💢 مباهله درسی برای ما و انقلاب
🔹 داستان مباهله را خیلی کوتاه با هم مرور کنیم. بزرگان مسیحی خدمت پیامبر می رسند، با هم بحث می کنند، و دلایل پیغمبر بر رد آیین خود را می شنوند، اعلام می کنند که قانع نشده اند، پیغمبر اسلام آنان را دعوت به مباهله می کند، می پذیرند و می روند تا وقت موعود.
🔹 سر قرار که می آیند پیغمبر را می بینند که با خانواده خودش آمده، نه با یارانش. همین نکته آخر باعث عقب نشینی شان می شود، چند نفری ایمان می آورند و اکثریت تن به پرداخت جزیه می دهند.
🔹 اگر پيغمبر اسلام از مباهله انصراف نمی دادند، چه می شد؟ خود پیغمبر اسلام چنین پاسخ می دهد: به خداوند سوگند که اگر با شما مباهله می کردم، تمام این بیابان پر از آتش می شد و در دم هلاک می شدید و همچنین فرمود: به خداوند سوگند که اگر با افرادی که زیر این چادر هستند، با هر کس دیگری در آسمان و زمین مباهله کنم، در همان دم نابود می شود ...(1)...
پی نوشت:
1. فصلنامه شیعه شناسی، سال پنجم، شماره 19، پاییز 1386
📎 #مباهله
📎 #روز_مباهله
📎 #ماه_ذی_الحجه
💢 داستان مباهله
🔹 شرح واقعه مباهله
🔸 مباهله یعنی یکدیگر را لعن و نفرین کردن.
🔻 واقعه مباهله با نامه پیامبر صلی الله علیه و آله به مسیحیان نجران و دعوت آنان به اسلام شروع شد و در نهایت با عقب نشستن نجرانیان و ایمان آوردن عده ای از آنان پایان یافت.
🔸 نامه پیامبر و دعوت به اسلام
🔻 پیامبر اسلامصلی الله علیه و آله هم زمان با مکاتبه با سران حکومت های جهان و مراکز مذهبی، نامه ای به اسقف نجران نوشت و در آن نامه از ساکنان نجران خواست که اسلام را بپذیرند. مسیحیان تصمیم گرفتند که گروهی را به نمایندگی از خود به مدینه بفرستند تا با پیامبر سخن بگویند و سخنان او را بررسی کنند.
🔻هیأت نجران که شامل بیش از ده نفر از بزرگان آنان بود، به ریاست و سرپرستی سه نفر به نام های عاقب، سید و ابوحارثه به مدینه آمدند.
🔻 هیأت نمایندگان در مسجد مدینه با پیامبر اسلام گفتگو کردند. پس از اصرار دو طرف بر حقانیت عقاید خود، تصمیم بر این شد که مسئله از راه مباهله خاتمه یابد، از این رو قرار شد که فردای آن روز، همگی خارج از شهر مدینه، در دامنۀ صحرا برای مباهله آماده شوند.
📎 #مباهله
📎 #روز_مباهله
📎 #ماه_ذی_الحجه
2024_06_30_16_42_49_1.mp3
44.63M
🎙سخنرانی سلسله مباحث رشد معنوی - به مناسبت فرا رسیدن ماه ذی الحجه و دهه ولایت و امامت ۱۴۰۳
🗞 با عنوان : امامت از منظر عقل، آیات و روایات
📕بخش سوم : معرفی، فضیلت و مظلومیت اهل بیت علیم السلام از زبان آیات و روایات - فصل دوم : فضائل اهل بیت از زبان قرآن - آیات؛ تتمه فضایل و مقدمه فصل سوم مظلومیت اهل بیت - ظلم های اقتصادی
📖جلسه : سی و ششم
۱۴۰۳/۳/۱۰ 🗓
👤استاد شب نگار
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@motazeranzohooremamasr
توسل به مادر و بهترین تقدیر.mp3
1.14M
#توسل به مادر و بهترین تقدیر
#مباهله #حدیث_کسا #حضرت_زهرا
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
─┅═❅࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐❅═┅─
╭┅ 🍃🌸𑁍🍃◃╼┅╮
جلسه : چهل و دوم
╰┅╾ 🍃🌸𑁍🍃◃┅╯
↩️ ادامه مباحث مظلومیت اهل بیت؛ ظلم هائی که در حق اهل بیت شده :
▪️۶ - غالین : غلو کنندگان؛ همانهایی که برای حضرت امیر مقام خدایی قائلند.
▫️۷ - آیا امکان دارد که اینهمه غدیر را فراموش کنند؛ بله سابقه دارد.
🔺یک - در قرآن آورده که در سوره جمعه : تا بر طبق خرید اجناس کوبیدند. همه برای خرید اجناس بیرون رفتند و نماز را رها کردند.
▫️دو - خداوند داستان عبادت موسی را نقل می کند که حضرت موسی علیه السلام روزی برای عبادت رفته بود و هارون را به جای خودش گذاشت،
(206)💗@montazeranzohooremamasr
─┅═❅࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐❅═┅─
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
▪️تا یک فردی بنام سامری یک بتی شبیه به گوساله درست کرده و پرستیدن آن را تبلیغ کرد. هم هارون و موسی و دینشان را رها کردند و رفتند گوساله پرست شدن، جز عده خیلی کمی. پس امکانش هست.
💎 بخش چهارم : گفتاری در مورد حضرت مهدی (عج)، و ادامه امامت در عصر غیبت
❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️
▫️این بخش از مباحث امامت اختصاصا و ویژه برای امامت امام عصر روحی فدا و عج الله تعالی فرجه شریف و در عصر غیبت آن بزرگوار قرار دادیم که شامل سه فصل :
💎 1⃣ - فصل اول : «لزوم وجود حضرت ولی عصر (عج)»
🔷🔶🔷🔶🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
💠 نیاز به امامت همانند نیاز به نبوّت است به دلائل ذیل :
(207)💗@montazeranzohooremamasr
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
🔹۱ - روایت : زمین بدون حجت نمی شود، حتی اگر دو نفر باشد یک نفر باید حجت باشد.
▫️۲ - آیه شریفه « وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ (ذاریات۵۶)،» انسان برای عبادت آفرینده – وقتی نگاه به عبادت خود می کنیم می بینیم چندان ارزشی ندارد.
🔸لذا باید برای جبران به حبل الله تمسک کنیم و حبل الله و وصل به عالم هستی هم؛ «امام» است.
▫️چرا که وقتی حبل الله مطرح می شود، پیامبر اکرم نگاه به علی نمود و فرمود : هذا حَبلُ اللهِ.
🔺و یا اینکه در مورد حضرت صاحب الامر آمده که : «بِیُومنِهِ رُزِقَ الوَری»، لذا هدف هستی کسی باید باشد که : ارزش داشته باشد.
(208)💗@montazeranzohooremamasr
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
🔹۳ - روایات زیادی داریم که پیامبر اکرم (ص) فرمودند : «جانشینان من دوازده نفرند که اول آنها علی علیه السلام و آخر آنها حضرت قائم است».
▫️وَ إِنَّ اَلْأَئِمَّةَ بَعْدِي اِثْنَا عَشَرَ مِنْ أَهْلِ بَيْتِي، عَلِيٌّ أَوَّلُهُمْ وَ أَوْسَطَهُمْ مُحَمَّدٌ وَ آخِرُهُمْ مُحَمَّدٌ، وَ هُوَ مَهْدِيُّ هَذِهِ اَلْأُمَّةِ.(کمال الدین صدوق ص ۲۵۹).
▪️امامان جانشین و سرپرست شما بعد از من دوازده نفرند اول آنها علی علیه السلام. وسط آن هم محمد (امام باقر (ع))،
▫️و آخر آنها هم محمد است که او مهدی و هدایت کننده این امت است.
▪️۴ - قرآن می فرماید : إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِنْدَ اللَّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا ...(توبه ۳۶)، عدد ماه ها دوازده تاست.
(209)💗@montazeranzohooremamasr
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
🔺روایت این است که این دوازده ماه منظور دوازده امام از اهل بیت پیامبرند. چرا که در ادامه اش می فرماید : ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ ۚ (توبه۳۶)، بتوسط اینها دین قوام و استحکام پیدا می کند.
🔹و یا می فرماید : وَ كَذَٰلِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطًا لِتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ....(بقره۱۴۳)
▫️که اینهم مراد دوازده امام است، به خاطر این که دوازده امام : ۱ - شاهد ۲ - عادل هستند. چه کسی جزء امام (ع)، در این دنیاست که هم شاهد باشد و هم عادل باشد.
🔺چرا که باید لیاقت داشته باشد برای عرضه به خدا، لذا به این خاطر است که تمام اعمال ما قبل از آنی به خدا عرضه شود باید بر امام عرضه شود.
🖊ان شاء الله ما را در جلسات بعدی همراهی فرمائید.
(210)💗@montazeranzohooremamasr
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
AUD-20210728-WA0021.
9.08M
🕊🕊🕊
دعـــــــــای فـــــــــــرج
اِلهی عَظُمَ الْبَلآءُ وَبَرِحَ الْخَفآءُ وَانْکَشَفَ الْغِطآءُ وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّمآءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.
💚💚💚