فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا مرده از مرگ خود با خبر است؟
و آیا در برزخ خویشان خود را میبیند؟
🎙#استاد_محمدی
@montazeran60
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون تعارف به یاد پدر موشکی ایران
گفتگو با خانواده شهید حسن طهرانی مقدم، کسی که اقتدار امروز کشور مدیون اوست...
@montazeran60
⭕️ علت پرواز نکردن هواپیما یا پرنده بر فراز کعبه چیست؟
🔹 کعبه مرکز کره زمین است، که در وسط یک قطعه زمین عاری از هر گونه خمیدگی یا انحراف و یا انحنا واقع شده است ، و به این دلیل که مرکز جاذبه زمین است، به طور طبیعی بارهای مغناطیسی را برای این محل جذب می کند. و اولین نقطه ای است که تابش طلوع آفتاب با آن برخورد می کند.
🔸 به این دلایل و این واقعیت که کعبه مرکز گرانش زمین، و مرکز جاذبه و محل تلاقی تابش های کیهانی گرانش در سطح زمین است، منطقه خلاء در لایه های هوای بالاتر از کعبه، پرواز بر فراز آنرا توسط هر پرنده و یا حتی هواپیما غیر ممکن می سازد؛ چرا که مرکز جاذبه مغناطیسی است.
@montazeran60
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 «وفای عهد با امام زمان»
👤 استاد #رفیعی
🔆 یاران امامحسین پای عهدشون با امام موندن ما هم با امام زمان عهد بستیم...
⭐️«اللهم عجل لولیک الفرج»⭐️
@montazeran60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کلیپ_مهدوی 🎞
📝 یادتون نره آخرالزمانه
🌷امام صادق علیه السلام :
🔰کسی که در آخرالزمان دینش را حفظ کند خدا مقامی به او می دهد که سلمان فارسی غبطه اورا می خورد...
👤 استاد دانشمند
⭐️«اللهم عجل لولیک الفرج»⭐️
@montazeran60
📕نشریه اکونومیست؛ در شماره جدید خود که امروز منتشر شده، به ایجاد و گسترش ۲۲ فناوری جدید که در سال ۲۰۲۲ به بهرهبرداری خواهند رسید، پرداخته است:
🔸آنچه در این مقاله تحت عنوان "نوید ۲۲ فناوری جدید" معرفی و شرح داده شده؛ از سلطه و چیرگی عمیقتر و گستردهتر #علم_سکولار بر جهان خبر میدهد، این موارد شامل:
ژئومهندسی خورشیدی، پمپهای حرارتی، هواپیماهای هیدروژنی، جذب مستقیم هوا، کشاورزی عمودی، کشتیهای کانتینری با بادبان، تمرینهای VR، واکسیناسیون جهانی ایدز و مالاریا، ایمپلنتهای استخوانی مبتنی بر پرینتهای سه بعدی، تاکسیهای برقی پرنده، گردشگری هوافضایی، پیکها و دلایوریهای پهپادی، هواپیمای مافوق صوت ساکتتر، خانههای ساختهشده با پرینترهای سهبعدی، فناوری خواب، تغذیه شخصی، ردیابی سلامتیهای پوشیدنی، متاورس، محاسبات کوانتومی، اینفلوئنسرهای مجازی، رابطهای مغزی، گوشت و ماهی مصنوعی هستند.
🔹مواردی که در تلاش هستند بر امنیت غذایی، سلامت، پوشاک، آبوهوا، کشاورزی و سبک زندگی انسانها سایه انداخته و انسان را در حلقهای از نیازهای جسمی، مادی وتکرار حرکت بر مدار این دنیا گرفتار کنند
@montazeran60
📕از میان ۲۲ موردی که اکونومیست در شماره جدید خود به عنوان طرحهای مهم و مؤثر در سال ۲۰۲۲ معرفی کرده، موارد کلیدی و اصلی کدام هستند؟
🌾کشاورزی عمودی
این طرح بر پایه یکی از پیشطرحهای اجرا شده آن در بریتانیا با مدیریت شرکت Jones Food به مسیر خود ادامه خواهد داد و بر فشردهسازی هرچه بیشتر مزرعهها و گلخانهها تأکید میکند و دلیل این امر را حفظ اقلیم و آب و هوا میداند!
♾تمرینهای V R
انجام تمرینهای ورزشی با استفاده از متاورس و شبکههای فراواقعیت که به انزوای فردی دامن میزند و بخش زیادی از فعالیتهای ورزشی جمعی را تحت تأثیر قرار میدهد.
💉 واکسیناسیون جهانی ایدز و مالاریا
اکونومیست پیوست این بخش آورده است: موفقیت چشمگیر واکسنهای کرونا مبتنی بر mrna؛ نویددهنده دوران طلایی توسعه واکسن است. مدرنا در حال توسعه واکسن ایدز بر اساس همان فناوری mrna واکسن کرونا است. مدرنا نیز در سال ۲۰۲۱ وارد آزمایشهای بالینی اوّلیه در این مورد شده و انتظار میرود نتایج اوّلیه در سال ۲۰۲۲ ارائه شود. BioNTech، توسعهدهنده مشترک واکسن کرونا Pfizer-BioNTech، در حال کار بر روی واکسن mrna برای مالاریا است و انتظار میرود آزمایشهای بالینی در سال ۲۰۲۲ آغاز شود. واکسنهای mrna برای ایدز و مالاریا که در دانشگاه آکسفورد ساخته شدهاند، در سال ۲۰۲۲ به مراحل آزمایشی بر روی انسان خواهند رسید!
💤فناوری خواب
این طرح شامل حلقهها و هدبندهایی است که کیفیت خواب را ضبط و ردیابی میکنند، دستگاههای صدای آرامبخش، دستگاههایی برای گرم کردن و خنک کردن تشکها و ساعتهای زنگدار هوشمند برای بیدار کردن انسان. گوگل در سال ۲۰۲۱ تبلت ردیاب خواب را راهاندازی کرد و انتظار میرود آمازون نیز در سال ۲۰۲۲ از این روش پیروی کند. اگرچه ظاهر این امر کارآمد و هوشمند جلوه میکند، اما در بطن خویش، بخش عظیمی از اختیارات را انسان میگیرد و بر کنترل همه جانبه او در زمان خواب و بیداری میافزاید.
🍛تغذیه شخصی
این طرح بر پایه اتصال دستگاههای هوشمند به بدن برای اندازهگیری متابولیسم بدن، کنترل فعالیتهای معده، قلب، روده و شُشها انجام میشود و به نوعی زمینهساز طرحهای اینترنت بدن است که کلاوس شوآب در سخنرانیهای خود در مورد آنها توضیح داده بود.
🧠رابطهای مغزی
در آوریل ۲۰۲۱، ایلان ماسک، توییت کرد که یک میمون ماکاک «به معنای واقعی کلمه در حال انجام یک بازی ویدیویی از طریق تلهپاتی با استفاده از یک تراشه مغزی است». شرکت او، دو مجموعه کوچک الکترود را در مغز میمون کاشته بود که سیگنالهای این الکترودها که بهصورت بیسیم منتقل میشوند، توسط رایانهای در نزدیکی رمزگشایی میشوند، میمون را قادر میسازد تا تنها با استفاده از فکر، پارویی را روی صفحه حرکت دهد. در سال ۲۰۲۲ این شرکت امیدوار است دستگاه خود را روی انسان آزمایش کند!
🍖گوشت و ماهی مصنوعی
این طرح که بر پایه فرآوردههای مصنوعی گوشت و ماهی در شرکتهای سوپرمیت اسرائیل، فاینلس فود کالیفرنیا و جاست ایت سانفرانسیسکو کار خود را ادامه میدهد، در سال ۲۰۲۲ بر افزایش تولید گوشت مصنوعی تأکید و تلاش خواهد کرد و این چرخه را نهتنها در گوشت قرمز بلکه در سایر فرآوردهها مانند انواع ماهیها، بوقلمون، غذاهای دریایی و سایر گوشتهای متداولی که غالب استفاده آنها در رستورانها و مراکز غذا هستند، توسعه ببخشد.
#نظم_نوین_جهانی
📚https://www.economist.com/the-world-ahead/2021/11/08/what-next-22-emerging-technologies-to-watch-in-2022
@montazeran60
31.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مملکت آنوسی ها
👤 افشاگری های تکان دهنده و بی سابقه استاد رائفی پور از خیانت هایی که برخی مسئولان بالارده کشور، در بیت المال مملکت می کنند و کسی از شهروندان هم از آن مطلع نیست!
@montazeran60
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحاتی در مورد عالم ذر
🎙#استاد_محمدی
@montazeran60