5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
أَيْنَ بَقِيَّةُ اللَّه؟؟؟
#ظهور_نزدیک_است
بحق حضرت زینب (سلام الله علیها)
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
کانال منتظران نور
•••⊰⃟👇🌴࿐ྀུ۰࿇༅═┅─
@montazeran_nour🌤
3466893102.mp3
13.29M
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۱۶
خیلی وقتها؛
ندونستنِ اطلاعاتِ تخصصی در مهارتهای زندگی، علّت اصلیِ بسیاری تنبلی های ماست.
▫️اگر این قوانین علت و معلولی رو بیاموزیم؛
حتماً جدی تر به زندگی نگاه میکنیم.
کانال منتظران نور
•••⊰⃟👇🌴࿐ྀུ۰࿇༅═┅─
@montazeran_nour🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رهبر دنیا جانم به فدایت
کانال منتظران نور
•••⊰⃟👇🌴࿐ྀུ۰࿇༅═┅─
@montazeran_nour🌤
🎧 #گزیدۀ_نامههای_امام_علی (ع)
از کتاب شریف «نهجالبلاغه»
این کتاب گویا، مشتمل بر گزیدۀ نامههای «امام علی (ع)» از کتاب شریف «نهجالبلاغه» است که به فرمانداران و استانداران کشور و نیز نامههایی که به مخالفان و دشمنانش نوشتهاست. در این قسمت عهدنامهها و وصیتنامههای آن حضرت نیز آمدهاست.
«نَهجُالبَلاغه» برگزیدهای از خطبهها، نامهها و سخنان کوتاه امام علی (ع) است که «سید رضی» در اواخر قرن چهارم هجری قمری آنها را جمعآوری کرد. این کتاب بهدلیل محتوا و بلاغتش، به «اخالقرآن» (برادر قرآن) معروف شدهاست. برخی از ادیبان عرب، فصاحت و بلاغت نهجالبلاغه را ستودهاند. این کتاب در سه قسمت خطبهها، نامهها، کلمات قصار دستهبندی شدهاست.
سید رضی که یکی از عالمان بزرگ شیعی است، به درخواست دوستانش مجموعهی سخنان فصیح و بلیغ امیرالمؤمنین را تألیف کرده؛ معیار انتخاب سخنان امام علی (ع) در این کتاب، فصاحت و بلاغت عنوان شدهاست. به همین دلیل کتاب نهجالبلاغه، به معنای «راه و طریق آشکار بلاغت» نامیده شدهاست.
برخی عنوان کردهاند منبع سید رضی برای گردآوری سخنان حضرت علی (ع) بسیار غنی و گسترده بوده، چراکه او برای جمعآوری این کتاب از دو کتابخانهی بزرگ «بغداد» بهره برد. یکی از آنها کتابخانهی ۸۰هزار جلدی برادرش «سید مرتضی» و دیگری نیز کتابخانهی ۱۰هزار جلدی «بیتالحکمه» وزیر «بهاءالدوله ابنبویه دیلمی» بود. برخی نقل کردهاند که سید رضی در شش جلد، نهجالبلاغه را جمعآوری کرده بود.
✅ دربارهی گردآورنده:
«محمد بن حسین بن موسی بن محمد بن موسی بن ابراهیم بن موسی کاظم» معروف به «سید رضی و شریف رضی» در سال ۳۵۹ ه.ق در بغداد زاده شد و در ۶ محرم ۴۰۶ ه.ق درگذشت. وی را در منزلش در محلهی «کرخ بغداد» دفن کردند، اما دربارهی مکان دفن وی اقوال دیگری نیز وجود دارد.
وی از علمای شیعه، گردآورندهی نهجالبلاغه و برادر سید مرتضی بود. او از سادات هاشمی و آل ابیطالب بود؛ از این روی به وی شریف میگویند. نسبش از جانب پدر «حسین بن موسى علوى» با شش واسطه به «امام موسی کاظم (ع)» امام هفتم شیعیان میرسد، مادرش از نوادگان «امام زین العابدین (ع)» امام چهارم شیعیان است.
پدرش، ابواحمد حسین بن موسی علوی، عالم و نقیب بود و قضاوت در مظالم و امیری حج را بر عهده داشت. ابواحمد نزد خلفای عباسی و امیران بویه جایگاه ویژهای داشت. «ابواحمد عدنان»، پسر سید رضی، معروف به «شریف مرتضی ثانی»، به لقب جدّش «طاهر ذاالمناقب» ملقب بود. او پس از عمویش (سید مرتضی)، نقابت «طالبیان» در بغداد را بر عهده گرفت.
سید رضی منصبهای مهمی ازجمله نقابت، قضاوت در دیوان مظالم و امیرالحاج در دورهی «آل بویه» داشت. او از بزرگترین شاعران طالبیان بود که دیوان اشعاری از وی برجای ماندهاست. سید رضی آثاری در کلام و تفسیر همچون «خصائص الائمة» و «تلخیص البیان» دارد. مهمترین اثر او گردآوری نهج البلاغه است. او همچنین دارالعلمی تأسیس کرد که به باور برخی نخستین مدرسه علوم دینی بود. «محمد طبری، ابوعلی فارسی، قاضی سیرافی، قاضی عبدالجبار معتزلی، ابن نباته، ابن جنی، شیخ مفید و سهل بن دیباجی» از استادن وی بودند.
میخواهید بیشتر از نهج البلاغه 👇
کانال منتظران نور
•••⊰⃟👇🌴࿐ྀུ۰࿇༅═┅─
@montazeran_nour🌤