#در_محضر_معصومین
🔰رسول خدا صلى الله عليه و آله :
✍ لا تَهيجوا وَهَجَ النّارِ على وُجوهِكُم بالخَوضِ فيما لا يَعنيكُم .
🔴 با فرو رفتن در كارهاى بيهوده، زبانه آتش را به صورتهاى خود شعله ور نكنيد.
📚 تنبيه الخواطر : ۲/۱۱۶
#حدیث_روز
چرا شب ماندہ و فردا نميشہ
گـرہ از ڪـار دنيـا وا نميشہ
زميـن و آسمونو گشتم،امـا
👈ڪسي چون يوسف زهرا(س)نميشہ
ڪجایی مہربانم...؟؟!!
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
#اللهمعجللولیڪالفرج
#ان_شاء_الله
#بحق_حضرت_زینب_کبری_س_
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
https://eitaa.com/joinchat/3642032328Ca13050128f
🌼 گروه زندگی با قرآن و امام زمان زیباست🌼
✅عدم غيرت ناموسي
⭕️اشاره
✅مي توان گفت دليل بخشي از #بي_حجابي زنان در جامعه؛ عدم توجه مردان و رضايت آنها به بي حجابي #ناموسشان است.
✅از زوايه ديد #غيرت مي توان اين گونه نتيجه گرفت:
اگر زني بي حجاب است
و خود را در جامعه #نمايان مي كند، علت آن را بايد در #بي_غيرتي مردان جستجو كرد، چرا كه چنين مرداني به گونه اي به #بدحجابي بانوان خويش حساسيت لازم را نشان نداده و پذيرفته اند كه زنانشان اين گونه در معرض ديد #شكارچيان گرسنه قرار گيرند.
✅اگر مردي #داراي #غيرت باشد، در نگاهداري ناموس خود كوتاهي نمي كند و نمي پسندد #ناموسش به عنوان #طمعه و شكار شكارچيان #آلوده قرار گيرد و همواره بيم آن دارد كه تير زهرالود شيطان هاي دوپا، شريك زندگي او را زخمي كند.
✅ #غيرت يعني رشك بردن، حميّت، #تعصّب، #ناموس_پرستي (ناموس دوستي)
و
غيرت به معناي #كوتاهي_ نكردن و اهمال نكردن در حفظ و نگاهباني آنچه لازم و ضروري است،
غيرت يعني دفاع از #محبوب در مقبال #متجاوز.
#حجاب
#عفاف
#حیا
#غیرت
#مردان
#ناموس
منتظران گناه نمیکنند
#جلسه_دوم 🔖موضوع: جایگاه کلیدی و فلسفی "جهاد اکبر" ◽️ وجه تمایز انسان🧑🏻🦱 از حیوان و فرشته ها آگاهی
[تنها_مسیر]
#جلسه_سوم
🔖موضوع: ایجاد ارزش افزوده در جریان مبارزه با هوای نفس
◽️ انسان تنها موجودیه که میتونه ارزش افزوده تولید کنه و از این طریق حیاتش رو در آخرت تعیین میکنه😊
➕ما برای ایجاد تغییر⚡️ در خودمون آفریده شدیم و از اون برای تولید ارزش افزوده کمک میگیریم
➕ما نمیتونیم توی حیات دنیاییمون🌍 زیاد تغییر ایجاد کنیم، چون خیلی چیزا از قبل تقدیر شده اما در انتخاب نوع و کیفیت حیات اخرویمون اختیار و آزادی داریم
➕اصلا یکی از دلایل هولناک بودن روز قیامت اینه که میفهمیم چقدر در تعیین جزئیات حیات اخرویمون(یا ابدیتمون) به طور مستقیم نقش داشتیم🙂
➖تولید ارزش افزوده توی دنیای مادی مثل درست کردن انواع صنایع دستی مثل سبد🧺 با چوب خشک و بی استفاده...
امروز میخوایم راجع به ضرر های گناه #شهوت صحبت کنیم
بیکاری ، فراغت و سرگردانی زمینه ی ولگردی و شهوت رو فراهم میکنه
اصلا بیکار نمونیددد❗️
هر بلایی سر ادم میاد از بیکاریه📛
خدا تو قرآن میگه
فاذا فرغت فانصب : از هرکاری فارغ شدی به کار مهم دیگه ای بپرداز ❕
اوقات فراغت نباید به اوقات بطالت ، سرگرمی 📱، خوش گذرونی🤪 بیهوده گویی 🗣 شهوترانی 💢 و اعتیاد 🤧 منجر بشه❌
💚مثلا تابستون که بیکارین ، کلاس نقاشی 🖌 فوتبال ⚽️ شنا 🏊♂ ژیمناستیک 🤸♂و ... ثبت نام کنید
اینطوری هم بیکار نیستین ، هم یه هنری یاد میگیرین 😄 سرباز امام زمان که نباید بی هنر باشه 😉😁
💛 عواملی که باعث شهوت میشه:
بی حجابی 🙎🏻♀
چشم چرانی 👀
خودآرایی😑
رابطة پنهانی😱
رفتار فتنه انگیز☺️
شیطان😈
صحنه شهوانی🤭
صدای نازک😊
چند تا از اثار و ضررات شهوت رو باهم بخونیم👇
1⃣- نابودی دین🤧
امام علی علیهالسّلام فرمود: «پیروی از شهوات دین را نابود میکند».😣
2⃣- بیماری روحی🥴
امام علی علیهالسّلام فرمود: «کسی که همدم شهوت باشد جانش بیمار و خردش علیل است😕».
3⃣- اسارت😟
امام علی علیهالسّلام فرمود: «بندة شهوت، خوارتر از بندة زرخرید است😓».
4⃣ - نابودی انسان😱
امام علی علیهالسّلام فرمود: «آغاز شهوت، سرمستی است و فرجامش نابودی😮🤧»
5⃣ - سم کشنده
امام علی علیهالسّلام فرمود: «شهوتها زهرهایی کشندهاند
6⃣- دام🕸 شیطان😵💫
امام علی علیهالسّلام فرمود: «شهوتها دامهای شیطاناند😐🖐
7⃣- دوری از رحمت😔
شهوترانی، مایة دوری از رحمت خداست😭
8⃣- گمراهی😵💫🚶♂
پیروی از شهوت، موجب گمراهی و ضلالت انسان است.🥲
9⃣ - تضییع نماز😑❌
پیروی از شهوات، موجب تضییع نماز و بندگی خداست.
والله یرید ان یتوب علیکم ویرید الذین یتبعون الشهوات ان تمیلوا میلا عظیما
خدا میخواهد شما را ببخشد، اما آنها که پیرو شهواتند میخواهند شما به کلی منحرف شوید.
۵ - راههای کنترل شهوت✨🍀
تقوا 🌺
دعا 🤲🏻
عفت 🌿
عفت:
نقطه مقابل شهوت پرستی، عفت هست 🌷 در اخلاق، عفت حد وسط بین سستی و شهوترانیه🌱
عفت در کاهش شهوت، اثر مهمی داره
سلام..
یک شماره بین ۱ تا ۱۸ انتخاب کنید و روی پیوند زیر بزنید و ببینید رفیق شهیدتان کیست؟
یک صلوات مهمانش کنید.
۱. digipostal.ir/cofa3zi
۲. digipostal.ir/cmdgvds
۳. digipostal.ir/cu961hs
۴. digipostal.ir/cabb62c
۵. digipostal.ir/c87kide
۶. digipostal.ir/ceiv42d
۷. digipostal.ir/csenas8
۸. digipostal.ir/cezkkiq
۹. digipostal.ir/c0enl2t
۱۰. digipostal.ir/ck0hv4j
۱۱. digipostal.ir/cfir815
۱۲. digipostal.ir/cjt5fhz
۱۳. digipostal.ir/cwbze98
۱۴. digipostal.ir/cwpcc6j
۱۵. digipostal.ir/cjarjqv
۱۶. digipostal.ir/cpexi3q
۱۷. digipostal.ir/cufmm0j
۱۸. digipostal.ir/c3fxydo
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
چرا باید ما زنان به خاطر دل بیمار مردان حجاب داشته باشیم؟! چرا ما بايد در گرمای وحشتناك تابستان حجاب داشته باشیم تا آقايان گمراه نشوند؟! بهتر نیست آقایان به ما نگاه نکنند؟!
اولا: اسلام برای مردان نیز رعایت نکاتی را در تعامل اجتماعی با زنان نامحرم لازم شمرده است؛ اسلام به مردان و پسران نیز دستور داده كه از چشم چرانى به شدّت بپرهيزند و عفاف ویژه خود را داشته باشند.
ثانیا: تحریک نشدن مردان تنها حکمت حجاب نیست و حکمت های دیگری نیز برای آن وجود دارد: حجاب باعث امنیت اجتماعی است؛ حجاب با کاهش زمینه های تنوع طلبی جنسی مردان، به تحکیم خانواده کمک می کند؛ حجاب موجب حفظ کرامت و شخصیت زن می گردد.
ثالثا: گرمای تابستان بهانه ای ناپذیرفتنی می باشد و مخالفان حجاب در سرمای زمستان هم ترویج بی حجابی می کنند. در حالی که هزاران سال است بانوان در جوامع مختلف - مسلمان و غیر مسلمان، حتی به هنگام کار سنگین کشاورزی، در مناطق گرم - حجاب خود را در گرمای تاستان حفظ می کنند.
پاسخ به چند شبهه مهم در مورد حجاب
فلسفه پوشش در مکتب اسلام چند چیز است. بعضی از آنها جنبه روانی دارد و بعضی جنبه خانوادگی و بعضی دیگر جنبه اجتماعی و بعضی مربوط است به بالا بردن احترام زن و جلوگیری از ابتذال.
یکی از مباحث اساسی که در مورد حجاب مطرح است موضوع فلسفه ایجاب حجاب در اسلام مطرح میباشد که قصد داریم در اینجا به ۴۰ شبهه مطرح شده در این خصوص پاسخ دهیم .
حجاب در اسلام چیست؟ فلسفه پوشش در مکتب اسلام چند چیز است. بعضی از آنها جنبه روانی دارد و بعضی جنبه خانوادگی و بعضی دیگر جنبه اجتماعی و بعضی مربوط است به بالا بردن احترام زن و جلوگیری از ابتذال. در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره میشود.
۱- ارزش و احترام زن مسلمان در جامعه مساوی با عفت و حیاست و داشتن پوشش، او را محترم داشته، از نگاههای ناپـاک و آلوده مصون میدارد و مقامی ارزشمند و جایگاهی والا برای او به ارمغان میآورد.
۲- حضور بانوان در محیط کار و فعالیت، همراه با پوشش مناسب، آنها را از تعرض نامحرمان حفظ کرده و سبب میشود با امنیت و آرامش خاطر به انجام وظایف بپردازند. در فضایی که معاشرت زن و مرد آزاد باشد، فساد و بیبندوباری رشد کرده و به ضعف و رکود فعالیتهای اجتماعی میانجامد. اسلام میخواهد اجتماع مرکز کار و فعالیت باشد برخلاف سیستم غربی که میخواهد کار و فعالیت را با لذتجوییهای جنسی همراه کند.
۳- امنیت و آرامش روانی و مصونیت در برابر طمعورزیهای هوسبازان یکی دیگر از انگیزههای حجاب است. در صدر اسلام بعضی از زنان بیبند و بار بودند و نسبت به پوشش و حفظ حجاب اعتنا نمیکردند، خداوند حکیم دستور داد که زنان مؤمن و پاکدامن حجاب خود را کاملا رعایت کنند تا بانوان با عفت و پاکدامن از زنان بدحجاب و آلوده مشخص شوند. وقتی زن کاملا خود را بپوشاند و با پاکدامنی در جامعه ظاهر شود، دیگر چشمها بهطرف او خیره نخواهد شد و از خطرات در امان خواهد ماند.
چرا زنـان ایرانـی بایـد حجـاب اجبـاری داشـته باشند؟ مگر قرآن نمیگوید «لا اکراه فیالدین» پـس چرا اجبار میکنید؟ برخی به حجاب اعتقاد ندارند و نمیخواهند حجاب داشته باشند.
حتما درخصوص این آیه شریفه زیاد شنیدهاید، اما معنایی که از این آیه مشهود است، دقیق نیست. این آیه شریفه به معنی عدموجود اجبار و اکراه در پذیرش دین است. اما وقتی کسی وارد یک دین شد، رعایت قوانین آن برای او لازم است و نمیتواند بخشی از آن را انتخاب کرده و بخش دیگر را رها کند. از طرف دیگر احـکام اسلامی دو جنبه دارند، جنبه فردی و جنبه اجتماعی. حجاب هم مانند دیگر واجبات دینی بر همه مسلمانان واجب است، اما اجباری در اجرای آن در حـوزه فردی وجود ندارد. مثلا اگر کسی در خانه خود یا میهمانی خصوصی،
در جلوی نامحـرم، حجاب نداشته باشد گناه کرده است، اما کسی از او بازخواست نمیکند. مانند کسی که واجب مهمی مانند نماز را ترک کند. اما درجایی که امور جنبه اجتماعی پیدا میکند وضع فرق میکند، زیرا کارهای ما فقط بهخود ما مربوط نمیشود و روی دیگران و جامعه هم اثر میگذارد.
از این بحث که بگذریم اولا چهکسی گفته ما در کشور حجاب اجباری داریم؟ حجاب تعریف دارد حجاب یعنـی آن چیـزی کـه اسلام مشـخص کـرده اسـت، یعنـی یـک تار مـوی یـک زن نبایـد بیرون باشد، مچ دستش و ساعد دست نباید دیده شود، حـال اگر کمی از مو دیده شد آیا پلیس او را میگیرد؟! در کشـور مـا حجـاب اجبـاری نیسـت بلکـه پوشـش اجبـاری اسـت. بیـن حجـاب اجبـاری و پوشـش اجبـاری تفـاوت زیـادی وجـود دارد. در تمـام دنیـا پوشـش اجبـاری اسـت. همیـن خانمـی کـه چنـد وقـت پیـش در هلنـد کشـف حجـاب کـرد چـرا پایینتنهاش را برهنـه نکـرد؟ چـون طبـق قانـون هلنـد اگـر پایینتنهاش را کامـل برهنـه میکرد، مرتکب جرم شده بود و دستگیر میشد. پـس این یعنی در هر کشوری به یـک اندازهای پوشـش اجبـاری وجـود دارد. هیچ کشوری نمییابید که اجازه دهند خانمها در خیابان، مدرسه و دانشگاه لخت مادرزاد راه بروند. بهعنوانمثال اردیبهشت امسال دخترخانمهای دبیرستانی در کانـادا بهخاطر پوشـش زیـادی در مدرسـه اعتـراض کردنـد، پلیـس هـم وارد شـد و دستگیرشان کرد.
در همه جای دنیا پوشش وجود دارد و به کسی اجازه نمیدهند با هر پوششی راه برود، پـس حداقل پوشش همهجا وجود دارد. میگوینـد شـاید یکـی اعتقـاد بـه حجـاب نداشـته باشـد. مگـر ملانیا ترامـپ یعنی همسر ترامپ به حجاب عقیده دارد؟ پـس چرا وقتی به واتیکان میرود روسری سـر میکند؟! مگر ما کسی را بهزور مسلمان کردیم؟! در کشور باید قوانین اجرا شود. معنی لا اکراه فیالدین این است که «افکار برخلاف افعال، قابل اجبار نیست» یعنی شما نمیتوانید فکر یک نفر را بهاجبار تغییر بدهید، چرا؟ چون در ادامه آیه آمده: «قد تبین الرشد من الغی» باید تبیین شود. در تمام دنیا قانون وجود دارد مثلا یک خانم اجازه ندارد در دانشگاه پنسیلوانیا با کفش پاشنه بلند وارد دانشگاه شود، اینکه به اسلام ربطی ندارد قانون است. پـس قانون وجود دارد و ربطی به لا اکراه فیالدین ندارد. به همین دلیل است که در همه کشورها قوانین اجباری برای پوشش وجود دارد. فقط مسئله این است که مقدار این پوشش متفاوت است چراکه پوشش هر فرد در اجتماع و کوچه و خیابان، روی دیگر افراد هم تأثیر میگذارد؛ بنابراین چیزی به نام حجاب اجباری وجود ندارد و آنچه در بخش اجتماعی مطرح است پوشش الزامی است که در همه کشورها وجود دارد و طبیعتا در کشور ما با اکثریت جمعیت مسلمان، مبنای این قانون پوشش، قوانین اسلامی هستند.
چرا کشورهای مسلمان مثل امارات، عربستان و... حجابشان اختیاری است؟
اولین نکته این است که بدانید بین کشور مسلمان و کشور دارای حکومت اسلامی تفاوت وجود دارد. ما کشورهای مسلمان زیادی داریم، اما کشورهای اسلامی زیادی نداریم. کشور اسلامی یعنی کشوری که براساس قوانین اسلام اداره شود. در میان کشورهای اسلامی هم وضع متفاوت است. یعنی برخی کمتر به قوانین اسلامی پایبند هستند و برخی بیشتر. اجـازه دهیـد بـه یـک داسـتان جالـب اشـاره کنـم. یکـی از شخصیتهای فرهنگـی تعریف میکرد روزی در قاهره، پایتخت مصر سوار تاکسی شده بودم. راننده از من پرسید اهل کدام کشور هستی؟ گفتم خودت حـدس بزن. اسم برخی کشورها مثل لبنان و عراق را برد. جواب منفی دادم و به او گفتم من اهل اسلامیترین کشور دنیا هستم. راننده بلافاصله به سمت من برگشت و گفت ایرانی هستی؟ جالب اینجاست که مصر خودش یک کشور اسلامی است. اینکه اثرات حفظ حجاب در ایران، نسبت به کشورهای غربی و اسلامی چه بوده است را نیز میتوان در آمار مربوط به جایگاه خانواده، امنیت، بهداشت، تحصیلات و... برای خانمها مقایسه کرد.
هرکسی مختار است سبک پوشش خود را انتخاب کند و ما باید به عقاید هم احترام بگذاریم، بنابراین در حیطه حجاب اجازه امر به معروف نیست.
همینطور هر شخصی در انتخاب محـل زندگی خود اختیار دارد. ولی آیا کسی میتواند به این بهانه در وسط یک میدان خانه بسازد؟ و بگوید هر کسی اختیار خود را دارد و مـن علاقه دارم اینجـا زندگـی کنـم؟ یـا فـردی بگویـد دلـم میخواهد بـا صدای بلند موسیقی گوش بدهم و در مقابل اعتراض همسایهها بگوید به عقاید هـم احتـرام بگذاریـم؟! خیلـی از تعاریـف مثـل علاقه، اختیـار و عقیـده وقتـی جنبـه اجتماعی پیدا میکنند از حیطه شخصی خارج میشوند و براساس فرهنگ و قانون آن جامعـه تعریـف میشوند؛ بنابراین حـدود اختیار در محیط خصوصی و اجتماعی، متفاوت است. در اجتماع هر شخص موظف به رعایت قوانینی است که فرهنگ و عرف جامعه مشخص میکند و طبیعی است که در کشور ما که اکثریت قریب به اتفاق مردم مسلمان هستند، این قوانین از اسلام گرفته شده باشد. پـس احترام به عقاید دیگران، با رعایت حجاب در اجتماع اتفاق میافتد و یکی از مصادیق امور لازم برای امربهمعروف و نهی از منکر نیز همین مسئله حجاب است.
مگر میشود به زور کسی را وادار به رعایت حجاب کرد؟
حجاب یکی از احـکام الهی و یکی از قوانین کشور است. در محیطهای خصوصی، حجاب یک مسئله بین هر فردی با خداست، اما در فضای عمومی اجتماع، دیگر مسئله فرق میکند. همانطور که رعایت بقیه قوانین برای همه لازم است، حجاب هم باید در کوچه و خیابان رعایت شود. حجاب چه تفاوتی با دیگر قوانین مثلا قوانین راهنمایی و رانندگی دارد؟ مثلا هرکسی بگوید مگر بهزور میشود پشت چراغقرمز ایستاد؟ من دلم میخواهد همیشه از چراغقرمز عبور کنم. یا حتی در مورد همین قوانین پوشش، یک آقا بگوید من میخواهم بدون پیراهن در خیابانها راه بروم و بهزور نمیشود پیراهن تن کسی کرد. اگر این منطق در همه ابعاد زندگی جاری شود، بهنظر شما زندگی اجتماعی ما چه وضعی پیدا میکند؟
جمهوری اسلامی با حجاب زنان چهکار دارد؟
بهنظر شـما چـرا جمهـوری اسـلامی بایـد روی حجـاب پافشـاری کنـد و بـرای آن اینقدر توهیـن بشـنود و هزینـه بدهـد؟ آیا راحتتر نیست که پوشش و سایر محدودیتها در روابط را آزاد کند و اجازه دهـد مـردم در ایـن لذتهای مـادی غـرق شـوند و دیگـر کاری بـه حکومـت نداشـته باشـند؟ تمـام نظامهای سیاسـی دنیـا نفـع خود را در ایـن میبینند کـه مـردم و بهخصوص جوانـان در سـرگرمی و لذتهای جنسـی غـرق باشـند و در عـوض خودشان بـه حکومت خود ادامه دهند؛ اتفاقی که در کشورهای غربی ر خ داده است. جمهوری اسلامی نیز اگر صرفا حفظ قدرت و حکومت برایش مهم باشد، راحتترین کار همین است! اما ازآنجاییکه کرامت انسانی و رشد استعدادهای انسان برای جمهوری اسلامی مهـم اسـت، روی ایـن اصـل ایسـتاده اسـت و بـرای آن هزینـه میدهد و شـهید تقدیـم میکند. برای روشن شدن اهمیت این اقدام، کافی است به سند زیر دقت کنید:
در سال ۲۰۰۱، شاهزاده بندر بن سلطان، سفیر عربستان سعودی در واشنگتن، در گفتوگویی کـه بـا نیویورکتایمز انجـام میدهد، دربـاره مقایسه عربسـتان امـروز و ایران زمان شاه میگوید دهه ۱۹۶۰، شـاه ایـران تعـدادی نامه محرمانـه بـه ملـک فیصل پادشاه عربستان نوشت. وی در یکی از آنها نوشته بود: برادرم! از تو خواهش میکنم دسـت بـه مدرنیزاسـیون بـزن. درهـای کشـور خود را بـاز کـن. آموزشگاههای مختلـط پسـران و دختـران را بـاز بگـذار. دیسـکو برگـزار کـن. مـدرن بـاش، وگرنـه تضمیـن نمیکنم کـه بتوانـی تاجوتخت خودت را نگهداری» یعنی همین کاری که امروز بن سلمان در عربستان انجام میدهد.