من از یکی از آقایانِ قم یک سخنرانی شنیدم؛ از یکی از آقایان معروف در فلسفه و عرفان، که از مسؤلان حوزه و مؤید نظام است، در تلویزیون رسمى، مراحل ترقّی انسان را میگفت. چند مرحله گفت و زود رسید به فناء فی الله! خدایا! فناء فی الله! فانی میدانید یعنی چه؟ یعنی کسی که از خودش ذات و ارادۀ شخصى ندارد.
«و ما رَمیتَ اذ رَمیت» بشود.
یعنی حجّتش میشود حجّتِ پیغمبری. میگوید فلان شخص به درجه فناء فی الله رسیده. ماشاء الله! ماشاء الله! خیلی خوب است! حالا این شخص را یک اذیتی بکن، ببین چه میشود! مثل مار میشود!
فناء و این حرفها دروغ است، لقلقة اللسان است. کدام فناء؟ چه فنایی است که من تابع خواستههای خودم باشم؟ اگر خانه یا زندگی یا غذایم یا شهرتم یا فلان را به هم بزنند، ناراحت بشوم.
فناء یعنی حضرت زهرا(س) «رضای او، رضای خداست»، از خودش اراده و خواستی ندارد، ارادهاش اراده خداست. وقتی پیامبر میفرماید «انّ اللهَ لَیَرضَی لِرِضا فاطمة و یَغضَب لِغَضَبها»، یعنی خودش ارادۀ ذاتی ندارد، اگر ناراحت شود، یعنی اراده خدا در چهرهاش هویدا میشود.
از جبهه که برگشتیم، یک شب آقای رجایی را به هیئت محلمان دعوت کردیم تا برای بچه های هیئت صحبت کند.
🔹️ آن شب جمعیتی منتظر بود؛
هیئتی و غیر هیئتی به هوای ایشان آمده بودند. اما ساعت از ۹ شب گذشت و آقای رجایی نیامد!
به نخست وزیری تلفن زدم و پرس وجو کردم
گفتند: «آقای رجـایی خیلی وقته که حرکت کرده و تا حالا باید رسیده باشد.»
🔹️در همین حین که حیران آقای رجایی بودم و دنبالش می گشتم، یک نفر آمد و دم گوشم گفت:«آقا سید! یک نفر بغـل دست من نشسته که با آقای رجـایی مو نمیـزنه!»
دنبالش رفتم و دیدم، بلـــــه؛ خود آقای رجایی ست. وسط جمعیت نشسته بود و صداش هم در نمیآمد!
رفتم جلو و گفتم: «آقـا، سـلام. شمــا اینــجایی؟ دو ساعته حيــرون شــما هستم؛ تیم حفاظت را چی کار کردید؟!»
گفت: «تیــم حفـاظت نمیخـوام! سـوار تاکـسی شـدم آمدم! »
شهید محمدعلی رجایی
شادی روحش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یک تماس از سمت #امام_حسین علیه السلام داشتی، فکر میکنی امام حسین بهت چی میگفتن؟
#امام_زمان
@montzeran
#چهارشنبه_امامرضایی
#حدیث_روز
✨ امام رضا علیه السلام فرمودند :
▪️اى پسر شبيب
اگر خواهى خدا را ملاقات کنی و گناهى نداشته باشى حسين علیهالسلام را زيارت كن.
📚امالی، ص ۱۲۹-۱۳۰
@montzeran
🌷فضیلت زیارت رفتن با پای پیاده..
.
✍پرسش: آیا پیادهروی از مسافتهای بسیار دور به مشاهد مشرفه متعلق به اهلبیت اعم از معصومین علیهمالسلام و غیر معصومین اشکال دارد؟
.
حضرت آیتالله بهجت:اگر این پیادهروی ضرری نداشته باشد، در تعظیم و بزرگداشت کسی که به زیارت او میروند، رساتر و بهتر است.
.
📚 رحمت واسعه، ویراست سوم، ص٣٧٨
@montzeran
🌷شهیده طیبه زمانی در سال 1344 ه.ش در خانواده ای مذهبی و روحانی در روستای گودین از توابع شهرستان کنگاور چشم به جهان گشود .
🌷 او از ابتدای کودکی علاقه شدیدی نسبت به یادگیری و خواندن قرآن داشت به همین خاطر در سن پنج سالگی به مکتب خانه ای که در روستای محل تولدش بود رفت و در محضر استاد مشهدی ولی گودینی خواندن قرآن را آموخت وآن را بسیار روان و زیبا تلاوت می کرد .
🌷شهیده طیبه زمانی فردی پرجنب و جوش ، فعال و اجتماعی بود و از همان ابتدا با هرگونه ظلم و تبعیض مخالفت می کرد ؛ مخصوصا تبعیض بین دختر و پسر را که در حق زنان روا می داشتند .
🌷رفتن به مسجد ، مجالس سخنرانی وعاظ در ماه محرم ، جلسات قرائت ، خیاطی ، بافندگی ، گل سازی و کمک به پدر و مادر در انجام امور منزل و ... کارهایی بود که ایشان در ساعت فراغت خود انجام می داد .
🌷 شهیده تاکید زیادی روی مساله حجاب داشتند و حتی یکی دو بار هم به خاطر داشتن حجاب از مدرسه اخراج شد ، به نماز بسیار مقید بود و سعیش در این بود که آن را سر وقت ادا کند و همیشه نماز را با دعا و راز و نیاز با خدا به پایان می برد . شبهای جمعه دعای کمیل می خواند و معمولا دوشنبه ها و پنج شنبه ها روزه می گرفت .
🌷علاقه وی به مطالعه خیلی زیاد بود و اطرافیان خود را تشویق به خواندن کتاب می کرد . همیشه به فکر محرومین و بیچارگان جامعه بود و آرزویش کمک و خدمت به آنها بود . با خانواده ، فامیل و دوستان ؛ صمیمی ، مهربان و خوش برخورد بود
@montzeran