در حدیث مفضل از حضرت صادق (علیه السلام) است که فرمود: حسنی آن جوانمرد خوشروی که از طرف دیلم خروج می کند وبا بیان فصیحی که دارد، فریاد بر می آورد که: ای آل احمد! اجابت کنید دردمند پریشان حال را؛ وآن که از پیرامون ضریح (شاید مراد کعبه باشد) ندا می کند. پس گنجینه های الهی در طالقان او را اجابت می نمایند، چه گنج هایی که از طلا ونقره نیست، بلکه مردانی همانند قطعه ای آهن بر اسب های چابک سوار وحربه ها به دست وپیوسته ستمگران را به قتل می رساند تا این که وارد کوفه می شود - در حالی که بیشتر جاهای زمین از لوث وجود بی دینان پاک گشته است - آن جا را محل اقامت خود قرار می دهد.
پس خبر ظهور مهدی (علیه السلام) به سید حسنی واصحابش می رسد، اصحاب به او می گویند: ای فرزند پیغمبر! این کیست که در قلمرو ما فرود آمده؟ می گوید: بیایید برویم ببینیم که کیست - در صورتی که به خدا قسم سید حسنی می داند او مهدی است وبدین جهت این سخن را می گوید که به یارانش آن حضرت را بشناساند.
پس حسنی بیرون می آید تا این که به مهدی (علیه السلام) می رسد، آن گاه می گوید: اگر تو مهدی آل محمد (علیه السلام) هستی، پس کو عصای جدت پیغمبر وانگشتر وجامه وزره (فاضل) آن حضرت؟ وعمامه (سحاب) واسب (یربوع) وشتر (غضباء) وقاطر (دلدل) والاغ (یعفور) واسب اصیل رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) (براق) ومصحف امیر مؤمنان (علیه السلام)، این ها کجاست؟
پس آن جناب تمام این ها را به او نشان می دهد، آن گاه عصای پیغمبر را می گیرد ودر سنگ سختی می کارد، فوری برگ می دهد. منظورش از این کار آن است که بزرگواری وفضیلت مهدی (علیه السلام) را به اصحاب خود بنمایاند تا با آن حضرت (علیه السلام) بیعت کنند.
سپس سید حسنی عرضه می دارد: الله اکبر، ای فرزند پیغمبر! دستت را بده تا با شما بیعت کنیم. مهدی (علیه السلام) دستش را دراز می کند، سید حسنی واصحابش بیعت می نمایند، مگر چهل هزار نفر صاحبان مصاحف (قرآن های مکتوب) که به زیدیه معروفند که از بیعت کردن سرباز می زنند ومی گویند: این کار یک سحر بزرگ است.
با این سخن دو لشکر با هم گلاویز می شوند، مهدی (علیه السلام) به طرف طائفه منحرف آمده وآن ها را نصیحت وبه پیروی خودش دعوت می کند، ولی آن ها بر کفر وطغیان خود می افزایند، وآن حضرت دستور به کشتن آن ها می دهد، پس همه را از دم شمشیر می گذرانند.
سپس مهدی (علیه السلام) به اصحاب خود می گوید: قرآن های آنان را نگیرید، بگذارید مایه حسرتشان گردد، همان گونه که آن را تبدیل کرده وتغییر داده وتحریف نموده بودند ومطابق آن عمل نکردند(۱۷۷).
اخبار در این باره بسیار است که بعضی از آن ها در بحث (قتل کافرین) خواهد آمد، ان شاء الله تعالی.
🔆🕋🔆۳- حج آن حضرت (علیه السلام):💐💐💐💐💐💐💐
💫🌅💫🌅💫♥️قسمت 9⃣2⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 منجی و🌏✨🌍⚡️🌎درفیلم های هالیوود
زندگی پست و ناگوار
در حقیقت امام صادق علیهالسلام میفرماید: زندگی، بدون شناخت و معرفت امام زمان، ناگوار و پست است که رنگ و لعاب حیات بشری را ندارد؛ بلکه انسان در بُعد حیوانی خود غوطهور و غرق شده است. معرفت امام بر نوع زندگی و بینش انسان اثرگذار است؛ بنابراین او را در جاده شریعت که مملو از نور و برکت است قرار میدهد.
حیاتِ بدون معرفت و محبّت به امام مانند زندگی زمان جاهلیت سرد، بیروح و ظلمانی است و این ظلمت و تاریکی در تمام گفتار و رفتار فرد نمایان است.
زندگی با امام سراسر نور و محبت است که فرد را به حرکت در جاده اخلاص و توحید میرساند.
حضرت آیةالله بهجت (ره) میفرماید: میزان عشق و محبت حضرت ولیعصر ارواحنافداه به ما، بیش از محبت ما به حضرت است و این محبت یک محبت قدیمی است که موجب افزایش معرفت میشود. معرفت همراه محبت و تبعیت، وصال معشوق را به همراه دارد.
نمادی از عشق حقیقی
عشق و محبت زلیخا به حضرت یوسف، نماد عشق و محبت حقیقی بود؛ زیرا در گذر زمان علاوه بر اینکه کاهش نیافت؛ بلکه تا زمان پیری، نابینایی و فقر او ادامه داشت و هنگامیکه مجددا به او جوانی و زیبایی داده شد، به جای یوسف عاشق مخلص خدای یوسف شد.
به میزانی که محبت، ارادت و عشق به امام زمان، خالص و افزون شود، ضعف فرد به قوت تبدیل میشود و جمال و کمال خاصی نصیب او میشود.
ارادت و عشق خالص به امام زمان مصداق «مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ»[۳] است که تحول و انقلاب عظیمی در حیات فرد ایجاد میکند.
«اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اَللَّهِ»
نمایش محبّت
در عبارت «اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اَللَّهِ» محبّت فرد به نمایش گذاشته میشود. این عبارت اثبات میکند که امام طالب هدایت و دعوت کل مخلوقات به توحید محض است. اولین نقش وجودی امام دعوت بسوی حق است که وصال به حق حاصل شود.
محبّت به امام و وصال به حضرت حق
محبّت امام زمان به افراد، محبّتی قدیمی است که از عالم اَلَست آغاز شده است و تا ابد ادامه دارد و به میزانی که افراد در لبیکگویی به دعوت امام سرعت داشته باشند و محبت به حضرت را اعلام کنند، تبعیت در آنان افزایش مییابد و پیامد این معرفت و محبت به امام، وصال به حضرت حق است.
زائر با لبیک گویی به داعیالله به وادی محبّت امام گام میگذارد و برکات الهی در زندگی او سرازیر میشود. این محبّت او را از تعلق به مادیات و نفسانیات جدا میکند و محبوب حضرت حق و بالتبع امام زمان میکند.
مژده بده مژده بده یار پسندید مرا
اولین وظیفۀ انسان در بندگی، معرفت امام زمان خویش است، چرا که قدر و منزلت آدمی، به میزان معرفت و تبعیت از امام سنجیده میشود.
عبودیّت امام
دعوت در لغت به معنی ایجاد تمایل از طریق سخن گفتن است که بهصورت طلب بیان میشود. این فراخوانی توسط امام در جهت رشد مخلوقات صورت میگیرد.
در عبارت «اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اَللَّهِ» بندگی امام مطرح میشود. همچنان که در زیارت جامعه کبیره قبل از زیارت صد مرتبه تکبیر برای اثبات مقام بندگی حضرات معصومین علیهمالسلام، گفته میشود.
داعیالله تشنگان عبودیّت را به قرب حضرت حق دعوت میکند. بدیهی است با قرار گرفتن در شعاع نور امام، پیوست به امام صورت میگیرد که نماد قرار گرفتن در جایگاه قرب خداوند سبحان است.
🔆💐🕋🔆💐دعوت کنندۀ خلق، خدا🍃🌴🍃🌴🌴🍃
📜🔍📕📒📗 ادامه دارد.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔شوکه شدن و لرزیدن کودک خردسال فلسطینی از بمباران صهیونیستها...
🖤خود روضهی مصور هست...اینجا میشه فهمید زن و بچه ی آقا امام حسین علیه السلام بعد از دیدن صحنهی عاشورا چه حس و حالی رو تجربه میکردن...🖤🥀
جان عالم به فدایت یا اباعبدالله الحسین...
#غزه #طوفان_الاقصی #فلسطین
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
📌تفاوت تبلیغ دین با تبلیغهای دیگر چیست؟
🔻مهمترین کار در تبلیغ دین چیست؟
🔻اگر کسی دین را درست بفهمد، یقیناً انگیزۀ دینداری هم در او ایجاد میشود!
تفاوت تبلیغ دین با بسیاری از تبلیغهای دیگر این است که پیام دین کاملاً مطابق با فطرت انسانها است.
و این یعنی همۀ انسانها، اگر مانع جدی نداشته باشند، میتوانند برای دینداری انگیزهمند شوند.
یعنی اگر کسی دین را درست بفهمد، یقیناً انگیزۀ دینداری هم در او ایجاد میشود؛ هرچند ممکن است به دلیل غلبۀ انگیزههای دیگر بر خلاف انگیزۀ دینداری خود رفتار کند.
پس در اولین و مهمترین گام، باید بدانیم که آنچه لازم است در محتوای تبلیغ به دنبال آن باشیم، این است که دین را بهدرستی به مخاطب خود برسانیم. و اگر این اتفاق بیفتد، حتماً مخاطب ما برای دینداری انگیزهمند خواهد شد!
و اما برای ایجاد فهم درست از دین در مخاطب، مهمترین کار در تبلیغ دین، کشف ارتباط بخشهای مختلف «دین» با بخشهای مختلف «فطرت» انسانهاست. مهمترین و اصلیترین بخش تبلیغ که ما از آن به «تأمین محتوای تبلیغ» تعبیر میکنیم، این است که ما چه بخشی از دین و یا چه ترکیبی از بخشهای مختلف دین را به مخاطب عرضه کنیم و چه بخشی از فطرت او را به او بشناسانیم که در او تولید انگیزه کند. در واقع مهمترین کاری که «علم ایجاد انگیزه» برای ما خواهد کرد «تأمین محتوای تبلیغ» است.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
✍️
🌺🌺🌺🌺
📣 قرائت میلیونی سوره مبارکه «نصر» برای پیروزی رزمندگان غزه
✅ میخواهیم برای نصرت رزمندگان غزه و ان شاالله نابودی غده سرطانی «اسراییل» و شریک بودن در ثواب جهاد رزمندگان اسلام پویش میلیونی ختم سوره مبارکه «نصر» را آغاز کنیم.
🌷 خواهشا سه مرتبه صلوات بفرستید و سوره مبارکه را قرائت فرمایید و سپس این پویش را در تمام گروهها نشر دهید.
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾
🙏قبل از ارسال حتما قرائت فرمایید.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
06 Az Heyvaniyat Ta Hayat (1402-05-31) Mashhade Moghadas.mp3
23.41M
🔈 #از_حیوانیت_تا_حیات
🔰 فصل پنجم؛ فجر متقین، فجور مترفین | جلسه ششم
▪️پنجم صفر، ۱۴۰۲
* مترَفین؛ سرخوشهای سرکشی که تن به زحمت و رنج نمیدهند
* منطق مترفین؛ فرار از درد و رنج و ناخوشی
* متّقین؛ حرکت به سمت گردنهها و استقبال از سختیها
* منزل زباله؛ محل جدا شدن عده زیادی از امام حسین علیهالسلام به خاطر رسیدن وقت سختی
* در سرازیری خیلیها ظاهرا دیندار هستند!
* در سربالایی است که عیار دینداران مشخص میشود
* صبر عظیم اصحاب سید الشهداء علیهالسلام هنگام دیدن مصیبتهای سنگین
* مترَفین؛ باقی ماندگان بر دین پدرانشان => کسانی که حتی زحمت تحقیق به خودشان نمیدهند
* راحتی؛ اصول دین مترفین
* ملامت و سرزنش درونی؛ شاهراه رشد و ترقّی انسان
* نفس انسان؛ واحدِ دارای مراتب
* مرتبه نفس اماره؛ زندگی حیوانی، مترَفین
* مرتبه نفس لوّامه؛ واسطه رسیدن به نفس مطمئنه
* مرتبه نفس مطمئنه؛ اتصال با خدای متعال، متّقین
* مترَفین؛ نفس لوّامهای که دائم دیگران را سرزنش میکند!
* نفس لوامه؛ استادِ سیر و سلوکی انسان
* مراقبه و محاسبه؛ راهکار زنده شدن نفس لوامه
* عذاب قیامت؛ سرزنشهای نفس لوامه که دیگر سودی ندارد ...
* حالات عجیب میرزا جواد آقا تهرانی؛ عکس گرفتن به شرط شفاعت!
* مناجات ابوحمزه؛ خدایا من حتی ارزش عذاب کردن ندارم ...
* سر خُم می سلامت شکند اگر سبویی ...
#سخنرانی_استاد_امینی_خواه
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲الهی!
ضعیفان را پناهی؛ قاصدان را بر سر راهی؛ مومنان را گواهی؛ چه عزیز است آنکس که تو خواهی...
🤲الهی!
هر که تو را شناسد؛ کار او باریک و هر که تو را نشناسد؛ راه او تاریک...
🤲الهی! توانایی ده که در راه نیفتیم و بینایی ده که در چاه نیفتیم...
🤲الهی!
بر عجز خود آگاهم و بر بیچارگی خود گواهم؛ خواست خواستِ توست؛
من چه خواهم!!
"خواجه عبدالله انصاری"
👤#دکترالهیقمشهای
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
آرام می روند ملائک به عرش حق
هرچند زخمی اند و پر از اشک چشم و آه
اینان فرشته نه، که بالاترند از آن...
یک مشت کودک معصوم بی گناه!
یک روز خوش نبود قسمت این کودکان زار
لعنت به ظلم و ظالم و صهیون رو سیاه
#بیمارستان_المعمدانی
#امام_زمان
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
1_7249011257 (1).mp3
8.34M
📣📣📣فوری فوری
🔴در پی فاجعۀ بیمارستان #المعمدانی #غزه
سخنرانی مهم دیگری از حجت الاسلام #محسن_عباسی_ولدی منتشر شد.
🔴شنیدن این سخنرانی برای هر کسی که قلبش از فاجعۀ بیمارستان غزه به درد آمده لازم است.