🍲آش قُلقُل شوشتری
طبع: گرم و مرطوب
گندم پوست کنده ۱ پیمانه
لپه باقالی زرد ⅔ پیمانه
لوبیا قرمز ¼ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ¼ پیمانه
نخود ⅓ پیمانه
عدس ½ پیمانه
برنج معطر نیم دانه ⅓ پیمانه
گوشت گوسفندی بدون استخوان ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۳ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه آش قُلقُل:
ابتدا یک کاسه انتخاب میکنیم، سپس گندم را میشوییم و درون کاسه میریزیم و به اندازهای که ۲ بند انگشت بالاتر از گندم باشد آب میریزیم و اجازه میدهیم ۲۴ ساعت گندم درون آب بماند تا خیس بخورد.
حالا درون یک کاسه جداگانه برنج را اضافه میکنیم، سپس کاسه را پر از آب میکنیم و اجازه میدهیم برنج ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب میکنیم
┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
#ماشاب(غذای محلی قم)
📝مواد لازم برای ۶ نفر
ماش یک پیمانه
لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت، کشک و نعنا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید. کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی، آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_ریحون
آموزش پلو ریحون با عطر بینظیر و عالی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه و راحت
نوش جان شما خوبان منتظران
#آشپزی
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
18.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکموی خوشمزه ی خانگی 😍😋
مواد لازم:
مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز،
کمی زرشک خیس خورده،
گلپر، نمک، نبات یا شکر.
مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.
آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد.
نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید.
زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید
═━🍃❀🌸❀🍃━═
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه مدل لقمه مدرسه
═━🍃❀🌸❀🍃━═
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: یه ترفند باحال واسه وقتایی که برای پذیرایی میوه کم داری تا آخر ببین👌
سیب ها رو با پوست و پرتقالهارو اسلایس کنین و میتونید با کاتر شیرینی یا هر چیز گردی وسطش سوراخ کنید
کیوی و خیار بصورت هفت هشتی با چاقو برش بزنید
موز هم برش بزنین و دو سرش رو داخل کنجد با ترافل بزنید
حالا داخل ظرف سرو به سلیقه خودتون بچینید
به همین راحتی یه ظرف پر از میوه داری که باب میل مهمونه👌
═━🍃❀🌸❀🍃━═
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خونگی
مواد لازم:
یک بسته پودر ژله🍋🍓🍌🍑
یک ق غ. پودر ژلاتین🥄
یک لیوان آبجوش 💧🔥
═━🍃❀🌸❀🍃━═
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»