1_642900214_۳۱(1).mp3
3.18M
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت ۲۲ وظایف منتظران
🔵حسینی شدن و ارتباط با امام حسین علیه السلام
# مهدویت
❇️ #نجات_یافتگان_آخر_الزمان
🔸 امام علی علیه السلام درباره نجات یافتگان این دوران میفرماید:
◆ و آن زمانی است که از فتنهها نجات نمییابد؛ مگر مؤمنانی که بینام و نشانند. اگر در حضور باشند، شناخته نشوند و اگر غایب گردند، کسی سراغ آنان را نمیگیرد.
◆ آنها برای سیر کنندگان در شب ظلمانی جامعهها، چراغهای هدایت و نشانههای روشنند. نه مفسده جو هستند و نه فتنهانگیز. نه در پی اشاعه فحشایند و نه مردمی سفیه و لغو گو.
◆ اینانند که خداوند درهای رحمتش را به سوی شان باز میکند و سختیها و مشکلات را از آنان برطرف میسازد.
📝 نهجالبلاغه، خطبه ١٠٣
#در_محضر_معصومین
🔰امیرالمومنین حضرت علی عليه السلام :
🔴در غفلت آدمى همين بس كه عمر خود را در راه چيزهايى كه او را نجات نمى دهد هدر كند.
✍كَفى بالرجُلِ غَفلَةً أن يُضَيِّعَ عُمُرَهُ فيما لا يُنجِيهِ.
📚غرر الحكم، حدیث۷۰۷۵
#حدیث_روز
بی حجابی دختران مسئله ای نگران کننده برای برخی از والدین است اما برخی خود عامل بد حجابی دخترانشان هستند. برای یافتن راه حل جلوگیری از بی حجابی دخترتان این علل را در خانواده جدی بگیرید.
علت و راه چاره بی حجابی دختران چیست؟
بی حجابی دختران! مسئله ی غریبی نیست و چقدر هم برخی پدر و مادرها متفاوت با این مسئله برخورد دارند.
آنچه مسلم و قطعی است بروز هر پدیده ناهنجار اجتماعی نمی تواند بدون علت و منشأ خاصی به وجود آمده باشد. ازینر یک انسان اندیشمند که به دنبال اصلاح ناهنجاری های اجتماعی ست، لازم است درابتدای امر به دنبال فلسفه و چرایی و علت بروز آن پدیده ها باشد؛ چرا که در غیر این صورت هیچ گاه به موفقیت لازم دست نخواهد یافت. سوال بسیار مهمی که در خصوص ناهنجاری بی حجابی در جامعه اسلامی مطرح می شود این است که، چرا دختران امروز رو به سوی کم حجابی یا به عبارتی بی حجابی می آورند؟ این پرسش موضوعی است که در این مجال به دنبال جواب قانع کننده برای آن هستیم.
فرایند تربیت مسأله ی زمان بر و تخصصی
اولین و مهمترین موضوعی که در خصوص تربیت دینی دختران و به طور کل فرزندان باید مورد توجه قرار داشته باشد. این است که فرایند تربیت چیزی نیست که با فعالیت چند روز و در قالب امر و نهی، موعظه و ارشاد چند ماه بتوان به محصول مفید و ارزشی نهایی تبدیل شود. بعضی از والدین بعد از سالیان سال غفلت و بی توجهی به مقوله تربیت، متوجه رفتارهای ناهنجار فرزندان خود می شوند، در این زمان است که برای اصلاح فرزندان به تکاپو می افتند. این در حالی است که اگر در سنین ابتدایی رشد، موضوع تربیت دینی در درجه اول اهمیت قرار می گرفت و روش صحیح و علمی اتخاذ می شد هیچ گاه این چنین رفتارهای نامناسبی از فرزندان خودنمایی نمی کرد. آنچه از آموزه های اهل بیت(علیه السلام) در منابع روایی وجود دارد حاکی از اهمیت دوران کودکی برای تربیت دینی فرزندان است. کما اینکه امام علی(علیه السلام) در خصوص تربیت دینی فرزندان خود می فرماید:«فَبَادَرْتُک بِالْأَدَبِ قَبْلَ أَنْ یَقْسُوَ قَلْبُک؛[1] فرزند عزیزم، من در آغاز جوانی ات به ادب و تربیت تو مبادرت کردم، پیش از آنکه عمرت به درازا بکشد و دلت سخت شود».