🌷 *دعای هفتم صحیفه سجادیه* 🌷
🍀 وَ کانَ مِنْ دُعائِهِ عَلَیهِ السَّلامُ إذا عَرَضَتْ لَهُ مُهِمَّةٌ أوْ نَزَلَتْ بِهِ مُلِمَّةٌ وَ عِنْدَ الْکَرْبِ:
🍀از دعای حضرت زین العابدین (علیهالسّلام) است آنگاه که امر مهمی بر ایشان پیش میآمد یا کار دشواری حادث میشد و هنگام سختی:
🌺١- *یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یُفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدائِدِ، وَ یا مَنْ یُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إلَى رَوْحِ الْفَرَجِ.*
🍀ای آنکه گرهِ کارهای فرو بسته به سر انگشت تو گشوده میشود، و ای آن که سختی دشواریها با تو آسان میگردد، و ای آن که راه گریز به سوی رهایی و آسودگی را از تو باید خواست.
🌺٢- *ذَلَّتْ لِقُدْرَتِکَ الصِّعابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِکَ الْأسْبابُ، وَ جَرَى بِقُدرَتِکَ الْقَضاءُ، وَ مَضَتْ عَلَى إرادَتِکَ الْأشْیاءُ.*
🍀سختیها به قدرت تو به نرمی گرایند و به لطف تو اسباب کارها فراهم آیند. فرمانِ الاهی به نیروی تو به انجام رسد، و چیزها، به ارادهی تو موجود شوند،
🌺٣- *فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإرادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ.*
🍀و خواستِ تو را، بی آن که بگویی، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نیست، بی آن که بگویی، رو بگردانند.
🌺٤- *أنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمّاتِ، وَ أنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمّاتِ، لا یَنْدَفِعُ مِنْها إلّا ما دَفَعْتَ، وَ لا یَنْکَشِفُ مِنْها إلّا ما کَشَفْتَ.*
🍀تویی آن که در کارهای مهم بخوانندش، و در ناگواریها بدو پناه برند. هیچ بلایی از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگردانی، و هیچ اندوهی بر طرف نشود مگر تو آن را از دل برانی.
🌺٥- *وَ قَدْ نَزَلَ بِی یا رَبِّ ما قَدْ تَکَأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ ألَمَّ بِی ما قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ.*
🍀ای پروردگار من، اینک بلایی بر سرم فرود آمده که سنگینیاش مرا به زانو درآورده است، و به دردی گرفتار آمدهام که با آن مدارا نتوانم کرد.
🌺٦- *وَ بِقُدْرَتِکَ أوْرَدْتَهُ عَلَیَّ وَ بِسُلْطانِکَ وَجَّهْتَهُ إلَیَّ.*
🍀این همه را تو به نیروی خویش بر من وارد آوردهای و به سوی من روان کردهای.
🌺٧- *فَلا مُصْدِرَ لِما أوْرَدْتَ، وَ لا صارِفَ لِما وَجَّهْتَ، وَ لا فاتِحَ لِما أغْلَقْتَ، وَ لا مُغْلِقَ لِما فَتَحْتَ، وَ لا مُیَسِّرَ لِما عَسَّرْتَ، وَ لا ناصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ.*
🍀آنچه تو بر من وارد آوردهای، هیچ کس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوی من روان کردهای، هیچ کس برنگرداند. دری را که تو بسته باشی. کَس نگشاید، و دری را که تو گشوده باشی، کَس نتواند بست. آن کار را که تو دشوار کنی، هیچ کس آسان نکند، و آن کس را که تو خوار گردانی، کسی مدد نرساند.
🌺٨- *فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِکَ، وَ اکْسِرْ عَنِّی سُلْطانَ الْهَمِّ بِحَوْلِکَ، وَ أنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیما شَکَوْتُ، وَ أذِقْنِی حَلاوَةَ الصُّنْعِ فِیما سَألْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِکَ مَخْرَجاً وَ حِیّاً.*
🍀پس بر محمد و خاندانش درود فرست. ای پروردگار من، به احسانِ خویش دَرِ آسایش به روی من بگشا، و به نیروی خود، سختی اندوهم را درهم شکن، و در آنچه زبان شکایت بدان گشودهام، به نیکی بنگر، و مرا در آنچه از تو خواستهام، شیرینی استجابت بچشان، و از پیشِ خود، رحمت و گشایشی دلخواه به من ده، و راه بیرون شدن از این گرفتاری را پیش پایم نِه.
🌺٩- *وَ لا تَشْغَلْنِی بِالْاِهتِمامِ عَنْ تَعاهُدِ فُرُوضِکَ، وَ اسْتِعْمالِ سُنَّتِکَ.*
🍀و مرا به سبب گرفتاری، از انجام دادنِ واجبات و پیروی آیین خود بازمدار.
🌺١٠- *فَقَدْ ضِقْتُ لِما نَزَلَ بِی یا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ ما حَدَثَ عَلَیَّ هَمّاً، وَ أنْتَ الْقادِرُ عَلَى کَشْفِ ما مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ ما وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بِی ذَلِکَ وَ إنْ لَمْ أسْتَوْجِبْهُ مِنْکَ، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظیمِ.*
🍀ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
آیت الله حائری شیرازی ره: #گناه، روزی را کم میکند لذا خداوند به ما یاد داده است که استغفار کنید تا باران برای شما بفرستیم: (ا
سْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا) . ممکن است این سؤال برای شما پیش آید که چطور آنها که نه اهل نماز و نه اهل عبادت هستند، باران مفصل و مرتب دارند، اما ما که اهل نمازیم و به خدا اعتقاد داریم، با یک گناه یا چند گناه گرفتار کمبارانی میشویم؟
علتش آن است که بین شما و خداوند متعال #رابطۀ_تربیتی برقرار است. شما در حوزۀ تربیتی خدایید، و کسانی که در حوزۀ تربیتی خداوند قرار دارند، #تنبیه و #تشویق دارند. رفتار خدا با کسانی که از حوزۀ تربیتی خارج شده و به خود واگذار شدهاند، بهگونهای دیگر است.
بچهای که مدرسه میرود با بچهای که کوچهنشین است و سرپرستی ندارد، فرق میکند. کسی از #بچۀ_ولگرد نمیپرسد که مشق و تکلیف تو چطور شد؛ اما بچۀ پدردار، وقتی تکالیفش را انجام ندهد، پدر پولتوجیبیاش را کم یا قطع میکند. شما ولگردهای عالَم و بهخودرهاشدگان نیستید! شما در نعمتِ تربیت دین و قرآن هستید و هر کار شما زیر نظر خدا و اهلبیت است. امام زمان (ع) اعمال و رفتار ما را هفتهای دو بار مرور میکنند.
شما چنین وضعی دارید. وقتیکه #زکات میدهید، خداوند بر باران شما میافزاید، و سیل و آفت را برمیگرداند.
🌺
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
💠 نهج البلاغه # خطبه اول(جلسه۱۴)
🔸فراز پنجم (فلسفه بعثت پیامبران) ادامه جلسه قبل:
فبعث فيهِمْ رُسُلهُ، و واتر اِليهِمْ انْبِياءهُ، لِيسْأْدُوهُمْ ميثاق فِطْرتِهِ، و يذكرُوهُمْ منْسِيّ نِعْمتِهِ، و يحْتجُّوا عليهِمْ بِالتّبْليغ ِ، و يثيرُوا لهُمْ دفائِن الْعُقُولِ، و يرُوهُمُ الاْياتِ الْمَقدِرَة: مِنْ سقْف فوْقهُمْ مرْفُوع ، و مِهاد تحْتهُمْ موْضُـوع ، ومعـايش تُحْييهِـمْ، و آجـال تُفْنيهِـمْ، و اوْصاب تُهْرِمُهُمْ، و احْداث تتابعُ عليهِمْ.
و لمْ يخْلِ سُبْحانهُ خلْقهُ مِنْ نبِيٍّ مُرْسل، اوْ كتاب مُنْزل، اوْ حُجّة لازمة، اوْ محجّة قائِمة. رُسُلٌ لا تُقصِّرُ بِهِمْ قِلّةُ عددِهِمْ، و لا كثْرةُ الْمُكذِّبين لهُمْ; مِنْ سابِق سُمِّي لهُ منْ بعْدهُ، اوْ غابِر عرّفهُ منْ قبْلهُ. علي ذلِك نُسِلتِ الْقُرُونُ، و مضتِ الدُّهُورُ، و سلفتِ الاْباءُ، و خلفتِ الاْبْناءُ.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
💠 ترجمه :
پس خداوند رسولانش را برانگيخت، و پيامبرانش را به دنبال هم به سوي آنان گسيل داشت، تا اداي عهد فطرت الهي را از مردم بخواهند، و نعمتهاي فراموش شده او را به يادشان آرند و با ارائه دلايل بر آنان اتمام حجت كنند، و نيروهاي پنهان عقول آنان را برانگيزانند، و نشانه هاي الهي را به آنان بنمايانند: از اين بلند آسمان كه بر بالاي سرشان افراشته، و زمين كه گهواره زير پايشان نهاده، و معيشتهايي كه آنان را زنده مي دارد، و اجلهايي كه ايشان را به دست مرگ مي سپارد، و ناگواريهايي كه آنان را به پيري مي نشاند، و حوادثي كه به دنبال هم بر آنان هجوم مي آورد خداوند سبحان بندگانش را بدون پيامبر، يا كتاب آسماني، يا حجتي لازم، يا نشان دادن راه روشن رها نساخت. پيامبراني كه كمي عددشان، و كثرت تكذيب كنندگانشان آنان را از تبليغ باز نداشت; از پيامبر گذشته اي كه او را از نام پيامبر آينده خبر دادند، و پيامبر آينده اي كه پيامبر گذشته او را معرفي كرد. بر اين منوال قرنها گذشت، و روزگار سـپري شـد، پدران درگذشتند و فرزنـدان جـاي آنهـا را گرفتنـد.
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
🔶 نهج البلاغه # شرح خطبه اول (جلسه ۱۴)
🔶 ادامه شرح فراز پنجم (فلسفه بعثت پیامبران)
⚪️ در جلسه قبل در مورد فوائد نبوت و آثار و برکات بعثت انبیاء صحبت شد.
امیرالمومنین علیه السلام ، در خطبه اول فرمودند :
🍃فبعث فیهم رسله و واتر الیهم انبیاءه...🍃
🔹خداوند پیامبران را پیاپی به سوی مردم فرستاد برای چند هدف :
اولاً >>> زنده کردن و غبار روبی از فطرت آدمی و یادآوری میثاق فطری واینکه مردم را خاطرنشان کنند که به آن عهدی که با خدا بستید وفا کنید. (لیستادوهم میثاق فطرته)
ثانیاً >>> یادآوری نعمتها ، نعمتهای اصلی و فرعی ( ویذّکروهم منسیّ نعمته)
ثالثاً>>> به مردم اتمام حجت کنند ، پاسخ شبهات را بدهند و دفع غلط اندازی های شیطان را بکنند.(ویحتجّوا علیهم بالتبلیغ)
در ادمه به یکی دیگر از خدمات بزرگ انبیاء می رسیم .
💢 چهارمین مأموریت انبیاء :
🍃ویثیرو لهم دفائن العقول 🍃
از کارهای مهم انبیاء این بوده است که عقلهای دفینه شده ، یعنی استعدادهای نهفته آدمی را باروَر کنند وپیامبران حقیقتاً این کار را کردند.
👌هرجا پیامبری ظهور کرده ، آن منطقه از دیگر مناطق زمین پیشرفت بیشتری داشته و تمدن بشری درآنجا شکل گرفته است ؛ ولو اینکه مأموریت آنها کوتاه بوده باشد.
👈(دفائن جمع دفینه به معنای گنج می باشد)
"گنج هر چیز گرانبهایی است که کسی از وجود آن باخبر نیست."
پیامبراکرم صلوات الله علیه می فرمایند:
♦️ الناس معادن کمعادن الذَهَب والفِضّة♦️
انسانها معدنهایی هستندپراز ذخیره های ناب که کسی خبر ندارد وباید معدن شناسی پیداشود وآن را استخراج کند وبه ظهور برساند.
معادن وجودی انسان هارا پیامبران کشف می کنند. به برکت انسان معادن روی زمین ظهور می کند. خودانسان منبع برکات معنوی است.
× بماند که امروزه نگاه به انسان مصرف گرایانه شده است ،که همین نوع نگاه اندیشه بشر را محدود کرده است×
🍃ویَرَوهُم الآیات المَقدِرة 🍃
توجه دادن به آیاتی که قدرت الهی را به رخ ما می کشد.
🔸اگر نگاه به طبیعت ، برای پی بردن به علم خداباشد(یک کار تخصصی است)
🔸اگر نگاه به طبیعت برای دیدن آثار علم خداباشد (کار انبیاء است وپیش نیاز لازم دارد)
🔸آثار علم خدا وقدرت خدا و حکمت خدا در طبیعت هست ، منتها ما نمی توانیم کسی را به آثار علم خدا متوجه کنیم چون کار مانیست و تخصص می خواهد .در مورد آثار قدرت خدا تخصص لازم نیست وبه همین خاطر مأموریت انبیاء این شده که مردم را توجه بدهند به آثار قدرت خدا. قدرت خدا نیاز به تخصص ندارد . کافیست عظمت خلقت را در طبیعت به کسی نشان بدهند ، تادر آن تأمل کند. آیات قدرت همه کس فهم است .
🍃من سقف فوقهم مرفوع🍃
این سقفی که در بالای سر انسان قر
ار گرفته .
همین اندازه که نگاه کنیم به کهکشان راه شیری ، مجذوب عظمت خدا می شویم و مبهوت قدرت او.
🍃و مهاد تحتهم موضوع🍃
یا این گهواره زمین که در روی آن زندگی می کنیم .
🍃ومعایش تحییهم🍃
و وسایل رفاهی که فراهم شده است .
🍃وآجالهم تُفنیهم🍃
و اینکه ما نمی توانیم به اختیار خود تا هر وقت بخواهیم در روی زمین زندگی کنیم .
🍃واوصاب تُهرمُهُم🍃
وحوادث پیاپی شما را درهم می کوبد.
یکی از سوالهای مطرح شده این است که :
🔻اگر واقعا فرستادن انبیاء یک امر ضروری بوده ، پس چرا همه جا ودر همه مناطق زمین ظهور انبیاء را نمی بینیم ❓یا حتی در همه ادوار تاریخی چرا انبیاء ظهور نداشتند❓
در پاسخ برای بُعد مکانی گفته می شود :
اولاً
"عدم الوجدان لایدلّ علی عدم الوجود"
اینکه ما نیافتیم دلیل نمی شود که وجود نداشته .
حتی در قرآن مجید به این مسئله اشاره شده است که :
♦️مِنْهُمْ مَنْ قَصَصْنَا عَلَيْكَ وَمِنْهُمْ مَنْ لَمْ نَقْصُصْ عَلَيْكَ ۗ ♦️
سرگذشت گروهی از آنان را برای تو حكایت كردهایم، و سرگذشت برخی را بیان نكردهایم... (غافر/۷۸)
ثانیاً برای فاصله زمانی پاسخ این است که :
اگر در زمانی انبیاء نبودند ، جانشینان و اوصیاء ایشان بوده اند.
در مورد حضرت عیسی علیه السلام اینچنین بوده است که در فاصله زمانی قریب به ۶۰۰ سال تا بعثت پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، پیامبری نبوده است .
🔸امیرالمومنین علیه السلام پاسخ کاملتر و بهتری را به پرسش داده اند :
🍃ولم یُخلِ الله سبحانه خلقه من نبیّ مُرسَل، او کتاب مُنزَل ، او حُجَّة لازمه او مَحَجّة قائمة 🍃
وخدای سبحان خَلق خود را هیچگاه از فرستاده ای آگاه یا کتابی آسمانی یا اقامه حجّتی قاطع یا ارائه راهی استوار بی بهره نگذارده است.
(خدا خالی نگذاشته میدان حیات انسانی را از یکی از این چهار چیز)
حتی اگر یکی از این اسباب مهیا باشد ، هدایت صورت می گیرد.
یا ●نبیّ مُرسَلی باشد (نبی از ریشه نبأ صفت مشبهه است یعنی خبیر و آگاه ) اگر نبیّ مأموریت پیدا کند مرسل هم می باشد. اگر کتاب داشته باشد یا بدون کتاب ، خودش مردم را هدایت می کند .
حالت دوم وقتی است که مردم از وجود یک رسول محروم باشند اینجاست که ●باید کتابی باشد اصیل و تحریف نشده ( به عنوان نقشه راه) یا اگر این دو نیست ●حجتی لازم باشد که وقتی سخن می گوید حرفش قابل نقد و ردّ نباشد . همه کس در برابر منطق قوی او زانو بزنند ، حتی عقلای عالم ؛ اینها همان اوصیاء انبیاء هستند. اینها جانشینان انبیاء بودند که رسالت تبلیغی داشته اند . ویا ●راه استوار.( محجةاز ریشه حجّ است به معنای قصد / پس مَحَجّة راهی است که انسان را به مقصود برساند) راه آنقدر روشن باشد که مردم بر اساس عقل فطری بتوانند راه را تشخیص دهند.
👌پس یکی از این چهار راه کافیست .
اگر راه معلوم است که دیگر نمی پرسیم، گاهی تابلویی است که آن همان کتاب است . گاهی یک نفر ایستاده و راهنمایی می کند او همان پیغمبر یا جانشین اوست .
🔘در اینجا نکته ای است :
اینکه گفته شده در بحثها که وجود حجت خدا در هر زمان ضرورت دارد ، آن بحث تکوینیِ قضیه است .
💢ما روایت داریم :
امام صادق علیه السلام فرموده اند :
لَوْ لَمْ يَبْقَ فِي اَلْأَرْضِ إِلاَّ اِثْنَانِ لَكَانَ أَحَدُهُمَا اَلْحُجَّةَ (اصول کافی)
اگر در روی زمین دو نفر باقی مانده باشند ، یکی از آنها حجت خداست .
در ادامه امام درباره اوصاف انبیاء می فرمایند:
🍃رسل لا تقصّر بهم قلّة عددهم ولا کثرة المکذبین لهم من سابق سُمیّ له من بعده ، او غابر عَرَّفه مَن قَبله .🍃
پیامبرانی که گرچه تعدادشان اندک و مخالفینشان بسیار بودند، لیکن این امر سبب کوتاهی آنها در انجام وظیفه نشد. پیامبرانی که هریک از پیشینیان خود یاد کرده و پیامبرپس از خود را معرفی نموده اند.
🌟دوویژگی مهم برای انبیاء وجود دارد:
🔸پیامبران همیشه کم بودند و پیروانشان هم کم بودند و دشمنانشان زیاد. اما وظایفشان را درست و خوب انجام دادند.
اولاً>>> یک پیامبر برای جماعتی می آمد که باید پاسخگوی نیازهای همه آن جماعت باشد.( برای هرنفر که یک حجت نمی آید)
ثانیاً>>> خداوند اعلام حمایت از انبیاء کرده است .
♦️ كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي ۚ(مجادله /۲۱)♦️
نوشته خداوند که غلبه پیدا می کنم من و پیامبرانم.
الآن اکثر جمعیت کره زمین پیروان پیامبرانند( یا مسیحی اند یا مسلمانند ویا تابع ادیان دیگر)
پس وعده خدا عملی شده است.
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
💠 خطبه اول(جلسه ۱۵)
🔸ادامه فراز پنجم ( فلسفه بعثت پیامبران)
علي ذلِك نُسِلتِ الْقُرُونُ، و مضتِ الدُّهُورُ، و سلفتِ الاْباءُ، و خلفتِ الاْبْناءُ. اِلي انْ بعث اللّهُ سُبْحانهُ مُحمّداً رسُول اللّهِ صلّي اللّهُ عليهِ و آلِهِ لاِِنْجازِ عِدتِهِ، وتمامِ نُبُوّتِهِ، مأْخُوذاً علي النّبِيين ميثاقُهُ، مشْهُورةً سِماتُهُ، كريماً ميلادُهُ. و اهْلُ الاْرْضِ يوْمئِذ مِللٌ مُتفرِّقةٌ، و اهْواءٌ مُنْتشِرةٌ، و طرائِقُ مُتشتِّتةٌ، بين مُشبِّه لِلّهِ بِخلْقِهِ، اوْ مُلْحِد فِي اسْمِهِ، اوْ مُشير اِلي غيرِهِ. فهداهُمْ بِهِ مِن الضّلالةِ، و انْقذهُمْ بِمكانِهِ مِن الْجهالةِ. ثُمّ اخْتار سُبْحانهُ لِمُحمّد صلّي اللّهُ عليهِ و آلِهِ لِقاءهُ، و رضِي لهُ ما عِنْدهُ، و اكرمهُ عنْ دارِ الدُّنْيا، و رغِب بِهِ عنْ مُقارنةِ الْبلْوي، فقبضهُ اِليهِ كريماً صلّي اللّهُ عليهِ و آلِهِ، و خلّف فيكمْ ما خلّفتِ الاْنْبِياءُ في اُممِها، اِذْ لمْ يتْرُكوهُمْ هملاً، بِغيرِ طريق واضِح ، ولا علم قائِم.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
💠 ترجمه :
بر اين منوال قرنها گذشت، و روزگار سـپري شـد، پدران درگذشتند و فرزنـدان جـاي آنهـا را گرفتنـد. تا خداوند محمّد رسول اللّه صلّي اللّه عليه وآله را براي به انجام رساندن وعده اش، وبه پايان بردن مقام نبوت مبعوث كرد، درحالي كه قبولي رسالت اورا ازتمام انبياگرفته بود، نشانه هايش روشن، و ميلادش باعزت و كرامت بود. در آن روزگار اهل زمين مللي پراكنده، داراي خواسته هايي متفاوت، و روشهايي مختلف بودند، گروهي خدا را تشبيه به مخلوق كرده، عده اي در نام او ازحق منحرف بوده، و برخي غير او را عبادت مي نمودند. چنين مردمي را به وسيله پيامبر از گمراهي به هدايت رساند، و به سبب شخصيت او از چاه جهالت به در آورد. آن گاه لقايش را براي محمّد صلّي اللّه عليه وآله اختيار كرد و جوار خود را براي او پسنديد، با فراخواندنش از اين دنيا به او اكرام نمود، و براي او فردوس اعلا را به جاي قرين بودن به ابتلائات وسختيهابرگزيد، و اورا كريمانه به سوي خودبرد(درود خدا براو وخاندانش باد) و آن حضرت (بهوقت انتقال به آخرت) هر آنچه را انبياء گذشته در امت خود به وديعت نهادند در ميان شما به وديعت نهاد، كه پيامبرانْ امتها را بدون راه روشن، و نشانه پابرجا، سرگردان و رها نگذاشتند.
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
🔶 نهج البلاغه # شرح خطبه اول( جلسه ۱۵)
🔶 ادامه شرح فراز پنجم ( فلسفه بعثت پیامبران)
در ادامه خطبه اول که بحث نبوت عامه را مطرح فرمودند ، اکنون می رسیم به نبوت خاصه ، یعنی در این خطبه اشاره دارند به نبوت حضرت ختمی مرتبت _صلوات الله و سلامه علیه _ و آثار و برکات این نبوت می فرماید :
🍃علی ذلک نُسِلت القُرون ، ومَضت الدُّهور ، وسلفت الاباء ، وخلفتِ الابناء 🍃
بدان ترتیب امت های گذشته پدید آمدند و روزگاران طی شد ؛ پدران درگذشتند و فرزندان به جایشان نشستند
🍃الی ان بعث الله سبحانه محمداً رسول الله صلی الله علیه وآله🍃
تا آن زمان که خدای سبحان محمد صلی الله علیه وآله را به عنوان رسول خدا برانگیخت تا به وعده خویش وفا کند وبه وسیله نبوت تمامت بخشید.
او کسی بود که خدااز پیامبران برایش پیمان گرفته بود .
نام و نشانش در میان انبیاء شهرت داشت و ولایتش را گرامی داشتند.
ما می دانیم که هیچ کس همچون امیرالمومنین علیه السلام نمی تواند وصف پیامبر را بگوید ؛ چون هیچکس جز خدا و علی علیه السلام آن حضرت را نشناخته است ، لذا طبیعی است که در سخنان امیرالمومنین کلماتی نسبت به پیامبر یافت شود که از زبان هیچ یک از صحابه یا دیگر مردمان نمی توانید آن طور کلمات را بشنوید .
می فرماید: برآن مدار که خدا به طور پیاپی رسولانش را می فرستاد و حجت هایی قرار می داد ، قرنها گذشت .
انسان های گذشته در دوره های گذشته پدید آمدند و خداوند برای آنها پیامبر فرستاد .
روزگار گذشت تا خداوند پیامبر اسلام را برانگیخت ؛ اما ظهور پیامبر اسلام خصوصیتی داشت که نمی توان آن حضرت را بر عِداد سایر انبیاء به شمار آورد.
این حلقه از سلسله ی نبوت با دیگر حلقه ها متفاوت بود.
🍃لاِنجاز عِدّتة 🍃
( انجاز : وعده)
خدا اورا برانگیخت تا وعده ی خود را وفا کند ، معلوم می شود به انبیاء گذشته و امّت های پیشین خدا بشارت ظهور پیامبر اسلام را داده بود .
بدانها مرتب فرموده بود ، حبیب خود را در آخر الزمان ودر کنار بیت خود مبعوث به رسالت می کند.
او آمد تا وعده الهی تحقق یابد.
🍃 وتمام نبوّته🍃
برای اینکه نبوت را تمامت بخشد.
( تمامت یافتن چیزی با کمال یافتن چیزی متفاوت است ؛ وقتی چیزی کمال می یابد ، این انتظار که اکمل شود منتفی نیست ؛ ولی وقتی چیزی تامّ شود یعنی به نهایت کمال رسیده و دیگر ورای آن متصور نیست .
اما آن چیزی که از این ک
ث بیدار شدن و تکان خوردن بشر بود . در خانواده هم تولدشان بسیار عزیز و گرامی بود.
🍃واهل الارض یومئذ ملل متفرقه🍃
در آن روزگارمردم روی زمین ملتهایی پراکنده داشتند
🍃 واهواء منتشرة 🍃
و ادیان برآمده از هوی و هوس در همه جا انتشار یافته بود .
🍃وطرائق متشتتة ، بین مشبّه لله بخلقه 🍃
گروهی خدارا به خلقش تشبیه می کردند.
🍃او ملحد فی اسمه ، او مشیر الی غیره🍃
گروهی نام خدارا بربُت ها گذاشته و گروهی به سوی غیر خدا توجه می کردند.
🍃فهداهم به من الضلالة و انقذهم بمکانه من الجهالة🍃
پس خدا به برکت او همه را از گمراهی هدایت فرمود و از جهل و بی خبری به در آورد.
🔸پیامبر اکرم آمدند وبا این طرز فکرها مبارزه کردند.
ادامه دارد...
🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇
لام می فهمیم ، این است که اشاره دارد به ختمیت نبوت نبی اکرم صلوات الله علیه .
این شخصیتی که در قرآن کریم هم به صراحت مطرح شده است :
♦️مَا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَآ أَحَدٍ مِنْ رِجَالِكُمْ وَلَٰكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَخَاتَمَ النَّبِيِّينَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ
عَلِيمًا♦️
محمّد صلی الله علیه و آله، پدر هیچ یك از مردان شما نیست، ولی فرستاده خدا و خاتم پیامبران است؛ و خدا به هر چیزی داناست. ( احزاب : ۴۰)
آیا این یک امر قراردادی است؟ یا یک حقیقتی که معنایی بیش از آن دارد؟
امروزه گاهی کسانی یافت می شوند که این را قراردادی تلقی می کنند . (اینکه نبوت به پیامبر اسلام خاتمه پیدا کند ، یعنی خداوند گفت : بس است ! )
اگر اینطور باشد ، پس یک امر قراردادی است . این تلقی از ختمیت نبوت سبب می شود که کسانی بیایند " بسط تجربه نبوی " را مطرح کنند .
پس طبق نظر آنان ، اگر پیامبر ۲۰سال دیگر هم زندگی می کردند ، لابد حجم قرآن دو برابر می شد ویا اگر زودتر از دنیا می رفتند، حجم قرآن کمتر!!
این حرفها کودکانه و ناشی از نشناختن وحی است و به خاطر پی نبردن به حقیقت محمدیه است .
یعنی پیامبران گذشته فقط یک اعتقاد نظری به ظهور پیامبر اسلام داشتند ؟ کمااینکه مردم زمان ائمه معصومین باید معتقد می بودند به ظهور امام زمان ، حتی از قبل از تولدشان ؟!
آیا بازتاب عملی هم دارد؟
در پاسخ باید گفت : بله بازتاب عملی دارد و فقط یک عقیده نبوده . حتی در کتب موجود ، در میان ادیان بشارت به ظهور پیامبر اسلام را می بینیم و معلوم می شود ، پیروان ادیان اعتقاد داشته و دارند که یک منجی ظهور خواهد کرد. اما این فقط یک اعتقاد نیست بلکه همراه با انتظار است.
(با توجه به معنای صحیح انتظار که آمادگی ، زمینه سازی و اشتیاق است )
🔸فلسفه انتظار:
گاهی فکر می کنیم انتظار چیزی است که منتهی به دیدار و ملاقات شود ، ولی این حقیقت انتظار نیست. در واقع انتظار یعنی نوعی نقش تاریخی ایفاء کردن .
مثال:
این جهان متمدن از کجا به این تمدن رسیده ؟ آیا یک روزه یا یک شبه بوده؟ ابداً
واضح است که اینگونه نیست .
حداقل ۴۰۰ یا ۵۰۰ سال پیش این حرکت آغاز شده تا امروز به اینجا رسیده ایم .
زمانی این تمدن به سوی جلو حرکت کرد که مردم باور کردند ، هرکسی باید نقش خاص خودش را ایفاء کند. به طور مثال در زمینه اختراعات ، هرکسی تا حدّی پیش رفت و بعداز او آیندگان آن را ادامه می دادند.
پس وقتی ما احساس کنیم یک نقش تاریخی بتوانیم ایفاء کنیم زندگی فرق می کند.
پس اینگونه نیست که ما بکاریم و درو کنیم و بخوریم تا محصول تمام شود.
در بحث انتظار هم همینطور است .
در مسئله انتظارِ حق را کشیدن ، مردم گذشته همین نقش را داشته اند ؛ قرآن از امتهای پیشین به چه زیبایی یاد می کند ( آل عمران : ۱۴۶تا۱۴۸)
♦️وَكَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُوا لِمَآ أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَمَا ضَعُفُوا وَمَا اسْتَكَانُوا ۗ وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ (۱۴۶)
وَمَا كَانَ قَوْلَهُمْ إِلَّآ أَنْ قَالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَإِسْرَافَنَا فِيٓ أَمْرِنَا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ(۱۴۷)
فَآتَاهُمُ اللَّهُ ثَوَابَ الدُّنْيَا وَحُسْنَ ثَوَابِ الْآخِرَةِ ۗ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ (۱۴۸)♦️
چه بسا پیامبرانی كه انبوهی دانشمندانِ الهی مسلك [و كاملان در دینِ] به همراه او با دشمنان جنگیدند، پس در برابر آسیبهایی كه در راه خدا به آنان رسید، سستی نكردند و ناتوان نشدند و [در برابر دشمن] سر تسلیم فرود نیاوردند؛ و خدا شكیبایان را دوست دارد. (۱۴۶)
و سخن آنان [در گرما گرم و سختی جنگ] جز این نبود كه گفتند: ای پروردگار ما! گناهان ما و زیادهروی در كارمان را بر ما ببخش و قدمهایمان را استوار بدار و ما را بر گروه كافران یاری ده. (۱۴۷)
پس خدا پاداش این دنیا و پاداش نیك آخرت را به آنان عطا فرمود؛ و خدا نیكوكاران را دوست دارد. (۱۴۸)
🔸نقش اینها گم نمی شود.
چه بسیار از مردمی که اشتیاق ظهور پیامبراکرم را داشتند ولی موفق به دیدار ایشان نشدند ، نقش اینها که گم نمی شود ؛ حتی اگر یک قدم برداشته باشند.
پس مفهوم انتظار در حقیقت ایفاء کردن یک نقش تاریخی است .
واین انتظار نزد خداوند محفوظ می ماند.
"فالله خیر حافظا"
🍃مشهورة سماته 🍃
نشانه های پیامبر هم در نزد پیشینیان آنچنان مشهور بود که ایشان را مثل فرزندشان می شناختند . نمونه اش داستان بحیرای راهب که با همان نشانه ها پیامبر را در کودکی شناخت.
🍃میلاده کریماً🍃
یعنی زمان و مکان تولد پیامبر کرامت خیز و کرامت زا بود و سبب کاسته شدن پستی ها و افزایش مکرمت ها و ارزشها شده است .
اشاره شده به حوادثی که شب میلاد ایشان در دنیا رخ داد مثل خشک شدن دریاچه ساوه و...
این حوادث غیر منتظره خبر از یک امر نوظهوری می داد که باع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
( استاد دکتر غلامحسین دینانی و شلواره پاره )
توجه توجه بسیار مهم
دوستان بزرگوار
با دیدن این کلیپ انگار یک کتاب ۱۰۰۰ صحفه ای بسیار مهم را در زندگی خود خوانده اید
لطفا در گروهها و دوستان به اشتراک بگذارید
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔴سرگذشت ارواح در عالم برزخ(قسمت ۱۰)
💠نگاه نیک دستش را بر شانهام نهاد و گفت: این است عاقبت پیروی از هوای نفس.
◾️با شنیدن این سخن، ترس از گناهانم و اینکه شاید گناه نیز لحظهای بر من چیره گردد، وجودم را فرا گرفت.
🍀پس از طی یک راه طولانی، سرانجام به انتهای دره رسیدیم. آن مرد را نقش بر زمین دیدم که بیچاره همدم و همراه او یعنی نیک، چنان لاغر و ضعیف بود که هرچه تلاش میکرد او را بر دوش خود بکشد، نمیتوانست.
🌼از نیک خواستم به او کمک کند. اما نیک، عذر خواست و گفت: من فقط مأمورم تو را همراهی کنم. گناه هر کس نیز در کمین خود اوست.
💥گفتم: اما ما انسانها در دنیا به کمک هم میشتافتیم! نیک گفت: در این عالم، هر کس، خود جوابگوی اعمالش است. اگر هم لیاقت شفاعت داشته باشد، من شفیع نیستم.
🙏 فقط دعا کن از دوستداران اهل بیت (علیه السلام) باشد، شاید که شفاعت آنان نصیبش شود...
⚡️شاید به حساب دنیا، ساعتها در اعماق دره راه پیمودیم، تا به مسیری رسیدیم که به سمت بالا ختم میشد. در این لحظه نیک رو به من کرد و گفت: دوست من! خود را برای بالا رفتن از این دره هولناک، آماده کن!
🔴هدیهای از دنیا
💠پس از پیمودن مسیری بسیار طولانی، دوباره به دره خطرناک و لغزندهای رسیدیم.
🔥از ترس اینکه مبادا این بار گناه از کمینگاهش بیرون آید و مرا پرت کند، بدنم به لرزه افتاد.
🌷نیک برگشت و گفت: چرا ایستادی؟ حرکت کن. گفتم: میترسم. گفت: چارهای نیست باید رفت.با نگرانی به سمت پایین حرکت کردم،
🍃اما هنوز چند قدمی از لب دره پایین نرفته بودیم که یک موجود بالدار نورانی از آن سوی دره ظاهر شد و در یک چشم برهم زدن، خود را به نیک رساند و پس از اینکه جویای حال من شد، نامه را به او داد و پس از خداحافظی با همان سرعت بازگشت.
🌻نیک پس از خواندن نامه، آنرا در پرونده اعمالم نهاد و لبخند زنان به طرفم آمد و گفت: مژدهای دارم. شگفت زده پرسیدم: چه شده؟
گفت خویشاوندان و دوستانت، برایت هدیهای فرستادهاند، که هم اکنون توسط این فرشته الهی برایت آورده شده است و به همان اندازه از غم و اندوه تو کاسته خواهد شد.
🎋گفتم چطور؟
نیک در حالیکه به سمت آن دره وحشتناک اشاره میکرد، گفت: به خاطر این هدیه که عبارت است از خواندن قرآن و گرفتن مجالسی که در آن ذکر مصیبت حسین ابن علی (علیه السلام) خوانده شده و اشکهایی که بر ماتم آن عزیز ریختهاند، از این دره عبور نخواهیم کرد.
🌸از شنیدن این خبر شادمان شدم و برای همهشان طلب مغفرت کردم.
آن اندک راه رفته را بازگشتیم و در مسیر آسانتر قدم نهادیم.
✍ادامه دارد..
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃
📗غررالحکم/ ص797 و الحدیث/ ج3 ص385)
📗سوره فاطر آیه 18
📗کتاب سرگذشت ارواح در برزخ/اصغر بهمنی.
با تایید عده ای از علمای حوزه علمیه قم
🌹🇮🇷💚🤍❤️
الإمام الكاظم عليه السلام :
كانَ لُقمانُ عليه السلام يَقولُ لاِبنِهِ : ... يا بُنَيَّ ، خُذ مِنَ الدُّنيا بُلغَةً ، ولا تَدخُل فيها دُخولاً يَضُرُّ بِآخِرَتِكَ ، ولا تَرفُضها فَتَكونَ عِيالاً عَلَى النّاسِ .
امام كاظم عليه السلام :
لقمان همواره به پسرش مى گفت: « . . . پسرم! از دنيا به اندازه كفايت (نياز) برگير و آن چنان در دنيا فرو نرو كه به آخرتت زيان رسانَد، و چنان هم رهايش نكن كه سربار مردم گردى».
قصص الأنبياء : ص 190 ح 238 ، بحار الأنوار : ج 13 ص 416 ح 10 .
امام رضا عليه السلام :
كُلُّ نافِعٍ مُقوٍّ لِلجِسمِ فيهِ قُوَّةٌ لِلبَدَنِ فَحَلالٌ و كُلُّ مُضِرٍّ يَذهَبُ بِالقُوّةِ أو قاتِلٌ فَحَرامٌ ؛
امام رضا عليه السلام :
هر چيز سودمند و نيروزا براى جسم كه موجب تقويت بدن مى شود ، حلال است ، و هر چيز زيان آور كه نيروى آدمى را مى گيرد ، يا كشنده است ، حرام است .
فقه الرّضا عليه السلام ، ص 254 .
🌹❤️🤍💚🇮🇷
امام هادى عليه السلام به حمّاد رازى فرمودند :
إذا أشكَلَ عَلَيكَ شَى ءٌ مِن أمرِ دينِكَ بِناحِيَتِكَ ، فَسَلْ عَن عَبدِ العَظيمِ بنِ عَبدِاللّه ِ الحَسَنِيِّ عليه السلام ؛
🌹💚🤍❤️
امام هادى عليه السلام به حمّاد رازى فرمودند :
هرگاه در قلمرو خود در كار دين به مشكلى دچار شدى ، آن را با عبد العظيم حسنى در ميان بگذار .
مستدرك الوسائل ، ج 17 ، ص 321 .
🌹🟧❤️🤍💚
امام جواد عليه السلام :
المُؤمِنُ يَحتاجُ إلى تَوفِيقٍ مِنَ اللّه ِ و واعِظٍ مِن نَفسِهِ و قَبولٍ مِمَّن يَنصَحُهُ ؛
امام جواد عليه السلام :
مؤمن به توفيق از جانب خدا ، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش خيرخواهىِ آن كه خيرخواه اوست ، نيازمند است .
همان ، ص 457 .
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌹ثواب بوسیدن پای مادر🌹
✍پیامبر(ص) فرمودند:
«کسی که پای مادرش را ببوسد؛ مثل این است که آستانه کعبه را بوسیده است».و نیز فرمود:«هر کس پیشانی مادر خود را ببوسد،از آتش جهنم محفوظ خواهد ماند»
📚نهج الفصاحة
در حدیث دیگری فرمود:
«کسی که قبر والدین خود را در هر جمعه
زیارت کند، گناهانش بخشیده می شود
و از نیکوکاران نوشته شود.
📚مستدرک الوسائل، ج 2
روزی مردی نزد پیامبر(ص) آمد و عرض کرد: من تمام گناهان را انجام داده ام،ایا راه توبه برای من هست؟ فرمودند:ایا پدر و مادرت زنده اند؟ گفت:تنها پدرم زنده است. فرمود:به پدر خود احترام و نیکی کن تا خداوند تو را ببخشد. وقتی که آن مرد رفت،حضرت به اطرافیانش فرمود:«ای کاش مادرش زنده بود»
📚بحارالانوار، ج ۷۱
حضرت محمد(ص) فرمودند:
همانگونه که دعای پیامبران در مورد امت خودشان مستجاب است، دعای پدران نیز در حق فرزندانشان مستجاب است».
📚نهج البلاغه
*📌خـدمت به دیـگران بـا #سـه_شـر ط ارزش پیـدا می کنـد.?!*
1️⃣👈هیچ وقت کاری را که برای دیگران انجام می دهی بزرگش مشمار تا خداوند آن را بزرگ جلوه دهد
2️⃣👈آن را مخفی نگه دار تا خداوند برملا کند
3️⃣👈با سرعت، آن را انجام بده و کار دیگران را با سرعت راه بینداز تا لذت بخش باشد
*🍃لَا يَسْتَقِيمُ قَضَاءُ الْحَوَائِجِ إِلَّا بِثَلَاثٍ بِاسْتِصْغَارِهَا لِتَعْظُمَ وَ بِاسْتِكْتَامِهَا لِتَظْهَرَ وَ بِتَعْجِيلِهَا لِتَهْنُؤَ🍃*
*📚نهج البلاغه کلمات قصار 101*
*📲جهت عضویت درگروه👇*
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
صبح خودرابا سلام به 14معصوم (ع)شروع کنیم✋🏻😇
بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍلله🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ علی اِبن ابی طالب🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ🌸🍃
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺑﻘﯿﺔَ ﺍﻟﻠﻪِ، ﯾﺎ ﺻﺎﺣﺐَ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌸🍃
شادی ارواح طیبه همه شهدای والا مقام صلواتی هدیه کنیم📿
🍃🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجِّل فرجهم
#دعاے_عهد
❣ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ❣
🔆اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ🔅وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُور🔅وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ
🔅وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ🔅وَ مُنْزِلَ #الْقُرْآنِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ🔅وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ
🔆اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ🔅وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ🔅وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ🔅یا حَىُّ یا قَیُّومُ
🔆أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ🔅وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ🔅یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ🔅یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ🔅یا #حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ.
🔆اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ
#الْقائِمَ بِأَمْرِکَ🔅صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ🔅عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ🔅فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها🔅سَهْلِها وَ جَبَلِها🔅وَ بَرِّها وَ بَحْرِها🔅وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ🔅وَ مِدادَ کَلِماتِهِ🔅وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ🔅وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ.
🔆أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى #صَبیحَةِ یَوْمى هذا🔅وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى
#عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى🔅لا أَحُولُ عَنْها وَ لا أَزُولُ أَبَداً.
🔆اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِه🔅وَالذّابّینَ عَنْهُ وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِه🔅وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ🔅وَالْمُحامینَ عَنْهُ🔅وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ🔅#وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.
🔆اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ🔅الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً🔅#فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى🔅مُؤْتَزِراً کَفَنى🔅شاهِراً سَیْفى🔅مُجَرِّداً قَناتى🔅مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى🔅فِى الْحاضِرِ وَالْبادى.
🔆اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ🔅وَ الْغُرَّةَ الْحَمیدَة🔅َوَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ🔅وَ #عَجِّلْ فَرَجَهُ🔅وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ🔅وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ🔅وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ🔅وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ🔅وَاشْدُدْ أَزْرَهُ🔅وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ🔅وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ🔅فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ:
🌷ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ🌷
🔆فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا #وَلِیَّکَ🔅وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ🔅الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِک🔅حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ🔅وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ🔅وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ🔅وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ🔅وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ🔅وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ.
🔆اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ #بِرُؤْیَتِهِ🔅وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ🔅وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ.
🔆اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ🔅وَ عَجِّلْ لَنا #ظُهُورَهُ🔅إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ #قَریباً🔅بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج💠
🌴🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌴
🌹آقای من...🌹
بیا که آینهی روزگار زنگاری است
بیا که زخم زبانهای دوستان کاری است
به انتظار نشستن در این زمانهی یأس
برای منتظران چاره نیست ناچاری است
به ما مخند اگر شعرهای سادهی ما
قبول طبع شما نیست کوچه بازاری است
چه قابها و چه تندیسهای زرینی
گرفته ایم به نامت که کنج انباری است
نیامدی که کپرهای ما کلنگی بود
کنون بیا که بناهایمان طلاکاری است
به این خوشیم که یک شب به نامتان شادیم
تمام سال اگر کارمان عزاداری است
نه این که جمعه فقط صبح زود بیدارند
که کار منتظرانت همیشه بیداری است
به قول خواجهی ما در هوای طرهی تو
«چه جای دم زدن نافههای تاتاری است»
💕بِنَفْسى أَنْتَ مِنْ مُغَیَّبٍ لَمْ یَخْلُ مِنّا 💕
🌺الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِين🌺
*اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج *
*
اﻟﺴّﻼم علیک یا ﺑﻘﯿﺔ الله
اﻟﺴّﻼم ﻋﻠﯿﮏ ﯾﺎ رﺑﯿﻊ اﻷﻧﺎم
اﻟﺴّﻼم ﻋﻠﯿﮏ یا ﻓﺎرس اﻟﺤﺠﺎز
اﻟﺴّﻼم علیک یا صاحب الزمان(عج)
*
روز دوشنبه روز امام حسن و امام حسين(عليهما السلام) است.
در زيـارت امام حـسن(عليه السلام) مـي گـويـي:
🌹 اَلـسَّلامُ عَـلَيْكَ يَـا بْـنَ رَسُـولِ رَبِّ الْعالَمينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرآءِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ ياحَبيبَ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا صِفْوَةَ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَمينَ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يانُورَاللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ ياصِراطَ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَيانَ حُكْمِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ناصِرَ دينِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا السَّيِدُ الزَّكِيُّ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِيُّ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْقآئِمُ الاَْمينُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَاالْعالِمُ بِالتَّأْويلِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَاالْهادِي الْمَهْدِيُّ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الطّاهِرُ الزَّكِيُّ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا التَّقِيُّ النَّقِيُّ،
السَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقيقُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الشَّهيدُ الصِّدّيقُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا مُحَمَّد الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ.
🌸🌸🌸🌸🌸
در زیارت امام حسین (ع) می گویی:
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ سَيِّدَةِ نِسآءِ الْعالَمينَ،
اَشْهَدُ اَنـَّكَ اَقَمْتَ الصَّلوةَ، وَ آتَيْتَ الزَّكوةَ،
وَاَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ،وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ،
وَعَبَدْتَ اللهَ مُخْلِصاً،
وَجاهَدْتَ فِي اللهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتّي اَتيكَ الْيَقينُ،
فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنّي ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ، وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ،
اَنَا يا مَوْلايَ مَوْليً لَكَ وَلاِلِ بَيْتِكَ،
سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ،
مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، وَظاهِرِكُمْ وَباطِنِكُمْ،
لَعَنَ اللهُ اَعْدآئَكُمْ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ،
وَاَنـَا اَبْرَءُ اِلَي اللهِ تَعالي مِنْهُمْ،
يا مَوْلايَ يا اَبا مُحَمَّد،
يا مَوْلايَ يا اَبا عَبْدِ اللهِ،
هذا يَوْمُ الاِْثْنَيْنِ وَهُوَ يَوْمُكُما وَبِاسْمِكُما،
وَاَنـَا فيهِ ضَيْفُكُما فَاَضيفاني،
وَاَحْسِنا ضِيافَتي،
فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضيفَ بِهِ اَنْتُما،
وَاَنـَا فيهِ مِنْ جِوارِ كُما فَاَجيراني، فَاِنَّكُما مَأْمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَصَلَّي اللهُ عَلَيْكُما وَآلِكُمَا الطَّيِّبينَ.
دعای روز دوشنبه
🌿بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
ِ اَلْحَمْدُ للهِِ الَّذي لَمْ يُشْهِدْ اَحَداً حينَ فَطَرَ السَّمواتِ وَ الاَْرْضَ
وَ لاَاتَّخَذَ مُعيناً حينَ بَرَءَ النَّسَماتِ،
لَمْ يُشارَكْ فِي الاِْلهِيَّةِ،
وَ لَمْ يُظاهَرْ فِي الْوَحْدانِيَّةِ،
كَلَّتِ الاَْلْسُنُ عَنْ غايَةِ صِفَتِهِ،
وَ الْعُقُولُ عَنْ كُنْهِ مَعْرِفَتِهِ،
وَ تَواضَعَتِ الْجَبابِرَةُ لِهَيْبَتِهِ،
وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِخَشْيَتِهِ،
وَ انْقادَ كُلُّ عَظيم لِعَظَمَتِهِ،
فَلَكَ الْحَمْدُ مُتَواتِراً مُتَّسِقاً وَ مُتَوالِياً مُسْتَوْسِقاً، ]ثِقاً[
وَصَلَواتُهُ عَلي رَسُولِهِ اَبَداً، وَ سَلامُهُ دآئِماً، سَرْمَداً
اَللَّـهُمَّ اجْعَلْ اَوَّلَ يَوْمي هذا صَلاحاً،
وَ اَوْسَطَهُ فَلاحاً ،
وَ آخِرَهُ نَجاحاً،
وَاَعُوذُ بِكَ مِنْ يَوْم اَوَّلُهُ فَزَعٌ،
وَ اَوسَطُهُ جَزَعٌ،
وَ آخِرُهُ وَجَعٌ
اَللَّـهُمَّ اِنّي اَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ نَذْر نَذَرْتُهُ،
وَ كُلِّ وَعْد وَعَدْتُهُ،
وَ كُلِّ عَهْد عاهَدْتُهُ
ثُمَّ لَمْ اَفِ بِهِ،
وَ اَسْئَلُكَ في مَظالِمِ عِبادِكَ عِنْدي، فَاَيُّما عَبْد مِنْ عَبيدِكَ اَوْ اَمَة مِنْ اِمآئِكَ، كانَتْ لَهُ قِبَلي مَظْلِمَةٌ ظَلَمْتُها اِيّاهُ في نَفْسِهِ، اَوْ في عِرْضِهِ اَوْ في مالِهِ، اَوْ في اَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ، اَوْ غيبَةٌ اغْتَبْتُهُ بِها، اَوْ تَحامُلٌ عَلَيْهِ بِمَيْل اَوْ هَويً اَوْ اَنَفَة اَوْ حَمِيَّة، اَوْ رِيآء اَوْ عَصَبِيَّة، غآئِباً كانَ اَوْ شاهِداً، وَحَيّاً كانَ اَوْ مَيِّتاً
فَقَصُرَتْ يَدي وَضاقَ وُسْعي عَنْ رَدِّها اِلَيْهِ وَالْتَحَلُّلِ مِنْهُ،
فَاَسْئَلُكَ يا مَنْ يَمْلِكُ الْحاجاتِ،
وَهِيَ مُسْتَجيبَةٌ لِمَشِيَّتِهِ،
وَ مُسْرِعَةٌ اِلي اِرادَتِهِ،
اَنْ تُصَلِيَّ عَلي مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،
وَ اَنْ تُرْضِيَهُ عَنّي بِما شِئْتَ،
وَ تَهَبَ لي مِنْ عِنْدِكَ رَحْمَةً، اِنَّهُ لا تَنْقُصُكَ الْمَغْفِرَةُ،
وَ لا تَضُرُّكَ الْمَوْهِبَةُ،
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ،
اَللَّـهُمَّ اَوْلِني في كُلِّ يَوْمِ اثْنَيْنِ نِعْمَتَيْنِ مِنْكَ ثِنْتَيْنِ،
سَعادَةً في اَوَّلِهِ بِطاعَتِكَ،
وَ نِعْمَةً في اخِرِهِ بِمَغْفِرَتِكَ،
يا مَنْ هُوَ الاِْلهُ،
وَ لا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ سِواهُ. 🌿
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به امام حسن مجتبی علیه السلام و امام حسین علیه السلام ، اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
مادران گرامی! غذای امروزتان را با وضو به نیت این دو امام معصوم و امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف که سالروز امامت آن حضرت می باشد ، آماده نمایید تا خانواده تان نوش جان نمایند.قطعا به زودی اثرات آنرا در خود و خانواده تان خواهید دید.
💚🌷🥀🍃🌿🍃🥀🌷💚
📣📣 دکتر انصاری👇👇
نکند شب و روزی از شما بگذرد این چهار آیه را نخوانید
به ترتیب ...
هر روز قرائت کنید👇👇
البقره
*اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ*
آل عمران
*قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ*
آل عمران
*شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ*
آل عمران
*إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ*
النور
*اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ*
💐💐💐💐💐
*استغفرالله الذی لااله الاهو الحی القیوم بدیع السماوات و الارض ذوالجلال و الاکرام و اسئله ان یصلی علی محمد و آل محمد و ان یتوب علی*(هیچ مؤمنی نیست که در شبانه روزی چهل گناه کبیره کند و پشیمان شود و این استغفار را بگوید مگر آنکه خدا آن گناهان را بیامرزد.)معراج السعادة
اللهم عجل لولیک الفرج. آمین.
🔭🔮🔭🔮🔭🔮🔭🔮
🔮🔭
🔭
💎 *تقویم نجومی* 💎
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
✴️ دوشنبه 👈 1 آذر / قوس 1400
👈16ربیع الثانی 1443👈22 نوامبر2021
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🌙⭐️ امور دینی و اسلامی.
📛 صدقه اول صبح رفع اثر نحوست کند.
📛 امروز برای امور زیر مناسب نیست :
📛 جابجایی و نقل و انتقال .
📛 دیدارها و ملاقات ها.
📛 و سفر خوب نیست.
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریض شود)
✈️ مسافرت : مسافرت خوف حادثه دارد و در
صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج سرطان و از نظر نجومی مناسب برای امور زیر است :
✳️ امور زراعی و کشاورزی.
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ درختکاری.
✳️ کندن چاه و کانال.
✳️وخرید و فروش خانه و ملک و کالا خوب است.
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث حزن و اندوه می شود.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب فرج و نشاط میشود.
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از آیه ی 17 سوره مبارکه " بنی اسرائیل " است.
و کم اهلکنا من القرون من بعد نوح....
و از مفهوم آن استفاده می شود که چیزی باعث حزن و اندوه خواب بیننده شود پدیدار گردد. صدقه بدهد تا برطرف گردد.و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
🌸زندگیتون مهدوی
📚 منابع مطالب
کتاب تقویم همسران
نوشته ی حبیب الله تقیان
@taghvimehmsaran
با این دعا روز خود را شروع کنید👇👇
🌟 *بسم الله الرحمن الرحیم*🌟
✨ *اللّهُمَّ اِنّی اَسأَلُکَ یا قَریبَ الفَتحِ وَ الفَرَجَ یا رَبَّ الفَتحِ وَ الفَرَج یا اِلهَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ عَجِّلِ الفَتحَ وَ الفَرَجَ سَهِّلِ الفَتحَ وَ الفَرَجَ یا فَتّاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا مِفتاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا فارِجَ الفَتحِ وَالفَرَجِ یا صانِعَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا غافِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا رازِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا خالِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا صابِرَالفَتحِ وَ الفَرَجِ یا ساتِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ وَاجعَل لَنا مِن اُمُورِنا فَرَجاً وَمَخرَجاً اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعینَ بِرحمتک یا اَرحَمَ الرّاحمینَ*✨
🔭 📅 دوشنبه 1 آذر 1400
🔽 اوقات شرعی - افق Tehran
☀ صبح ⬅ 5:19
☀ طلوع ⬅ 6:47
☀ ظهر ⬅ 11:50
☀ عصر ⬅ 14:34
🌙 غروب ⬅ 16:54
🌙 مغرب ⬅ 17:13
🌙 عشاء ⬅ 18:03
🌙 نیمه شب ⬅ 23:06
📌
🔮🔭
🔭🔮🔭🔮🔭🔮🔭🔮
🌹بنام خداوند جان و خرد🌹
🟥🟧 السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج🟨
🟩 برای تعجیل در فرج آقا امام زمان علیه السلام پنج صلوات بفرستید🟩
🟥 سپاس از حضور سبزتان🟥
🧡 برای شفای بیماران یک حمد و صلوات بفرستید با ذکر و عجل لولیک الفرج🧡
🟦🟪
⬛ صدقه برای سلامتی آقامون امام زمان علیه السلام و
صله به آن حضرت فراموش نشود⬛