🗂 پرونده ویژه | مجموعه جزوههای منتشر شده از مباحث علیرضا پناهیان
✅ این پرونده شامل ۱۲جزوه منتشر شده از مباحث علیرضا پناهیان است با موضوعات متنوعی مانند:
- تنها مسیر
- خانواده خوب
- کنترل ذهنن در مسیر تقرب
- گناه چیست؟ توبه چگونه است؟
- اهداف تربیتی در دوران کودکی
- نظام تعلیم و تربیت با محوریت مدیریت تمایلات
- زاویه دید
- محبت خدا نزدیکترین راه
- آخرین آمادگی برای ظهور
- و...
🔸تمام جزوات در دو نسخه مناسب چاپ و مناسب مطالعه در تلفن همراه تهیه و منتشر شده است.
📤 مشاهده و دریافت:
🔗 Panahian.ir/post/6142
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ آثار مخرب بد پوششی بر مغز انسان🔻
🔸ترشح بیش از حد کورتون و پوکی استخوان تنها بخشی از رواج بد پوششی در جامعه است❗️
💊متخصصین #نوروساینس توضیح میدهند!
#پویش_حجاب_فاطمے
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ آیا با بروز #علائم کرونا به #بیمارستان برویم؟
🔊 از زبان متخصص طب ایرانیاسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ اگرکشوری این ویروس را #تولید_کرده، چگونه است که خود #مردم_آن_کشور هم مبتلا می شوند؟
🔊 از زبان متخصص طب ایرانیاسلامی دکتر رضا منتظر
قرآن نويد دهنده مهدي موعود
و نيز خداوند در قرآن کريم اينگونه از حضرت نويد مي دهد:
(( وَعَدَ اللّهُ الّذِينَ ءَامَنُوا مِنکمْ وَ عَمِلُوا الصالِحاتِ لَيَستَخْلِفَنّهُمْ في الأَرْضِ کمَا استَخْلَف الّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَکِّنَنّ لهَُمْ دِينهُمُ الّذِي ارْتَضي لهَُمْ وَ لَيُبَدِّلَنهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَني لا يُشرِکُونَ بي شيْئاً وَ مَن کفَرَ بَعْدَ ذَلِک فَأُولَئک هُمُ الْفاسِقُونَ ...))
خـدا بـه کساني از شما که ايمان آورده و کارهاي شايسته انجام داده اند وعده داده است که آنان را در روي زمين جانشين ديگران سازد همانگونه که مردمي را که پيش از آنان بودند جانشين ديگران کرد و دينشان را ـ که خود برايشان پسنديده است ـ استوار سازد و وحـشـتشان را به امنيت تبديل کند، تا تنها مرا بپرستند و چيزي را با من شريک نگيرند. و آنان که از آن پس ، راه کفر و ناسپاسي در پيش گيرند، نافرمانند.
ايـن آيـه شـريـفـه از جـمـله آيـاتـي اسـت کـه بـه آن حـضـرت تاءويل شده است .
معناي اين آيه در پرتو روايات
امـامـان مـعـصـوم و آمـوزگـاران راسـتـيـن قـرآن نـيـز در تـاءويـل آيـه مـورد بـحـث بـر ايـن انـديـشـه رهنمون هستند که اين وعده پرشکوه خدا تحقق نيافته و به هنگامه ظهور حضرت مهدي عليه السلام تحقق خواهد يافت .
1ـ از چـهـارمين امام حضرت سجاد عليه السلام آورده اند که آيه مورد بحث را، تلاوت کرد و فرمود: ((بـخـدا سـوگـنـد کـه ايـن مـؤ مـنـان شـايـسـتـه کـردار، شـيـعـيـان مـا اهـل بـيـت هـستند و خداوند اين نويد و وعده شکوهبار را بدست بزرگ مردي از ما تحقق خواهد بـخشيد او مهدي اين امت است و کسي که پيامبر در مورد او فرمود: اگر از عمر دنيا تنها يک روز بـاقـي مـانـده باشد خداوند آن روز را آنقدر طولاني خواهد ساخت تا مردي از عترت من که نامش ، نام من است بر جهان حکومت کند و زمين را همانگونه که به هنگام ظهور او لبريز از ظلم و جور است مالامال از عدل و داد سازد.))
2ـ و از دو امـام مـعـصـوم حضرت باقر و حضرت صادق عليهم السلام نيز همين سخن روايت شده است و آنان نيز درست همين نويد را داده اند.
مـرحـوم ((طبرسي )) پس از نقل اين روايت مي گويد: ((منظور از مؤ منان شايسته کردار، پـيـامـبـر و خـانـدان اويـنـد و ايـن آيـه در بـردارنـده نـويـد حـکـومـت عـادلانـه جـهـانـي اهل بيت ، استقرار اقتدار آنان در سراسر گيتي و برچيده شدن وحشت و هراس آنان با ظهور حضرت مهدي عليه السلام است .))
و مـي افـزايـد: ((خاندان پيامبر در مورد اين واقعيت اجماع و اتفاق نظر دارند و روشن است کـه اجماع آنان همانند قرآن حجت است . چرا که پيامبر گرامي (ص ) فرمود: ((مردم ! من از مـيـان شـمـا مـي روم اما دو گوهر گرانبها در ميان شما به يادگار مي گذارم : يکي کتاب خـدا، قـرآن و ديـگـري خـانـدانـم . و ايـن دو تـا روز رستاخيز و ورود بر من در کنار حوض کوثر، از هم جدايي ناپذيرند.))
آنـگـاه مـي افـزايـد: ((نـويـد شـکـوهـمـنـد ايـن آيـه قـرآن نـيـز کـه تـمـکـن و اقـتـدار اهـل بيت و استقرار دين خدا بر روي زمين بوسيله آنان است ، وعده اي است که تاکنون تحقق نـيـافته است از اين رو آن حضرت در انتظار دريافت فرمان ظهور از جانب خداست ، چرا که خداوند در وعده اش تخلف نمي ورزد.))
🌺خدایا،!🌺
به من دلی عطا کن که جز تو و
دوستاران تو در آن راه نیابند،
الهی آمین
اِنَّکَ کُنْتَ بِنا بَصِیرا ...
تو همیشه میبینیمون و ازمون با خبری ...
قران. طه. ۳۵
🔴🔷 پیامبر اکرم(ص):
✍ اگر آنقدر گناه کردهاید که تا به بلندی آسمان رسیده سپس از کرده خود پشیمان شدید خداوند توبه شما رامیپذیرد.
📚 لئالیالاخبار، ج 1، ص364