روزنامه ایران: چند روز قبل، زن میانسالی همراه دخترش وارد خانهشان در یکی از مناطق شمالی تهران شدند اما با دیدن بههمریختگی خانه و سرقت وسایل و در ورودی بالکن که شکسته شده بود شوکه شده و بلافاصله با پلیس تماس گرفتند.
در تحقیقات اولیه مأموران از آنها خواستند چنانچه به کسی شک دارند، معرفی کنند که دختر جوان گفت: هنوز یک سال نمیشود که ازدواج کردهام، اوایل زندگی خوبی داشتم اما نمیدانم چه شد که اختلافاتم با همسرم روزبهروز بیشتر شد. از این موضوع خیلی ناراحت بودم.
در این میان یکی از دوستانم پیشنهاد داد که برای حل مشکلم به رمال مراجعه کنم. مرد رمال پول زیادی از من گرفت و مدعی بود که طلسم شدهام و ارواح خانهام را محاصره کردهاند. به من گفت باید فلزاتی مثل طلا و نقره را از خانه خارج کنم. من هم به پیشنهاد مرد رمال، طلاها و مقداری نقره که داشتم به خانه مادرم بردم. دیشب مادرم در خانه من میهمان بود و صبح امروز زمانی که او را به خانه رساندم، متوجه سرقت طلاها و وسایل نفیس خانه شدم.
با شکایت زن جوان و مادرش، تحقیقات آغاز شد و در بررسیهای اولیه این احتمال میرفت که مرد رمال در سرقت دست دارد. اما پس از بازداشت مرد رمال و مدارک بهدست آمده مشخص شد که در این ماجرا نقشی ندارد. همزمان کارآگاهان به بازبینی دوربینها پرداختند و تصاویر گرفته شده نشان میداد که دو مرد نقابدار از طریق بالکن وارد خانه شده و سرقتشان را اجرا کردهاند.
در حالی که تحقیقات برای شناسایی سارقان ادامه داشت، مأموران گشت کلانتری به خودروی پرایدی مشکوک شدند که پلاک آن نشان میداد خودرو به سرقت رفته است.
مأموران در یک عملیات تعقیب و گریز در نهایت متهمان را دستگیر کردند و در بازرسی از خودروی پراید، مقداری وسایل سرقتی کشف شد. در ادامه تحقیقات دو پسر جوان به سرقتهای سریالی از خانهها اعتراف کردند و مشخص شد آنها همان سارقان خانه زن میانسال هستند.با اعتراف دو متهم جوان به سرقتهای سریالی از خانههای پایتخت، تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان احتمالی ادامه دارد.
گفتوگو با سردسته باند
جمشید، نه تنها به خاطر سرقت بلکه به خاطر شرکت در نزاعی که منجر به آسیب شدید و پرداخت دیه شده بود، به زندان افتاده است. اما زندان به خاطر دیه باعث شد که به قول خودش دور کار خلاف را خط بکشد، تا اینکه وسوسه دختر عمویش پای او را بار دیگر به خلاف باز کرد.
چه شد که تصمیم به سرقت گرفتی؟
اشتباه کردم، توبهام را شکستم. یکی از بستگانم خواست که از خانه زن میانسال سرقت کنم، من هم در این کار تبحر داشتم اما به خاطر توبهای که کرده بودم دلم نمیخواست این کار را انجام دهم.
من سارق حرفهای خانه بودم. اما حدود 5 سال قبل، متوجه شدم پسر جوانی برای دختر مورد علاقهام مزاحمت ایجاد میکند، خواستم از او زهر چشم بگیرم. با چاقو سراغ پسر جوان رفتم اما در این ماجرا زخمی شد و من به زندان افتادم. به خاطر اینکه نمیتوانستم دیه را بدهم زمان زیادی پشت میلههای زندان ماندم و چون در این مدت خانوادهام خیلی اذیت شدند و برای گرفتن رضایت و تهیه پول دیه به سختی زیادی دچار شدند با خودم عهد کردم که دور کار خلاف را خط بکشم.
چرا توبهات را شکستی؟
شاکی این پرونده از دوستان دختر عمویم بود. او در جمع دوستانهای از ماجرای رمال و فالگیری و اینکه طلاهایش را به خانه مادرش برده تعریف کرده بود و دختر عمویم نیز در آن جمع بود.
از آنجا که مادر شاکی تنها زندگی میکرد، دختر عمویم پیشنهاد سرقت از خانه او را مطرح کرد و گفت کلی پول گیرمان میآید. دختر عمویم اطلاعات کامل از دوستش داشت و یک شب که مادر دوستش در خانه دخترش میهمان بود به من گفت که سرقت را انجام دهم. من هم با همدستی یکی از دوستانم وارد خانه شده و سرقت را انجام دادیم. اما بعد از آن شب، دوباره سرقتهایم را شروع کردم.
ایسنا نوشت: دکترای تخصصی علوم تغذیه با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و برنج آبکش گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد.
دکتر سمیرا ربیعی با بیان این موضوع که سلامت برنج باید از دو بعد تغذیهای و بهداشتی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: برنج، بخش عمدهای از نیاز بدن به ویتامینهای گروه B را تامین میکند. این ویتامینها که محلول در آب هستند هنگام آبکش کردن برنج از بین میروند.
وی افزود: با توجه به این که پخت برنج به صورت کته باعث حفظ ویتامینهای گروه B آن میشود بنابراین، از نظر حفظ ویتامینهای گروه B مصرف کته بهتر از برنج آبکش است.
او در ادامه به وجود یک باور غلط درخصوص چاقکنندگی کته و برنج آبکش اشاره کرد و توضیح داد: بسیاری افراد تصور میکنند انرژی حاصل از کته در وزن مساوی از برنج آبکش بیشتر است درحالی که از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد.
وی ذات برنج را نشاسته عنوان کرد و افزود: با توجه به این مطلب شستن زیادتر یا آبکش کردن برنج، تأثیری بر میزان نشاسته آن ندارد.
آرسنیک؛ آلودگی شایع در برنج
این دکترای تخصصی علوم تغذیه، آلودگی با فلزات سنگین را یکی از موارد آلودگیهای محیطی برنج برشمرد و گفت: آلودگی آب و خاک و همچنین نزدیک بودن مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلابهای مربوطه در تجمع این آلودگی در برنج موثر هستند.
وی آلودگی با آرسنیک را یکی از آلودگیهای شایع در برنج عنوان کرد و افزود: آرسنیک یکی از سمیترین عناصر جهان و به طور جدی کشنده است.
ربیعی یادآور شد که آرسنیک در اکثر مواد غذایی به مقدار بسیار اندک یافت میشود اما میزان آن در حدی نیست که تهدیدی برای سلامتی محسوب شود.
وی با اشاره به این که برنج بیش از هر ماده دیگری توانایی ذخیره آرسنیک را دارد خاطرنشان کرد که نگرانی بسیاری درخصوص آلودگی برنج با آرسنیک وجود دارد.
به گفته این استادیار دانشکده علوم تغذیه، اثر سمی آرسنیک ۱۰۰ هزار برابر سیانور است و این درحالی است که آرسنیک و تمام ترکیبات آن، به عنوان آفتکش استفاده میشوند.
مهمترین عوارض مسمومیت با آرسنیک
ربیعی مهمترین عوارض مسمومیت با آرسنیک را شامل مختل شدن کارکرد سیستم گوارشی، آسیب جدی به کبد، سرطان پوست و در نهایت ایجاد شوک و مرگ برشمرد.
به گفته این دکترای علوم تغذیه، هرچند میزان آرسنیک در برنجهای وارداتی بیش از برنجهای ایرانی است، ولی این موضوع به این معنا نیست که برنجهای ایرانی فاقد آرسنیک هستند.
بهترین روش پخت برنج چیست؟
استادیار دانشکده تغذیه، با استناد به نتایج مطالعات صورت گرفته، گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمیشود. اما در پخت برنج به صورت آبکش، مقداری از آرسنیک آن خارج میشود؛ بنابراین از نظر بهداشتی برنج آبکش سالمتر از برنج کته است.
وی با اشاره به این که از نظر تغذیهای، برنج کته مغذیتر است اما از نظر بهداشتی، برنج آبکش سالمتر است، خاطرنشان کرد: باید به دنبال روش پختی باشیم که ضمن حفظ ویتامینهای گروه B، میزان آرسنیک برنج نیز به حداقل ممکن برسد.
این متخصص تغذیه با اشاره به بهترین روش پخت برنج، گفت: در حال حاضر بهترین روش پختی که برای برنج پیشنهاد شده این است که به ازای هر پیمانه برنج خام، چهار پیمانه آب در قابلمه ریخته شود. بعد از به جوش آمدن آب، برنج از قبل خیسانده شده، در قابلمه ریخته شده و به مدت پنج دقیقه بجوشد.
وی افزود: سپس برنج آبکشی شود و آب آن دور ریخته شود. دوباره برنج داخل قابلمه ریخته شده و این بار، به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب به قابلمه اضافه شود و برنج با حرارت کم دم کشیده شود.
ربیعی تاکید کرد: در روش آبکش کردن معمولی مقدار زیادی از ویتامینهای گروه B از بین میرود. در روش کته کردن معمولی نیز، آرسنیک برنج خارج نمیشود.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی گفت: مزیت روش پخت پیشنهادی این است که ضمن حفظ ویتامینهای محلول در آب برنج، ۷۰ درصد آرسنیک از برنج خارج میشود. این روش بویژه برای نوزادان و کودکان که بیشتر در معرض خطرات ناشی از آلودگی با آرسنیک قرار دارند، توصیه میشود.
رکنا: پس از حدود ۶ ماه از حادثه فروریختن ساختمان متروپل آبادان احکام نهایی مقصران این حادثه صادر شد. دادستان اهواز درباره جزئیات این خبر گفت: هر کدام از محکومان به ۳ سال حبس تعزیری و پرداخت دیه به خانواده و ورثه جانباختگان حادثه، اقامت اجباری، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، لغو پروانه اشتغال و منع اشتغال در حرفه مهندسی ساختمان محکوم شدند.
جعفری چگینی افزود: تاکنون ۱۰ نفر از محکومان در حال حاضر دوران حبس خود را سپری میکنند و حکم مابقی محکومان صادر شده است، که در اسرع وقت حکم جلب آنها اجرایی خواهد شد.
تعزیر مجازاتی است که مشمول عنوان حد و قصاص یا دیه نیست و شرایط ارتکاب جرم و میزان مجازات آن در شرع مشخص نشده است. از جمله مجازاتهای تعزیری میتوان به حبس، جزای نقدی محرومیت از حقوق اجتماعی. مانند آنها اشاره کرد اگرچه نوع مجازات مقصران متروپل از سوی دادگستری مشخص نشده است.
دادستان اهواز با بیان اینکه بخشی از دیات به خانوادههای حادثه دیدگان ریزش ساختمان متروپل آبادان پرداخت و اعلام رای نهایی دادگاه در حضور خانوادههای آسیب دیده از حادثه متروپل آبادان اعلام شده است اسامی این محکومان را اعلام کرد.
۱-امین تقوی فر (مهندس ناظر) به میزان دو نیم درصد تقصیر
۲- امیر اسماعیلی ورد نجانی (سرپرست وقت معاونت سرمایه گذاری و نماینده فنی از طرف شهرداری -کارمند) به میزان دو نیم درصد تقصیر
۳-عبدالرضا نادریانفر (سرپرست دفتر نظام مهندسی آبادان) به میزان ۲درصد تقصیر
۴-سعید پارسافر (طراح و مشاور) به میزان ۲ درصد تقصیر
۵- محمد قنبر دزفولی (طراح و مشاور) به میزان ۲ درصد تقصیر
۶- محمودرضا شیرازی (شهردار سابق) به میزان یک ونیم درصد تقصیر
۷- حسین حمیدپور (شهردار سابق) به میزان یک و نیم درصد تفسیر
۸- علیرضا بازافت (سرپرست منطقه یک شهرداری) به میزان یک و نیم درصد تقصیر
۹- خرم مولایی سفید دشتی (سرپرست منطقه شهرداری) به میزان یک و نیم درصد تقصیر
۱۰- فرهاد میاحی (مدیر منطقه یک شهرداری) به میزان یک درصد تقصیر ۱۱-محمد ذوقی (سرپرست فنی و شهرسازی منطقه شهرداری) به میزان یک درصد تقصیر
۱۲- محمد حویزاوی (شهردار) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۳- فریبرز دائم الذکر (مسئول فنی و شهرسازی منطقه یک شهرداری) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۴- علیرضا بچاری (سرپرست شهرداری آبادان) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۵- محمدحسن حیاتی (سرپرست شهرداری آبادان) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۶- امید طاها زاده (سرپرست شهرداری آبادان) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۷- سید جمال الدین موسوی (مدیرعامل شرکت مشاور) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۸- محسن وزیری قنات نوئی (طراح و مشاور) به میزان نیم درصد تقصیر
۱۹-محمدرضا صالحی وانانی (سرپرست دفتر نظام مهندسی آبادان) به میزان نیم درصد تقصیر و محمد خواجه پور (ناظر سازه) به میزان نیم درصد تقصیر
خانوادههای حادثه دیدگان در گفتگو با دادستان مرکزی استان خواستار رسیدگی کامل به احکام صادر شده محکومان هستند.
هشمهری آنلاین: اسفناج خاصیت غذایی بالایی دارد و سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدان، حاوی انواع ویتامینهای A، C، E، B و املاح مختلف است. اسفناج گیاهی علفی و بوتهای است که برگهای مثلثیشکل با دمبرگی شیاردار، اطراف ساقه قرار گرفتهاند.
این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتیاکسیدان، حاوی انواع ویتامینهای A، C، E، B و املاح منگنز، منیزیوم، مس، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، فسفر، سلنیم، اسیدهای چرب و امگا ۳ است؛ همچنین ترکیباتی به نام روبیس کولین در اسفناج گزارش شده است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B۹ است.
اسفناج منبعی سرشار از آهن است و در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته ۴۳.۶ میلیگرم آهن وجود دارد، درحالیکه یک همبرگر آماده حداکثر حاوی ۴۲.۴ میلیگرم آهن است. ارزش غذایی آهن به جذب آن است؛ در صورتی که منابع آهن همراه ویتامین C و یا فیبر و الیاف گیاهی مصرف شوند، جذب آن افزایش پیدا میکند.
نگهداری طولانیمدت اسفناج به صورت تازه یا پختهشده باعث تبدیل نیتراتهای موجود در آن به نیتریت میشود که برای بدن مضر است. در عین حال اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است که با آهن، تولید اگزالات آهن میکند و باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن میشود.
اگزالات زیاد همچنین میتواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج، تولید اگزالات کلسیم کرده و باعث کاهش جذب کلسیم میشود و علیرغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه، بدن میتواند حدود ۵ درصد آن را جذب کند.
@montazeran_Mahdi13
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از جوجه داعشی ها، هرگز نباید آشفت
بانوای : حاج میثم مطیعی
حماسی خوانی با موضوع اغتشاشات اخیر
@montazeran_Mahdi13