فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تورم بالای چهل درصد ، گرانی چند برابری اجناس و مواد غذایی که از واردات تامین میشد . اذعان شاه به گرانی و تورم بالا در کشور که با اخطار و هشدار وی نیز در این جلسه همراه شد ؛ تقدیم به افرادی که دوران پهلوی را دورانی میدیدند که نه گرانی وجود داشته و نه تورمی !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فائزه هاشمی رفسنجانی:
رفتار ساواک خیلی بهتر از نظام اسلامی بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سال ۱۳۵۴ شهر طهران آلوده ترین شهر جهان بوده است
گزارش تلویزیون ملی ایران پیرامون آلودگی هوای طهران در دهه ۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدها تن از نظامیان اسرائیلی در اعتراض به سیاست های دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، دیروز یکی از بزرگراه های مهم فلسطین اشغالی را بستند.
معترضان می گفتند دولت به کهنه سربازانی که از اختلال فشار روانی حاد رنج می برند، بی توجه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمع مقابل تالار بورس اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمع سهامداران بورس درمقابل ساختمان بورس در سعادت آباد و نشستن در کف خیابان
محفل شعر و مرثیه
در شب ارتحال بانوی بزرگ اسلام ام المومنین خدیجه کبری سلام الله علیها
سخنران:
حجت الاسلام سید عباس موسوی مطلق
شعرخوانی آقایان:
احمد بابایی
محمود حبیبی کسبی
احمد علوی
سید محمد حسینی
میلاد حسنی
محمد رسولی
محمد میرزایی بازرگان
علی مشهوری
محمود یوسفی
مرثیه خوانی:
حاج جواد حیدری
حاج سید محمد جوادی
پنجشنبه ۲ اردیبهشت از ساعت ۲۲
خیابان قزوین خیابان شهیدان حسنی حسینیه انصارالعباس علیه السلام
گزارشهای اولیه از مکان انفجار کارخانه موشکی اسراییلی در گوش دان تل آویو حاکی است:
۱- مکان انفجار شرکت صنایع دفاعی اسراییل IAI در جوار فرودگاه بنگوریون است.
۲- تصویربرداری از انفجار در همان لحظات اولیه آغاز شده و در ۳ کیلومتری شرقی دود و آتش بوده.
۳- سابقه نداشته در این تأسیسات انفجاری رخ دهد چون بشدت مورد محافظت قرار دارد و بین مناطق مسکونی واقع شده و اساسا کارگذاشتن چاشنی و آزمایش پرتاب در آن انجام نمیشود بلکه در صحرای نقب یا کشورهایی مثل مکزیک و آرژانتین انجام میشود.
۴- اکثر رسانههای اسراییلی با اینکه بعضی از آنها مثل شبکه ۲۰ عبری در چند متری بودند، هیچ خبری منتشر نکردند.
۵- گفته میشود انفجار در کارگاه شرکت تومر از صنایع نظامی اسراییل رخ داده که آن هم در همان تاسیسات شرکت IAI واقع شده است.
رژیم صهیونسیتی کارخانههای عظیم ساخت موشک را در مناطق مسکونی احداث کرده اما به حزبالله تهمت میزند که با پنهان کردن کارگاههای تولید موشک در مناطق مسکونی، شهروندان کشورش را با خطر روبرو کرده است.
در خلیج فارس حدود ۹۰ جزیره کوچک و بزرگ وجود دارد که ۳۴ جزیره متعلق به ایران است. کشورهای عربی اکثرا از ۵۶ جزیره خود به درستی برای رونق گردشگری، تجارت، جذب سرمایه خارجی یا تولید ثروت استفاده کردهاند، اما ایران از ۳۴ جزیره خود تنها موفق شده ۲ جزیره را توسعه زیرساختی دهد. اگر ۴-۵ جزیره را بدلیل کاربری نظامی و صادرات نفت مستثنی قرار دهیم، خواهیم دید که باقی جزایر بلااستفاده و در فقر مطلق قرار دارند.
وسعت جزیره قشم ایران به تنهایی از ۲۲ کشور مستقل جهان بزرگتر است. اگر ایران میخواست فقط یک جزیره مصنوعی شبیه جزیره قشم (بدون ویژگیهای طبیعی) در خلیج فارس ایجاد کند، می بایست بالغ بر ۲۶۶۵ میلیارد دلار برای آن هزینه میکرد.
جزیره لاوان بر روی دریای ثروت نفت قرار دارد و کمتر کسی اطلاع دارد که درصد قابل توجهی از استخراج نفت کشور از این جزیره و سکوهای نفتی اطراف آن صورت میگیرد، ولی اهالی بومی این جزیره در فقر و محرومیت کامل هستند و با مشکلات عدیده اقتصادی، آموزشی، فرهنگی، رفاهی و درمانی دست و پنجه نرم میکنند.
جزیره هرمز که به زیبایی و خاک رنگارنگش شهرت دارد پس از گذشت چهل سال از انقلاب امروز حتی از ابتدایی ترین امکانات مانند فروشگاه، پارک، آسفالت، رستوران، وسایل نقلیه مناسب، کارخانه یا شرکت برای اشتغالزایی، آمبولانس برای بیماران، تجهیزات پزشکی و حتی یک پزشک متخصص رنج میبرد و مردم در بیکاری و فقر مطلق هستند.
جزایر ایرانی همچون الماسی هستند که میتوانند عامل تولید ثروت و رونق تجارت و گردشگری برای کل کشور شوند اما از بی کفایتی و مدیریت غلط مسولین کشور رنج میبرند.
یک پایگاه خبری آمریکایی اعلام کرد که بیش از ۲۰۰۰ مسئول نظامی اسرائیلی بازنشسته نامهای به دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا ارسال کردهاند و نسبت به بازگشت واشنگتن به برجام هشدار دادهاند.
در این نامه آمده است: دولت بایدن به سوی برجام درحال حرکت است و نگرانی های امنیتی اسرائیل را نادیده می گیرد. حرکت به سوی مذاکره با ایران، اسرائیل و هم پیمانان آن را به طور مستقیم در معرض خطر قرار می دهد.
نامه بیش از هزار نفر از مردم شریف استان بوشهر خطاب به دکتر سعید جلیلی
برادر عزیز، جناب دکتر سعید جلیلی
سلام علیکم؛
به خوبی به یاد داریم که در انتخابات سال 92، نسبت به مسئله اصلی کشور یعنی اقتصاد و معیشت مردم دو پاسخ مطرح شد، یکی «دیدن کدخدا برای رفع تحریمها» و دیگری «تکیه به ظرفیتهای داخلی برای خنثیسازی تحریمها»!
8 سال کشور به پاسخ «دیدن کدخدا» فرصت داد تا مسئله اقتصاد و معیشت را سامان دهد؛ اما نتیجهی آن بجای سود سرشاری که قرار بود مردم را چنان بی نیاز کند که دیگر نیازی به یارانه نداشته باشند، شد صف مرغ و تخم مرغ و روغن، شد چند ماه حقوق نگرفتن کارگران، شد تعطیلی کارخانجات و زمینگیر شدن تولید و بیکاری کارگران، شد تولد سلطانهای سکه و ارز و اختلاس، شد تنزل بی سابقه ارزش پول ملی، شد آب شدن سرمایههای مردم در بورس و هرج و مرج در بازار و...؛
اینها همه ثمرات و نتایج پاسخ غلطی بود که همه چیز حتی آب خوردنمان را هم به آن گره میزدند و خیلی از سیاسیون حتی به اصطلاح اصولگرا نیز در سالهای گذشته آن را تائید میکردند! و نه تنها اقتصادمان درجا زد، بلکه استقلال و آزادی و امنیتمان هم بارها مورد همجه قرار گرفت! و متاسفانه در دهه «عدالت و پیشرفت» نه شاهد عدالت بودیم (که بارها رهبر انقلاب دردمندانه به عقب ماندگی در عدالت اشاره کردند) و نه پیشرفتی متناسب با داشتههای کشور!
اینک عموم مردم به تجربه این حقیقت را دریافته اند که «دیدن کدخدا»، «پاسخی غلط» بود به مسئله آنها!
و اما آنچه که ما را واداشته تا جنابعالی را مخاطب خود قرار دهیم این است که شما در سال 92 جدیترین مخالف ایده «دیدن کدخدا» و تنها کاندیدی بودید که پاسخی متفاوت به مسئله اقتصاد و معیشت مردم داشتید و طی 8 سال گذشته در دولت سایه نیز آن را بطور جدی دنبال کردید.
اصلیترین پاسخ شما در آن مقطع «استفاده از ظرفیتهای داخلی برای خنثیسازی تحریمها» بود که با بیش از 110 سفر استانی و بازدید از مراکز تولیدی و صنعتی و جلسات متعدد با کارشناسان و مدیران و ذینفعان این حوزهها، شناخت کاملتر و دقیقتری از ظرفیتهای کشور برای پاسخگویی به مسائل مردم بدست آوردید.
همین پشتوانه به علاوه ویژگیهایی همچون آشنایی عمیق با معارف اسلامی، انقلابی بودن، عدالتخواهی، سادهزیستی، وامدار و وابسته نبودن به قبایل سیاسی، اتخاذ مواضع منطقی، هوشمندانه و مقتدرانه در سیاست خارجی، نداشتن حرص و ولع برای تصاحب قدرت و... این امید را در دل ما ایجاد کرده که میتوان به شنیدن «پاسخ معتبر» از سوی شما برای مسائل اصلی کشور چشم داشت.
اما آنچه که میتواند شما را متمایز از سایرین کند نه صرفاً سفرهای استانی و داشتن برنامه یا ویژگیهای خوب شخصی است، بلکه شناخت دقیق مسائل اصلی، داشتن پاسخی معتبر و ارائه ضمانتی برای تحقق آنهاست.
بدون شک لازمه حضور حداکثری مردم در انتخابات، حضور حداکثری «پاسخ به مسائل اصلی» در برنامههای کاندیداهاست و انتخاب درست مردم نیز منوط به ارائه «ضمانتی واقعی» از سوی کاندیداهای انتخابات است.
به همین خاطر از شما دعوت میکنیم تا ضمن اعلام کاندیداتوری در انتخابات، پاسخ خود را به مسائل اصلی کشور از جمله اقتصاد و معیشت ارائه و ضمانت اجرایی آن را تبیین نمایید.
والسلام علی عباد الله الصالحین