🔅🤍
سلام به مهربونترین انسان های دنیا😍✋🏻
بیاین امروز
بیشتر از دیروز لبخند بزنیم
بیشتر از دیروز مهربون باشیم
بیشتر از دیروز خوش اخلاق باشیم
🌿
🌿🌹🌿
#شکر_در_سختی
#استاد_شجاعی
▪️▫️▪️▫️▪️▫️
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
قسمت هفتم
قسمت هشتم
قسمت نهم
قسمت دهم
قسمت یازدهم
قسمت دوازدهم
قسمت سیزدهم
قسمت چهاردهم
قسمت پانزدهم
قسمت شانزدهم
قسمت هفدهم
قسمت هجدهم
قسمت نوزدهم
قسمت بیستم
قسمت بیست و یکم
قسمت بیست و دوم
قسمت بیست و سوم
قسمت بیست و چهارم
قسمت بیست و پنجم
قسمت بیست و ششم
قسمت بیست و هفتم
قسمت بیست و هشتم
قسمت بیست و نهم
قسمت سی ام
قسمت سی و یکم
قسمت سی و دوم
قسمت سی و سوم
قسمت سی و چهارم
قسمت سی و پنجم
قسمت سی و ششم
قسمت سی و هفتم
قسمت سی و هشتم
قسمت سی و نهم
قسمت چهلم
قسمت چهل و یکم
قسمت چهل و دوم (آخر)
▫️▪️▫️▪️▫️▪️
🔰ما را به دوستان خود معرفی کنید👇
🤍کانال منتظران ظهور🤍
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌من یه رئیس جمهور میخوام انقدر جگر داشته باشه و در جایی که همشون به حاجی میگفتند تروریست با افتخار از حاجی دفاع کنه و از ملامت هیچ ملامت گری خم به ابرو نیاره .
#حاج_قاسم #شهید_جمهور #انتخابات
🌺 شادی روح پاک شهدا صلوات
http://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌸🍃🌸🍃
#یک_لغت_قرآنی
🌟یُولِج:
از وَلَج به معنای داخل شدن تدریجی در یک شئ را گویند. این واژه از لغات اشارات قرآنی است که برای درک بیشتر معنای دقیق و تفصیلی آن به آیات قرآن می پردازیم:
وَ لا يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ حَتَّی يَلِجَ الْجَمَلُ فِي سَمِّ الْخِياطِ (۴۰_اعراف)
و (هيچگاه) داخل بهشت نمیشوند مگر اين كه شتر از سوراخ سوزن خياطی بگذرد!
سوراخ سوزن ریز است و شتر بزرگ، پس يَلِجَ به معنای نفوذ تدریجی در یک شئ و به نوعی عبور کردن از آن است. یعنی شتر باید بدن اش اندازه سوراخ سوزن تکه تکه شود که بتواند از آن به تدریج رد شود.
يُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهارِ وَ يُولِجُ النَّهارَ فِي اللَّيْلِ (۱۳_فاطر)
شب را ذره ذره در روز داخل می کند و روز را ذره ذره در شب داخل می نماید.
می دانیم شب به تدریج پس از غروب در روز ورود می کند و رنگ آسمان را از سفیدی به سیاهی تغییر می دهد و برعکس، یعنی شب و روز مثل روشن و خاموش کردن یک چراغ اتفاق نمی افتد که اگر چنین می شد مردمک چشم دچار کوری موقت می شود. تصور کنید در یک جاده که چشم به نور خورشید عادت کرده است در زمان مغرب، با غروب خورشید در یک لحظه هوا تاریک شود، مردمک های چشم دچار عدم دید موقت می شود و تصادفات بزرگی حادث می شود.
اگر بخواهیم برای درک بهتر يُولِج مثالی بزنیم مقداری رنگ سیاه و مقداری رنگ سفید را که در کنار هم قرار دارند ما رنگ سیاه را به تدریج به رنگ سفید اضافه می کنیم و به تدریج رنگ سیاه در رنگ سفید فرو می رود، بعد از مدتی به رنگ سیاه در می آید که این يُولِج است. در تغییرات فصول هم همین طور است که ورود فصول به تدریج اتفاق می افتد. تصور کنید در فصل بهار که یک نخود در زمین کاشته می شود دما به جای یُولِج و تدریج، یک لحظه از ۲۵ به ۴۰ درجه یعنی دمای تابستان برسد، آن نخود نمی تواند در زمین ریشه بزند چون آبی که بعد از کاشتن آن بر خاک ریخته می شود، به سرعت تبخیر می شود و خشک می گردد.
يَعْلَمُ ما يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَ ما يَخْرُجُ مِنْها (۲_سبأ)
آنچه كه در زمين دفن میشود، و آنچه كه از زمين بيرون میآيد.
مراد از "یلِجُ فِي الْأَرْضِ" همان قطرات آب باران است که به تدریج در زمین فرو می رود. که ماهیت خاک را تبدیل به گِل می کند، یا دانه گندمی که در زمین فرو می رود مصداق یلِجُ است که به تدریج و ذره ذره ریشه خود را در آن می گستراند. پس می توان گفت: خاصیت زمین يُولِج است، یعنی هیچ شئ را از بیرون خود در یک لحظه در خود فرو نمی برد و به تدریج فرو بردن و نهفتن را انجام می دهد.
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢🔴اهمیت ماه ذی الحجه واعمال ماه
🎙استاد فرحزاد
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
E01_mixdown.mp3
1.56M
●━━━━━━─────── ⇆ㅤ
ㅤㅤ ◁ ㅤ❚❚ㅤ▷
#قانون_جذب ۱
#استاد_شجاعی
قانون جذب یعنی چه؟!
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
انسان شناسی ۲۳۲.mp3
11.84M
#انسان_شناسی ۲۳۲
#علامه_حسنزاده_آملی
#استاد_شجاعی
✗ بسیاری از عملهای خوب،
از انسان سر میزند که مردود است!
کیفیت ندارد!
قبول نمیشود!
به هدر میرود!
- منظور از عمل مردود و هدر رفته چیست؟
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشن ازدواج دانشجویی
💞 همزمان با میلاد باسعادت حضرت معصومه سلامالله، مراسم عقد و جشن ازدواج دانشجویی در #مسجد_امام_رضا علیه السلام دانشگاه فردوسی، برگزار شد.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
💠 رئیسجمهور مطلوب معمار انقلاب کیست؟
انتخابات سرنوشتساز ۸ تیرماه با تأیید صلاحیت شش نفر از کاندیداهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان وارد مرحله حساس خود شده است. قطعاً با شروع موسم تبلیغات شاهد وعده و وعیدهای کاندیداها خواهیم بود که بعضاً افراد را دچار سردرگمی میکند. بهترین قطبنما برای یافتن راه از بیراه، رجوع به افکار و اندیشههای امامین انقلاب است.
▪️شاخصههای رئیسجمهور مطلوب از دیدگاه امام خمینی(ره) عبارتند از:
🔹️صالح و دیندار: یک رئیسجمهور باید «صددرصد مسلمان و معتقد به احکام اسلامی و معتقد به اجرای احکام اسلام و مخالف با مکتبهای انحرافی و معتقد به جمهوری اسلامی باشد. اگر شایسته و متعهد به اسلام و دلسوز برای کشور و ملت باشد، بسیاری از مشکلات پیش نمیآید و مشکلاتی اگر باشد، رفع میشود.»
🔹️مدیریت و توانمندی در اجرای امور: ضرورت داشتن ویژگی مدیر و مدبر بودن رئیسجمهور از آن روست که رئیسجمهور عهدهدار مدیریت عالی اجرایی است و در واقع جایگاهی است که مرکز ثقل اندیشهها، طرحها و پیشنهادهاست و در حقیقت آخرین مرجع برای تجزیه و تحلیل، جمعبندی و تصمیمگیری برای عمل است.
🔹️اخلاص در عمل: مراد از اخلاص آن است که کارها به انگیزه الهی و برای رضای خداوند باشد. از نظر امام، کار یک مسئول باید نه فقط رضای مردم، بلکه کسب رضای خداوند باشد. «هنر مردم شهرهای مختلف کشور این است که از میان این نامزدها، بهترین افراد را از لحاظ ایمان، اخلاص، امانت، دینداری و آمادگی برای حضور در میدانهای انقلاب انتخاب کنند و به کسانی رأی دهند که نسبت به نیازهای مردم دردشناسترین و دردمندترین افراد باشند.»
🔹️جدایی از جریان نفاق: امام خمینی(ره) در اینباره میفرمایند: «همه چیز ما باید روی موازین اسلامی باشد. افرادی که تعیین میشوند، باید کسانی باشند که به درد اسلام و جمهوری اسلامی بخورند و عقیدهشان هم این باشد که اسلام خوب است، نه فقط اظهار کنند، ولی عقیده نداشته باشند، کما اینکه در اول انقلاب، خیلیها اظهار اسلام میکردند.»
🔹️سادهزیستی و دوری از اشرافیگری: یکی دیگر از اموری که همواره امام راحل مورد توجه قرار داده و احساس نگرانی و خطر کردهاند، رسوخ روحیه رفاهطلبی در مسئولان است، زیرا روحیه رفاهطلبی و راحتطلبی به صورت اصولی و محوری بر تصمیمات انسان تأثیر دارد و او را وارد صحنه دیگری از حیات سیاسی و اجتماعی میکند.
🔹️حسن سابقه: در این زمینه امام عظیمالشأن میفرمایند: «مردم با بصیرت، درایت کاندیداها را شناسایی کرده و به سوابق، روحیات، خصوصیات دینی و سیاسی نامزدهای انتخابات توجه نمایند.»
🔻شورای نگهبان صلاحیت حداقلی کاندیداها را تأیید میکند؛ ولی صلاحیت حداکثری که به معنای انتخاب رئیسجمهور است، از جانب مردم به فرد منتخب اعطا میشود. به امید آنکه با عملکردن به سفارش پدر فداکار و دلسوز انقلاب اسلامی، موجب پیشرفت و موفقیت روزافزون کشور شویم.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
یکی از موضوعاتی که در روایات امام صادق(ع) به زیبایی بیان شده است، دعاهای آن حضرت درباره امام زمان(عج) است.
یکی از موضوعاتی که امام جعفر صادق (ع) در عمر پربرکت خویش به آن پرداخته است، موضوع مهدویت و ظهور است، به طوری که روایات و احادیث زیادی از آن حضرت در رابطه با مهدویت و علائم ظهور وجود دارد
ترویج روایات مهدویت در دروان زندگی امام صادق (ع)
در دوران زندگانی امام صادق (ع)، روایات مهدویت در میان شیعیان وجود داشت و مردم درباره ظهور امام عصر (عج) و مهدویت گفتگو میکردند.
«ثامر هاشم حبیب» نویسنده کتاب «غیبة الامام المهدی عند الامام الصادق علیهما السلام» است که روایات امام جعفر صادق (ع) را درباره امام زمان (عج) بیان کرده است و این کتاب با عنوان «غیبت امام مهدی(ع) از دیدگاه امام جعفرصادق(ع)» به فارسی ترجمه شده است.
امام جعفر صادق (ع) به پاسخ به پرسش منصور صيقل و حارث بن مغيره درباره ظهور امام عصر (عج) میفرماید که امام مهدی (عج) زمانی ظهور میکند که شیعیان غربال و آزمایش شوند، همچنین فردی از امام صادق (ع) درباره روش حکومت امام زمان (عج) سوال میکند و این روایات نشان میدهد که در محضر آن امام بزرگوار، پرسشها و گفتگوهایی در خصوص مهدویت و ظهور صورت میگرفته است.
تلاش امام صادق (ع) در حفظ روحیه انتظار در جامعه
روایت عجیبی در زمان امام جعفر صادق (ع) وجود دارد که شخصی به نام کرّام به آن حضرت میفرماید که من نذرکردم که تا زمان ظهور امام عصر (عج) روزه بگیرم؛ امام صادق (ع)، آن فرد را نهی نمیکند و سفارش میکند که تنها در ۴ روز حرام سال روزه نگیرد.
همچنین امام صادق (ع) فرمود: «هر کس سوره بنی اسرائیل را در هر شب جمعه بخواند نمیمیرد تا انکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود»؛ این روایات نشان میدهد که آن حضرت تلاش میکردند که روحیه انتظار در جامعه و در میان مردم حفظ شود.
در زمان ظهور امام جعفر صادق (ع)، درگیریهای شدیدی بین طاغوتهای بنیعباس و بنیامیه به وجود آمد و برخی گمان میکردند که امام صادق (ع) همان امامی است که جهان را پر از عدل و داد میکند.
امام صادق (ع) در برابر این تفکرات التحادی و جریانهای انحرافی فرمودند: «من امام مهدی (عج) نیستم و اگر من زمان آن حضرت را درک کنم، همه عمرم را در راه او خدمت میکنم» و ما باید از این روایت درس بگیریم.
تشخیص امامان حق از امامان باطل با توجه به روایات امام صادق (ع)
در دوران امامت اهل بیت (ع)، جریانهای انحرافی و التقاطی زیادی در جامعه وجود داشت و امام صادق (ع)، برای مبارزه با مدعیان دروغین مهدویت، شیوههای خاصی اجرا کردند.
امام جعفر صادق (ع) با توجه به گروههای انحرافی، یکسری احادیثی دارد، از جمله امام صادق (ع) خطاب به امام موسی کاظم (ع) میفرماید که مهدی موعود (عج)، پنجمین فرزند شماست تا اگر کسی ادعای مهدی موعود داشت، مردم بدانند که ادعای او دروغ است.
کارشناس مباحث مهدویت اظهار داشت: امام صادق (ع) میفرماید: مهدی موعود در زمان ولادت از نظرها مخفی است، در حالی که هیچ یک از امامان معصوم (ع) این ویژگی را نداشتند.
خروج سفیانی و صیحه آسمانی از علائم حتمیه قبل از ظهور امام زمان (عج) است که امام صادق (ع) این موارد و موارد دیگر را بیان کردند تا مردم، امامان حق را از امامان باطل تشخیص دهند.
دعاهای توصیه شده امام صادق (ع) به مردم آخرالزمان
وی گفت: یکی از موضوعاتی که در روایات امام صادق (ع) به زیبایی بیان شده است، دعاهای آن حضرت درباره امام زمان (عج) است، امام جعفر صادق (ع) احادیث و دعاهای زیادی راجع به حضرت مهدی (عج) بیان کردند، از جمله کتاب «صحیفه مهدیه» نوشته «مجتهدی سیستانی» که مضامین زیبایی در آن وجود دارد، همچنین دعای امام صادق (ع) در روز جمعه که بعد از نماز عصر توصیه شده است.
امام صادق سلام الله علیه درزیارتی برای امام حسین سلام الله علیه بیان فرموده است، فرازهایی از امام زمان (عج) وجود دارد، از همه مهمتر امام صادق (ع)، مردم آخر الزمان را به دو دعا توصیه فرموده است.
امام صادق (ع) دعای معرفت را در دوران غیبت سفارش فرمودند تا به وسیله این دعا شناخت خدا، پیامبر و امام را طلب کنیم که محتوای دعای معرفت بدین شرح است: «اَللهُمَ عَرِفنی نَفسَکَ فَاِنَکَ اِن لَم تُعَرِفنی نَفسَکَ لَم اَعرِف نَبِیَک، اَللهُمَ عَرِفنی رَسُولَکَ فَاِنَکَ اِن لَم تُعَرِفنی رَسُولَکَ لَم اَعرِف حُجَتَکَ، اَللهُمَ عَرِفنی حُجَتَکَ فَاِنَکَ اِن لَم تُعَرِفنی حُجَّتَکَ ضَلَلتُ عَن دینی».
همچنین امام جعفر صادق (ع) میفرماید: «بزودي با شبههای مواجه مي شويد که علم و امام براي اينکه شما را از شبهه خارج کند، نداريد و سرگردان ميشويد و از این شبهه كسی نجات پیدا نمیكند، مگر كسی كه به وسیله دعای غریق خدا را بخواند» و مضمون دعا این است: « يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ، يَا مُقَلِّبَ القلوب ثبت قلبی علی دینک
💐📚💐ثانیه های مهدوی🌺🌺🍃🍃
🖋🎙مطالب ناب درمسیربصیرت افزایی
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c