"ودر اوصاف پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) آمده که آن حضرت وسط اصحاب خود می نشست ودر کتاب مکارم الاخلاق از ابوذر روایت شده که گفت: رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) در میان اصحاب خود می نشست که وقتی شخص غریبی می آمد نمی دانست پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) کدام است، تا این که می پرسید...(۶۰۴).
مؤید این معنی این که: خداوند متعال بیت المعمور را که اشرف جاهای آسمانی است در وسط آسمان ها قرارداده ونیز کعبه را در وسط زمین وقلب انسان را - که اشرف اعضا است - وسط، ومردمک چشم را وسط چشم، وخورشید - که عظیم ترین ونورانی ترین سیارات است - در وسط آن ها وفردوس در وسط بهشت قرار دارد.
در ریاض السالکین تألیف عالم ربانی سید علیخان مدنی روایت شده که: در بهشت صد درجه هست که فاصله میان هر دو درجه فاصله بین آسمان وزمین است، وبالاترین درجات آن فردوس است که عرش بر آن قرار دارد وآن وسطترین جاهای بهشت است ونهرهای بهشت از آن جا سرچشمه می گیرد، پس اگر دعا کردید از درگاه خداوند فردوس را بخواهید(۶۰۵)."
۱۵ آذر ۱۴۰۲
و در بحار از امیر المؤمنین (علیه السلام) مروی است که فرمود: واما منزل محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) در بهشت، بهشت عدن است(۶۰۶). وآن در وسط بهشت قرار دارد ونزدیک ترین جای به عرش خداوند رحمان جل جلاله است (وسخن تا این جا رسیده که فرمود:) وآن ها که با او در بهشت سکنی دارند، امامان دوازده گانه می باشند(۶۰۷).
مؤید همین وجه نیز این که: خداوند متعال بندگان خود را امر می کند که بر صلاة وسطی (نماز میانه) محافظت ومواظبت داشته باشند، با توجه به این که اول به طور کلی مواظبت بر نمازها را گوشزد فرموده است، ونیز در قرآن آمده: ﴿وکذلک جعلناکم امه وسطا﴾ (سوره بقره: ۱۴۳)؛ واین چنین شما را امتی میانه قرار دادیم.
همچنین خداوند متعال نیمه هر ماه را شرافتی خاص بخشیده، لذا روزه ایام بیض (سه روز نیمه ماه) ترغیب شده ومستحب است. ودر حدیث مشهور از پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) آمده که: خیز الامور اوسطها(۶۰۸)؛ بهترین امور وسطهای آن ها است.
و شواهد بسیار دیگر...
۱۵ آذر ۱۴۰۲
"دو: این که اشاره به کمال ظهور وانتشار نور آن حضرت است، هم چنان که وقتی خورشید به وسط آسمان می رسد نورش برای تمام دیدگان در همه شهرها آشکار می گردد وروشنایی آن به حد اعلی می رسد که پر واضح است.
سه: هر چیزی که وسط واقع شود انتظار به سوی آن متوجه می گردد، وچون پیوسته انظار ائمه اطهار (علیهم السلام) به سوی امام غایب بوده - چون خداوند متعال ظهورش را وعده داده وانتقام از دشمنانشان را به دست آن حضرت تضمین فرمود: خداوند (عزّ وجلّ) نور مبارکش را در وسط انوار آن ها قرار داده است.
چهار: شاید اشاره به این باشد که کمالات وعلوم ائمه معصومین وپیغمبران پیشین (علیه السلام) به آن حضرت منتهی می شود - چنان که در حرف (ک) بیان کردیم - به طوری که خطوط مختلفی که اطراف دایره ای باشد به وسط آن منتهی می شود که علمای هیئت آن را مرکز می نامند.
پنج: اشاره به این که مولی صاحب الزمان (علیه السلام) - به حسب زمان - در وسط امامان واقع است، چون رجعت امامان نزد شیعیان از جمله ضروریات است که قرآن وسنت بر آن دلالت دارد.
درخشندگی نور آن حضرت در دنیا
درخشندگی نور شریف آن حضرت در دنیا چند قسم است...........🔆🔆🔆🌷🔆🔆🔆
♥️قسمت 3⃣7⃣
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
#سلام_امام_زمانم
📖السَّلامُ عَلَيْكَ يا خَليفَةَ رَسُولِ الله صَلَّى الله عَلَيْهِ وَآلِهِ...
سلام بر تو ای گل نرگسِ گلستان رسول الله.
ای که با ظهورت مشام جهان از عطر محمدی آکنده خواهد شد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
ای مهربان من تو کجایی که این دلم
مجنون روی توست که پیدا کند تو را
ای یوسف عزیز چو یعقوب صبح و شام
چشمم به کوی توست که پیدا کند تو را
🕋الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖋📚🌴🕋پرسمان مهدویت
👤🎥جناب حجت الاسلام حائری پور
💠قسمت 5⃣
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
شکر در سختی ها 02.mp3
4.2M
#شکر_در_سختی_ها 2
خدا در قرآن با تأکید، تکرار کرده
همراه هر سختی آسـ🌸ـانی است!
اول اینو باور کن!
بعد مفهوم آسانیِ همراه سختی رو یاد بگیر!
❌اونوقت مشکلات
درنگاهت سر خم میکنند
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
۱۵ آذر ۱۴۰۲
در روزگاری که حتی برخی دوستان و
همرزمانتان زمین را بلعیدند و از خاک
کاخ ساختند!
همین خاکی بودن شما را از خاک به
افلاک رساندو خواستید و خدایی
شدید
و آنان که خود را برنده پنداشتند
در خاکدان دنیا خاک شدند و گم
گشتند
دعا کن
ما نیز
چون تو
خاکی بمانیم
خاکی و خدایی
این عکس خاکی که می بینید
شهید حاج احمد کاظمی هست
🔹#گُـــلِستٰانِ_خـــٰاطِرٰاٺِ_شُـــــهَدٰا
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🍃🌷🌷🌺🌸🍃🌷🌷🌸
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استاد حسن عباسی #نفوذ
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
# کلام_رهبری
🔷 وقتی جوان گیلانی سرِ قبر میرزاكوچكخان میرود و میبیند این مرد تنها، این مرد باایمان و باصفا، اگرچه در وسط جنگلهای گیلان در مظلومیت مُرد، اما شخصیت خودش را در تاریخ ایران تثبیت كرد؛ *مُرد، اما یك مشعل شد.*
🔹 ما در دوران مبارزه خودمان، هر وقت نام *میرزاكوچكخان* را به یاد میآوردیم و شرح حال او را میخواندیم، نیرو میگرفتیم ، *او از همت و اراده و شخصیت و هویّت خود خرج كرد، برای اینكه به یك نسل هویّت و شخصیت و نیرو و اراده ببخشد این بسیار ارزش دارد* امثال او تعدادی بودند كه در غربت مبارزه كردند، در غربت هم مُردند؛ اما میبینید كه امروز غریب نیستند.
✅ *جریان تاریخ، جریان عجیبی است، نگذاشت و نخواهد گذاشت شیخ فضلاللَّهها و میرزاكوچكخانها و خیابانیها و امثال اینها، همچنان كه غریب مُردند، غریب بمانند.*
🔷 دشمنان میخواهند این مفاخر را از دست جوان ایرانی بگیرند. نهضت جنگل، قیامی مردمی بود که در یکی از حساس ترین دوره های تاریخی ایران شکل گرفت. این نهضت، از جنگل های گیلان آغاز شد و سپس روستاها و شهرهای این استان را دربرگرفت و هفت سال ادامه یافت. رهبر نهضت جنگل، میرزا کوچک خان، طلبه آزادمنش و انقلابی و فردی فروتن، خوش برخورد و پای بند به اجرای دستورهای دینی بود.
🔷 نهضت جنگل با حمله نیروهای دولتی سرکوب شد، ولی نام میرزا و مقاومت های مردانه اش در برابر ستم و تجاوز، در خاطر مردم ایران زنده و جاوید ماند و الگویی برای مبارزان بعدی گردید.
📚 «بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با جوانان و فرهنگیان گیلان،
۱۳۸۰/۲/۱۲»
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۵ آذر ۱۴۰۲