12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 از ماتم پیغمبر اکرم چه بگویم
از داغ جگرگوشه او هم چه بگویم
🔹️بخشی از مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) با مداحی حاج مهدی سلحشور در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۰/۷/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🍃یابن یاسین و یابن طاها یامهدی
میخونه قلب بیتاب
دوای دردا مهدی...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رابطه امام علی (علیهالسلام) و پیامبر اسلام (صلیالله علیه و آله) را میتوان به عنوان یکی از نابترین و عمیقترین پیوندهای تاریخ بشریت توصیف کرد. این رابطه، نه تنها بر پایهی خویشاوندی و نسب، بلکه بر اساس ایمان، عشق الهی و مسئولیتهای الهی بنا شده بود.
پیامبر اسلام از نخستین لحظات دعوت خود به اسلام، علی را به عنوان یار و یاور خود انتخاب کرد. امام علی از کودکی در کنار پیامبر بزرگ شد و در آغوش نبوت پرورش یافت. عشق و علاقهی پیامبر به علی، همچون عشق پدری به فرزند، و حتی بالاتر از آن بود، چرا که این عشق، پیوندی الهی و معنوی داشت.
در هر نبرد و در هر لحظهی سخت، علی در کنار پیامبر بود؛ او شمشیر اسلام بود و شجاعت و ایثار او همواره در تاریخ یاد میشود. پیامبر نیز همواره علی را به عنوان برترین یار و برادر خود معرفی میکرد و او را به عنوان «نفس» خود خواند. این جملهی پیامبر که «من و علی از یک نور خلق شدهایم» نشاندهندهی این پیوند عمیق و الهی است.
علی نه تنها جانشین پیامبر در امور دینی و دنیوی، بلکه وارث علم و حکمت او بود. پیامبر اسلام بارها به این نکته اشاره کرد که علی دروازهی علم است و هر کس به دنبال حکمت است، باید از این در وارد شود.
رابطه امام علی و پیامبر، نمونهای بینظیر از اتحاد و برادری در راه خدا بود؛ رابطهای که نه بر پایهی منافع دنیوی، بلکه بر اساس رضایت الهی و تقوا شکل گرفت. این پیوند، الگویی برای تمامی مسلمانان است تا به اهمیت وحدت و یاریرسانی به یکدیگر در راه حق پی ببرند.
ارادتمند
امیر مهرداد خسروی
39.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
رحلت پیامبر اسلام، نه فقط یک رویداد تاریخی، بلکه نقطهای است که دلها را به لرزه درآورده و اشکها را به پهنای صورت جاری میسازد.
هنگامی که خورشیدِ رسالت خاموش شد، جهان در سکوتی عمیق فرو رفت. گویی آسمانها نیز در اندوه از دست دادن بهترینِ خلقت میگریستند.
محبوبترین و مهربانترین انسان، که دلهای مؤمنان را با نور عشق و هدایت پرورش میداد، اکنون دیگر در میان ما نیست. چهرهای که هر نگاهش، امیدی تازه در دلها مینشاند و هر لبخندش، غمها را میزدود، به سوی پروردگار خود پرکشید.
دنیایی که از نور وجود او روشن بود، اکنون در غم فراق او غرق شده است. اما یاد او، سخنان او، و آموزههای او همچنان مانند چراغی فروزان در مسیر زندگانی ما میدرخشند و ما را به سوی نور و نجات هدایت میکنند.
آری، رحلت پیامبر، پایان زندگی دنیوی او بود، اما آغاز جاودانگی پیام عشق و ایمان اوست. او در قلبهای ما زنده است، و عشق او همچنان در رگهای ما جاری است. این عشق، عشق به پروردگار، به عدالت و به انسانیت، همواره با ما خواهد بود، تا روزی که به او بپیوندیم.
امیر مهرداد خسروی
آیا پیامبر اکرم ( ص ) به شهادت رسیدند ؟
دلایل بسیاری از کتب روایی و تاریخی؛ چه از شیعه و چه از اهل سنت وجود دارد که شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر اکرم (ص) را تأیید می نماید، اما به این نکته نیز باید توجه داشت که اگر شهادت را همانند آنچه قرآن کریم بیان فرموده؛ به معنای کشته شدن در راه خدا و رسول تعریف نماییم، بدیهی است که مقام و منزلت شخصی "پیامبر" که کشته شدن در راه اطاعت او شهادت است، به مراتب بالاتر از مقام شهیدان خواهد بود، هرچند که آن مرد الاهی با مرگ طبیعی از دنیا رحلت نموده باشند
🏴🏴🏴
4_5971979354517801666.mp3
39.86M
#روضه
🏴 چقدر آخر این ماه سخت و سنگین است
🏴 تمام آسمان و زمین بیقرار و غمگین است
🏴 بزرگ تر ز غم مجتبی «ع» و داغ رضا «ع»
فراق فاطمه با خاتم النبیین «ص» است!
🎙بامداحی: حاج مهدی رسولی
#شهادت_امام_حسن
🏴🏴😭😭
990704rasoli-roze.mp3
22.73M
🏴🥀
بارفتنٺ مصیبٺ زهرا شروع شد
🕊داغ پسر بہ سینہےمادر گذاشتند
🎙با نوای: حاج مهدی رسولی
#شهادت_امام_حسن
#شهادت_پیامبر_اکرم