورک‌تایمز می‌گوید بعد از مشاهده عملکرد بایدن در مناظره امشب نظرش این است که او باید از رقابت‌ها کناره‌گیری کند و اجازه دهد نامزد جدیدی به جای او معرفی شود. ‌شبکه ان‌بی‌سی نوشته انتظار می‌رود نگرانی‌های مشابهی از سوی عده زیادی از دموکرات‌ها طی روزهای آتی شنیده شود.
چرا به انتخابات رقابتی، افتخار نکنیم! انتخابات، یکی از مظاهر و نمادهای مردم سالاری است. هرچه مشارکت بیشتر و رقابت جدی تر باشد، بیشتر نمود مردمسالاری می دهد. طعنه های انتخابات ۱۴۰۰، مشارکت پایین و غیر رقابتی بودن بود. مرحوم شهید رئیسی باوجودی که در آن دخالتی نداشت اما زیاد هجو شد که: رئیس جمهور یک انتخابات غیر رقابتی و مشارکت پایین است! و بدتر از این حرفها که یادتان هست! اینبار حتی موسسه نظر سنجی استاسیس انتخابات را یک رقابت جدی آن هم سه جانبه گزارش کرده است. رقابت بین جلیلی و قالیباف همانقدر جدی است که بین آنها با پزشکیان. پس تا همین جا اتفاقی مبارک درون ارزشهای اسلامی و انقلابی مان افتاده است . رئیس جمهور چهاردهم هرکه باشد متهم به انتصاب و درآمده از یک صندوق بی رقابت و بی مشارکت نیست. اینکه انقلابی ترها هم بتوانند دو جناح از یک انتخابات باشند و نه بین بد و بدتر بلکه بین خوب و خوبتر انتخاب کنند هم اتفاق خوب دوم است و حاکی از رشد و بالندگی است. برای انتخاب اصلح نسبی هم باید تلاش کرد تا نتیجه را هم دلخواه کرد. این جمله رهبر انقلاب هنگام رای دادن، نادر بود و البته مطرّا: "سالهای آینده ان‌شاءاللّه سالهای خوب و مطلوبی باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند."
نامزدهای دو حزب اصلی آمریکا نخستین مناظره انتخاباتی خود را در ایالت جورجیا برگزار کردند. نتیجه این مناظره ، شکست بایدن تلقی شد.
وقتی می‌گویند ظریف در این انتخابات آبرویش را وسط گذاشته یعنی چه! از عربده کشی تا دلقک بازی..!
حضرت آقا تاکید داشتند که روستاها حتما در انتخابات شرکت کنند همیشه رای روستاها و رای مستضعفین به سبد انقلاب ریخته شده است. روستاها را دریابید و مردم روستاها را به شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح تشویق نمایید
نتیجه مناظره امروز با پیروزی قاطع ترامپ