فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت زلزلهزرگان ترکیه بعد از ۱۰ روز
نه اینا فتوشاپه
اردوغان روز اول ۴۰ هزار کانکس فرستاده 🤡
ramezan_ghazivni_berar_tanha 128.mp3
7.6M
آهنگ مازندرانی رمضان قزوینی به نام «برار تنها بومه سیر از دنیا بومه»
⏳از باقیماندهی لحظات #ماه_رجب غافل نشویم؛
اقرار کنیم به گناهانمان نزد پروردگار خویش و آمرزش را طلب کنیم؛
در تنهایی و تاریکی شب به یاد تنهایی هایی که در پیش داریم باشیم؛
امام زمان علیه السلام را واسطه قرار دهیم و از حضرتش بخواهیم برای ما طلب بخشش کنند.
همچون فرزندان خطاکار یعقوب که به پدرشان گفتند: ای پدر! آمرزش گناهانمان را بخواه، بیتردید ما خطاكار بودهایم.
💜امام مهربانم؛ پدر جانم؛
خودت وساطت کن، بی تردید ما خطاکار بودهایم!
قَالُوا يَآ أَبَانَا اسْتَغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَآ إِنَّا كُنَّا خَاطِئِينَ:
یوسف: ۹۷
"استغفر الله و اسئله التوبه"
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
🌹امام رضا علیه السلام می فرماید:
«َ مَنْ صَامَ يَوْماً فِي آخِرِهِ - ای:آخر رجب -جَعَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ مُلُوكِ الْجَنَّةِ وَ شَفَّعَهُ فِي أَبِيهِ وَ أُمِّهِ وَ ابْنِهِ وَ ابْنَتِهِ وَ أَخِيهِ وَ أُخْتِهِ وَ عَمِّهِ وَ عَمَّتِهِ وَ خَالِهِ وَ خَالَتِهِ وَ مَعَارِفِهِ وَ جِيرَانِهِ وَ إِنْ كَانُوا مُسْتَوْجِبِي النَّارَ»؛
« کسی که روز آخر ماه رجب روزه بگیرد خداوند وی را از ملوک بهشت قرار می دهد و شفاعتش درباره پدر و مادر و فرزندان و بردار و خواهر و عمو و عمه و خاله و دایی و آشنایان و همسایگانش پذیرفته می شود گرچه مستوجب آتش جهنم باشند».
🌹حضرت پیامبر (صلی الله و علیه و آله) درباره ی روزه ی ماه رجب می فرماید: هر کس یک روز از این ماه را روزه بگیرد، خشنودی عظیم خدا را به دست آورده، خشم الهی از او دور می شود، و درهای جهنّم به روی او بسته خواهد شد!
♦️«سالم» می گوید: چند روزی از ماه رجب مانده بود که به خدمت امام صادق علیه السلام رسیدم. چون نظر مبارک آن حضرت بر من افتاد، فرمود: آیا در این ماه روزه گرفته ای؟ گفتم: نه به خدا، ای پسر رسول خدا فرمود: آن قدر ثواب از دست داده ای که اندازه ی آن را کسی جز خدا نمی داند! به یقین، این ماهی است که خدا آن را بر ماه های دیگر فضیلت داده و احترام آن را عظیم نموده و گرامی داشتن روزه داران این ماه را بر خود واجب کرده. گفتم: یابن رسول اللّه، اگر در باقی مانده ی این ماه روزه بدارم آیا به بخشی از ثواب روزه داران آن نایل می شوم؟
♦️ فرمود: ای سالم، هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا او را از سختی سکرات مرگ و از هراس پس از مرگ و از عذاب قبر ایمن می کند؛ و هر که دو روز آخر این ماه را روزه بدارد، به آسانی از صراط می گذرد؛ و هر که سه روز آخر این ماه را روزه بدارد، از وحشت بزرگ روز قیامت و از سختی های آن روز ایمن می شود و برات آزادی از آتش دوزخ را به او عطا می کنند. (۱)
♦️امام رضا علیه السلام می فرماید: هر کس روز آخر ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند گناهانش را می آمرزد. (۲)
🌹کسی که توانایی روزه ندارد، چه کند!؟
♦️حال ممکن است کسانی باشند که نمی توانند حتی یک روز را هم روزه بگیرند. آیا آنان از این همه ارزش و معنویت و اجر و ثواب محرومند؟ آیا هیچ راهی برای آنان نیست!؟
♦️نقل شده است در مجلسی که پیامبر اکرم (صلی الله و علیه و آله) ارزش و فضیلت های بی مثال روزه در ماه رجب را بیان می فرمود، ابوسعید خُدری از حضرت پرسید: ای پیامبر خدا، اگر کسی به خاطر ضعف یا بیماری یا عذر شرعی توانایی روزه نداشته باشد، برای این که به آن چه وصف کردی برسید، چه کار می تواند بکند؟
🌹امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرماید: هر کس در ماه رجب به خاطر خداوند صدقه دهد، خداوند روز قیامت در بهشت با چنان ثوابی او را اکرام می نماید که نه چشمی دیده، و نه گوشی شنیده، و نه بر خیالی خطور کرده باشد!
🌹حضرت فرمود: هر روز از ماه رجب یک قرصه نان (یک وعده غذا) به فقرا صدقه بدهد. قسم به آن که جانم به دست او است، اگر در هر روز این ماه چنین صدقه ای بدهد، به فضیلت هایی که برای روزه ی ماه رجب گفتم، بلکه به بیش تر از آن خواهد رسید. (۳)
♦️از برخی روایات به دست می آید که صدقه در ماه رجب، به تنهایی (علاوه بر جانشینی برای روزه) ارزش بسیار دارد: امیرالمۆمنین علی علیه السلام می فرماید: هر کس در ماه رجب به خاطر خداوند صدقه دهد،
♦️خداوند روز قیامت در بهشت با چنان ثوابی او را اکرام می نماید که نه چشمی دیده، و نه گوشی شنیده، و نه بر خیالی خطور کرده باشد! (۴)
🌹کسی که توانایی صدقه را هم ندارد چه کند؟
♦️باز ممکن است کسانی باشند که علاوه بر ناتوانی در روزه گرفتن، فقیر هم باشند و توانایی صدقه دادن هم نداشته باشند. آنان چه کنند؟ آیا چاره ای برای آنان نیز هست!؟
پیامبر رحمت و مهربانی می فرماید: کسی که توان روزه درماه رجب ندارد، اگر هر روز صد مرتبه این تسبیحات را بخواند، به ثواب روزه ی ماه رجب می رسد: «سُبْحانَ الإلهِ الْجَلیلِ، سُبْحانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبیحُ اِلاَّ لَهُ، سُبْحانَ الاْعَزِّ الاْکْرَمِ، سُبْحانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّةَ وَهُوَ لَهُ اَهْلٌ» (۵)
۱. مفاتیح الجنان
۲. مفاتیح نوین، به نقل از اقبال، ص ۶۸۲
۳. وسائل الشیعة، ج ۱۰، ص ۴۸۳
۴. امالی صدوق، ص ۵۴۲
۵. مفاتیح نوین، به نقل از اقبال، ص ۶۳۷
🔴 نمــاز شــب سی ام مـاه رجـب برای عبور از صراط و نجات از آتش جهنم
🔵 پیامبر اکـرم ﷺ فرمودند:
🟡 هر کس در شب سی ام ماه رجب ده ركعت نماز بخواند در هر ركعت «فاتحة الكتاب» یک بار و سورهى توحید را ده بار بخواند ،خداوند در بهشت فردوس هفت شهر به او عطا مىكند و از قبر در حالى كه صورتش همانند ماه شب چهاردهم مىدرخشد بيرون مىآيد و همانند آذرخش گذرا از [پل] صراط مىگذرد و از آتش جهنم نجات مىيابد و ستايش از آن خداوند است.
📚 اقبال الاعمال ص ۶۶۸
🛑 در برخی منایع تعداد سوره توحيد ۱۱ مرتبه ذکر شده است.
🟣 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#ماه_رجب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگرچه فیض وصلت را بجویم
نمی دانم تو را دیدم چه گویم
جفا کردم وفا بسیار کردی
خطا کردم تو دادی آبرویم
الهی هر کجا منزل نمودی
نگاه لطف تو باشد به سویم
فرج مولا صلواتـــــــ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💠🔸💠🔸💠🔸💠
. . دعا برایِظھور ؛
دعوت #امام_زمان 'عجل الله تعالی' است،
و گناه؛
در بستنبه رویِامام !
اول باید دررا باز کرد، سپس مهمان دعوتکرد ..
| ترکِگناه اخلاصدر دعوت است ،
وگرنه دعا لقلقهزبانو تعارفاست.
/آیتاللّٰه بھجت/🌱
🌧 خداحافظ آسمان رجب ...
آنقدر بی صدا باریدی و تطهیرمان کردی؛
که خودمان هم، سابقه خرابمان، فراموشمان شد!
💙آنقدر دامنت را برای پروازمان باز کردی؛
که زخمی بالانی چو ما نیز، جرأت بال زدن یافتیم!
💙دیگر سفره ات آهسته آهسته جمع می شود ....
و ما دوباره دلمان برای نوای "یا من أرجوا"
برای "سبحان الله و أتوب إلیه"
و برای عاشقانهترین ترانه "لااله الا الله" تنگ میشود!
💙آمدی، تطهیرمان کردی، تا در نیمه شعبان، برای زیباترین جشنِ زمین، آماده شویم....
💙تا زیر سایه تنها باقیمانده خدا، آشتی کنانی راه بیندازیم و در ضیافت رمضان، غریبگی نکنیم!
🌧دست مریزاد بر آسمان تـو ؛
که ندیده خرید ... و چشم بسته بارید.
💙خداحافظ ماهِ استغفار
برای دیدنِ دوباره ات، باز منتظر می مانیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا کم استغفار میکنیم؟!
🔺فرصت روزهای آخر #ماه_رجب را از دست ندهیم
❌نور نمازشب رو با گناه از بین نبریم
⚘استاد فاطمی نیا (رحمت الله علیه)
⚘بدانيد هيچچيز جای سَحَر را نمیگيرد.
⚘ اگر کسي سَحَر خوابيد، هر کاری در روز انجام دهد، جبران سَحَر نمیشود! «توصيه میکنم - بهخصوص به جوانهاي عزيز- که مواظب باشيد سَحَرتان را از دست ندهيد. خيلی وقت فوقالعادهای است. ظرف نجات انسان سحر است. "نَّجَّيْنَاهُم بِسَحَرٍ". سحر يعنی ثلث آخر شب. مواظب باشيد به هيچ قيمتی اين را از دست ندهيد. اين هم تدبير و برنامهريزی میخواهد. آدمي که برنامهريزي در روز ندارد، طبيعي است که سحر ندارد.
⚘فردی به حضرت(علیه السلام) عرض کرد آقاجان، موفق به نافله شب نيستم! فرمود: «أنْتَ رَجُلٌ قَدْ قَيَّدَتْكَ ذُنُوبُك»؛ تو از کساني هستی که گناهانت تو را زنجير کرده است.
بنابراين اگر کسي میخواهد اهل دعا بشود يکي از شرايطش اين است که سعي کند اهل سحر و اهل خلوت با خداي متعال باشد و به هر قيمتي برنامهريزی کند که اين سحر و گنج الهي را دريابد.
⚘اگر کسي سحر خوابيد، هر کاری هم در روز کند جبران سحر نميشود. نه اينکه اگر کسي سحر خوابش برد، بلند نشود و استغفار نکند! بلکه اگر در سحر خوابش برد، بلند شود و زود استغفار کند. يک آقايي میگفت من نماز صبحم قضا شد! در همان بسترم که خوابيده بودم مرحوم آيت الله بهجت به من گفتند که بلند شو قرآن بخوان!
⚘عنايت کرديد! اينطور نيست که آدم اگر سحر را از دست داد پس بينالطلوعين را نيز از دست بدهد! يا -العياذ بالله- اگر بينالطلوعين خواب ماند، دم آفتاب هم بلند نشود نماز بخواند. ضرر را از هر کجا بگيريد، نفع است؛
ولي بدانيد هيچچيز جای سحر را نمیگيرد. سحر، موضوعيت دارد»
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
#نماز_شب
💠حضرت داود نبی علیه السلام از جبرئیل امین پرسید:
🔸برترین لحظه ها کدام است؟
💠جبرئیل گفت:
نمی دانم جز به این مقدار که عرش خداوند هنگام سحر به جنبش در می آید.
📚میزان الحکمه/ج٧/ص۲۴۹
👈با توجه به سایر روایات به نظر می رسد که وقت #سحر از اهمیت بسیار زیادی نزد خداوند برخوردار است و زمان استجابت دعا، تقسیم روزی و ... است."
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
افضلیت نافله وتر بر دیگر نافله های شب
فضیلت به جای آوردن نماز وتر (شفع و وتر) از نوافل شب (۸رکعت) بیشتر است و هم چنین خواندن نماز مفرد وتر بر شفع نیز افضل است.
به همین دلیل است که توصیه شده است چنانچه زمان کافی برای خواندن نمازشب نباشد، حداقل نماز وتر (مفرد وتر) را به جای آوردند.
روایت مورد استناد به این شرح است:
محمد بن مسلم می گوید: از امام باقر علیه السلام درباره مردی پرسیدم که در آخرشب بیدار می شود و می ترسد که صبح شود، (زمان کافی برای نافله شب ندارد) آیا می تواند (ابتدا) نافله وتر را بخواند و یا اینکه نماز را بر همان صورتی که هست بخواند تا اینکه (نوبت) نماز وتر شود؟
امام پاسخ فرمودند:
بل یبداُ بالوتر. و قال: انا کنت فاعلا ذلک
بلکه با نافله وتر آغاز کند؛ و روای گوید: من نیز این چنین عمل می کردم.