eitaa logo
منتظران و زمینه سازان ظهور
78 دنبال‌کننده
8هزار عکس
5.6هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲آش قُلقُل شوشتری طبع: گرم و مرطوب گندم پوست کنده ۱ پیمانه لپه باقالی زرد ⅔ پیمانه لوبیا قرمز ¼ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ¼ پیمانه نخود ⅓ پیمانه عدس ½ پیمانه برنج معطر نیم دانه ⅓ پیمانه گوشت گوسفندی بدون استخوان ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز درشت ۳ عدد نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع‌ به مقدار کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه آش قُلقُل: ابتدا یک کاسه انتخاب می‌کنیم، سپس گندم را می‌شوییم و درون کاسه می‌ریزیم و به اندازه‌ای که ۲ بند انگشت بالاتر از گندم باشد آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت گندم درون آب بماند تا خیس بخورد. حالا درون یک کاسه جداگانه برنج را اضافه می‌کنیم، سپس کاسه را پر از آب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب می‌کنیم ┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
(غذای محلی قم) 📝مواد لازم برای ۶ نفر ماش یک پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم پیاز سرخ شده سه عدد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم آب گوشت، کشک و نعنا به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید. کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی، آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید. ┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پلو ریحون با عطر بینظیر و عالی ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 ┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
18.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکموی خوشمزه ی خانگی 😍😋 مواد لازم: مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز، کمی زرشک خیس خورده، گلپر، نمک‌، نبات یا شکر. مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد. آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد. نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید. زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید ═━🍃❀🌸❀🍃━═ «»
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: یه ترفند باحال واسه وقتایی که برای پذیرایی میوه کم داری تا آخر ببین👌 سیب ها رو با پوست و پرتقالهارو اسلایس کنین و میتونید با کاتر شیرینی یا هر چیز گردی وسطش سوراخ کنید کیوی و خیار بصورت هفت هشتی با چاقو برش بزنید موز هم برش بزنین و دو سرش رو داخل کنجد با ترافل بزنید حالا داخل ظرف سرو به سلیقه خودتون بچینید به همین راحتی یه ظرف پر از میوه داری که باب میل مهمونه👌 ═━🍃❀🌸❀🍃━═ «»
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خونگی مواد لازم: یک بسته پودر ژله🍋🍓🍌🍑 یک ق غ. پودر ژلاتین🥄 یک لیوان آب‌جوش 💧🔥 ═━🍃❀🌸❀🍃━═ «»
خواص بی‌نظیر بادام زمینی برای سلامتی 👈خواص بادام زمینی شامل پیشگیری و درمان سنگ کیسه صفرا، تقویت قلب، کاهش قند خون، افزایش جذب پروتئین، تامین چربی خوب و عضله‌سازی، رفع خستگی، ضعف و بی‌حالی است. مصرف بادام زمینی به افرادی که دارای حساسیت می باشند، توصیه نمی شود. 👇👇🏿👇
شب ها یک لیمو را نصف و در اتاق خواب خود قرار دهید ! باکتریها را میکشد و هوا را خوشبو وتازه میکند عملکرد ریه،آسم و تنفس را بهبودمیبخشد افسردگی،سرماخوردگی وآلرژی را درمان میکند
🔻افرادی که می خواهند چاق شوند صبحانه آب هویج بخورند 🔹️مصرف آب میوه تازه به صورت ناشتا مواد سمی را از خون شما خارج می‌کند 🔹️کسانی که به بیماری آسم مبتلا هستند و یا گرفتگی صدا دارند آب هویج بخورند 🔹️افراد زمانی که با مشکل سرماخوردگی مواجه می‌شوند برای نرم کردن سینه می توانند آب هویج بخورند