eitaa logo
🌼 منتظران ³¹³ 🌼
182 دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
18.1هزار ویدیو
304 فایل
⸤ بسم‌رب‌الشھداء🌿'! ⸣ • . "هل‌من‌ناصرینصرنـے❔" 🌱|مۍشنوے‌رفیـق؟! امام‌زمـ؏ـانمون‌یـٰارمۍطلبـد♥️!(: ــــــ ـ🌼. ا شروط: @Shartha60 !
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 افسردگی با قرص‌های شیمیایی درمان نمی‌شود! 🔸 بسیاری از قرص هایی که برای درمان افسردگی تجویز می‌شود، خود باعث یبوست و تشدید بیماریهای سودایی می‌شود. برای درمان بیماری‌های مربوط به فصل پاییز اولین گام اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه و رفع یبوست است. افسردگی در دو مزاج سوداوی و بلغمی به مراتب بیشتر از سایر مزاج‌ها است. که درمان آنها متفاوت است بعنوان مثال : 🔸افسردگی سوداوی : سرکه انگبین 🔸 افسردگی بلغمی : مصرف اسپند ↫ بطور کلی برای درمان افسردگی در فصل پاییز، از خوردن سردی ها بخصوص شب هنگام پرهیز کنید و استشمام عطرهای گرم مثل گل نرگس ، گل محمدی و روغن مالی ملاج سر هرشب با روغن کنجد یا زیتون و ... فراموش نشود.
✅توصیه ابن سینا 🔸بابونه 🔸 گل بنفشه 🔸 بادرنجبویه 🔸 اسطوخودوس 🔸①ق.م از هرکدام را با②لیوان آبجوش20دقیقه دمکرده، روزانه ۳بار میل شود
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد 🔖 «جبهه رسانه‌ای غرب برای تحریف منجی»
‍ 💢علامه سید محمد حسین طباطبایی: 💠مردی که از شنیدن ذکر سایر موجودات خواب نداشت شهرت علامه: علامه که پس از چندی در قم شروع به تدریس نمود، همواره دارای شاگردانی بسیار مستعد بود به نحوی که حضور در کلاس های درس وی بدون اجازه ی خود ایشان برای هر فردی مقدور نبود. علامه علاوه بر تدریس دست به تالیف اثری گرانقدر به نام تفسیر المیزان نیز زد. این اثر که در 20 جلد و طی 20 سال و به زبان عربی تالیف شده است در آن از روش تفسیر قرآن به قرآن بهره برده شده است و علاوه بر تفسیر آیات و بحث های لغوی در بخش هایی جداگانه با توجه به موضوع آیات، مباحث تاریخی، کلامی، فلسفی و اجتماعی نیز نقل شده است. شهرت و آوازه ی این عالم وارسته در دانش تفسیر، به قدری بلند است که نیازی به توصیف ندارد و چنانچه از شواهد برمی آید اکثر دانشمندان علوم اسلامی خوشه چین خرمن ایشان بوده و تفسیر شریف او المیزان از جمله تفاسیری است که همه ی اندیشمندان را به تعظیم واداشته است. سرانجام این عالم بزرگوار پس از 81 سال عمر با برکت، در روز یکشنبه هجدهم محرم الحرام 1402 ق برابر با بیست و چهارم آبان ماه 1360 ش چشم از جهان فروبست و پس از تشییع و اقامه نماز توسط آیت الله سید محمدرضا گلپایگانی پیکرش در مسجد بالاسرِ حرم مطهر حضرت معصومه (ع) به خاک سپرده شد. احترام من دلیل مخصوصی دارد! با مروری کوتاه در زندگی شهید مطهری به ارادت وی به علامه طباطبایی آن هم بنا به دلایل مخصوص به خود پی می بریم. جلفایی در این باره می نویسد: نقل شده است که یکی از فضلا به مرحوم استاد شهید مطهری گفته بود: این همه تجلیل شما از علامه طباطبایی و تعبیرِ «روحی فداه» (جانم فدایش باد) که به کار می برید، از برای چیست؟ ایشان فرموده بود: من، فیلسوف و عارف، بسیار دیده ام، احترام مخصوص من به استاد، نه به خاطر این است که ایشان یک فیلسوف است؛ بلکه احترامم به این جهت است که او عاشق دلباخته اهل بیت است. او در ماه رمضان، روزه خود را با بوسه بر ضریح مقدس حضرت معصومه (ع) افطار می کرد. ابتدا پیاده به حرم مطهر، مشرف می شد، ضریح مقدس را می بوسید، سپس به خانه می رفت و افطار می فرمود. به خاطر این ویژگی اوست که من، به شدت، شیفته ایشان هستم. ❗️شب ها نمی توانم بخوابم!؟ علامه طباطبایی پس از رسیدن به چنین شهود و عرفانی گه گاه مکاشفاتی نیز در زندگی خود مشاهده می نمود به نحوی که وحیده احمدی می نویسد: جناب آقای موسوی مطلق، گفته است: آیت الله شیخ محمدتقی انصاری همدانی که از شاگردان آیت الله شیخ محمد جواد انصاری همدانی بودند، به من فرمودند: در حرم امام رضا (ع) به حضور علامه طباطبایی رسیدم و از ایشان خواستم: از آن چیزهایی که اهل بیت (ع) به شما عنایت فرموده اند، نکاتی را بیان فرمایید. ایشان از دادنِ جواب، امتناع کردند. بعد از این که دیدم ایشان جواب مرا نمی دهند، عرض کردم: شما را به امام رضا (ع) قسم می دهم، از عنایاتی که اهل بیت به شما مرحمت فرموده اند، چیزهایی را بگویید. وقتی این جمله را به ایشان گفتم، فرمودند: 🔅«اهل بیت (ع) چیزهای زیادی به بنده عنایت فرموده اند که دو تای آن ها را به شما می گویم، ولی راضی نیستم قبل از مرگ من، آن ها را به کسی بگویید: ✨اول این که: وقتی نماز می خوانم، در حال نماز، روحم در بالاست و جسم خود را که در حال نماز است مشاهده می کنم؛ و در حقیقت، روح از بدنم، جدا می شود. ✨دوم این که: مدتی است شب ها نمی توانم بخوابم؛ چون وقتی می خوابم، ذکر موجودات را می شنوم که به تسبیح خداوند، مشغول هستند و دیگر نمی توانم شب ها درست بخوابم!».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿سخنان شهید سلیمانی درباره مالک اشتر ⚡️ویژگی (فداکار بودن) بسیار زیبا از سخنان شهید سلیمانی
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله به قرآن / نکاتی در فیلم سینمایی « ارواح جنگ » ✅ با کلام و تحلیل استاد
4_5767189940840433432.mp3
6.32M
📥توصیه میشود حتما گوش کنید👆 🏴هر نامحرمی رو ، به روضه حضرت زهرا سلام الله علیها راه نمیدن..!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎇آثار تسبیحات حضرت زهرا (س) ✳️جلوگیری از تیره بختی ◆ امام‌صادق علیه السلام به من فرمود: ای ابو‌هارون،‌ ما کودکان خود را همان‌گونه که به نماز فرمان می‌دهیم،‌به تسبیح حضرت زهرا(س) نیز امر می‌کنیم. پس بر این ذکر مداومت کن؛ زیرا هر بنده‌ای بر آن مداومت کند، تیره بخت نمی‌شود. ✳️خشنودی خداوند، دوری کردن شیطان ◆ امام باقرعلیه السلام فرمود: ‌هرکس تسبیح حضرت زهرا را بگوید،‌سپس طلب آمرزش کند، آمرزیده خواهد شد. این تسبیح به زبان یک‌صد مرتبه است، ولی در میزان عمل یک هزار تسبیح به حساب می‌آید و شیطان را دور و خداوند رحمان را خوشنود می‌سازد.» ✳️آمرزش گناهان ◆ امام صادق علیه السلام نیز به فضیلت تسبیح بعداز نمازهای واجب چنین اشاره کرد:‌ « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَةَ ع قَبلَ أَن یَثنِیَ رِجلَیهِ مِن صَلَاتِهِ الفَرِیضَةِ غَفَرَ اللَهُ لَهُ ، هرکس بعداز نماز واجب تسبیحات حضرت زهرا(س) را بجا آورد قبل از اینکه پای راست را از بالای پای چپ بردارد، جمیع گناهانش آمرزیده می‌شود»
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی‌پور 🔖 «گفت‌وگوی عاشق و معشوق» 🔸تا حالا به نماز از این زاویه نگاه کرده بودید!؟
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اعتراف علمای اهل سنت به وجود امام زمان علیه السلام و تحریف مهدویت توسط ابن تیمیه!! 🔸شیخ تاج الدین هلالی از علمای بزرگ الازهر مصر به صراحت به وجود امام زمان علیه السلام و غیبت او اعتراف می کند! ولی ابن تیمیه و وهابیون به هر طریقی می خواهند در عقیده مهدویت تحریف ایجاد کنند.
‍ 🍃ماجرای مواجهه مرتاض هندی با علامه طباطبایی 💥حكايتى جالب از لسان آيت الله شبيرى زنجانى مرتاضی از هند به قم آمده بود و ادعاهای عجیبی داشت.از جمله اینکه می گفت می توانم انسان ها را با نیروی روحم از زمین بلند کنم ... و راست می گفت.تعدادی از مردم را بلند کرده بود. روزی در مجمع ما آمد. دوستم سید موسی صدر -بعدها:امام موسی صدر- گفت: اگر می توانی مرا از زمین بلند کن.مرتاض گفت درون آن سینی -که بزرگ هم بود- بنشین.ما با خود فکر کردیم سید موسی حالا وردی ذکری چیزی می گوید و جادوگری این مرتاض را باطل و ویران می کنم.اما مرتاض کمی تلاش کرد و آقا موسی را با سینی حدود یک متر به هوا برد. وقتی قضیه تمام شد ما سید موسی صدر را-که جوانی نو خط بود- سرزنش کردیم که این چه کاری بود کردی؟ چرا آبروی ماها را بردی. سید گفت: می خواستم طلسمش را بشکنم. ولی هر چه تلاش کردم گویی مرا بسته بودند و نمی توانستم از روی سینی به زمین بپرم. مرتاض را نزد استاد خود علامه طباطبایی بردیم. ما که جمعی از شاگردان علامه بودیم و برخی هایمان گویی خود را باخته بودند و بعضی با کمال وقار و اطمینان نفس به همراه این مرتاض به منزل علامه رفتیم.وارد اتاق علامه شدیم. با روی خوش از ما شاگردانش استقبال و برخورد کرد و در گوشه ای نشست. گفتیم که این مرتاض از هند امده و کارهای خارق العاده می کند و برخی نمونه هایش را هم ما دیده ایم. علامه فرمود: مثلا چه کارهایی؟ گفتیم مثلا انسان را روی هوا بلند می کند. هیچ تعجبی در علامه بر انگیخته نشد و فرمودند خب نشان دهد. مرتاض گفت: به ایشان بگویید می خواهد تا ایشان را بلند کنم؟ وقتی به علامه گفتیم ایشان فرمود: انجام دهد؛ من همینطور که مشغول نوشتن بودم به نوشتنم ادامه می دهم و او کار خودش را بکند. مرتاض مقداری دم و دستگاهش را در آورد و اورادی می خواند و مدتی کارهایش طول کشید. علامه هم کماکان سرش روی کاغذ بود و کنار دیوار نشسته بود و مشغول نوشتن. مدتی گذشت یک دفعه علامه سر خود را بالا آورد و نگاهی به مرتاض کرد و دوباره سرش را پایین انداخته و مشغول نوشتن شد. مرتاض در هم شد اما دوباره ادامه داد. اوراد و اذکاری می خواند که ما نمی فهمیدیم و اداها و اطواری هم در می اورد. مدتی گذشت دوباره علامه سرش را لحظه ای بالا اورده و نظری به چشمان مرتاض انداخت و دوباره مشغول نوشتن شد. مرتاض که آثار ناراحتی در چهره اش موج می زد و عصبی هم شده بود که نتوانسته بود علامه را از زمین بلند کند باز هم ادامه داد و این بار کارهایش بیشتر طول کشید. علامه در مرحله سوم نگاهش را به او دوخت و اندکی طول داد. مرتاض پا شد و وسایل خود را جمع کرد و بیرون رفت.با سراسیمه گی و التهاب. برخی از ماها پی اش رفتیم و از وی پرسیدیم چه شد؟ نتوانستی؟ با عصبانیت گفت: من تمام نیرو و توان خود را بکار گرفتم تا روح وی را تسخیر کنم و بعد او را از زمین بلند کنم و نهایتا ایشان نگاهی به من کردند و تمام اورادم باطل شد. به علاوه نفوذ نگاهشان جوری بود که کم مانده بود قبض روح شوم. مثل اینکه کسی گلوی مرا گرفته و کم مانده بود خفه شوم. دو مرتبه ى ديگر اينكار را ادامه دادم تا اینكه يافتم روح اين فرد را نمی توان تسخیر کرد و خیلی عظمت دارد. مرتاض که از شکست خوردنش ناراحت بود و قدرت روحی یکی از پروردگان مکتب امام جعفر صادق و امام زمان علیهما السلام را دیده بود همان شب از قم رفت و تمام برنامه هایش به هم ریخت. ارادت ما هم به علامه ی طباطبایی-علیه الرحمه- بیشتر از قبل شد...