۳۰ آذر ۱۴۰۲
شکر در سختی ها 06.mp3
4.33M
#شکر_در_سختی_ها 6
اگه باطن مشکلات رو بشناسی،
💢راحت میتونی تحملشون کنی!
اول باید بشناسی،
بعد باید یقین بیاری،
تابتونی مثل زینب، زیباییـ🌸ـها رو،
درلابلای سختیها ببینی و آروم باشی
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس_اخـــلاق
🔞هر گناهی رو آزاد کنی،
گناهکارا زیادتر میشن!!!
👤استاد رحیم پوازغدی•.
➕خیلی جالبه حتما ببینید👍
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"از امام چهارم زین العابدین (علیه السلام) در رسالة الحقوق آمده: واما حق کسی که درباره ات نیکی نماید آن است که او را سپاس گویی وکار نیکش را بازگو نمایی وجایگاهش را والا شماری وبا اخلاص بین خود وخدایت در حقش دعا کنی، پس اگر این کار را کردی شکر او را در سر وعلن بجای آورده ای، واگر روزی توانستی پاداشش را بده(۷۱۵).
چهارم: قبلا بیان کردیم که شکر عملی آن است که بنده هر یک از نعمت های الهی را در همان هدفی که خداوند برای آن آفریده صرف نماید، واگر این کار را نکند در مقابل احسان وبدی کرده است، ومعنی کفران نعمت همین است.
و بدون شک دعا برای تعجیل فرج مولایمان حضرت صاحب الزمان (عجّل الله فرجه) از جمله اموری است که زبان به خاطر آن خلق شده، وبا این شکر نعمت زبان به انجام رسد، ومقصود ما با بیانی رسا واضح گردید، از خداوند توفیق می خواهیم."
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"دلیل بر آنچه گفتیم که: این دعا از چیزهایی است که زبان به خاطر آن آفریده شده، اخبار ودعاهایی است که از خاندان وحی (علیه السلام) برای این مهم وارد است، دعاهای افتتاح، روز عرفه، روز دحوالارض، دعا یونس بن عبد الرحمن، دعای عمری که از امام زمان (علیه السلام) رسیده، دعای بعد از نماز شب، ودر حال سجده، ودعایی که در کافی روایت شده، ودعای صبح روز جمعه وبعد از ظهر وعصر، وقنوت روز جمعه که در جمال الاسبوع روایت شده، ودعای شب نیمه شعبان، ودعای روز بیست ویکم ماه رمضان، ودعای مولای ما حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام) بعد از نماز عصر، وروز جمعه بعد از نماز جعفر (علیه السلام)، وقنوت حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام)، ودعاهای بسیار دیگر...که اشاره به نام آن هادر این جا کافی است، ودر بخش هفتم کتاب در این باره به تفصیل سخن خواهیم گفت."
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳ - اظهار محبت قلبی:
بدان که محبت، گرچه امری پوشیده ومخفی است وفعلی باطنی وقلبی، ولی آثار ودلایل آشکار وشاخه های بسیار دارد. محبت به سان درخت پربرگ وباری است که بر شاخه هایش گل های رنگارنگ نشسته، بعضی از آثار آن در زبان، وبعضی در اعضاء وجوارح انسان آشکار می گردد وهمان طور که نمی توان درخت را از بروز دادن گل هایش منع کرد، نشاید که صاحب محبت را از اظهار آثار آن جلو گرفت.
گویند که در سینه غم عشق نهان ساز * * * در پنبه چسان آتش سوزنده بپوشم؟
یکی از دلباختگان چه خوش سروده است:
اذا هممت بکتمان الهوی نطقت * * * مدامیعی بالذی اخفی من الالم
فان ابح افتضح من غیر منفعه * * * وان کتمت فدمعی غیر منکتم
لکن الی الله اشکو ما اکابده * * * من طول وجد ودمع غیر منصرم
اگر تلاش کنم که عشقم را مخفی بدارم، اشک هایم از درهای پوشیده ام سخن می گوید.
هرگاه آن را افشا کنم بدون این که سودی برده باشم رسوا می شوم، وچون کتمان نمایم اشک هایم پنهان نمی ماند.
ولی به درگاه خدا شکوه می برم آنچه می کشم، از طولانی بودن اندوه وسرشک بی پایان.
و همان طور که درخت هرچه بیشتر رشد کند وپرورش یابد، گل ها وشکوفه هایش فزون تر می شود، همچنین هرچه محبت ودوستی نیرومند گرددآثارونشانه های آن بیشترمی شود.
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"از آثار محبت در چشم، بی خوابی واشکباری است. یکی از اهل اشتیاق در آثار حال فراق گفته:
لو ان عینا فی الفراق بکت دما * * * لرایت فی عینی دما لا یجمد
اگر چشمی در فراق خون می گریست، در دیدگانم خون خشک ناشدنی می دیدی.
و ابوالعباس مبرد در آغاز قصیده ای چنین می گوید:
بکیت حتی بکی من رحمتی الطلل * * * ومن بکائی اعدای اذ رحلوا
آن قدر گریستم که ویرانه ها هم به حالم گریستند، واز گریه ام دشمنانم هم گریه کردند وقتی یارانم رفتند.
و از نشانه های محبت در زبان، یاد کردن محبوب است همیشه وهمه جا. وشاهد بر این مدعی فرموده خدای تعالی در حدیث قدسی به موسی بن عمران (علیه السلام) است که: یاد من به هر حال ووضعی خوب است.
می گویم: حال اهل توجه همین گونه است. خداوند متعال در قرآن مجید فرموده: ﴿ان فی خلق السماوات والارض واختلاف اللیل والنهار لآیات لأولی الالباب الذین یذکرون الله قیاما وقعودا وعلی جنوبهم﴾ (سوره آل عمران: ۱۹۰)؛ همانا در خلقت آسمان ها وزمین وآمد ورفت پیاپی شب وروز نشانه هایی برای خردمندان است، آنان که خدای را هنگام ایستادن ونشستن وخفتشان یاد می کنند.
می گویم: این از آثار نهایت شوق آنان نسبت به محبوبشان می باشد."
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"و نیز از نشانه های زبانی محبت، یادآوری خوبی ها وزیبایی های محبوب است - به هرگونه که خوشایند باشد - از همین روی روایات متعددی در فضیلت شعر گفتن در مدح ائمه اطهار (علیهم السلام) وارد شده که ما در این جا به یک حدیث اکتفا می کنیم:
در بحار ووسائل از امام هشتم حضرت رضا (علیه السلام) رسیده که فرمود: هیچ مؤمنی در مدح ما شعری نگوید مگر این که خداوند متعال برای او در بهشت شهری بنا کند که هفت بار از دنیا وسیع تر باشد، در آن شهر هر فرشته مقرب وهر پیغمبر مرسلی به دیدار او روند(۷۱۶).
و دیگر از نشانه های محبت در زبان، دعا کردن وخواستن تمام خوبی ها برای محبوب می باشد، ومعنی کاملا برای خردمندان روشن است وجز افراد نادان کسی آن را انکار نمی کند.
دلیل بر خوبی اظهار محبت به زبان، بلکه قرار دادن آن از ارکان شکر این که: دومین مرتبه ایمان می باشد، در صورتی که حقیقت ایمان همان اعتقاد وباور است که در دل وباطن انسان قرار دارد، چنان که در قرآن مجید آمده: ﴿الا من اکره وقلبه مطمئن بالایمان﴾ (سوره نحل: ۱۰۶)؛ مگر کسی که مورد اکراه واقع شود وحال آن که دلش به ایمان مطمئن باشد.
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"نیز آمده: ﴿قالت الاعراب آمنا قل لم تؤمنوا ولکن قولوا اسلمنا ولما یدخل الایمان فی قلوبکم﴾ (سوره حجرات: ۱۴)؛ اعراب (بادیه نشینان) گفتند: ایمان آورده ایم. بگو: ایمان نیاورده اید ولی بگویید اسلام آورده ایم که هنوز ایمان در دل هایتان وارد نشده است.
بنابراین ایمان در حقیقت جز محبت به خدا ورسول وولی او نیست. با وجود این لازم است آنچه در دل معتقدیم به زبان آوریم وگرنه آثار ایمان بر آن مترتب نخواهد شد.
نتیجه: دعا کردن برای فرج مولی صاحب الزمان - صلوات الله علیه - نشانگر حقیقت ایمان است، همان طور که شعر گفتن در مدح ائمه اطهار (علیهم السلام) اظهار محبت وعلامت ایمان است - چنان که متذکر شدیم-.
و نیز روایاتی که درباره فضیلت اظهار محبت امیر مؤمنان علی (علیه السلام) به زبان وارد شده بر این معنی هم دلالت دارد، چون که منظور ابراز محبت قلبی است، وبدون تردید دعا کردن برای تعجیل فرج از مصادیق حتمی این عنوان می باشد، چنان که توضیح آن خواهد آمد."
۳۰ آذر ۱۴۰۲
"عبارت های ما گوناگون وحسن تو یکی است، وهر کدام از آن ها به آن جمال اشاره می کند.
البته منظور آن است که او در جهات حسن یکتا است، نه این که حسن او در یک جهت منحصر است. این نکته را بدان واین فایده را مغتنم شمار.
و نیز از دلایل فضیلت اظهار محبت به زبان، روایاتی است که در آداب معاشرت با برادران دینی وارد شده، در حدیث صحیحی در کتاب کافی از امام صادق (علیه السلام) آمده که هشام بن سالم فرمود: اگر کسی را دوست داشتی او را از این امر مطلع ساز که دوستی بین شما را محکم تر می گرداند(۷۱۷).
و نیز در حدیث صحیحی - به اصطلاح قدما - از نصر بن قابوس الجلیل آمه که گفت: امام صادق (علیه السلام) به من فرمود: اگر کسی از بردارانت را دوست داشتی او را از این امر باخبر کن. که حضرت ابراهیم (علیه السلام) گفت: پروردگارا! به من بنمایان چگونه مردگان را زنده می کنی. (خداوند) فرمود: مگر ایمان نیاورده ای؟ گفت: چرا ولی برای این که دلم اطمینان یابد (این درخواست را می کنم(۷۱۸)).
مجلسی درکتاب مرآة العقول در شرح این حدیث گفته: واین حدیث با روایتی که در کتاب عیون اخبار الرضا در تفسیر آیه وارد شده کاملا منطبق است، ومراد آن است که دلم بر دوستی وخلیل قرار دادن من اطمینان یابد(۷۱۹)."
۳۰ آذر ۱۴۰۲
می گویم: منظور از آگاه ساختن ومطلع نمودن برادر دینی از محبت، هرکاری که دلالت بر آن دارد می باشد. نه با زبان تنها. شاهد بر این معنی آن است که: ابراهیم (علیه السلام) اجابت دعای خویش را علامت خلیل گرفتنش از سوی خداوند قرار داد. بنابراین اهتمام ورزیدن به دعا برای تعجیل فرج امام (علیه السلام) اظهار محبت نسبت به آن جناب است، وسبب می شود که آن حضرت نیز نسبت به دعا کننده دوستی بیشتری پیدا کند، بلکه موجب محبت پدران بزرگوارش هم می شود، چون دعا کردن برای امام عصر (عجّل الله فرجه) ابراز دوستی نسبت به تمام این خاندان است. لذا مایه جلب عنایت ومحبت آنان می گردد، اگر جز این اثر نیک بر دعا کردن نبود، همین مکرمت بزرگ بس بود.
🔆۴ - نشانه انتظار........
🌹💐🌹قسمت 5⃣8⃣
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
سلام و عرض ارادت
📣📣📣 در آستانه ی میلاد پر نور حضرت زهرا سلام الله علیها 🌷🌷
✅ کاشت ناخن و مژه
🌷 رایگان پاک می شود🌷
✅ یادتون هست چندی قبل در شناسایی صیانه های خدا محور ظهور ساز رسانه شدید و صیانه را کشوری کردید ،
هم اکنون همان صیانه های امام زمان در ترویج سبک زندگی اسلامی حماسه می آفرینند.😊
✅ دختر عزیز ایرانی ، گلبانوی سرزمین مقدس ایران
«چنانچه به هر دلیلی کاشت داشتی و پشیمان شدی ،»😍
ما از این تصمیم با ارزش تو استقبال می کنیم👏👏
و جهت ارتباط تو با خدا و ائمه پیش قدم می شویم
و کاشت تو را رایگان پاک می کنیم
تا در آغوش مهر و محبت خداوند قرار گیری 🥰
و ما هم شریک در این ارتباط تو و خدا باشیم😍
✅جهت رزرو پاک کردن کاشت ناخن و مژه به صورت کاملا رایگان به آیدی زیر
«در پیام رسان ایتا»
پیام دهید
@Hanif_114
✅ لطفا در نشر این پیام سهیم باشید👌سلام دوستان گل
عده ای بانوی آرایشگر عزیزومذهبی درگروهی بنام صیانه (آرایشگران خدامحور ظهور ساز) دورهم جمع شدن
ورایگان دربرطرف کردن کاشت ناخن ومژه به خانمها کمک میکنن 😍
لطف کنین پیامشون رو در گروههاتون نشر بدید
تشکر🌹
✅ توجه داشته باشید
عزیزان این آیدی در پیام رسان ایتا فعالیت میکنن
اجرتون با خانم فاطمه زهرا
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دوران تلخ مخالفت های حسن روحانی با صحبت های حکیمانه امام خامنه ای
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
آخرین پنجشنبه آذر ماه و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
🥀در آخرین پنجشنبه آذر ماه
و در آستانه شب یلدا یادی کنیم
از همه عزیزانی که پارسال در
کنار ما سر سفره یلدا بودند
و امسال اسیر خاک هستند😔
🥀برای آمرزشان
فاتحه و صلواتی ختم میکنیم 🙏
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲
🔴 درک ظهور و یار حضرت شدن
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند :
🌕 هر کس سوره اسراء را در هر شب جمعه بخواند نمی میرد تا آنکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود.
📚 ثواب الاعمال شیخ صدوق ص ۲۲۵
@montazeraan_zohorr
۳۰ آذر ۱۴۰۲
۳۰ آذر ۱۴۰۲