🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
📖حدیث امروز:
✳️امیرالمومنین علیه السلام:
گناهی که تو را پشیمان کند ؛بهتر از کار نیکی است که تو را مغرور سازد.
📗نهج البلاغه حکمت ۴۶
🪧تقویم امروز:
📌 دوشنبه
☀️ ۱۲ شهریور ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۲۸ صفر ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 2 سپتامبر 2024 میلادی
🔖مناسبت امروز:
🥀شهادت پیامبر اسلام حضرت محمد صلوات علیه
🥀شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
🥀شهادت رییسعلی دلواری
🏴 سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (صلّیالله علیه و آله وسلّم) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) در ۲۸ صفر و نیز سالروز شهادت حضرت امام رضا (علیهالسلام) در ۳۰ صفر را تسلیت میگوییم.
🔹 پیامبر اکرم (صلّیالله علیه و آله و سلّم) میفرمایند:
🔹 "اطْلُبُوا الْعِلْمَ، فَإنّهُ السَّبَبُ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ."
🔸 "پس علم را فرا گیرید، زیرا علم وسیله قرب و نزدیکی شما به خداوند است."
(بحارالأنوار، ج ۱، ص ۱۷۲، ح ۲۵)
🍃❀❀🍃━━╮
السلام علیک یا رسوالله
╰━━━🍃❀❀🍃━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 از ماتم پیغمبر اکرم چه بگویم
از داغ جگرگوشه او هم چه بگویم
🔹️بخشی از مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) با مداحی حاج مهدی سلحشور در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۰/۷/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🍃یابن یاسین و یابن طاها یامهدی
میخونه قلب بیتاب
دوای دردا مهدی...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رابطه امام علی (علیهالسلام) و پیامبر اسلام (صلیالله علیه و آله) را میتوان به عنوان یکی از نابترین و عمیقترین پیوندهای تاریخ بشریت توصیف کرد. این رابطه، نه تنها بر پایهی خویشاوندی و نسب، بلکه بر اساس ایمان، عشق الهی و مسئولیتهای الهی بنا شده بود.
پیامبر اسلام از نخستین لحظات دعوت خود به اسلام، علی را به عنوان یار و یاور خود انتخاب کرد. امام علی از کودکی در کنار پیامبر بزرگ شد و در آغوش نبوت پرورش یافت. عشق و علاقهی پیامبر به علی، همچون عشق پدری به فرزند، و حتی بالاتر از آن بود، چرا که این عشق، پیوندی الهی و معنوی داشت.
در هر نبرد و در هر لحظهی سخت، علی در کنار پیامبر بود؛ او شمشیر اسلام بود و شجاعت و ایثار او همواره در تاریخ یاد میشود. پیامبر نیز همواره علی را به عنوان برترین یار و برادر خود معرفی میکرد و او را به عنوان «نفس» خود خواند. این جملهی پیامبر که «من و علی از یک نور خلق شدهایم» نشاندهندهی این پیوند عمیق و الهی است.
علی نه تنها جانشین پیامبر در امور دینی و دنیوی، بلکه وارث علم و حکمت او بود. پیامبر اسلام بارها به این نکته اشاره کرد که علی دروازهی علم است و هر کس به دنبال حکمت است، باید از این در وارد شود.
رابطه امام علی و پیامبر، نمونهای بینظیر از اتحاد و برادری در راه خدا بود؛ رابطهای که نه بر پایهی منافع دنیوی، بلکه بر اساس رضایت الهی و تقوا شکل گرفت. این پیوند، الگویی برای تمامی مسلمانان است تا به اهمیت وحدت و یاریرسانی به یکدیگر در راه حق پی ببرند.
ارادتمند
امیر مهرداد خسروی
39.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
رحلت پیامبر اسلام، نه فقط یک رویداد تاریخی، بلکه نقطهای است که دلها را به لرزه درآورده و اشکها را به پهنای صورت جاری میسازد.
هنگامی که خورشیدِ رسالت خاموش شد، جهان در سکوتی عمیق فرو رفت. گویی آسمانها نیز در اندوه از دست دادن بهترینِ خلقت میگریستند.
محبوبترین و مهربانترین انسان، که دلهای مؤمنان را با نور عشق و هدایت پرورش میداد، اکنون دیگر در میان ما نیست. چهرهای که هر نگاهش، امیدی تازه در دلها مینشاند و هر لبخندش، غمها را میزدود، به سوی پروردگار خود پرکشید.
دنیایی که از نور وجود او روشن بود، اکنون در غم فراق او غرق شده است. اما یاد او، سخنان او، و آموزههای او همچنان مانند چراغی فروزان در مسیر زندگانی ما میدرخشند و ما را به سوی نور و نجات هدایت میکنند.
آری، رحلت پیامبر، پایان زندگی دنیوی او بود، اما آغاز جاودانگی پیام عشق و ایمان اوست. او در قلبهای ما زنده است، و عشق او همچنان در رگهای ما جاری است. این عشق، عشق به پروردگار، به عدالت و به انسانیت، همواره با ما خواهد بود، تا روزی که به او بپیوندیم.
امیر مهرداد خسروی
آیا پیامبر اکرم ( ص ) به شهادت رسیدند ؟
دلایل بسیاری از کتب روایی و تاریخی؛ چه از شیعه و چه از اهل سنت وجود دارد که شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر اکرم (ص) را تأیید می نماید، اما به این نکته نیز باید توجه داشت که اگر شهادت را همانند آنچه قرآن کریم بیان فرموده؛ به معنای کشته شدن در راه خدا و رسول تعریف نماییم، بدیهی است که مقام و منزلت شخصی "پیامبر" که کشته شدن در راه اطاعت او شهادت است، به مراتب بالاتر از مقام شهیدان خواهد بود، هرچند که آن مرد الاهی با مرگ طبیعی از دنیا رحلت نموده باشند
🏴🏴🏴
4_5971979354517801666.mp3
39.86M
#روضه
🏴 چقدر آخر این ماه سخت و سنگین است
🏴 تمام آسمان و زمین بیقرار و غمگین است
🏴 بزرگ تر ز غم مجتبی «ع» و داغ رضا «ع»
فراق فاطمه با خاتم النبیین «ص» است!
🎙بامداحی: حاج مهدی رسولی
#شهادت_امام_حسن
🏴🏴😭😭
990704rasoli-roze.mp3
22.73M
🏴🥀
بارفتنٺ مصیبٺ زهرا شروع شد
🕊داغ پسر بہ سینہےمادر گذاشتند
🎙با نوای: حاج مهدی رسولی
#شهادت_امام_حسن
#شهادت_پیامبر_اکرم
پنج ویژگی برجسته پیامبراسلام (ص) در قرآن:
👈۱- اسوه حسنه بودن:
🔹 پیامبر اکرم (ص) برای همه انسانها، در همه زمانها و در همه زمینهها الگو و سرمشق است
و همه باید در رفتار و گفتار از آن حضرت پیروی کنند تا به سعادت و خوشبختی نائل آیند.
▪️قرآن میفرماید:
"لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ" برای شما در زندگی رسول خدا الگو و اسوه نیکویی است. (احزاب آیه ۲۱)
👈۲- داشتن اخلاق عظیم:
🔹اخلاق مهمترین عامل جذب افراد و تقویت پیوند اجتماعی است، با اخلاق میتوان در قلب افراد نفوذ کرد و بر دلها حکومت کرد و در پیشبرد اهداف، همه را همراه خود نمود.
تعبیر قرآن راجع به اخلاق پیامبر اکرم (ص) " دارای خلق عظیم" است میفرماید:
وَإِنَّکَ لَعَلیٰ خُلُقٍ عَظیمٍ (قلم /۴)
🔹با همین اخلاق عظیم توانست افراد سخت دل و خشن را به سوی خود جذب نماید و همه را مطیع خدا قرار بدهد
👈۳- پیامبرمعدن رحمت:
🔹کسی که رسول خدا است و برای جهانیان فرستاده شده، قطعاً باید شخصیت وجودی اش بر اساس فطرت انسانها و رسالتش خواسته تمام بشریت باشد.
▪️وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِینَ،
ما تو را نفرستادیم مگر اینکه رحمت برای جهانیان باشید ۰ (انبیا /۱۰۷)
👈۴- عطوفت و قاطعیت:
🔹 اداره سیاست و اجتماع ایجاب میکند قاطعیت در کنار عطوفت و مهربانی باشد تا هم مؤمنان امیدوار و دلگرم گردند و هم دشمنان و مخالفان بترسند و دست از توطئه و کارشکنی بردارند به همین جهت قرآن در معرفی پیامبر (ص) میفرماید:
▪️مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ،
محمد رسول خدا و کسانی با او هستند بر کفار سخت گیر و در میان خودشان دلسوز و مهربان هستند(الفتح2۹)
🔹پیامبر اکرم (ص) کانون عطوفت و مهربانی برای مؤمنان و مظهر صلابت و قاطعیت در برابر دشمنان بود.
👈۵- مردمی بودن و مردم داری :
🔹 رهبران الهی همواره در میان مردم بودند و در همه حال با آنان زندگی میکردند و برای خودشان هیچ امتیازی قائل نبودند و درغم وشادی مردم شریک بودند، همین خصلت سبب شد تا بتوانند مردم را در مسیر هدایت، رشد و کمال قرار بدهند.
🔹قرآن به این ویژگی پیامبر (ص) با تعبیر بسیار دقیق و عمیق اشاره میکند و میفرماید:
▪️" لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ" (التوبه۱۲۸)
🔹قطعاً برای شما پیامبری از جنس خودتان آمد که درد و رنج شما بر او دشوار است و به هدایت شما حریص و علاقمند و نسبت به مؤمنان دلسوز و مهربان است.
#رحلت_پیامبر_مهربانی_تسلیت
🏴🏴🏴
♨️انس با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔸اگر میخواهید با او باشید که با آن حضرت بودن منتهی الامال جمیع اولیاء خدا است، هر روز آنچه میسر است برای آن حضرت #قرآن بخوانید و آنهایی که نمیتوانند سوره #قل_هو_الله احد را در هر حال بخوانند و جمع بین این دو، نور علی نور است و به مقتضای روایت معتبره هر کس که این کارش باشد با اوست و با او بودن، با خدا و جمیع انبیاء و اوصیاء بودن است.
🔸اگر کسی هر روز عزیزترین گوهر که کلام خداست، به #امام_زمان هدیه کند، هر جمعه که صحیفه اعمال به نظر آن حضرت میرسد کَرَم او که مظهر جود خداست، با او چه می کند؟!
اللهم بحق فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها لا تفرق بیننا و بینه أبدا
🖋آیت الله وحید خراسانی
#لغتنامهمهدویت ۳۱
🔸ک- کمال الدین و تمام النعمه
کتابی بسیار خوب درباره مهدویت که به #سفارش امام زمان و توسط شیخ صدوق نگارش شده است.
🔸 ک- کیسانیه
از نخستین گروه های منحرف در مهدویت است. (برای مطالعه بیشتر به کتاب فرهنگنامه مهدویت نوشته خدامراد سلیمیان رجوع شود)
🔸 ل- لوح حضرت زهرا
از روایت های مهم درباره امام مهدی علیه السلام و یارانش می باشد. در بین روایاتی که از معصومین درباره حضرت مهدی رسیده، حدیث لوح حضرت زهرا از جایگاه والایی برخوردار است.
📚سپاه غضب
صبر خداوند بسیار است و صبر پروردگار در برابر ظالمان و مشرکان بیشتر هم هست. اگر خداوند کسی را دوست داشته باشد، با تلنگری، زخمی، گرفتاری یا مصیبتی او را متوجه اشتباه و معصیتش میکند یا به خاطر گناهش در همین دنیا عقوبتش می نماید.
امّا امان از روزی که کسی آنقدر در معصیت و گناه غرق شود که دیگر خالق مهربانش هم او را به حال خودش رها سازد....
در آیات قرآن نیز این موضوع بیان شده است که خداوند به انسان های کافر و مشرک مهلت بیشتری می دهد تا حجت بر آنها تمام شود و هنگامی که فرصت مناسب رسید، عذاب دامنگیرشان می شود. عذابی که راه بازگشتی ندارد و تماما از غضب خداوند ناشی شده است.
امام عصر(عج) آخرین حجتی است که پروردگار در میان خلائق قرار می دهد و وای از کسانی که در برابر سپاه مولای ما قرار بگیرند.
امیرمومنان(ع) فرمودند: « سپاه غضب (یعنی سپاهی که مظهر خشم الهی است) قومی هستند در آخرالزّمان، که از هر قبیلهای یک، دو، سه نفر میآیند تا به نُه نفر برسند، که چون ابر پاییزی به صورت پراکنده میآیند. به خدا سوگند من امیر آنها را میشناسم و اسمش را میدانم، و میدانم که هر گروهی کجا منزل میکنند.»
📚 برگرفته از کتاب « یاران_امام زمان(ع)»؛
به نقل از بشارة الاسلام، ص 243